Манекенки

Прескочи до:
fire.is.my.nature

21.06.09
17:12

Напоследък стана няколко пъти дума за манекенките-тапицирани скелети , анорексии и т.н....Интересно ми е да чуя какво ви е мнението относно този тип женска визия - действително ли мнозинството мъже ,занимаващи се с фитнес, не ги привличат слабички,нерелефни момичета или една “дългокрака кака ” си е друго нещо :lol: :lol: :lol: ?

http://media.photobucket.com/image/alessandra%20ambrosio/vngallery3/Alessandra_Ambrosio9.jpg

поздрави ;)

Темата беше редактирана от fire.is.my.nature на 21.06.09 17:24.

TR

21.06.09
17:27

Аз обичам по-пухкави :) “просто тонизирани,не много слаби”

21.06.09
17:28

Релефно тяло, плочки ... Да не е мека и водниста !

тонизирани не много слаби

GO

21.06.09
17:50

казано от Иван Шишманов на 21.06.09, 17:43:

тонизирани не много слаби

21.06.09
18:34

Никакви плочки, съвсем леко коремче.

21.06.09
19:02

казано от fire.is.my.nature на 21.06.09, 17:12:

...действително ли мнозинството мъже ,занимаващи се с фитнес, не ги привличат слабички,нерелефни момичета или една “дългокрака кака ” си е друго нещо :lol: :lol: :lol: ?

Привличат ме атлетични женски тела. Дали ще имат плочки или не, не е чак толкова важно. Добрият тонус, сила и гъвкавост си личат, независимо дали са релефни или пухкави. Слабите, но отпуснати не са ми по вкуса. Болшинството манекенки не могат да задържат вниманието ми или да предизвикат “мъжка реакция”  :coolsmirk:

21.06.09
20:12

казано от TrainHard на 21.06.09, 17:27:

Аз обичам по-пухкави :) “просто тонизирани,не много слаби”

x2 и НИКАКВИ ПЛОЧКИ!

Определено тонизирани!

Културистката ще ме бие!
Теракотаджийката ще има плочки,които аз нямам! (не ме и кефи)
Анорексичката,ще ме е страх да я докосвам,да не би да се счупи.

21.06.09
20:18

Да имат големи ... хммм, вторични полови белези? Ако може също и без плочки и без кокалести ръчички/крачета като тая на снимката.. и да са повечко, или много нахален станах вече?  :lol:

fire.is.my.nature

21.06.09
20:34

Хахаха последните два поста ме разбиха :lol: Аааааааа иначе и аз мразя ръце клечки . Определено ми изглеждат мноооого гадно !

p.s. Друго си е ...чистото месо  :lol: http://nynerd.com/wp-content/uploads/2006/03/body_builder_chick_8.jpg

p.p.s.ебавам сее :lol:

Ах,че си зла!Сега като се наплаших кажи ми как да спя цяла нощ!  :snake:

fire.is.my.nature

21.06.09
20:40

Айде - айде кой не харесва блондинки ?! :lol:

p.s. ако бях мъж щях да харесвам такива - http://images2.fanpop.com/images/photos/4100000/Jamie-Pressly-jaime-pressly-4124160-465-625.jpg

Айде приключвам със спама за днес ! ;)

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 21.06.09 20:48.

21.06.09
21:26

Абе, как ги тонизирате тия жени? С 220 V или с тоник нещо..:lol:

22.06.09
06:08

Защо “дългокрака кака” трябва да противоречи на стегнато и добре оформено, с извивки, тяло?:)

fire.is.my.nature

22.06.09
08:16

Не бе ,не противоречи ,просто... така ми дойде ;)

а аз да попитам с каква цел я пускаш тази тема? Да си успокоиш съзнанието, че мъжете не харесват релефни жени, така че няма нужда да се трепеш във фитнеса или страдаш от липса на внимание и се чудиш какво точно да направиш със себе си за да те харесват повече мъжете?

И в крайна сметка кой определя начина по който ще изглеждаш - ти или виртуалните потребители на този форум?!
За всеки влак си има пътници - дори и да си 30000 кг, ще си намериш мъж, споко.  Разни хора, разни идеали - и слава Богу.

22.06.09
09:29

казано от Венцеслава Атилова на 22.06.09, 09:16:

а аз да попитам с каква цел я пускаш тази тема? Да си успокоиш съзнанието, че мъжете не харесват релефни жени, така че няма нужда да се трепеш във фитнеса или страдаш от липса на внимание и се чудиш какво точно да направиш със себе си за да те харесват повече мъжете?

И в крайна сметка кой определя начина по който ще изглеждаш - ти или виртуалните потребители на този форум?!
За всеки влак си има пътници - дори и да си 30000 кг, ще си намериш мъж, споко.  Разни хора, разни идеали - и слава Богу.

Момичето има право да пуска каквато си иска тема!
Не си ТИ,тази която ще й даваш акъл какво да прави или как да изглежда,дали да тренира или не!
Много глупав и заядлив пост си пуснала - както винаги.Хапни малко въглехидрати най-после и се успокой.
Никой не ти е длъжен да ти чете глупостите и заядливите постове всеки ден.

А и резултати от анкетата са повече от очевидни, 3ма харесват жени с плочки, 23ма харесват нормални жени,леко стегнати.....сигурно това е продиктувало злобата и агресията ти в поста. :D :D

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 22.06.09 09:39.

Може би просто се е почувствала засегната. :)

Абе то вярно ще прозвучи странно,ама що няма закръглени жени в анкетата. :lol:

MA

22.06.09
09:45

Момичето е гледало предаването на Карбовски за анорексията, и изглежда й е повлияло .
В темата няма нищо лошо, Венце - тук не става дума за дебелачки по 1 тон, нали разбираш, пак става дума за трениращи момичета, но не “обезмаслени” до крайност :)

22.06.09
10:00

Аз пък си мисля, че и манекенките ми харесват и по тонизираните без плочки ми харесват.. Не мога да определя кои ми харесват повече :?

22.06.09
10:00

казано от Aleksandar Marinov на 22.06.09, 09:29:

Момичето има право да пуска каквато си иска тема!
Не си ТИ,тази която ще й даваш акъл какво да прави или как да изглежда,дали да тренира или не!
Много глупав и заядлив пост си пуснала - както винаги.Хапни малко въглехидрати най-после и се успокой.
Никой не ти е длъжен да ти чете глупостите и заядливите постове всеки ден.

А и резултати от анкетата са повече от очевидни, 3ма харесват жени с плочки, 23ма харесват нормални жени,леко стегнати.....сигурно това е продиктувало злобата и агресията ти в поста. :D :D

Въпросът беше отправен към автора не към теб но както и да е...
Не виждам никъде да и дава акъл ...
Не е по малко заядлив от твоя. За н-ти път ти казваме не са злобни хората, нито пък от липсата на въглехидрати може да се получи това - поинтересувай се малко че ми ставаш адски смешен всеки път със тези простовати изказвания.
Като не искаш да ги четеш не ги чети - теб никой не те е задължил.
Резултатите от анкетата са наистина така - българското население е едно от водещите в света по затлъстяване и оправдава анкетата... Т.е. по-пълен си такива жени си харесваш.. за по-нависоко - но чансе ;)
Айде, и да не кажете че съм адвокат че ще умра от смях :)

Мнението беше редактирано от tonu на 22.06.09 10:02.

Хайде стига и тук противоречия и караници по тънката лайсна. Момичето е пуснала, анкета нека гласуваме както преценим. Абе никой ли тук не харесва културистки хих :).

казано от RogerF на 22.06.09, 09:42:

Засегната? От кое? Че имам плочки ли? Ужас да, много ме е яд. Леле отивам да обърна 8 бири и да направя шкембето, че дано Александър най-накрая ме да ме хареса.

Поста ми беше обърнат към авторката все пак - най-малкото защото темата е доста малоумна и при всички случаи ще предизвика караници. И все пак ви питам: И от какво значение е? То е ясно, че болшинството ще харесват закръглени и меки жени - това си е типичното мъжко мислене, нито го оспорвам нито го осъждам. Кой с кого си ляга си е негова работа. Не виждам смисъл в темата просто.

fire.is.my.nature

22.06.09
10:12

Хаха ! Венци , в голяма грешка си ! Доста тъпо е да ми правиш някакви психологически анализи на въпроса и съответно на това каква личност съм :lol: При положение ,че нито веднъж не си разговаряла с мен , не си ме виждала ,не ме познаваш...!

И не ,не си “успокоявам съзнанието” , не само ти се “трепеш” във фитнеса ;)
А колкото до разнообразието- е то е ясно ,че всеки си харесва различен тип мъже /жени . Въпроса беше ,че напоследък в доста теми беше засегнат(а и попринцип винаги е ) “манекенския”  тип тяло и има доста противоречиви мнения. Все пак това е форум за фитнес и ми беше интересно да видя повече мнения от тази аудитория ;)

И последно - на 50 , 60 или дори на 70 кила никога не съм страдала от липса на мъжко внимание...Не виждам смисъл да се заяждаш , без да ме познаваш - идеята на темата не беше да излекувам “комплексите си за малоценност” :lol:

22.06.09
10:18

Венци, голям смях, ама напълно те подкрепям!!!!!!! Темата е безсмислена!!!!! Вота не е много верен, то и аз турнах един глас, макар че не съм мъж... Просто страшно много ме кефи, че умееш да се изразяваш точно и правилно. И аз го мисля същото, ама не мога да го кажа/напиша.... трудно намирам правилните думи.

Еееех, Венци и Сашо... голяма любов, голямо чудо.  :)

Мнението беше редактирано от maria на 22.06.09 10:18.

Ако си гласувала за плочки,значи не се брои! :)

казано от Мария Никифорова на 22.06.09, 10:18:

Просто страшно много ме кефи, че умееш да се изразяваш точно и правилно.

И как по точно се изразява?Аз лично не обичам да се заяждам,но от краткия си престой в този форум съм забелязал,че има само един потребител от женски пол,който пуска злобни коментарчета наляво и надясно.Това ли е хубавото изразяване!

МАЛКО МЪЖЕ ХАРЕСВАТ ЖЕНИ С ПЛОЧКИ!!!!ТОВА НЕ Е В ПРИРОДАТА НА ЖЕНАТА И РАЗВАЛЯ ИСТИНСКАТА КРАСОТА И ЕЛЕГАНТНОСТ НА ТЯЛОТО Й!!!!

fire.is.my.nature

22.06.09
10:33

казано от Венцеслава Атилова на 22.06.09, 10:10:

Може би просто се е почувствала засегната. :

Поста ми беше обърнат към авторката все пак - най-малкото защото темата е доста малоумна и при всички случаи ще предизвика караници. И все пак ви питам: И от какво значение е? То е ясно, че болшинството ще харесват закръглени и меки жени - това си е типичното мъжко мислене, нито го оспорвам нито го осъждам. Кой с кого си ляга си е негова работа. Не виждам смисъл в темата просто.

Като не намираш смисъл в темата - твоя работа !

А от къде е ясно??? Може би в твоето обкръжение харесват закръглени и меки . Но пък има и общности ,които не признават друго ,различно от 175 , 45 кила ! Има и такива дето харесват големи ,негърски задници . Има и такива ,които не им пука за външния вид.... Ти го каза - за всеки влак си има пътници .
Но въпроса ми беше насочен към фитнес “обществото” ,ако може така да се изразя . Как се възприема тази женска визия?
И проблема е доста по-широк от моите комплекси :lol: - Всяко 2-ро момиче ,което познавам се стреми към възможно по-слаба визия . ( Девиза : ” Винаги може да се отслабне още ;) ” ) .А струва ли си ?

И все пак , всеки има право да мисли каквото си иска ! ;)
Поздрави

fire.is.my.nature

22.06.09
10:38

Хахах е закръглени ... пропуснала съм .Но и доста се разминават определенията за “закръглени”.

Еми от рода,”където пипнеш все ци..а! :lol:

22.06.09
10:40

казано от tonu на 22.06.09, 10:00:

казано от Aleksandar Marinov на 22.06.09, 09:29:

Въпросът беше отправен към автора не към теб но както и да е...
Не виждам никъде да и дава акъл ...
Не е по малко заядлив от твоя. За н-ти път ти казваме не са злобни хората, нито пък от липсата на въглехидрати може да се получи това - поинтересувай се малко че ми ставаш адски смешен всеки път със тези простовати изказвания.
Като не искаш да ги четеш не ги чети - теб никой не те е задължил.
Резултатите от анкетата са наистина така - българското население е едно от водещите в света по затлъстяване и оправдава анкетата... Т.е. по-пълен си такива жени си харесваш.. за по-нависоко - но чансе ;)
Айде, и да не кажете че съм адвокат че ще умра от смях :)

хаха кой ти каза, че харесвам пълни жени ве високо-мазнинен здравеняко с ръчичка 39 см?
приятелката ми е  45 кг, 160 и няколко сантиметра...и повярвай ми доста си е слабичка даже.
no chance ли? no chance за теб щото ми висиш по цял ден във форума или ходите да тичкате с плочковидната приятелка.
яко избиваш комплекси,нормално е за теб, като си бил 120 кг и си гледал красиви момичета само на компа или по списанията

EDIT: Ако тона ми се приема за заядлив, сори, ама на някои хора се имат за по-по-най тука.Има си предаване за вас в неделя сутрин.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 22.06.09 10:47.

22.06.09
10:41

Злобни, защо винаги обективното мнение се възприема като злобно?! И аз си мислех, че Венци с нейните стремежи за мускулесто тяло... ами представях си я като култористка (или там както се пише думата)... но като се видяхме наживо - ми се промени мнението, релефна и много женствена!! Ти да не си я представяш с некви грамадни твърди плочки?? Тя си е баш жена. И на всичкото отгоре като реши нещо го постига, а не като мене, меката Мария...... все се моткам..... трудно ми е....

П.П. Гласувах за “Тонизирани”  :)

Мнението беше редактирано от maria на 22.06.09 10:45.

Тука се получи много напечено,аз се оттеглям пред учебника,а модераторите може и да се намесят скоро. :)

MA

22.06.09
10:44

казано от iasen на 22.06.09, 10:00:

Аз пък си мисля, че и манекенките ми харесват и по тонизираните без плочки ми харесват.. Не мога да определя кои ми харесват повече :?

Tи мислиш с другата глава  :coolsmile:
Венце - и ти не си лоша бре, споко, ама как да преценим като една снимка с включено лице в нея нямаш  :-/

казано от Mamularin на 22.06.09, 10:44:

Венце - и ти не си лоша бре, споко, ама как да преценим като една снимка с включено лице в нея нямаш  :-/

Човека си го каза!Най-важно е лицето,поне мен първо то ме привлича. :)

Аз харесвам интелигентни жени, пък ако са със спортен тип тела такива каквито Ива каза, не кльощави, но пък стегнати добре е дошло. И стига сте се дърлили Сашо Венци оттеглете се на скайп или на лични.

22.06.09
10:50

казано от RogerF на 22.06.09, 10:45:

X2

Ама едва ли ще качи снимка на лице..

22.06.09
10:50

Десо, ами учебника??

казано от Мария Никифорова на 22.06.09, 10:50:

Десо, ами учебника??

Някъде тука беше  :roll:

казано от Aleksandar Marinov на 22.06.09, 10:50:

казано от RogerF на 22.06.09, 10:45:

X2

Ама едва ли ще качи снимка на лице..

специално за теб  е качена. Дано сега вече си затвориш устата

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1