23.06.09
16:41
Търсех из интернет и въпреки всичко реших и да се консултирам с разбиращите в този сайт!
На Creathine Glutamin Taurin пише 2 лъжици да се слагат в 4 oz вода на колко е равно това? На 120 мл. ли?
Щото ако е така имам и 1 протеин който трябва да се пие 1 доза със 16 oz мляко. Та това значи 480 мл?
Греша ли някъде?
Пий си протеина , в колкото ти е сладко . Колкото за комбинацията по-нагоре , колкото по-малко вода , толкова по-добр , защото вкуса е гаден. Ако можеш да ги приемаш заедно с протеина ще е много добре :)
23.06.09
16:56
Icaka експериментирай, пробвай с различни количества вода мляко. Има протеини проектирани да са по вкусни във мляко има такива за вода. Ако пък е малко водата може да нагарча, ако е много ще е безвкусен. Едва ли е важно за усвояването и самия протеин количеството вода в което го разтваряш.
1 oz. 28 g. 2 oz. 57 g. 3 oz. 85 g. 4 oz. (1/4 lbs.) 113 g. 5 oz. 142 g. 6 oz. 170 g ...
1 fl oz. 28 ml, 1/8 cup. 2 fl oz. 56 ml, 1/4 cup. 3 fl oz. 84 ml, 3/8 cup. 4 fl oz ...
Мнението беше редактирано от Гошко на 23.06.09 17:29.
Да! Много ви благодаря!
Гошко точно това където ми написа това тъсех. Само че не ви ли се вижда че 1 доза Up Your Mass трябва да се пие с 480 мл мляко?
Много благодаря!
Но имам още един въпрос. Понеже днес ще ходя да тренирам и погледнах описанието и там пише че една доза е 4 SCOOPS? Търсех в речника да намеря какво точно е но не намерих! Мислех да не са 4 лъжици от тази на протеина, но в протеина няма лъжица!
Да не би да е 4 супени лъжици?