01.07.09
19:45
може ли някой, ако знае, да каже къде точно мога да намеря фитнес зала в люлин 9, 10 или някъде наоколо за предпочитане? и какви са цените? мерси много
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 02.07.14 14:56.
02.07.09
07:32
Здравей,
Аз съм от 10-ти и да ти кажа има една малка зала до нас, срещу Т-Маркета, но незнам дали ще ти хареса, на мен ми е малка. Предпочитам Сиконко, малко скъпо но просторно. Иначе ако намериш нещо по добро и близко свиркай.
колко е в сиконкото? то е почти срещу нас.. а и в това другото само да знам горе долу за какво става дума като цени? ... и месечно ли се плаща или на тренировка може също?
иначе аз преди мн отдавна ходех в една зала в западния точно преди моста, но и там май е малко, иначе беше доста евтино
Мнението беше редактирано от magenta на 02.07.09 09:52.
02.07.09
10:06
В Сиконкото е 50лв. за 8 тренировки, и без значение кога ще ги използваш. Иначе една тренировка е по 6лв. Има и месечни карти но ще те излъжа за цената. А този до Т Маркета е много малък, цените обаче са по-ниски.
02.07.09
11:22
При кръстовището на ‘БИЛА’, където ти е и ‘СИКОНКО’, има още 2 зали: ‘АРЕС’ и ‘ХЕРКУЛЕС’. Доскоро цените в тях бяха съответно 40лв и 19лв за 12 пъти на месец. Зависи какво търсиш - имаш избор.
супер това ми е още по близо! къде точно е херкулес? иначе ми трябва да има само пътечка за тичане и 2-3 уреда за тежести.. предполагам във всеки фитнес има, че тука по люлин нещо няма къде да се тича...
02.07.09
12:19
казано от magenta на 02.07.09, 11:28:
супер това ми е още по близо! къде точно е херкулес? иначе ми трябва да има само пътечка за тичане и 2-3 уреда за тежести.. предполагам във всеки фитнес има, че тука по люлин нещо няма къде да се тича...
В ‘Херкулес’ няма пътечка - има велоергометри и кростренажор. Намира се веднага след пощата под Китайския ресторант.
За тичането си прав/а - и аз искам да тичам, но няма къде, освен да се ходи с кола/грАДски трансПОРт до някой от парковете... :mad:
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 02.07.09 12:19.
казано от magenta на 02.07.09, 11:28:
В Херкулес не знам да е имало пътечка, но пък там не съм ходил от години. В Арес също не можеш да тичаш, пътеката не работи от доста време.
02.07.09
14:01
Аз лично тичам в Западен парк, много по добре е от пътечките в залите.
02.07.09
16:45
“Херкулес” е супер... Особено като цена...
За бягането—ако си в 10, няма от какво да се оплакваш—ей го къде е ЗП.
Аз съм от 3 и понякога ходя с тролея до ЗП, за да бягам, а понякога си бягам нещо от сорта на: от 3, надолу до края на 1, обикалям 1 и после до вкъщи... Получава се повече от 5км. Люлин е много разнообразен като наклон и маршрути за бягане—може да тръгнеш нагоре, може надолу... Както ти хареса...
ами да близо е ЗП, но аз съм момиче и просто сама там никога няма да отида!! пълно е с извратеняци. иначе си прав за люлин и се опитвам и аз да си измился някакъв маршрут от около 6км без пресичане на улици за да не спирам.. трудно
Първо се извинявам, че ми се повтаря въпроса, но просто ми трябва по актуална информация. Значи търся си фитнес, като цяло искам да има пътечка или велоергометър, или ако може и 2-те най добре.Миналата година ми правиха операция на коляното, след която бях 2 месеца в къщи и съответно натрупах доста излишни кила. Понеже не издържах без футбол(сега разбирате защо не ми се търчи из люлин в училищата) края на други месец пак ще ме оперират.Идеята ми е да ходя тука поне 1 месец сега преди операцита, на фитнес някъде(ако може да ми препоръчате къде и имате инфо какви са цените) да видя как са условията и да знам след това дали пак да ходя там или не :) Мерси предварително за отговорите :)))
Преди да кажа каквото и да е искам да спомена само, че в следните зали съм ходил или преди поне една година, или съм влизал не повече от веднъж.
Най-близко до Люлин 9-10 се сещам само за фитнеса в 56-то СОУ - то е в сградата с басейна и не е необходимо да си ученик там за да тренираш. 2.50лв. е на тренировка, а за 15 тренировки карта е 15лв. Обаче няма стойка за клек, няма и кардио уред. :) Аз неотдавна правех спринтове в двора.
Арес се намира срещу пощата в Люлин на кръстовището на Била. Паметта може и да ме лъже, но цените бяха приемливи.
Херкулес е добър. Не помня дали имаше кардио уред. Последно нямаше, когато ходех там миналото лято преди да се преместя. Сега може и да има, но ако няма коренни промени, фитнеса е добър. Народни цени за атмосфера като в мазе.
Друг фитнес, който се сещам в Люлин изобщо е на пазара в трети микро район. “Руския пазар” - не мога да ти дам точно място, но бил някакъв нов. 2.50лв. на тренировка. Не съм ходил дори там, просто ми обадиха, че го има.
Друг - Сиконко. На кръстовището на Била от страната на трамвай #8. Но е скъпо. Всичко има, лъскаво е и мъжете там имат “готини” прически и носят розови тениски. Супер, знам, но е скъпо.
Друг - имаше един фитнес в Люлин 2, също със страхотен ценоразпис и имаше всичко. Аз там тренирах година и няколко месеца. Намира се зад Т-маркет, или по-точно от булеварта от страната на Т-маркет, отзад има една детска градина, зад нея по посока Люлин 2 се намира. Но го затвориха и обновиха. Ходих, видях, повече не го посетих. Цените са подобни на тези от Сиконко, но и той е станал лъскаво копеленце. За новото му име не се сещам, но старото беше Ронин.
За един последен се сещам - R5. Той също е доста лъскав. Подобен на предните два, само че има и други атракциони. Намира се над сервиза на Опел в Люлин 7, малко след пощата по линията на рейс 310.
казано от magenta на 02.07.09, 17:15:
ами да близо е ЗП, но аз съм момиче и просто сама там никога няма да отида!! пълно е с извратеняци. иначе си прав за люлин и се опитвам и аз да си измился някакъв маршрут от около 6км без пресичане на улици за да не спирам.. трудно
Е, имаме си и хубавите страни. :)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 04.01.10 20:33.
07.01.10
10:10
Трябва да си направим клуб на Люлин в тоя форум, бая сме :).
25.01.10
15:02
Модерация: нарушена точка 1.0 от условията за ползване.
Мнението беше редактирано от BB-Team Webmaster на 25.01.10 15:50.
25.01.10
16:23
до колко чеса работи зала арес херколес ил и сиконко няконя бачка ли до 12 вечерта примерно
25.01.10
19:29
В Люлин единствено R5 е до 12 часа.
Поне само занея знам.
West Gym - Люлин 10 - Сградата на магазин Лабиринт - работи от 07 до 24 - подробна ингормация има в сайта - www.west-gym.com
04.05.10
19:11
искате ли нов фитнес в люлин и в коя част няма достатъчно?
малко мърдам тема на над година, ама все тая ...
От люлин 10 съм, някой иска ли някъде да ходиме на фитнес, че сам ще съм несериозен и 99 % нищо няма да направя ?
На орион до макдоналдса откриха един преди година, в западиня парк, до моста и до хенри форд има един фитнес евтин ..
И аз съм от Люлин 10, но мога да тренирам чак след 19:00ч., което е доста ограничаващо :-(
Затова и се ‘напрегнах’ малко финансово и сега си имам два дъмбела от по 20кила, една лежанка и един крос-тренажор 2в1. т.е. има и седалка и като се поумориш, може да се ползва и като вело ;-)
Честно казано нищо не може да замести една добре оборудвана фитнес-зала, но ....
Здравейте! И аз да се включа... :)
Преди 2 месеца започнах да тренирам във фитнеса до Макдоналдс... Всичко беше много хубаво до преди да решат да правят ремонт. Сега е шумно, прашно и няма вода... Дори ръцете няма къде да си измиеш... :(
Ако някой може да ми препоръча друг фитнес наоколо (Люлин 10, или някъде по Сливница наблизо), ще съм много благодарна... :) Трябва ми само пътечка с регулиращ се наклон, за другото ходя на аеробика :Д
Здравейте, има един нов фитнес в Люлин 10 , на Сливница /сградата пред 37 СОУ /, работи от 7:00 до 24:00.
05.02.13
14:48
Айде пак и аз да питам, къде има зала близко до билата или някъде близко до някой спирка на 111 преди билата :D? Освен херкулес, сиконко и 56-то. Арес май го няма вече? Трябва да има поне пътека и да не е скъпо като в сиконкото.
Мерси!
Арес се премести в първи, някъде до Фантастико. Не знам друг на близо.
Аз ходя в west gym.
19.05.13
21:33
Дай точния адрес на Арес, ако го знаеш, фантастико се сещам само за тва под кооперативния, там няма фитнес.
02.07.14
13:18
Здравейте!!! :)
Искам да ми дадете съвет :)... живея в Люлин 8 близко до 56 СОУ.... но досега съм си правил упражненията само вкъщи ( т.е. лицеви опори,коремни преси,скачане на въже....ходя много) никога не съм ходил на фитнес ,но ми се иска да отида...въпросът е там че се притеснявам,а знам че няма от какво... бихте ли ми дали съвет в кой фитнес е добре като начало да се отиде..където ще ме посъветват добре как точно трябва да ползвам уредите ......
Благодаря ви много