Фитнес зали в Люлин?

01.07.09
19:45

може ли някой, ако знае, да каже къде точно мога да намеря фитнес зала в люлин 9, 10 или някъде наоколо за предпочитане? и какви са цените? мерси много

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 02.07.14 14:56.

02.07.09
07:32

Здравей,
Аз съм от 10-ти и да ти кажа има една малка зала до нас, срещу Т-Маркета, но незнам дали ще ти хареса, на мен ми е малка. Предпочитам Сиконко, малко скъпо но просторно. Иначе ако намериш нещо по добро и близко свиркай.

02.07.09
09:50

колко е в сиконкото? то е почти срещу нас.. а и в това другото само да знам горе долу за какво става дума като цени? ... и месечно ли се плаща или на тренировка може също?

иначе аз преди мн отдавна ходех в една зала в западния точно преди моста, но и там май е малко, иначе беше доста евтино

Мнението беше редактирано от magenta на 02.07.09 09:52.

02.07.09
10:06

В Сиконкото е 50лв. за 8 тренировки, и без значение кога ще ги използваш. Иначе една тренировка е по 6лв. Има и месечни карти но ще те излъжа за цената. А този до Т Маркета е много малък, цените обаче са по-ниски.

При кръстовището на ‘БИЛА’, където ти е и ‘СИКОНКО’, има още 2 зали: ‘АРЕС’ и ‘ХЕРКУЛЕС’. Доскоро цените в тях бяха съответно 40лв и 19лв за 12 пъти на месец. Зависи какво търсиш - имаш избор.

02.07.09
11:28

супер това ми е още по близо! къде точно е херкулес? иначе ми трябва да има само пътечка за тичане и 2-3 уреда за тежести.. предполагам във всеки фитнес има, че тука по люлин нещо няма къде да се тича...

казано от magenta на 02.07.09, 11:28:

супер това ми е още по близо! къде точно е херкулес? иначе ми трябва да има само пътечка за тичане и 2-3 уреда за тежести.. предполагам във всеки фитнес има, че тука по люлин нещо няма къде да се тича...

В ‘Херкулес’ няма пътечка - има велоергометри и кростренажор. Намира се веднага след пощата под Китайския ресторант.
За тичането си прав/а - и аз искам да тичам, но няма къде, освен да се ходи с кола/грАДски трансПОРт до някой от парковете... :mad:

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 02.07.09 12:19.

02.07.09
12:35

казано от magenta на 02.07.09, 11:28:

В Херкулес не знам да е имало пътечка, но пък там не съм ходил от години. В Арес също не можеш да тичаш, пътеката не работи от доста време.

02.07.09
14:01

Аз лично тичам в Западен парк, много по добре е от пътечките в залите.

02.07.09
16:45

“Херкулес” е супер... Особено като цена...

За бягането—ако си в 10, няма от какво да се оплакваш—ей го къде е ЗП.

Аз съм от 3 и понякога ходя с тролея до ЗП, за да бягам, а понякога си бягам нещо от сорта на: от 3, надолу до края на 1, обикалям 1 и после до вкъщи... Получава се повече от 5км. Люлин е много разнообразен като наклон и маршрути за бягане—може да тръгнеш нагоре, може надолу... Както ти хареса...

02.07.09
17:15

ами да близо е ЗП, но аз съм момиче и просто сама там никога няма да отида!! пълно е с извратеняци. иначе си прав за люлин и се опитвам и аз да си измился някакъв маршрут от около 6км без пресичане на улици за да не спирам.. трудно

04.01.10
20:04

Първо се извинявам, че ми се повтаря въпроса, но просто ми трябва по актуална информация. Значи търся си фитнес, като цяло искам да има пътечка или велоергометър, или ако може и 2-те най добре.Миналата година ми правиха операция на коляното, след която бях 2 месеца в къщи и съответно натрупах доста излишни кила. Понеже не издържах без футбол(сега разбирате защо не ми се търчи из люлин в училищата) края на други месец пак ще ме оперират.Идеята ми е да ходя тука поне 1 месец сега преди операцита, на фитнес някъде(ако може да ми препоръчате къде и имате инфо какви са цените) да видя как са условията и да знам след това дали пак да ходя там или не :) Мерси предварително за отговорите :)))

04.01.10
20:29

Преди да кажа каквото и да е искам да спомена само, че в следните зали съм ходил или преди поне една година, или съм влизал не повече от веднъж.

Най-близко до Люлин 9-10 се сещам само за фитнеса в 56-то СОУ - то е в сградата с басейна и не е необходимо да си ученик там за да тренираш. 2.50лв. е на тренировка, а за 15 тренировки карта е 15лв. Обаче няма стойка за клек, няма и кардио уред. :) Аз неотдавна правех спринтове в двора.

Арес се намира срещу пощата в Люлин на кръстовището на Била. Паметта може и да ме лъже, но цените бяха приемливи.

Херкулес е добър. Не помня дали имаше кардио уред. Последно нямаше, когато ходех там миналото лято преди да се преместя. Сега може и да има, но ако няма коренни промени, фитнеса е добър. Народни цени за атмосфера като в мазе.

Друг фитнес, който се сещам в Люлин изобщо е на пазара в трети микро район. “Руския пазар” - не мога да ти дам точно място, но бил някакъв нов. 2.50лв. на тренировка. Не съм ходил дори там, просто ми обадиха, че го има.

Друг - Сиконко. На кръстовището на Била от страната на трамвай #8. Но е скъпо. Всичко има, лъскаво е и мъжете там имат “готини” прически и носят розови тениски. Супер, знам, но е скъпо.

Друг - имаше един фитнес в Люлин 2, също със страхотен ценоразпис и имаше всичко. Аз там тренирах година и няколко месеца. Намира се зад Т-маркет, или по-точно от булеварта от страната на Т-маркет, отзад има една детска градина, зад нея по посока Люлин 2 се намира. Но го затвориха и обновиха. Ходих, видях, повече не го посетих. Цените са подобни на тези от Сиконко, но и той е станал лъскаво копеленце. За новото му име не се сещам, но старото беше Ронин.

За един последен се сещам - R5. Той също е доста лъскав. Подобен на предните два, само че има и други атракциони. Намира се над сервиза на Опел в Люлин 7, малко след пощата по линията на рейс 310.

казано от magenta на 02.07.09, 17:15:

ами да близо е ЗП, но аз съм момиче и просто сама там никога няма да отида!! пълно е с извратеняци. иначе си прав за люлин и се опитвам и аз да си измился някакъв маршрут от около 6км без пресичане на улици за да не спирам.. трудно

Е, имаме си и хубавите страни. :)

Мнението беше редактирано от ~ DN на 04.01.10 20:33.

СА

07.01.10
10:10

Трябва да си направим клуб на Люлин в тоя форум, бая сме :).

ДИ

25.01.10
15:02

Модерация: нарушена точка 1.0 от условията за ползване.

Мнението беше редактирано от BB-Team Webmaster на 25.01.10 15:50.

ДИ

25.01.10
16:23

до колко чеса работи  зала  арес  херколес ил и сиконко няконя  бачка ли до  12 вечерта примерно

25.01.10
19:29

В Люлин единствено R5 е до 12 часа.
Поне само занея знам.

27.04.10
08:02

West Gym - Люлин 10 - Сградата на магазин Лабиринт - работи от 07 до 24 - подробна ингормация има в сайта - www.west-gym.com

04.05.10
19:11

искате ли нов фитнес в люлин и в коя част няма достатъчно?

06.07.11
02:36

малко мърдам тема на над година, ама все тая ...
От люлин 10 съм, някой иска ли някъде да ходиме на фитнес, че сам ще съм несериозен и 99 % нищо няма да направя ?

На орион до макдоналдса откриха един преди година, в западиня парк, до моста и до хенри форд има един фитнес евтин ..

29.02.12
13:55

И аз съм от Люлин 10, но мога да тренирам чак след 19:00ч., което е доста ограничаващо :-(
Затова и се ‘напрегнах’ малко финансово и сега си имам два дъмбела от по 20кила, една лежанка и един крос-тренажор 2в1. т.е. има и седалка и като се поумориш, може да се ползва и като вело ;-)
Честно казано нищо не може да замести една добре оборудвана фитнес-зала, но ....

30.04.12
20:50

Здравейте! И аз да се включа... :)
Преди 2 месеца започнах да тренирам във фитнеса до Макдоналдс... Всичко беше много хубаво до преди да решат да правят ремонт. Сега е шумно, прашно и няма вода... Дори ръцете няма къде да си измиеш... :(
Ако някой може да ми препоръча друг фитнес наоколо (Люлин 10, или някъде по Сливница наблизо), ще съм много благодарна... :) Трябва ми само пътечка с регулиращ се наклон, за другото ходя на аеробика :Д

04.09.12
19:39

Здравейте, има един нов фитнес в Люлин 10 , на Сливница /сградата пред 37 СОУ /, работи от 7:00 до 24:00.

05.02.13
14:48

Айде пак и аз да питам, къде има зала близко до билата или някъде близко до някой спирка на 111 преди билата :D? Освен херкулес, сиконко и 56-то. Арес май го няма вече? Трябва да има поне пътека и да не е скъпо като в сиконкото.

Мерси!

05.02.13
14:51

Арес се премести в първи, някъде до Фантастико. Не знам друг на близо.
Аз ходя в west gym.

19.05.13
21:33

Дай точния адрес на Арес, ако го знаеш, фантастико се сещам само за тва под кооперативния, там няма фитнес.

Здравейте!!! :)
Искам да ми дадете съвет :)... живея в Люлин 8 близко до 56 СОУ.... но досега съм си правил упражненията само вкъщи ( т.е. лицеви опори,коремни преси,скачане на въже....ходя много) никога не съм ходил на фитнес ,но ми се иска да отида...въпросът е там че се притеснявам,а знам че няма от какво...  бихте ли ми дали съвет в кой фитнес е добре като начало да се отиде..където ще ме посъветват добре как точно трябва да ползвам уредите ......
Благодаря ви много

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1