Упражнения за бицепс в домашни условия ?

13.07.09
22:04

Здр, можете ли да ми кажете упражнения за бицепс в домашни условия ( но нямам дъмбели) :/ Мерси предварително !

14.07.09
05:35

Ee, трябват дъмбели. Ето ... И за други мускулни групи - даже са анимирани:)

http://www.sport-fitness-advisor.com/dumbbellexercises.html

Мнението беше редактирано от Ива Павлина на 14.07.09 05:37.

14.07.09
07:57

освен ако имаш да се набираш за бицепс ! ? или дигай някоя ваза или  10 литрова бутилка  :D

Единственото,което се сещам за бицепс без тежести е набирането с подхват.Но трябва да си намериш лост за набиране. :)

14.07.09
08:51

Аз съм чувала за т.нар. изометрични упражнения (т.е. без преместване в пространството), при които се постига ефект чрез “подпиране” на стена, образно казано, както и опит да “повдигнеш” неподвижен плот или маса. И в двата случая трябва да се действа с максимално напрежение - пак си правиш серии и т.н.

Мнението беше редактирано от Ива Павлина на 14.07.09 08:54.

14.07.09
11:25

Еми освен да вдигаш шишета с вода.Има едни с дръжка отстрани.Но за теб 5-7 кг ще е леко.1кило вода=1 кг. :) Или някое късо,тежко желязо-бицепсово сгъване.

14.07.09
11:50

Набиране на лост, нямаш нужда от друго.

EK

14.07.09
11:54

Ем като нямаш дъмбели.. купи си лост и си го сложи в вас и се набирай :) или се фани серйозно и тръгни на фитнес.

14.07.09
12:03

казано от ekofresh1 на 14.07.09, 11:54:

Ем като нямаш дъмбели.. купи си лост и си го сложи в вас и се набирай :) или се фани серйозно и тръгни на фитнес.

Или пък се набирай на лоста пред блока, където дъртите тупат чергите.. :D

27.10.11
15:07

и аз искам в домашни условия но имам само 3 кл дъмбел и за това тренирам само за трицепс , коремни мусколи , гръб , гърди
и искам да спомена че сам на 13 :(

27.10.11
15:10

Винаги се намира начин, торби с пясък, туби с вода, камъни, саморъчно направени уреди и пособия, само желание да има човек.

28.10.11
11:06

Вариант са и съпротивителни ластици или нещо, наподобяващо ги, пружини и др.

SP

28.10.11
19:13

Вариант е и ако се хванеш с някой приятел той да ти натиска ръцете надолу, а ти да ги сгъваш, т.е. той прави трицепс, а ти бицепс. После обратното. Може и с кърпа да правиш трицепса зад врат, все едно с дъмбел. Това го бях гледал на едно видео с Арнолд и Франко.

ПП: Съгласен съм с Valdis. Човек ако има желание, винаги се намира начин. Няма да забравя как взимах притките на баба ми и закачах шишета с вода от краищата, после ги връзвах и почвах да вдигам както се сетя.

28.10.11
20:58

Хората ще измислят всичко за да тренират бицепс :D

Набиранията ще ти донесат мнооого повече полза и прогрес, от колкото да вдигаш десет литрови бутилки до припадък :) Просто се престраши да слезеш до лоста и да почнеш.

Хора, моля помогнете. Занимавам се с брейк танци  и за там ми трябва сила допълнителна. Ходих на фитнес, но станах повече на маса и привикнах към свободните тежести, докато все още не мога добре да работя с тялото си все още ми е тежко. Висок съм 170см и тежа 75кг. Това, което искам е да имам сила в ръцете, тъй като основно на ръце играя в брейка така, че ако някой може да ми помогне с някаква програма. Вкъщи имам лежанка с тежести до 60кг и няколко вида гири, които се разглобяват и мога да ги правя много тежки също така имам и лост. Мерси предварително.  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1