Благодаря.
Ами загрявката + ролера са ми 20-тина минути. После 1-ви кръг, след това вработка за 2-рия, и т.н.
На 3-тия кръг почна лигавенето. Между сериите Тодорка се базика нещо с Блага и обръща 60 кг, Блага посяга да прави серия, аз се вмъквам и ги изхвърлям тези 60 кг и си продължавам кръговете. После това се повтаря със 70 кг. След това с Тодорка си мерихме пресите, пусках музика, пак си мерихме пресите...
Сериозно тренираме от всякъде :)
Добре, че ви харесвам, иначе да съм ви убила!!!
Няма такава разконцентрация, добре че съм с психика на олимпийски шампион и успях да се събера (giggle)
20/12/12
Тренировка:
Яко foam-rolling
1. Преден клек, гъз-до-пети: 3х 40, 50, 60, 70 кг.
Много добре! На първото повторение държах в долно състояние, пружинирайки. Много добър стречинг.
2. Обръщане от вис с разножка: 3х 70, 70, 70, 80, 80, 80 кг.
Също супер! Най-после взе да ми се получава, дори и Тодорка беше учудена.
3. Преден клек, гъз до пети: 5х 90, 100, 3х 110, 120, 110, 100 кг;
Хубав, пълен клек, стабилно под паралела. Дискомфорт в глезена и кръста... Имам чувството, че този колан ме предпазва от изсипване, но не от натоварванията, които мен ме нараняват...
4. Хват, държане на дебела ръкохватка с дискове: 20, 20, 20, 15, 15, 15 сек х 56 кг;
Стречинг, стречинг и.... пак стречинг.
Много ме измориха 3 тренировки поред, но нямаше как, така ми се разпредели времето.
Днес ще се забавлявам...
По-здрави!
Мнението беше редактирано от Витан на 21.12.12 09:53.
Малко отчет от мен:
Вчера ядох нормално, клонящо към малко, но спасих калориите с един домашни бонбони с 250 гр масло, 200 гр заквасена сметана 30 %, мед, кокосови стърготини, които сам си изядох :D. На работа шефа почна с някаква 20-30 годишна ракия и после вино и.... заспах в 7 сутринта.
П.П. Най-ме кефи, че Сашо също кисне във форума в полунощ :D
Я, да си цитирам тука едно бижу мое:
казано от Витан на 23.12.12, 13:27:
казано от Grey Knight на 23.12.12, 09:27:
Сашо, ще я видим тази работа. На състезанието човек със скъсани коленни връзки и херния, както и момче, което почти не тренира, ви прибраха. Аз правя, каквото Ефо ми каже. Затова и качвам клипове на тъпи неща, за да знам кога да свалям кила на щангата, какво да поправям, какво не и т.н. Относно контузията - това ми е първата болка от много време насам. Затова и реших да спра. :)
Тедо, не ти ли стана ясно, че нещо не си компетентен да се изказваш по абсолютно всички теми, за които си мислиш, че си мастър?
Кой кого прибра, от къде го прибра и къде го закара, можеш ли да кажеш?
Трябва веднъж да дойдеш в залата ни, да видиш как тренират не “чуковете”, не “животните”, а ИЗРОДИТЕ, с които имам честта да тренирам и пак си помисли дали можеш да изкажеш мнение. Ама, както казах на Блага, направи си едно изследване на тестостерона, че наскоро много нежен и лигав звучиш (да не използвам нецензурираният БГ израз), а Влади не пуска такива в залата.
Ей, много разбирачи много нещо, ама нормално, тя Америка много дава и хората бързо дърпат напред от там...
П.П. тези постижения, заедно с фибрите по гърдите много искам да ги видя на живо, че нещо ме съмнява, особено след “Snatch pull”-a…
Брех, явно не съм спал добре щом още от сутринта тръгвам с лошо :D
Така, идната седмица - ще почивам много, ще ям много, храната ще бъде добра, ще опитам да направя силни тренировки, макар, че май ми е трудно в Сливен да се надъхвам... особно като отида в някоя бутикова залата и почнат да ме гледат като голямо полезно изкопаемо :D
02.01.13
11:01
Solid !!!
Мнението беше редактирано от Мила на 02.01.13 11:04.
За да не те гледат, отиваш и слагаш 160кг. на клека. Докато всички стоят и си мислят как ще те смачкат, ти отиваш и ги ставш 2-3 пъти на гърди:)))
От там нататък ще те гледат с други очи или още по-вероятно...изобщо няма да те гледат:)))
Същото важи и с 200+ тяга:)
И по-важното, да си жив, здрав и разумен през новата.
Много преден клек и раменна преса:)))
казано от slavko на 02.01.13, 11:20:
От там нататък ще те гледат с други очи или още по-вероятно...изобщо няма да те гледат:)))
Славкоо, аз страдам заради това!!!! :D
Ми спри да обръщаш кила, дето хората ги дърпат на тяга:)
А стия 10-ки на 100кг тотално губиш аудитория:)
Страшна, Мила!!
Благодаря, Славко, дано всички сме така и както каза, да имаме много поводи за сбирки :)).
Иначе в Сливен си беше забавно. Имаше от template мутричките с татуси по целите ръце, напомпени гърди и ръце, изписани веждички и крещяха на пресите с дъмбели, когато някой от тях почне да се запъва: “Аре вееее.... кой ти я продаде тая стромба да му кажа аз!!!!”
Иначе продължавам да експериментирам с терапиите за кръста, че си ме боли стабилно, но за сметка на това постоянно :D
Обмислям силно орязани варианти на тренировките, примерно да натискам на HSPU, лежанка тесен хват, лицеви с тежест, набирания, че при вариации на раменна преса, преден клек и тяга ме мъчи много, предимно на следващият ден, когато съм на стол по 8 часа.
Е, 1 ден с обръщане и преден клек ще има естествено...
За много години Мутанте! :)
Аз да те питам ХСПУ-тата как ти действат на кръста?
Щото аз имам много силна извивка долу и те ми го товарят... трябва май да си ревизирам техниката да го държа по-изправен, но това като почна да правя по 1-2 бройки де :D
За много години!
Нямам проблеми там...
Кръстът ме боли, когато се налага да стабилизира при по-големи килограми над глава (най-вече), на гърди или тяга.
Мнението беше редактирано от Витан на 02.01.13 11:43.
Ако работат ти е като моята, 8 часа на стол е убийство за кръста и ГРЪБНАКА!!!
Ставай на всеки 30-35мин., усуквай се леко, навеждай се...ако имаш топка, отивай някъде на скришно и си мачкай трапеца.
За рехаб, прави много “кобра” и главоколянни...
За кобрата-от положение за лицева почвай да вдигаш трупа, като бдерата са ти на земята. Вдигаш, докато можеш без ръце и не почне да задържаш. От там, почваш съвсем леко да си помагаш с ръцете, но пак основното усилие да е Lower-back-a. До пълното заключване на ръцете.
Абе всъщност най-добре, довечера ще ти го снимам с инструкции от Марги. Това доста помага за low-back pain rehab. И с д-р Василев е обсъждано:)
Кобрата е голема работа верно, аз правя и нещо друго, което го видях в един клип на макензи, само дето не помня преди или след кобрата се правеше, а не мога да го намеря вече... като си прав извиваш пак гърба назад и почваш да буташ/връщаш с таза напред, абе се едно “помпаш” :)
Всички в Пауър Джим правят кобра, гаранция! (Или поне, като разтягаме заедно :D )
казано от Заболотная на 02.01.13, 12:08:
Всички в Пауър Джим правят кобра, гаранция!
А ако не правят, какво? :D
казано от Boby_ на 02.01.13, 13:09:
казано от Заболотная на 02.01.13, 12:08:
Всички в Пауър Джим правят кобра, гаранция!
А ако не правят, какво? :D
Се нареждат до Сашето и Влади, дето ги боли да се разтриват дори с ролера :D
казано от gotcha на 02.01.13, 11:37:
Аз да те питам ХСПУ-тата как ти действат на кръста?
Щото аз имам много силна извивка долу и те ми го товарят... трябва май да си ревизирам техниката да го държа по-изправен, но това като почна да правя по 1-2 бройки де :D
Прави ги с лице към стената и ще има облекчение, ще видиш :) Покатерването на стената е малко маймунско, но ти май не си от притеснителните :D
Благодаря, Славко, чакам с нетърпение някакъв насочващ клип :)
Силве, мога ги с лице, даже веднъж си играх със самоснимачката на фотоапарата и заставах в поза за около 5-6 секунди :D
02/01/2013
Тренировка:
1. Супер серии:
1.1. Повдигане от лег, малко по-широк хват от раменен: 5х 1х 100, 2х 1х 97,5, 1х 95, 2х 1х 92,5 кг;
1.2. Набиране, неутрален хват: 10х 1х + 40кг;
2. Супер серии:
2.1. Повдигане от лег, малко по-широк хват от раменен: 3, 3, 2, 2, 2х 90 кг;
2.2. Набиране: 5х 3х +32 кг;
3. Лицеви опори на халки: 25 повт, после дроп серии: 15+8+5 повт, 12+7+5 повт;
Foam roller
Храната е сила. Един поздрав, като за без капка тестостерон останал от целият ден...
П.П. Ей, 2013 почна! Да пукна, ако не я направя по-добра от предната!!!!!
По-здрави!
Мнението беше редактирано от Витан на 03.01.13 16:47.
казано от slavko на 02.01.13, 11:44:
Ако работат ти е като моята, 8 часа на стол е убийство за кръста и ГРЪБНАКА!!!
I know that feel bro. Ама често е 12. Поне не е всеки ден и стола е приличен.
казано от slavko на 02.01.13, 11:44:
До пълното заключване на ръцете.
Поправка - до съвсем леко ОТключени лакетни стави. :) Заключването на ставата предполага отпускане на някои мускули, което не е желана реакция. Контрол и осъзнаване на движенията през цялото време на изпълнението.
03/01/12
Тренировка
Foam rolling
1. Преден клек: 5х 40, 60, 80 кг;
2. Обръщане от вис с разножка: 4х 5х 70 кг, 4х 4х 80 кг, 2х 90 кг;
3. Преден клек: 5х 100, 110, 120 кг, 3х 120, 110 кг, 5х 100 кг;
4. Щангистка тясна тяга: 5х 3х 130 кг;
Стречинг (с Кобра в него :)) - Благодаря, Слави, Марги!)
Обръщането има забележки, но дървен глезен и аддуктори - толкова. Все пак има напредък и то осезаем.
Предният клек е пълен, почти до тревата, много добре! Тази петица, та даже и 3-ката на 120 кг я изкарах на злоба. Реших да използвам лоста на Блага, той като взе да се върти, да се усуква, да бяга на раменете ми, като някоя девственица... На кантар си бяха и 2-те повторения. Ех, това да клякам до долу не е леко :D
Кобрата е добра, ще я практикувам, макар, че мен ме облекчава точно обратното - котешкият гръб.
Храна:
(12:00) 150-200 гр домашен суджук, морков, 5-6 маслини, някаква баничка с маслинена паста (160 гр), 2 ореховки;
(20:00-21:00) Тренировка
(22:30) 300 гр суджук, 3 яйца, лютеница, компот от ягоди, Zinc, Magnesium;
Нямаше да е лошо да имах малко масло или заквасена сметана, ама такъв е животът, не ми се ходеше до магазина.
Я да постна още една моя слабост (inlove) (Малко ми се различава вкуса от този на Блага, но в различията е нашата красота :D)
Мога дисертация да напиша по този клип :D
По-здрави!
Мнението беше редактирано от Витан на 03.01.13 23:09.
ааа за Александра Стан се скарахме вече :X :D
Мнението беше редактирано от Мирослав на 04.01.13 00:41.
казано от Миsh0 на 04.01.13, 00:39:
Ослушвай се, докато е време, че имам приятелка, която е учила с нея в една гимназия и са се познавали!
Ще задействам връзките! :D :D :D
Хех, на тази песен съм правила максове на клек, така че явно не ми е толкова неприятна :D
Малко са ми прекалени чупките и стойките, предпчитам INNA от твоите любимки.
А Лостът на Блага, трябва да го опитомиш, малко нежност и любов и ще вдига вместо теб :*
Добре де, не трябва да тренирам днес, целият съм в мускулни трески, изморен съм от наполовина миналият работен ден... но си пия кафенцето, гледам си горните клипове и леко усещам адреналинчето да поприпълзява по гърба.
Ех, пак ще се тренира май...
Aйде идвай, че не ми се тренира сама.
Но аз ще гледам по-раничко да свърша, че мисля да излизам ( да не повярваш :D )
04.01.13
16:43
казано от Витан на 04.01.13, 08:52:
казано от Миsh0 на 04.01.13, 00:39:
Ослушвай се, докато е време, че имам приятелка, която е учила с нея в една гимназия и са се познавали!
Ще задействам връзките! :D :D :D
Българка ли е?
04.01.13
18:40
казано от Витан на 04.01.13, 16:49:
Е, как, натурал румънка ;)
Демек Българска с лош латински
Напротив, колкото са близо до нас румънците, толкова са и далеч. Особено в някои отношения.
П.П. Това е без да омаловажавам нашите девойки, които люба и тача :*
Но съм гражданин на света.
Ех, какви високопарни фрази вкарвам :D
Мнението беше редактирано от Витан на 04.01.13 20:12.
казано от Витан на 02.01.13, 22:43:
Силве, мога ги с лице, даже веднъж си играх със самоснимачката на фотоапарата и заставах в поза за около 5-6 секунди :D
Вито, знам, че знаеш - нали от теб ги видях ХСПУ-тата в тази им форма (giggle)
Аз на gotcha му го предложих като вариант, ама той не ме отрази :D
Извинете Морова, но съм изпуснал бележката Ви :)
Това са първите опити за хспу (стойки по-скоро), които съм правил по простата причина, че ме беше шубе да ги правя с гръб към стената, за да не се пречукам :D
Като ми мине рамото ще пробвам пак... само трябва да се пази човек от отказа, че става веселба :)
Вито,ти си мутирал направо :D В добрия смисъл на думата !
ЖиУотно. . . (muscle)
05.01.13
15:20
Браво Вито ! В много добра форма си :)
05.01.13
15:23
Ехеее, Блаже, 100 пъти до сега да бях дошла ако знаех, че в Пауъра се тренира само по шорти:)))))
Витоооо SOLID!!!
Мнението беше редактирано от Мила на 05.01.13 15:24.