казано от Powerg3n3ratoR на 04.09.09, 11:47:
Май имаш проблеми със зрението, погледни пак първа страница и по-конкретно мненията на Стоян и още по-конкретно ГОЛЕМИЯ шрифт.
бай дъ уей, след като кликнете на темата ви излиза на първа страница “Кой протеин бихте желали да се подложи на анализ дали аминопрофила, посочен на етикета съответства на действителното съдържание?” и от долу изброените протеини... вижте, ако пишеше “Кой протеин бихте желали да се подложи на анализ дали аминопрофила, посочен на етикета съответства на действителното съдържание? (ДА ГЛАСУВАТ САМО ХОРА, КОИТО СА ГОТОВИ ДА ДАДАТ ПАРИ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕТО)” мисля, че положението щеше да е друго. ааа то го пише, но всеки го вижда по надолу след като вече е гласувал (лично аз го видях след като скролнах надолу, в началото на самата страница се вижда само анкетата - аз ли съм виновен?). ами да, гласувах, от къде пък ще се сетя че някой е измислил да се дават пари? или трябва да прочета цялата тема за да гласувам. извинявайте, че сте направили некадърно анкетата, но другите не са ви виновни и престане на мрънкате.
Мнението беше редактирано от unamed на 04.09.09 12:30.
04.09.09
12:35
Пичове, в сайта научавате неща, които ще ви струват много повече от 10лв. Не мислите ли, че ще стане като в една приказна страна, доскоро управлявана от цар, а после от комсомолски секретар - всеки в нея гледа да мине тънко и накрая все яде дебелия...
Стоянчо и други ви помагат със съвети безвъмездно. Опитват се да направят изследване, което може да доведе до следния феномен: да давате за килограм 10лв вместо минимум 40лв. И какво получават в замяна - критики, че не могат да направят добра анкета, разправии с банки и т.н.
Аз предлагам резултатите да се кажат само на тези, които са платили. Стоянчо да каже колко остават, да не споменава имената на участниците и ние ще си доплатим до 300лв. Аз лично пия прочулият се вече и в Сливен, и в Студентски град, и на кортовете в Ню Йорк холандски инстантен протеин, а не този, който ще се изследва, но въпреки това ще доплатя колкото трябва.
04.09.09
12:38
Аз предлагам да си направим изследването, а резултатите да си бъдат само за нас.Никакво оповестяване на данните от анализа!
Щом на разбирачите им свидят 10лв, и после да дават по 10лв за КИЛОГРАМ протеин, а не по 50 лв, то тогава нека да продължат да се набутват и си спестят скъпоценните 10 лв.
Иначе после ще пишат из темите “не пия протеин , щото ми е скъп”.Срамота.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 04.09.09 12:39.
04.09.09
12:40
Добре ясно Стоянчо е виновен, спирам да пиша по тази тема защото накрая ще си изпусна нервите и ще кажа нещо което не трябва .
казано от Oranje на 04.09.09, 12:35:
Пичове, в сайта научавате неща, които ще ви струват много повече от 10лв. Не мислите ли, че ще стане като в една приказна страна, доскоро управлявана от цар, а после от комсомолски секретар - всеки в нея гледа да мине тънко и накрая все яде дебелия...
Стоянчо и други ви помагат със съвети безвъмездно. Опитват се да направят изследване, което може да доведе до следния феномен: да давате за килограм 10лв вместо минимум 40лв. И какво получават в замяна - критики, че не могат да направят добра анкета, разправии с банки и т.н.
Аз предлагам резултатите да се кажат само на тези, които са платили. Стоянчо да каже колко остават, да не споменава имената на участниците и ние ще си доплатим до 300лв. Аз лично пия прочулият се вече и в Сливен, и в Студентски град, и на кортовете в Ню Йорк холандски инстантен протеин, а не този, който ще се изследва, но въпреки това ще доплатя колкото трябва.
пич, не съм казал че няма да дам пари. :) изразих си мнението, защото всички почнаха да плюват, че сме кьорави, че надписа бил с 2 метра букви, ще ни извади очите и т.н. това ме дразни. подкрепям идеята за изследването, но това, че темата е направена не както трябва мисля, че си е напълно вярно. можеше и по-добре. за да няма толкова много критики в тази тема, нека тези които до сега плюваха да млъкнат.
Мнението беше редактирано от unamed на 04.09.09 13:04.
04.09.09
13:04
казано от Oranje на 04.09.09, 12:35:
Аз лично пия прочулият се вече и в Сливен, и в Студентски град, и на кортовете в Ню Йорк холандски инстантен протеин
:lol:
Аз ще ви помогна в каузата, защото ми е жал как Стоянчо хвърля толкова усилия за тези анализи, а наоколо е пълно с неблагодарници.Евала на момчето.В понеделник ще преведа 10лв.
04.09.09
13:19
Ами това е България, един гласувал без да прочете без да знае, друг нечул, неразбрал невидял. То Стоянчо и по Нова телевизия да беше обявил темата за да може всички тинейджъри да я видят пак щеше да имa такива дето нечули неразбрали. unamed изобщо не те ли е срам да ръсиш такива глупости и да призоваваш да сме млъкнели щото го дразнело ?!?!Изобщо какъв си ти че говориш с подобен тон и снизхождение.
Стоянчо е изхарчил вече маса пари, за телефони за обикаляне, разговори проучвания срещи пускане на теми и накрая се изцепва някой с 15 мнения във форума, че то можело и по добре да станело.
Ами направи го бе колега билдер, направи го по добре, вместо да мрънкаш и да търсиш кусурчета типично по Български му направи го по добре щом можеш.
Изобщо осъзнаваш ли какво струва твоето мнение пред това което Стоян е направил?!?!?
Четеш безплатно сайта искаш безплатни съвети консултации програмки режими накрая не си готов да дадеш някакви си 10 лева за изследване на протеин, то голяма работа.
Хайде Стоянчо, то се е видяло, провъзгласи се сам за виновен дето искаш да направиш нещо реално да те набучим на кол и толкова
Съгласен съм със Сашо и аз казвам да съберем още пари и да си направим изследването само за хората,които са платили,въпреки,че се нарушават ,,неписаните правила на форума’’ ако ме разбирате за какво говоря...
04.09.09
14:04
В Съботата се прибирам от Англия и ще дам моят дял.
казано от Иван Шишманов на 04.09.09, 13:19:
Ами това е България, един гласувал без да прочете без да знае, друг нечул, неразбрал невидял. То Стоянчо и по Нова телевизия да беше обявил темата за да може всички тинейджъри да я видят пак щеше да имa такива дето нечули неразбрали. unamed изобщо не те ли е срам да ръсиш такива глупости и да призоваваш да сме млъкнели щото го дразнело ?!?!Изобщо какъв си ти че говориш с подобен тон и снизхождение.
Стоянчо е изхарчил вече маса пари, за телефони за обикаляне, разговори проучвания срещи пускане на теми и накрая се изцепва някой с 15 мнения във форума, че то можело и по добре да станело.
Ами направи го бе колега билдер, направи го по добре, вместо да мрънкаш и да търсиш кусурчета типично по Български му направи го по добре щом можеш.
Изобщо осъзнаваш ли какво струва твоето мнение пред това което Стоян е направил?!?!?
Четеш безплатно сайта искаш безплатни съвети консултации програмки режими накрая не си готов да дадеш някакви си 10 лева за изследване на протеин, то голяма работа.Хайде Стоянчо, то се е видяло, провъзгласи се сам за виновен дето искаш да направиш нещо реално да те набучим на кол и толкова
не, не ме срам, защото съм прав. трябва ли да скролнеш за да видиш надписа, че трябва да се заплати? трябва, нали. тогава не ми говори. това имах в предвид, не че няма да дам пари. не казвам, че някой си бил виновен, ама всеки почва да обижда - кьорав, некьорав... ами да, не го видях, защото е по надолу. заради хора като теб си изразих мнението. аз по принцип мразя да пиша по миризливи форуми дето пълзят л@йна като теб. виждам те колко струваш. “някой с 15 мнения във форума” - така ли ме оценяваш? ами ти като си с над 4000 - какво? пак си оставаш дебела свиня, нали така. доста хора са го осъзнали и те познават. заради това ти заключиха и тъпия дневник. не искам изобщо да споря с теб и да ти отговарям на педер@ските въпроси. ти явно пишеш тук, защото си нямаш друга работа...
04.09.09
14:27
Ох аман от паляци, които освен да нареждат каруцарската явно друго не умеят, както виждаш имам си нормален дневник това нещо да ти говори ?!?! Или ти си от надувките които винаги всичко могат знаят и ниой никога нищо неможе да им каже. Както и да е, убиждай нареждай на воля както, като си на село и си фантазирай, че така ще стигнеш далеч. Бъди сигурен, че изследване ще има независимо от поведението на микрообществото във форума. То е ясно и за децата кой колко багаж носи.
Всъшност изпълненото ти с глупост мнение прилича като на мнение писано от Pauline Nordin.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 04.09.09 14:32.
04.09.09
14:41
Да ти кажа Pauline Nordin се е регистрирал под друг профил, ама може и да си е направил трети :lol:
Момци, това не е първата тема и анкета за анализ. Въпроса се дъвчи от няколко месеца, като постоянно се спрягаха възможни суми за събиране. Тези които са гласували за Пико, абсолютно са били наясно и за парите и за какво става въпрос. Оправданията вече са нелепи(нагли). Лично аз не желая да се публикуват никакви списъци, няма смисъл. Да приключваме темата, тези които са дали ще повторят, потретят и така...
Подготвен съм от други съфорумци за версията, в която аз излизам крив... Съжалявам, но нещо вдигнах температура и лоша кашлица ме подгони, та не отидох до банката. Пак повтарям, не е фатално, защото парите мисля, че са станали 110 или 120лв. без моите и без тези на mitaka101, т.е. общо 130 или 140лв.
@Oranje - както аз, така и ти и още сума ти потребители се опитваме да бъдем полезни с каквото можем, разбира се безвъзмездно, ЗА УДОВОЛСТВИЕ И ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ НА СПОРТА. Варианта с доплащането от нас самите е на дневен ред и най-вероятно така ще се случи. Целта обаче не беше тази. На мен ми се искаше съфорумците да се убедят, че ЗА 10 ЛЕВЧЕТА ЩЕ ПОЛУЧАТ СИГУРНОСТ, ЗА ТОВА КОЕТО ВЛИЗА В ОРГАНИЗМИТЕ ИМ! И веднъж убедили се в това евтино изследване, да продължим инициативата със всички употребявани протеини (е, поне най-масовите). Това можеше да се превърне в добра традиция. Замислете се колко много от трениращите не получават финансиране от родителите си, защото тях ги е страх от съдържанието на химията, наречена протеин или аминокиселини. Едни такива анализи биха облекчили проблема в известна степен.
@Aleksandar Marinov - наистина съм раздвоен. Отново изхождам от идеята на тези изследвания - да станат достъпни до всички и да са от полза на колкото се може повече народ. Този въпрос можем да обсъдим хората, дали пари.
@Иван Шишманов - не си хаби нервите и ти, не си струва!
@stivcho - абсолютно си прав - половин година вече дъвчем темата. Май тук бе началото, но сякаш и преди това имаше нещо...
@unamed - не мисля, че с обиди е правилният начин... И съвсем между другото, Иван Шишманов е постигнал доста. Не всички може да сме релефни, с големи мускули, сухи...но важното е, че тренираме и ни обединява една идея ;)
Ето с hamalin i Roger F достигаме ок.150лв. :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.09.09 18:11.
Дайте по още 10-15 лева да събереме,защото за времето което губим хората ще се набутат по още 100-200 лева за протеини а нали това е идеята да ни излиза по-евтинко :) Вносителите тука дето четат сигурно лошо им става,въпреки,че аз съм сигурен,че това Пико ще си излезе як боклук за ,,покачване на чист пърдеж’’ :)
Всеки път като видя че сте събрали още 10 лева и тръпки ме побиват за продажбите на американските протеини. Сигурен съм че и Валио и Силата също очакват скоро крах на бизнеса си след като се окаже че протеина на ПИКО е мега качествен, но просто търговците го продават без надценка ;)
казано от fe2_vanio на 05.09.09, 09:38:
Дайте по още 10-15 лева да събереме,защото за времето което губим хората ще се набутат по още 100-200 лева за протеини а нали това е идеята да ни излиза по-евтинко :) Вносителите тука дето четат сигурно лошо им става,въпреки,че аз съм сигурен,че това Пико ще си излезе як боклук за ,,покачване на чист пърдеж’’ :)
100-200 лв за протеин,не бих казал,че е набутвация.Просто инвестиция в качествен протеин,без съмнителни субстанции,произведени в гаража.Резултата нищо няма да промени.Винаги ще използвам хр.добавки на фирмите лидери на пазара,защото няма да правя компромис със себе си.
И все пак ще кажа “Евтиното излиза скъпо”.
Холандски,новозаландски,пакистански,индокитайски...Забелязвам,че Оринж направо се опитва да преобърне пазара с промотиране на тези субстанции...
Мнението беше редактирано от Финдо на 05.09.09 12:28.
От мен и един приятел, който няма регистрация във форума, добавям още 25 лв в понеделник.
Също така, моето мнение е резултатите от анализа да се публикуват публично.
едит: анализа, а не анкетата имах предвид.
Мнението беше редактирано от stivcho на 06.09.09 00:57.
Чудесно! Значи във вторник ще отида до банката сметката, за да може преводите да пристигнат.
казано от Стоянчо на 06.09.09, 06:58:
Чудесно! Значи във вторник ще отида до банката сметката, за да може преводите да пристигнат.
Здравей, Стоянчо!
Малко късно се включвам... Не бях видял темата. Не пия протеин, но идеята ти е супер. Без значение кой протеин ще се изследва.
Току що преведох парите по сметката.
Успех!
казано от kao на 05.09.09, 09:47:
Всеки път като видя че сте събрали още 10 лева и тръпки ме побиват за продажбите на американските протеини. Сигурен съм че и Валио и Силата също очакват скоро крах на бизнеса си след като се окаже че протеина на ПИКО е мега качествен, но просто търговците го продават без надценка ;)
Абе и аз си мисля, че ще излезе боклук тоя протеин, ама току-виж пък се окаже качествен... тогава, малко или много, продажбите ви ще паднат. Точно тук се крие ключето към отговора на въпроса струва ли си да се дават много пари за американски (европейски) протеин, или не. Лично според мен в България той е прекалено скъп, но от друга страна, щом има кой да го купува - ОК... нали?
07.09.09
07:55
Преведох парите тази сутрин!
Ще изпратя ЛС на Стоянчо довечера от вкъщи.
казано от Vic на 06.09.09, 12:44:
казано от Стоянчо на 06.09.09, 06:58:
Здравей, Стоянчо!
Малко късно се включвам... Не бях видял темата. Не пия протеин, но идеята ти е супер. Без значение кой протеин ще се изследва.
Току що преведох парите по сметката.
Успех!
Евала, човек за пример! :)
Още сега отивам към банката за разпечатка.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 07.09.09 11:47.
И аз съм в играта.....
Мнението беше редактирано от Костадин на 08.09.09 14:59.
Момчета и аз съм съгласен ако не се достигне до нужната сума, който има възможност и желание да даде още по 10лв. все пак си е за нас.
искам само да попитам какво точно е това ПИКО?нещо не съм в час с този протеин и ако може да ми дадете малко инфо...
казано от DaMp370 на 08.09.09, 21:55:
искам само да попитам какво точно е това ПИКО?нещо не съм в час с този протеин и ако може да ми дадете малко инфо...
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28359/
09.09.09
21:08
Та в момента в какво положение сме ? Колко са събраните пари ?
Стояне,виж колко мангизи има и да вкараме още колкото трябва,че да го пускаме това изследване.Ако става за пиене си купувам 25 кг :)
10.09.09
11:03
Първо гласувах , после четох ... Извинявам се за което .
казано от Evgeni Nikolov на 10.09.09, 11:03:
Първо гласувах , после четох ... Извинявам се за което .
Внимавай в живота да не стане първо подписах, после четох, че много хора остават примерно без апартаменти по този баламски начин ;)
10.09.09
12:04
Понеже си бях счупил дебитната карта, днес ходих до банката и още не е готова новата.Затова и не съм превел парите, въпреки че обещах, че ще го направя в понеделник, за което искам да се извиня.Ще преведа 10 лв веднага щом имам възможност и тогава ще гласувам и в анкетата.
10.09.09
12:43
Много съм глупав.Без проблем можех да прехвърля направо от сметката :lol:
казано от RogerF на 10.09.09, 12:43:
Много съм глупав.Без проблем можех да прехвърля направо от сметката :lol:
Ти можеш да отидеш с 10 лева в ръка и да им кажеш тези парички искам да стигнат до еди коя си сметка.
Ето и разпечатката - имаме събрани 175лева, БЕЗ да сме дали аз, Костадин, mitaka101 и RogerF. Следователно като прибавим и нашите общо 40лв, сумата, с която разполагаме до момента е 215лв.
http://bg.fotoalbum.eu/MOHCTAPA/a186230/00000021
http://bg.fotoalbum.eu/MOHCTAPA/a186230/00000022
http://bg.fotoalbum.eu/MOHCTAPA/a186230/00000023
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 10.09.09 14:34.
10.09.09
14:40
Хайдеее, още малко и ще стане работата.
И ако от тея 80 НЕСЕРИОЗНИЦИ, някой да вземе да му стане съвестно, поне на 8 човека, което е 10% от броя им, ще сме готови.
Айде, че до края на месеца ми се иска да сме приключили. Ще оповестим публично имената, дано някой се подсети. Ако ли не, мисля, че тези, които сме дали вече, можем да се бръкнем по още малко и готово...
14.09.09
14:24
Парите са преведени :)