Поредна и последна анкета за изследване на протеин

Прескочи до:

28.07.09
07:44

@Иван Шишманов - да, имам съгласието ти, но каква е гаранцията, че всички са чели темата и знаят, че независимо за кой са гласували, трябва да дадат пари. Искам да кажа, че ти, Пешо и Гошо са наясно, но Мишо и още 10-ина не са и могат да ни теглят една майна, което цифром си е 100лв. и тогава ние висим с тези пари. Затова искам потвърждение.
@emzo - веднъж вече бях получил такъв списък от предходната анкета, незнам защо сега положението да се е променило?

Има и друг вариант - който има желание, нека ми прати парите и след това на мейла ми да пусне и сниманата бележка от банката за превода. Като гледам вече 50-ина души са гласували. Да се надяваме, че поне 30 ще са коректни.
Кажете си мнението и вие! Започваме ли събирането без потвърждаване?

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 28.07.09 07:48.

28.07.09
09:19

Аз вече открих сезона, така да се каже. Стояне, виж си пощата - изпратила съм ти сканираната бележка. Вчера.

Мнението беше редактирано от Инис на 28.07.09 09:19.

inis9 даде тон за песен, и аз току що се връщам от банката. Изпращам ти за мен и Oranje защото той не е в БГ и няма да може в срока. Разбира се имаш майл

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 28.07.09 10:13.

28.07.09
10:32

Ами проблем е, защото ще има гласували по инерция.Затова е проблем.
И пак това си е анонимна анкета.Който иска ще си каже и преведе парите.

28.07.09
12:12

казано от emzo на 28.07.09, 10:32:

Ами проблем е, защото ще има гласували по инерция.Затова е проблем.
И пак това си е анонимна анкета.Който иска ще си каже и преведе парите.

ОК, не се заяждам, а само попитах, защото наистина предишната анкета не беше проблем да се оповести.

Щом има хора, които са пуснали парите, чудесно, нека превеждането на парите да продължи. :)

@Иване (+Oranje), inis9 - внoсните бележки са получени. :)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 28.07.09 12:18.

29.07.09
18:01

От 50 гласували, само 3-ма са превели парите!

29.07.09
20:33

аз ще ги пратя утре щото днес имах много работа. но утре съм в банката. поздрави.

Мнението беше редактирано от NastyNas на 29.07.09 20:33.

казано от Стоянчо на 29.07.09, 18:01:

От 50 гласували, само 3-ма са превели парите!

В началото бях обнадежден, но темата придобива своя балкански характер. Силно се надявах да греша. n_sko редно е след думите си:

казано от n_sko на 22.07.09, 10:58:

Шишманов ти си много дразнещ човек
По темата аз все още държа на думата си и ще “вляза” с 20 кинта

да се отсрамиш по някакъв начин. Виждаме кой колко държи на думата си  :lol:

Хайде хора включете се.

30.07.09
09:01

Стояне пратих ти ЛС, но май има проблеми с личните, затова ще го напиша и тук: пратил съм 10лв. по сметката, както се разбрахме. Снимка от вносната бележка ще пратя утре, понеже фотоапарата ми не е в мен в момента. Още нещо... понеже виждам, че Иван Шишманов със своята будна гражданска съвест е почнал да отсява потребители, които са заявили. че ще напавят вноска, а после не са, предлагам следното: дори и сега да не успеем да съберем парите, нека си останат в сметката и да ги събираме полека-лека - например този месец ако не успеем, аз лично другия също мога да заделя някой лев, а и сега мога да дам малко повече, ако сме малко хора, но всички можем да си го позволим. Но ако стане така предлагам тези, които сме дали пари, да определим помежду си кой протеин да изследваме. По принцип съм съгласен и всеки месец да събираме пари и да изследваме различен протеин.
Това е от мен, поздрави.

30.07.09
09:31

@NastyNas - получих ЛС-то. Разбира се, че парите, които са преведени ще си седят по сметката и се заклевам в родителите си, че аз няма да злоупотребяс парите! Гласувалите стават 51, но пратилите парите са много малко! Хора, хайде по-живо!

NastyNas не става въпрос за будната ми гражданска съвест, аз немога да отсявам защото дори незнам кой е гласувал, и да знаех все  тая. Просто трябва да признаеш, че е изключително ненормално и грозно пряко и откровенно да убиждаш някой който не познаваш (срещу което не получаваш забележка), и после да хвърлиш в публичното пространство обещания които не изпълняваш.  Да обещава всеки може, гледам в анкетата много хора просто са цъкнали без да дори да са прочели за какво, ами то и по избори така става  :lol:  . Хайде стига сме спамили защото мен модовете не ме пропускат, с или без основание.

Иначе съм навит на това което предлагаш, труда на Стоянчо заслужава поне едно изследване да направим. Нека се върне от почивка и ще решим как да действаме.

До Събота ще пратя моят дял!

30.07.09
12:46

преведох  парите и после гласувах - утре трябва да са по сметката

31.07.09
14:06

От къде да намеря сметката на която да изпратя парите?!?!?Намам лични съобщения.

fe2_vanio просто трябваше да прочетеш темата:

казано от Стоянчо на 24.07.09, 12:44:

Ето и сметката:

IBAN: BG95FINV915010BGN0N12S

Трите ми имена също ще са нужни: Стоян Стоянов Ралев.

Ако питат за предназначение на превода - пишете анализ.

*само НУЛИ има в номера, а не буквата “о”! :)

02.08.09
15:42

Гласувалите станаха 54, а може ли да попитам защо не изпращат парите?
Обяснявам си го с това, че някой просто си казва “яяя, анкетка, я да гласувам просто ей така за идеята” БЕЗ изобщо да четат за какво става дума!!! Хора, нищо не правим! Мина 1 седмица, а пари са дали 7-8 души! Аз имам на разположение само тази седмица, която сега идва. Идната събота заминавам из България и Европа и ще съм на разположение чак началото на септември. Ако искате нещо да стане, размърдайте се за да може в петък да се сключи договор с лабораторията и да им се предаде протеина и парите.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 02.08.09 15:43.

05.08.09
11:51

Добре де, може ли да ми отговори някой защо се увеличава броят на гласувалите, а по сметката не постъпват пари?!

05.08.09
12:52

горе долу колко има събрани досега? с по още една вноска от наша страна ще се съберат ли 300?

05.08.09
13:18

Реших да не отварям нова тема, ами направо тука!
Та въпроса ми е, какво по дяволите е това “пико”, от къде си го вземате и добро ли е!?
Влезнах им в сайта (http://www.pic-co.com/bg/ този ако не се лъжа) но не мога да се оправя. Много ще съм ви благодарен ако ми обясните как си го купувате, поръчвате ли си го или каквото и да е там, каква е цената и т.н.

Мнението беше редактирано от Iverson на 05.08.09 14:57.

05.08.09
13:52

казано от Мушамата на 05.08.09, 13:18:

Реших да не отварям нова тема, ами направо тука!
Та въпроса ми е, какво по дяволите е това “пико”, от къде си го вземате и добро ли е!?
Влезнах им в сайта (http://www.pic-co.com/bg/ този ако не се лъжа) но не мога да се оправя. Много ще съм ви благодарен ако ми обясните как си го купувате, поръчвате ли си го или каквото и да е там, каква е цената и т.н.

Е, напрво тука, ама тая тема не е за Пикко! В тази тема се събират пари. :)

казано от NastyNas на 05.08.09, 12:52:

горе долу колко има събрани досега? с по още една вноска от наша страна ще се съберат ли 300?

Включвам себе си и митака101 и ставаме ок.10 души, т.е. ок.100лв.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.08.09 13:55.

06.08.09
13:00

Седмица нямах достъп до интернет.Утре или в събота ще пусна парите.

06.08.09
18:05

В събота банките не работят. Не забравяй да ми пуснеш вносната бележка като я снимаш.

07.08.09
06:05

аз да ти пускам ли бележката. трябва отпреди няколко дена да са пристигнали

08.08.09
05:42

Бележката е като доказателство. Няма да е лошо да я щракнеш с фото и да ми я пуснеш.
Хора, днес заминавам за Казанлък, Ст.Загора. Ако има хора от околността, които искат да дадат пари, но поради една или друга причина досега не са дали, мога да отида лично и да събера. Мамка му, хора 63 гласували прави пари за 2 анализа!!!
Получих резултатите от анкетата, т.е. поименно гласуване. Довечера ще изпратя подканващо ЛС на всички гласували в анкетата.

08.08.09
06:33

Ей нарушихте анонимността във форума :D

09.08.09
07:59

казано от emzo на 08.08.09, 06:33:

Ей нарушихте анонимността във форума :D

Мисля, че в случая е за добро. Има хора, гласували в анкетата, които 100% са били наясно с условията и са проследили развитието от самото начало, а сега се ослушват. Да и обратното е вярно - има никове, които никога до сега не съм виждал. Няма да разгласявам имена,  анонимността е “нарушена” само спрямо мен, но мисля, че имам право на това, защото аз съм се заел с организацията. Също така обещавам, че няма да разпространя имена на гласували.
Сега ще изпратя “подканващо” ЛС до всеки гласувал.

09.08.09
16:49

Ивинявам се ,че не преведох парите бях на почивка за известно време и не следях форума.Утре или във вторник ще изпратя парите.

10.08.09
07:44

Днес пратих ЛС до всички, гласували в анкетата. Пратил съм и на хората, които вече са дали пари, защото не съм преглеждал никовете. На няколко групи по 5-6 човека изпращах отделно ЛС, защото като сложа като адресат всички 65 човека и ми казва, че някой от получателите не съществува.

10.08.09
09:40

До 2 часа ще ги пусна...

10.08.09
12:55

Парите са внесени.Стоянчо имаш поща.

10.08.09
15:21

Ок, само вносната бележка, ако не е проблем да ми изпратиш.

СА

10.08.09
16:51

Имаш ЛС.До два дена ги пращам

11.08.09
17:14

Преведох, сканирах и пратих.Извинявам се за забавянето, 3 пъти ходя до банката по работа и забравям за анализа.

11.08.09
20:17

Предполагам, че вече сме около 20-ина души. Бавно и славно напредваме. Аз заминавам за чужбина за 4 дни. Като се върна, отивам в банката да проверя сметката. Дано парите бъдат събрани.

Хайде като се върнеш, ще видим каква е ситуацията, но предполагам може този който има възможност пак да изпрати, за да ги съберем пустите му пари.

12.08.09
06:04

Близо сме! Ако ми остане време, преди полета ще отида до банката да направя справка за наличните пари в сметката и ще пиша! :)

12.08.09
06:37

Аз не съм изпратил още,просто нямах никакво време да отида до банка.Днеска съм свободен и ще отида.Извинявам се за забавянето!

Стоянчо не се занимавай чак толкова, отивай почивай си забавлявай се, пък като се върнеш, ще видим каква е ситуацията и ще решим какво да правим.

12.08.09
14:09

И аз пратих парите , както и снимка на квитанцията.

17.08.09
15:11

Здравейте!
Прибрах се и утре ще съобщя с какви пари разполагаме до момента.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1