Помогнете ми да се ориентирам

23.07.09
09:26

здравеите колеги,
значи аз съм на 20 год. тренирам сериозно от 7-8 месеца... тренирам 4 пъти в седмицата, програмата ми е следната:
Понеделник - Ръце
вторник    - Рамена, Крака(когато мога)
сряда      - почивка и вечер тичам в парка и правя коремни преси
четвъртък  - Гърди
петък      - Гръб, Трапец
събота      - почивка и вечер тичам и правя коремни преси
неделя      - почивка
попринцип съм 90-92 кг станал, ръката ми е 41-42, гръб 120, талия не знам, бедро 64… в момента пия Креатин (СЕЕ на Примафорс), Глутамин (примафорс), Аминокиселини (Мега Про) и витамини на Универсал(Дели формула или нещо такова не си спомням). Та питането ми е, искам ако може г/д да задържа на тия килограми, но ръката ми изглежда доста малка, какво да правя за да ми порасне малко ръката (като се има предвид и Сезона в момента, не позволява да порасне много), също така искам малко да сваля от задника и от корема, по точно паласките, корема ми не е толкова зле.... обобщено казано - целта ми е да сваля от гъза и корема, и ръцете ми да не спадат много...
И храненето не зная как да си направя, сиг от него ми е целия проблем, ям сутрин преди работа към 8 (мюсли или някаква зърнена закуска), към 12 обядвам (ориз, картофи, боб... каквото има в обедното меню с 3 филиики хляб), към 3-4 часа пак ям Супа или някои сандвич, 6 се прибирам от работа и ям каквото е приготвила майка ми, попр гледам да е нещо с ориз или картофи, към 7 тренирам и след трен ям салата или плодове и такива работи.... и спя по 6-7-8 часа, в зависимост от това кога си лягам....

помогнете който с каквото може, че не зная какво да правя....благодаря предварително

TR

23.07.09
09:56

А месо не ядеш ли ? Само с въглехидрати не става. И как така незнаеш талия като си измерил другите работи неможе да не я знаеш.

23.07.09
10:01

Изчисти мазнините, ръката ще ти падне на сантиметри и ще изглежда по-голяма от сега, защото ще е релефна.
А храненето е супер зле, ти протеини някакви ядеш ли изобщо?

23.07.09
10:12

ами месо ям, на обяд, преди тренировка, почти задължително, забравил съм да го спомена...  от какво да си ги набавям протеините, пия по 1-2 литра мляко на ден, това добре ли е или не.... ааа талията ми е към 92 отпусната, сега я измерих

Мнението беше редактирано от martinello на 23.07.09 10:16.

23.07.09
20:02

Според мен и програмата е кофти наредена.

25.07.09
08:56

тренировката ми обикновено свършва към 20:30…. 1h след трен е 9.30 , какво да ям в 9.30, нямам протеин никакъв, какъв трябва да си взема за след тренировка да пия... ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1