Дневникът на Shakita

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от Ines на 11.09.09, 08:23:

та така значи тренировката беше 10минути крос;1час баскетбол и 3700метра плуване :) предстои втората тренировка :)

На мен ми прилича на Кросфит комплекс  :lol:  или най-малко някакъв триатлон )

11.09.09
17:20

казано от Иван Шишманов на 11.09.09, 09:51:

казано от Ines на 11.09.09, 08:23:

та така значи тренировката беше 10минути крос;1час баскетбол и 3700метра плуване :) предстои втората тренировка :)

На мен ми прилича на Кросфит комплекс  :lol:  или най-малко някакъв триатлон )

Хахаха аз имам един съотборник,който идва с колело на тренировка...точно като триатлон става :Д
Иначе продължение на храната днес:

12:15-2яйца+100грама извара+1филийка хляб+1лъжица лютеница+чушка+домат+25грама шоколад
13:45-1малка ябълка
17:00-100грама сирене+филийка хляб+1чушка
20:00-1пълнена чушка+1краставица+1филийка хляб

Ох...нещо не знам защо ама пак съм гладна,а току що ядох :( тцтцтц.....
Мислих по това,което Лимка каза да ям по-малко пъти,но повече...обаче примерно ям в 5 и 30 и псоле към 10 се връщам от тренировка...няма начин да не ям след тренировка....понеже наистина умирам от глад...ако ям тогава после съм от 14:30 на втора тренировка и се прибирам в 17:00,не знам как ще издържа от 10 до 17:00 да не ям...някак невъзможно ми изглежда....вие д аимате някакви идеи как да си разпределя яденето? :) Ако някой има съвет който да иска да сподели...ще чакам :):)
Приятна вечер

А да....втората тренировка 30минути изометрични упражнения и гъвкавост и после 3500метра във водата :)
Сега окончателно млъквам :)

fire.is.my.nature

11.09.09
17:25

Ами като си толкова гладна постоянно ,защо не увеличиш просто храната В самите яденета :) Ти не ги съкращавай , но  яж повече поне на някои от храненията . :) Все пак с толкова много тренировки е нормално ...

12.09.09
09:13

Така днешният ден:

Днес имаме само една тренировка и нямаме суха...плувахме 3600метра :)

Храната:

6:30-60грама овес+1лъжица мед+2шоколадови бисквитки
10:30-2бели питки+1кюфте+150грама сирене+2домата+6-7печени чушки
12;00-50грама шоколад
Мисля да ям още веднъж,два пъти днес,понеже стабилно се наядох и то с глупости :)

Нещо се разболявам и ми е много ама наистина много лошо..та ще се отдам днес на тъпо гледане в една точка и четене :)
Приятен ден :)

Мнението беше редактирано от Ines на 12.09.09 09:30.

12.09.09
17:59

Днес от всякъде се превърна в чийт дей.... изядох 1шоколад още +1пълнена чушка+150грама кисело мляко+филийка хляб+3шоколадови бисквити...та така... :) такива ги свърших аз...не съм доволна тази седмица от яденето си хич,ама все тая сега ще гледам да се стегна от тая седмица :)

12.09.09
20:47

казано от Ines на 12.09.09, 17:59:

Днес от всякъде се превърна в чийт дей.... изядох 1шоколад още +1пълнена чушка+150грама кисело мляко+филийка хляб+3шоколадови бисквити...та така... :) такива ги свърших аз...не съм доволна тази седмица от яденето си хич,ама все тая сега ще гледам да се стегна от тая седмица :)

Мда, аз се стягам от около месец. Ама май докато не  свърши лятото съвсем, няма да стане работата. Много ме разглезва този сезон

13.09.09
17:02

Така отчета за днес :) Нещо съм много болна тцтцтц май някъв вирус ме е гепил :( ...ама до утре до 7 без 15 трябва д асъм пушка хахаха :) Изпих 1тон лекарства и витамини да видим :)
Така:

07:00-60грама овес+1лъжица мед+20грама шоколад
09:20-1банан+100мл. мляко+половин чаша вода-цялото разбито на шейк :) (много вкусно)
14:45- 120грама свинско+1/2варен картоф+1филийка хляб
17:30-2яйца+1домат+20грама мимолете
19:40-120грама свинско+1/2картоф+1филийка хляб+1домат+1/2краставица

Това е за днес :)

13.09.09
17:51

Прилагам снимка на бут :)

Мнението беше редактирано от Ines на 23.12.09 11:57.

13.09.09
18:07

казано от Ines на 13.09.09, 17:51:

Уникален бедър. Браво....

13.09.09
18:17

казано от Ines на 13.09.09, 17:51:

Божееее, на това бут ли му викаш! Как не те е срам  ;-) , да обиждаш този прекрасен крак. А каква ще думата за тези които имат наистина бутове (например аз)?

Мнението беше редактирано от kozunak на 13.09.09 18:17.

14.09.09
03:42

казано от kozunak на 13.09.09, 18:17:

Божееее, на това бут ли му викаш! Как не те е срам  ;-) , да обиждаш този прекрасен крак. А каква ще думата за тези които имат наистина бутове (например аз)?

Козуначе, открадна ми думите от устата...от пръстите де :)

14.09.09
07:45

Добър ден :) Благодаря за коментарите :) Ама аз така си им викам на моите крака...-бутове :) хахаха :)
Иначе още ми е лошо амааааа май няма да стана по-зле,а ще почна да се оправям :) На тренировка ми беше малко тегаво,на края имах енди под вода да плувам,ама ми беше много тежко,защото от хремата не мога да дишам много много амааааа и по-зле съм била :) Иначе днес нямаше крос,защото валеше :( ... във фитнеса:
1минута работа;15секунди почивка:
въженце;бял ластик(делфин);гръбна;екзержен(кроул);коремна с топка;лежанка;превъртане;гирички;син ластик(трицепс);колело;на гладиатора гръб;прасци;бицепс с лоста (после още един такъв кръг,обаче вместо бицепс с лоста-трицепс и другото май всичко беше същото)
После 3700метра във водата :) Аз не съм доволна днес от тренировката...можеше и по-добре да се представя :)

Храната:
05:30-60грама овес+1лъжица мед+2шоколадови бисквитки
10:00-50грама домашно сирене+20грама филе+1/2краставица+4сини сливи

fire.is.my.nature

14.09.09
07:55

Присъединявам се - много секси “бут” ;) Супер си :)

14.09.09
17:30

Така на втората тренировка 30минути-коремни,лицеви,гръбни,краката на гъза ;) иии гъвкавост ;3900метра....много беше тегаво хаха нещо направо се разбих... батериите ми са тотално изчерпани :)

Храна:
12:00-30грама свинско+100грама пилешки дробчета+1/2краставица+1домат+1филийка и половина хляб
17:00-120грама домашно сирене+1домат+2сини сливи(тия сини сливи...ква краста са)
20:15-ядох най-вкусната пилешка яхния на света хахаха с филийка и половина хляб ( яхнията беше много месо,малко картофи,и други зеленчуци и почти никаква мазнина така че перфектно ми се вписва в яденето :) едва се държа далече от тенджерата :) )

Ох отивам да реанимирам малко и после да спя...ако заспя,че нещо заспиването ми куца напоследък :) Лека нощ на всички :)

15.09.09
17:58

Ох както казва един мой познат(на девет години е-много мъдър тип)-ГРОХНАХ :)
Днес ми беше ужасно тегав ден...излезнала съм в 6 и току що се прибрах и не съм сядала...през това време имах две тренировки,косих тревата на къщата и три часа бях на разходка с добичето в парка :)
Значи 15минути крос;във фитнеса:
50секунди работа;10почивка
коремна с топка(4пъти)
бял ластик(делфин)(2пъти)
на гладиатора-крака(2пъти)
син ластик(2пъти)
въженце(2пъти -без спиране)
на гладиатора-гръб;рамо;гръб;рамо
колело-5минути
Честно казано може и д аизпускам нещо ама много съм уморена не ми се мисли...
Във водата сутринта 3500 метра,а следобед 4000метра-и двете тренировки бяха много тежки...

Храната:
05:30-60грама овес+1лъжица мед+4хапки бисквитена торта( много обичам едвам се въздържах да не изям цялата тава ;) )
11:00-50грама свинско+1пълнена чушка+3/4краставица+мляко с какао(около200мл мляко)
14:55(точно преди да се цопна в басейна-почти скачах от блокчето)-1банан
17:00-1филийка+1кренвирш(бях поръчала на майка ми да ми донесе 2 яйца,но каза че е забравила д аги свари и това ми донесе,но бях толкова гладна,че ми беше все тая :) )
20:30-пилешка яхния+2филийки хляб

От утре се местим д атренираме на СПартак,но за съжаление утре май няма д аможем още д аплуваме на басейна и ще имаме само суха тренировка...но от четвъртък тренировката ни почва в 6:00 сутринта....та така :) Не знам длаи изпускам нещо,ама....утре ако се сетя :)
Лека вечер :)

16.09.09
10:09

Нощ ли бе да го опишеш....
23:00-1морков
01:00-2бисквитки
02:00-1филийка хляб+20грама кашкавал+1кренвирш

Така явно се вижда,че отново не съм спала,ама тоя път и съм яла хахаха :)

Сутринта ми започна уникално яко :) Толкова ги обичам тия тренировки...думи нямам :)
Сухата тренировка в парка беше много много яка :)
20минути крос;после 70секудни работа;10секунди почивка:
екзержен(2пъти);гиричките-на бруст;екзержен;бял ластик,син ластик;медицинска топка(подаваме си я над глава);въженце;клек;екзержен(два пъти);гиричките(имитира се движението на старта и се отскача);екзержен;бял ластк;син ластик(движението е малко като плуване на гръб);подаване с топката(2пъти);въженце;скачане на бруст(много е гадно хаха нещо като кенгурото обаче скачаш настрани с краката като на бруста както риташ....)

Сега от 4 се оказа,че ще плуваме... :)

Храната...ох пак имам драма с майка ми...даже се чудя дали д ане спра д аси водя дневника....

06:00-60грама овес+1лъжица мед+малко бисквитена торта
8:30-200грама сини сливи
11:30-пилешка яхния+1ПЪРЖЕНА ФИЛИЯ

Така историята с пържената филия!! Прибирам се аз от тренировка и сестра ми беше закусвала това и останала една филия..и майка ми вика изяж я и аз казах,че няма д аям пържена филия и тя като ми се развика кво ли не ми наприказва и после дойде да ми каже,че двама с хранителни разтройства в семейството щяли да дойдат в повече,че щом не съм искала една филия д аизям значи съм била болна...с тия моите мании...можела съм д аимам плочки,ако ям всичко,ама трябвало повече воля з атренировки???Тя ендо време като играела баскетбол ядяла всичко и имала плочки и знаете ли защщо? ЗАЩОТО ПРАВЕЛА ПО 1000 КОРЕМНИ ПРЕСИ НА ДЕН???????? И че да съм почнела и аз и съм щчла д аимам и аз...абе кво да ви разправям...излезна че съм болна от някво хранително разтройство и такива неща и на края просто изядох тъпата филия.... Не знам и аз... ще си водя още известно време дневника ама ако хрнаата стане няква тъпа ще спра,защото все пак това е форум за ЗДРАВОСЛОВЕН начин на живот...
:)Лек ден :)

16.09.09
11:10

И кой е казал, че една домашна пържена филийка е нездравословна?! Или пълнените чушки и яхниите!? Обзалагам се, че са и много вкусни. То е ясно, че ти желаеш да се храниш по определен начин, но и с майка ти няма да излезеш на глава. Според мене се храниш перфектно, та ти си спортист и всекидневно се размазваш от тренировки. Имаш нужда от много енергия. Храната ти е разнообразна, тялото ти супер стегнато (6+  ;-) ), а дневникът зареден с положителна енергия и много интересен. Не си и помисляй да го спираш. Всяка храна е ‘здравословна’, стига да не се прекалява с нея. Именно твоя дневник е образец как трябва да се храни един млад човек!!

Мнението беше редактирано от maria на 16.09.09 11:11.

16.09.09
15:43

Аааа, само не се отказвай от дневника, че си ми пример за постоянство, аз го следя като сериал. На майка ти ако питаш мен не и се давай, кажи и да прочете малко из форума, пък и можеш да и кажеш, че едно време храната не е била пълна с боклуци като сега и че просто внимаваш какво ядеш. Ама и тази роднина с анорексията много лоша услуга ти е направила, сега те следят отблизо за яденето заради този случай, което е глупаво, ама...

Да допълня...бедъра е супер, ей такъв искам и аз.

Мнението беше редактирано от Milena_Atanasova на 16.09.09 15:47.

16.09.09
16:00

Благодаря ви много за мненията :) :) :)
Ами да роднината с анорексията всъщност е сестра ми... :( ние с нея сме близначки,ама не си приличаме изобщо.... и да много лоша услуга ми направи...и ако не беше това съм сигурна,че наще щяха д ами дават да ям каквото си искам ама.... Та така днес нещо ми се прецака деня...ей затова не искам да ям някви глупости понеже като изям ендо и после изяждам поне още едно...днес след тренировка ходих с един съотборник и ядохме сандвич и сладолед...... няма д акоментирам....Преди тренировка изядох 100грама извара +1краставица.... и надявам се да не ям повече глупости....към 10 може би ще огладнея и ще изям нещо ама ще ви кажа после.. втората тренировка беше 3600метра :) Лека вечер на всички :)

17.09.09
07:01

Хахаха :) Каква сутрин какво нещо :) Нали почваме тренировка в 6:00 вече(понеже се преместихме да тренираме на спартак) и тичаме в паркчето там до Сити Центъра и после дърпаме ластици. Обаче ква тъмница е лелелеееееее :) Нямаше такъв смях тая сутрин :) Първо докато стигна до катерушките вътре в парка,направо инфаркт получих :) Оглеждах се като някой параноик :) За съжаление сухата ни тренировка е само около 45минути понеже трябва в 7 без 10 да сме на басейна и да влизаме....а по-рано от 6,ако ни вика тренера не знам.. :)
Та 15минути крос;после дърпахме ластици(1минута работа,10секунди почивка):
екзержен;превъртане;син ластик;превъртане;въженце;превъртане;бял ластик;превъртане(така два кръга) и за съжаление беше само това...после 3700метра във водата(тренировката беше тежичка на края имаше едни 8 по 150 кроул и бруст,на които видях малко зор...милите ми трицепсчета бяха уморени :) )
Храната:
05:00-60грама овес+1лъжица мед+2хапки бисквитена торта
09:20-1банан+150мл мляко+1/2чаша вода(всичкото в блендера на шейкче :) ) +4сини сливи

17.09.09
07:03

Инес, какво е екзержен?

17.09.09
07:05

казано от kozunak на 17.09.09, 07:03:

Инес, какво е екзержен?

Хм...ами нещо от типа на ластиците е..обаче има едно нещо,което се върти и му се сменя трудността...демек колкото е по-голяма цифрата толкова по-трудно е да го дръпнеш...и имитира движението на кроула под водата... :)

17.09.09
09:44

Една снимка на корема хаха ...не ми харесва долната част иска ми се да беше по-изчистена...ама с тази храна... :) Ама нищо де ще го преживея и така :)

Мнението беше редактирано от Ines на 23.12.09 11:58.

17.09.09
15:10

Чувствам се като сървайвър хахахаха :) Много съм доволна имах тежичка втора тренировка...беше 3800метра,ама имаше доста кофти неща за плуване :) Иначе храната:
12:00-2кюфтета(малки)+половин купичка пилешка супа+100грама царевица+1домат
14:00-1филийка+1/2краставица+40грама пуешко
18:00-1филийка+малко пастет+1/3краставица
20:30-спагети(към200-250грама сварени) с доматен сос и кайма

Туй то :) Приятен и усмихнат ден на всички :) :) :) :)

17.09.09
15:30

Искам и аз толко изчистен корем, ама нема :lol:

18.09.09
06:24

Ето ме и мен :) Оцелях още една сутрин :) Леле тва ходене в парка сутрин сам е ужасно хаха...Ужасно е да подраниш с 10минути за тренировка в 6 сутринта и да се окажеш насред нищото заобиколен от храсти хахаха :) Звучи като филм на ужасите :) Та така много са ми уморени ръцете и гърба...то плуване ли бе да го опишеш :) Сухата:беше абсолютно същата като вчера...много ми липсва фитнеса :(
Във водата-3600метра :)

Храната:
05:00-60грама овес+1лъжица мед+2хапки бисквитена торта :) +2блокчета натурален шоколад
09:10-1банан+150мл мляко+1чаша вода-на шейкче :)

18.09.09
15:43

Здравейте :) Днес забравих да кажа,че не знам защо ама тренера днес ни пусна от втора тренировка... :) иначе тоя вирус нещо ме мъчи..аз не му се давам ам аи той не ми се дава и нещо ми е лошо пак....
Храната:
11:45-3малки кюфтета+1домат+1/2краставица+1филийка хляб+лъжица лютеница
14:40-1филийка+40грама пуешко+20грама кашкавал
18:00-спагети с доматен сос и кайма

19.09.09
09:40

Айда кака Праска да ви каже какви ги върши :) Значи снощи към 10 изядох 1 ябълка...нито и беше времето нито мястото :)
Днес не знам длаи съм споменала,че събота сме от по-късно на тренировка,ако не съм...споменавам го ;)
Та днес храната:

06:30-60грама овес+1лъжица мед+1ред шоколад
10:00-2малки ябълки
11:30-малко питка+5бонобона( бях на кръщене на братовчедка ми...и не ме разбирайте погрешно с 5тте бонобона просто много я уважавам ;) :Д хаха :) )

Тренировката:

15минути крос;1минута работа,10сек. почивка:
бял ластик,превъртане,подскоци на бруст,превъртане,екзержен,превъртане,син ластик,превъртане,въженце,превъртане и после 3900метра във водата :)

Спах малко повече тази нощ от обикновено и не се уморих чак толкова много,ама нещо пак ми беше много лошо..та сега мисля д абия бацилите с малко хапчета :) и много разходки в парка :) Приятен и усмихнат ден на всички :)

19.09.09
18:43

Разбита съм хахаха :) Току що се завърнах от 5 часова разходка из София и то в бързо темпо направо не мога д астана от стола в момента и ужасно много  ми се спи,ама даже нямам сили д аис легна :)
Храната:
13:30-2яйца+100грама извара+1лъжица лютеница+1филийка хляб+1домат
15:30-филийка+30грама пуешко+30грама едно сирене на дупки не го знам как се казва :)
тук някъде имаше едно мляко с какао :)
21:20-бъркани яйца с лук и шунка+салата от домати и сирене+филийка хляб

Ох сега ще се “поразходя” из другите дневници да видя вие какви сте ги вършили ;) Приятна вечер :)

5 бонбона нищо не са, с тези тренировки :)
Направо не знам как издържаш да ставаш толкова рано, да имаш веднага след това тренировки. На твое място сигурно ще заспивам към 21:30-22:00, ако искам да съм свежа за парка.
Приятна вечер и на теб!

ПП: хубава вечеря, “простичка”, но уникален вкус имат яйцата с лук ;р

20.09.09
17:06

казано от veronique на 19.09.09, 19:08:

5 бонбона нищо не са, с тези тренировки :)
Направо не знам как издържаш да ставаш толкова рано, да имаш веднага след това тренировки. На твое място сигурно ще заспивам към 21:30-22:00, ако искам да съм свежа за парка.
Приятна вечер и на теб!

ПП: хубава вечеря, “простичка”, но уникален вкус имат яйцата с лук ;р

Ами понякога ми се случва да си лягам в 9 :) Края на седмицата ми е много трудно...обикновено в петък вече едва намирам сили, ама просто толкова обичам д атренирам...че просто не мога д аопиша...всичко бих направила  и в 4 бих ставала :)
Днес храната:

7:30-60грама овес+1лъжица мед+1ред шоколад
10:30-60грама овес+1лъжица мед
13:00-2домата+130грама домашно сирене+2филийки хляб+1кренвирш
16:30-1краставица(не бях гладна,но ми се ядеше нещо и прецених,че това е най-безобидно хаха :) )
20:30-свинско+ориз със зеленчуци+филийка хляб+малко салата

И овцеподобното да добави 2бисквитки,които излапа през деня и забрави да спомене :)

Мнението беше редактирано от Ines на 20.09.09 17:12.

21.09.09
09:03

Добро утро :) Днес по случай почивните дни басейна отваря по-късно и бях от 7 и 15 на тренировка :) Тренировката беше 15минути крос;после на поляната на катерушките-1мин.работа;10сек. почивка:
екзержен;син ластик,въженце;бял ластик;превъртане;гирички;гръб в гръб клякане(2пъти);двама стоят един срещу друг и единия все едно пада напред и си отпуска тежестта,а другия го тласка на обратно(2пъти);кофички(мразя ги);коремна с топката(2пъти); После още един такъв кръг смао че 20секунди работа много бързо и 10секунди почивка. После 3900метра във водата.

Храната:
06:30-60грама овес+1лъжица мед+1вафлена фунийка с шоколадова глазура(малка :) )
10:30-2големи ябълки

21.09.09
17:15

Добър вечер :) :) :) Много съм щастлива хахаха :) не ми е лесно и на мен.. :)
3900метра вторат атренировка :)

Храната:
13:00-3домата пълнени със сирене и яйца и похлупени с кръгчета от тиквички+1филия бял хляб(тънка)
18:00-1зингер от КFC махнах горната част на питката
20:10-3домата със сирене и яице+филия хляб

Това е :) Пожелавам ви тая вечер д асте поне на половина щастливи колкото съм аз :)

22.09.09
07:55

Уморееееееееееениииииииииии крилааааааа...в случая ръце :) Добро утро :) Как сте :)
Така днес 15минутикрос;1мин работа;10сек почивка:
лицеви опори;екзержен;коремна с топка(2пъти);на гиричките(бруст);гирите в страни и напред с опънати ръце;въженце;клек;син ластик;бял ластик;превъртане(2пъти);после още един такъв кръг,но вместо лицеви-кофички;вместо клек-скачане на бруст;на гирите единия път делфин;другия над главата и двете гири за трицепс,но ендовременно се кляка
После 4100метра

Туй то за сега :)
Храната:
06:00-60грама овес+1лъжица мед+3бисквитки
10:30-2големи ябълки+бисквитка

Ох липсва ми фитнеса :) Може би ви писна да го повтарям хахаха :) ама ми липсва :)
Приятен ден за сега :)

22.09.09
17:31

ВНИМАНИЕ :) Хора със слаби сърца да напуснат дневника ;)
Днес беше един много вкусен и нездравословен ден :) Първо на втората тренировка изплувах 4000метра...водата беше ледена,защото няма топла вода на басейна от два дена,а утре сигурно ще е просто и аз не знам колко студена...днес не си чувствах ръцете и краката...
Така сега да преминем на плюскането :) Един съотборник е готвач и ми направи една тава чийзкейк :)
11:30-ориз със зеленчуци
13:30-половин тава чийзкейк
20:00-свински ребърца+салата+пълнозърнеста багета+половин тава чийзкейк :)

Така извода от днешния ден...СЪПРУГЪТ МИ НЯМА ДА БЪДЕ ГОТВАЧ,ако не иска да разширяваме вратите вкъщи :)
Това е :) Приятна вечер :)

fire.is.my.nature

22.09.09
18:16

хаха :) ама много ти се кефя на дневника ! супер забавно си го водиш :lol: ;)
А чийзкейка не е толкова тежък като някоя шоколадова торта примерно :) Като прочетох ми се прияде :lol:

23.09.09
11:23

казано от fire.is.my.nature на 22.09.09, 18:16:

хаха :) ама много ти се кефя на дневника ! супер забавно си го водиш :lol: ;)
А чийзкейка не е толкова тежък като някоя шоколадова торта примерно :) Като прочетох ми се прияде :lol:

Хаххаа :) Мерси :) Аз пък д ати благодаря за хилядите песни,които си направи труда д ами пратиш :)

Така днес на басейна беше Ледена епоха 4 :) Един съотборник даже се погрижи за саундтрака :) малко пограчи...за да се стопли де... :)
10минути крос;минута работа;15сек почивка:
екзержен;син ластик;коремна с топка;бял ластик;гирички(бруст);въженце(общо 4 такива кръга,като на гиричките се разменяха стиловете)
3700метра във водата

Такаааааааа сега храната...може би сте забелязали,че в последните дни една диета не ми стига и съм на няколко едновремено хахаха :) И днес не е изключение...закуската беше обичайната...след тренировка последваха близо тон курабийки и малко домашна питка със сирене...та наплюсках се стабилно с едно изречение... :)
От утре почват лекциите... и от утре минавам пак на една диета,че много съм се отпуснала...и ще видя курабийки на корема си вместо фаянс в скоро време ;) а и колкото повече продължи отпускането,толкова повече ще ми отнеме да се стегна...като се замисля скоро не съм си промивала мозъка с мотивиращи статии...та ей сега на там отивам :) А да и по късно ще постна една снимка,която вчера си направих..едва ли има човек с повече снимки на корема си в телефона от мен.... Та така стига толкова глупости за сега :) Приятен ден :)

24.09.09
07:29

Добър ден :)
Снощи имаше още 4домата с яйце и сирене+2филийки хляб :)
На басейна е настъпил ледников период...хахаха време е да дойде топлата вода :) Днес беше зззззззззз студено и тренировката беше в по-съкратен вариант само 3300метра
Сухата-имаше някакъв свински тръс за загрявка...не знам колко продължи...после(1мин блъскане;10сек почивка):
екзержен;син ластик;коремна;бял ластик;превъртане;гирички;въженце(4кръга);като на всеки кръг на гирите и на синия ластик бяха различни упражнения,но идея нямам как да ги опиша... :)

Храната:
05:00-60грама овес+1лъжица мед+1редче шоколад
09:00-1яйце+1/2краставица

Чао за сега :)

24.09.09
17:39

Здравейте :) Какво прахосване на време днес...много е тъпа тая работа с тия лекции...смао дето си изпуснах втората тренировка много ме е яд!! Много мразя да става така...и утре няма да мога да отида на втора тренировка :( дано тази по политология да се съгласи да си взимам упражнението по друго време,за да мога да тренирам...
Храната:
12:00-свински език със сос от домати и чушки+1филийка хляб
16:40-1морков+1яйце
18:00-200грама грозде
20:00-печени тиквички с яйце и сирене+филия хляб+домат

25.09.09
18:17

Добър вечер :) Какъв хубав ден...каква яка даскалка по Политология :) Успях даже и на втора тренировка д аотид аи съм супер доволна...днес бяха много тежички тренировките...на края на втората тренировка плувах на батерии,които не са виждали зарядно откакто са излязли от магазина :) Мнооооого тегаво беше :)
Сутринта свински тръс за загрявка после 3 кръга по 1мин работа 10сек. почивка:екзержен,син ластик,коремна,бял ластик,гирички,въженце,кофички(втория кръг-;ицеви;третия и четвъртия-набирания),превъртане
4100метра във водата...втората-3900метра
С тия набирания беше мнооооооого брутално хахаха :) Направих точно половин,при което свички щяха да умрат от смях и тренера каза моля те прави лицеви хахахахаха :)

Храната:
05:00-60грама овес+1лъжица мед+1ред шоколад
10:30-1банан+1ябълка
12:45-тиквички с яйце и сирене+1филия хляб
14:30-1ябълка
17:30-1банан
20:00-свински език със сос от домати и чушки+1домат със сирене и яйце+2филийки хляб +1краставица
Лека вечер :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1