Добър ден :)
Снощи в 22:30-100грама свинско :) (много вкусно)
Днес тренировката не беше много тежка...ама ми беше трудно понеже съммного много уморена...да не кажа разбита :)
свински тръс за загрявка и после 2кръга по 1минута работа и по 10сек. почивка: екзержен;син ластик;бял ластик;коремна;превъртане;кофички(лицеви)
4300метра във водата
Храна:
06:00-60грама овес+1 1/2 лъжица мед+1ред шоколад
10:30-тиквички със сирене и яйце+1филийка хляб+1/2краставица
13:30-1ябълка(бях на работа и сутринта си забравих междинната зкауска до вратата :) )
16:00-1малка свинска пържола+2-3гъбки+1филийка хляб+1/2краставица+1малък домат
Ей тоя моя телефон....плаче за смяна :) не ще да се свърже с лап топчето ми :( :) (и как ще иска...и мен д аме изпуснат стотици пъти по стълбите,през парапета и къде ли не и аз ще го давам на късо ;) :) ) Та имах снимки да споделя с вас ама ще останат за бъдещето :)
Храната(рънъта праи борбъта,а малко бозица...пра’и бойна цица ;) ) не е лесно..
18:00-1банан
20:40-3свински пържолки(средно големи)+2филийки хляб+салата(домати,краставици,чушки,царевица)
Това е за днес :) Не знам ама имам чувството,че не е 9 а поне 3 сутринта...и като гледам най-късно до 11ще спя дълбоооооооооко дълбоооооко :)
Приятна вечер :)
Спаска се прояви ;) 50грама орехи+1морков :)
Мнението беше редактирано от Ines на 26.09.09 19:19.
27.09.09
07:45
Супер :) Много ми харесва формата на бедъра :)
казано от Венцеслава Атилова на 27.09.09, 07:45:
+1. Идеален е. Няма грешка.
казано от inis9 на 27.09.09, 11:30:
казано от Венцеслава Атилова на 27.09.09, 07:45:
+1. Идеален е. Няма грешка.
Благодаря ви :) :)
Ох днес какъв ден...:) Много добре вървеше до 18:00 и после се издъних... Днес ходих да гледам гонките на булевард България :) После се поразходих 2 часа и после и вечерта още два часа :) и така...
07:30-60грама овес+1лъжица мед+3хапки тирамису :)
12:30-2свински пържоли+1домат+1/2краставица+2печени чушки+2филийки
16:40-1пилешка пържола+1домат+4печени чушки+филийка
18:30-тук имаше баница и курабийки...от къв зор...не се дразня,че ядох,а че не изядох примерно още 2-3пържоли,а ядох ГЛУПОСТИ :)
Утре ще е тежък ден...ще излезна към 5 и 30 з атренировка от тренировка съм на лекции от лекции ще се чупя към 3,за да отида на втора тренировка и после след тренировка пак трябва да отида на лекции до 21:45!!!! Тия са луди хахаха аз по тва време си лягам ;) те искат да уча :)...та ще се прибера към 10 и 10-15 вечерта и не знам дали ще намеря сили за отчет в дневника,така че утрешният отчет най-вероятно ще го дам други ден :)
Благодаря много! :)
Ех този wireless колко добра работа върши когато си на лекции :) Днес съм много уморена,а е само понеделник! Какъв ужас :)Нещо пак не спах...и беше тегава сутрин...днес водата пък беше топла и ми беше много тежко...дишах като дърт асматик :)
Тренировката:
Свински тръс за загрявка;3кръга-екзержен,син ластик,коремна,бял ластик,гирички,въженце(1минута работа;10секунди почивка);После ощще еидн такъв кръг,но по 20секунди бързо;после 2кръга-кофички;лицеви;2пътигръбна
Във водата 4500метра
Храната:
05:00-60грама овес+1лъжица мед+2курабийки
09:50-2яйца+2моркова+1филийка
Днес се оказа четна седмица...а аз нечетна съм до 10 днес съм до 8 :)
Така тренировката 3900метра
Храна:
12:10-гъби пълни с кайма и кашкавал+1свинско кюфте+1домат+2печени чушки+1филийка
14:00-1морков
18:00-1пилешка пържола+2домата+филийка
20:30-1свинска пържола+1печена чушка+2филийки
Ден ли бе да го опишеш...ох много съм уморена ама наистина много(между другото не ми обръщайте внимание аз така си говоря,наистина съм мнгоо уморена ама аз съм “кораво копеле” хахаха :) )
Тренировка:
Свински тръс за загрявка;2кръга-екзержен;син ластик;коремна;бял ластик;гирички;въженце(1мин.работа;10сек почивка) ;После още един такъв кръг ама по 1мин и 30секунди работа(ужас:) ) После 3900 метра във водата и на вторат атренировка 3900метра...още с влизането в басейна се чудех от къде да намеря сили да изплувам тренировката... :)
Храната:
05:00-60грама овес+1лъжица и половина мед+3бисквитки
10:15-100грама домашно кисело мляко+300грама къпини+1ябълка
13:00-1пълнена чушка+1киндер кънтри
14:00-1петровка хаха
18:00-1пълнена чушка+1краставица
20:00-2филийки+50грама шунка+1печена чушка+15грама ементал
Ох днес пак беше от дните излизане в 5 и 30,тренировка,след нея лекции,след тях тренировка,и после пак лекции...и след вторат атренировка отидох з аупражнението по Политология и тя ни държа само 40 минути...много се дразня така да си губя времето!!!...ама кво мрънкало съм,а ;) :) Приятна вечер :)
29.09.09
19:05
Леле, аз си мисля, че моят ден е дълъг със ставане в 7 и прибиане към 9, но ти ме биеш. Евала, как издържаш? Събота и неделя по-спокойно ли е?
казано от Венцеслава Атилова на 29.09.09, 19:05:
Леле, аз си мисля, че моят ден е дълъг със ставане в 7 и прибиане към 9, но ти ме биеш. Евала, как издържаш? Събота и неделя по-спокойно ли е?
Честно да си призная и аз понякога се чудя от къде намирам сили хаха :) Ама просто съм супер мотивирана да си постигна целите(принципно си падам много амбициозен тип ;) ) и все намирам сили...понякога ми е много много тегаво ама се мобилизирам,гледам да не мисля колко съм уморена и успявам да си преборя психиката.. :) Събота и неделя е по-добре...имам една тренировка и съм на работа...въпреки,че гледам две деца и с тях не е лесно ама пак е по-добре :)
Тренировката:
екзержен,син ластик,коремна,бял ластик;гирички,въженце-2кръга(1мин.;10сек почивка);3тия кръг същия,но 45секунди нормално темпо;20секунди много бързо и 10сек почивка ; После само 3500метра във водата ( принципно в сряда тренировката е най-лека...не знам защо,но тренера казва,че срядата е много важна да се почине хубаво... :) )
Храна:
05:00-60грама овес+1лъжица мед+3бисквитки
09:30-200грама домашно кисело мляко+15грама орехи+1/2лъжица мед+100грама къпини
12:00-1пълнена чушка+1филийка+1домат+1морков
15:30-1питка от тези за дюнер+2печени чушки+60грама извара+20грама шунка+1морков
18:30-1морков+2домата+1краставица+2филийки+гъби пълни с кайма и кашкавал +1бисквитка
Ох няма такъв глад.... :) Това плуване...имам чувството,че и кон да изям пак ще съм гладна...няма наяждане :) Горда съм със себе си , баба ми имаше рожден ден и отидох да я видя и имаше сладоледени еклерчета,любимите ми курабийки,торта,сладки и какво ли още не и аз пих само едно кафе :) направо чудо :) Много съм уморена,днес цял ден докато се тътря със колата и по сфетофарите ми се затварят очите хаха та мисля тази вечер към 10часа да си легна :) Приятна вечер :)
30.09.09
18:03
Ines,аз не виждам нищо преяждащо или “освинващо” в диетата ти. :)
Няма за какво да се тюхкаш.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 30.09.09 18:03.
казано от Aleksandar Marinov на 30.09.09, 18:03:
Ines,аз не виждам нищо преяждащо или “освинващо” в диетата ти. :)
Няма за какво да се тюхкаш.
А не...аз не съм яла много...ама това не променя факта,че непрекъснато съм гладна и гледам храната с жаден,влажен поглед :)
Добър ден :) Тази сутрин(тъй като наближава краят на седмицата) едва се изчегъртах от леглото :) Даже, ако знаете как “загрях” преди кроса...-веднъж се наведох да си вържа връзката и с това се изчерпваше великата ми загрявка...ама можеше дори и да не се наведа.. ;)
Та така кросче малко (свински тръс за загрявка);екзержен;син ластик;въженце;бял ластик,гирички;превъртане;старт на гръб(мноого брутално,даже набиранията са по-добре...заставаш там на една катерушка и стъпваш на едната летва хващаш се за другата(както е старта на гръб,ако сте гледали плуване) и почваш да се набираш само на ръце без д аползвате краката мноооооого беше мъчително хаха :) ) (2такива кръга по една минута с 10секунди почивка);После още един кръг,но имаше и кофички и лицеви(и както тренера каза работим 45секунди “не мисля,че е необходимо да казвам,че трябва да е по в темпо” :) и 10секунди почивка) После 4100метра във водата
Аз днес съм само на една тренировка :( Понеже имам упражнения следобед,които не мога да пропусна....
Храната:
05:00-60грама овес+1лъжица мед+1/2меденка
10:00-1капучино и 2бонбона
11:45-2яйца+100грама извара+1лъжица лютеница+1филийка хляб+1морков+1краставица+за десерт ;) -2лъжици кисело мляко+1малка лъжичка мед
16:30-1филийка+50грама кашкавал+1морков
19:00-1шепичка малини
20:30-гюведже(не съм сигурна,че така се пише :( ) -1кренвирш;чушки;лук;яйце;сирене+2филийки+малко боб(уж да го пробвам хаха :) )
Днес пак е от тези дългите дни :) Излезнах в 5 и 30 и ще се прибера към 9 :) Тренировката сутринта вбасейна беше меко казано размазваща...направо щях да се удавя ;)
Сухата: свинският тръс;екзержен;бял ластик;коремна;син ластик;гирички;въженце(3кръга по 1минута);после по 1минута старта на гръб;лицеви;кофички;прасци
4000метра сутринта;3900метра следобед
Храната:
05:00-60грама овес+1лъжица мед+1малко парче ябълков щрудел
10:30-300грама домашно кисело мляко+1малка лъжичка мед+100грама малини+1петровка
14:00-1консерва(трябваше да е риба тон ама в бързината не съм видяла,че не мога д ая отворя без отварачка и затова стана консерва скумрия),та скумрия+1филийка+1петровка
15:00-точно докато се цопвах в басейна един шоколадов бонбон
17:30-200грама домашно кисело мляко+300грама малини
Вечерята предстои :)
Вечеря ли бе да го опишеш :) Много беше ама и беше много вкусна :) Една овчарска салата+1огромна ама наистина огромна пилешка пържола+1пърленка+1бонбон
Ламята Спаска да се отчете до момента :)
Тази сутрин тренировката във водата беше покъртителна...каква серия на кроула имаше какво нещо... беше 4300метра тренировката ;преди това имаше фитнесчееее :) :) :) ще дам всичко от себе си да опиша тренировката във фитнеса така че д аразберете нещо :)
1мин работа;10секунди почивка
2кръга
бицепс с лоста с тежести
превъртане
лежанка
въженце
гръб на гладиатора
крака(лег кърлс)
рамо
крака(лег преса)
гребане
прасец
коремна
Храната:
06:00-60грама овес+1лъжица мед+2бонбона
11:00-150-60грама свинско(много вкусно)+1морков+1филийка
Леле уморих се,а другата седмица ще имаме три теста на 2 по 25 основен ;50основен и 400кроул (ама аз може би няма да плувам 400кроул а 200основен :) ) ,че ако плувам тест на 400кроул тренера ще има първи случай в кариерата си на удавен състезател ;) хахахаха :) Приятен ден :)
Такаааааа 14:30-чиния зелен боб с кайма+1/2краставица
18:30-200грама пиле+1питчица+1домат
:) Това е :) Приятен ден :)
Днес е супер нестандартен ден хахаха :) Първо да добавя снощи в 23:30-1връзка грозде+1краставица(много интересна комбинация ;) )
Днес изпекох 70килограма чушки :) :) Печене ли бе да го опишеш...
07:30-60грама овес+1лъжица мед+1суха паста
10:30-60грама овес+1лъжица мед
12:30-като телешко варено само че със свинско+1филийка
от 12:30-16:30-докато пекох чушките изядох 10тина чушки и 1тон кестени!!!! това яденето на кестени било много трудоемко аххаха :)
20:00-пак от това със свинското+2филийки :)
Добро утро на всички :)...за мен не беше много добро хаха :)
Значи нещо май ме е гепил вирууууууууус :( цяла нощ не спах...и цяла нощ не излезнах от тоалетната....ако разбирате... ;) и отидох на тренировка и ми беше много много зле...направих сухата тренировка на няколко пъти бях сигурна,че ще припадна ама нали съм издържлив тип и си викам айде ще я избутам тая тренировка...после влезнах в басейна изплувах 300метра и ми беше ужасно зле...ако не ми се повръщаше толкова,а смао ми беше лошо щях да си изплувам тренировката,ама така не ставаше... :( и казах на тренера,че не мога :( :( тя каза да се прибирам и да си почина днес,но аз въпреки всичко ако не съм зле мисля да отида на втората тренировка :)
Сухата беше обичайната ама направихме 4 кръга :)
Храната:
05:00-60грама овес+1лъжица мед+1малко парче щрудел
Непобедимия войн се предаде на един вирус...тцтцтц Черна точка ми се пише!!! Така на обяд взех че заспах,спах 1час и се събудих още по-зле...не можах да отида на втора тренировка...много се дразня изпуснах две тренировки...голяма простотия...все още ми е мноооооооого ама много зле...храната днес много хаотична тъй като всичко,което изям му се случват разни неща... ;)
10:30-3препечени филийки(много малки)+70-80грама кашкавал
13:30-пилешка яхния(не бях гладна изобщо ама реших,че трябва да ям...
20:30-пилешка яхния+филия хляб и грозде (тук вече огладнях...ама ми беше много зле мислех да не ям...понеже яденето така или инаяе е безпредметно в случая,но при полоьение,яе бях гладна..ядох)
Та така аз продъльавам сагата с вируса...не знам как,но утре вече трябва да съм на линия! Две пропуснати тренировки са супер много и трудно се наваксват...а и тестове имаме тая седмица... :( аз като гледам може и да не стигна до тях :(..
Приятна вечер на всички :)
Ина, не се хвърляй сама в джаза...ако не си здрава, как мислиш, че ще издържиш тестовете? По-добре е да пропуснеш 2 дни тренировки и да дадеш всичко от себе си после за тестовете, отколкото да се влачиш едва утре на тренировка и да се доразболееш...и да ги изпуснеш. И като гледам как тренирате двуразово всеки ден, най - много след 1-2 дни почивка да си като торпедо :P
Хайде, горе главата и позитивно мислене!
Мнението беше редактирано от Инис на 05.10.09 18:25.
Такаааааа днес...не се дадох ходих на две тренировки.На първата събрах всичко мъжко в себе си и беше супер ама на втората направо не знам как оцелях....излезнала съм в 5 и 30 току що се прибирам бях на тренировка от там на лекции от там на тренировка и от там пак на лекции.... През деня съм изяла 5филии хляб с около 150грама кашкавал и всеки път когато изяждах филия ми ставаше супер лошо... току що ядох ориз със зеленчуци и свински ребърца...просто щях да се гътна от глад вече...изкарах две тренировки без почти да ям...преди първата не зкаусвах,за д аняма инциденти хахаха :)
Значи сухата:
2кръга(екзержен;син ластик,коремна,бял ластик;гирички;въженце)по 1минута с 10секунди почивка;после 1 минута и половина работа и 10секунди почивка-екзержен;превъртане;син ластик;превъртане;бял ластик;превъртане;коремна;превъртане;гири;превъртане;въженце;превъртане
На първата тренировка 3900метра...на втората тренера се беше смилила над мен и плувах само 3300метра...ама и на тях много зор видях ;)
Та май това е за днес...утре стискайте палци сутринта да съм във форма за две по 25 и 50 основен :)
Приятна вечер:)
Добър ден :) Днес съм значително по-добре поне за сега :) Вчера пропуснах да кажа,че в 3 през нощта изядох 3 шоколадови бонбона :)
Тренировката днес:
2кръга(екзержен;син ластик;коремна;бял ластк;превъртнае;въженце)45секунди работа;10почивка
После още един такъв кръг ама 50секунди в темпо 10секунди много бързо
После гръбни;лицеви;кофички
Във водата 2700метра и 2 по 25 и 50 тест... по 25 не ги плувах добре но 50 го изплувах подобаващо добре :)
Храната:
03:00-3бонбона
Преди тренировка не ядох :( защото ме беше страх да не ми стане пак лошо...та умрях от глад...още с влизането в нас вече ядях ;)
09:00-1пълнозърнеста багета+60-70грама гауда+100грама филе
Такаааа много обичам да ям ей... :) Само храна ми е в главата :)
12:00-3свински ребърца+ориз със зеленчуци+1/2краставица
15:30-1/2краставица+1петровка+1мляко с какао
17:45-1филия+50грама гауда+30грама филе+1/2краставица
19:40-супа със свинско+2филийки+30грама филе+20грама гауда+1домат
Едно уточнение-огато пиша филия,става въпрос за филия бял хляб,а филийка-за филийка пълнозърнест :)
Добро утро :) Колко прекрасен ден за ядене хахха :) Вчера пропуснах да споделя с вас как нямам търпение да дойде днес,за да закусвам овесени ядки :) Мноооооооого ги обичам..вкусотия :)
Тренировката:
екзержен;син ластик;коремна;бял ластик;превъртане;въженце;кофички(1мин;15сек);2кръг същия,но вместо кофички-лицеви;трети кръг пак така,но вместо лицеви старт на гръб;4кръг същите уреди,но смао 20скеунди много бързо
Във водата 4000метра
Храната:
05:00-60грама овес+1лъжица мед+5лъжички шоколадов крем ;) +1бонбон
09:20-1петровка(ех тия петровки зад блока-много вкусни хахаха :) ) +2филийки+50грама кашкавал+50грама свинско филе(много е вкусно-уникално)
Такааааа това е за сега...днес само една тренировка,че имам лекции следобед тцтцтц :) Приятен и усмихнат ден :)
Добър вечер :)
Днешният ден не мина точно според очакванията ми.. хаха :) Моята сага с вируса продължава и все още каквото и да изям си отива....лошото е че изкупих аптеката ама нищо не помага до момента... :)
12:00-1банан+1връзка грозде
14:00-тук с един съотборник преди лекции ходихме да ядем и ядохме нещо като сандвич -1ливанска питка+1телешка пържола+домат+зеле+пържени картофи(ама аз му дадох картофите,съвсем малко изядох от тях)+4шоколадови бонбона
20:30-гювече-кренвирш и половина+много лук+чушки+2яйца+сирене+2филийки хляб
Добър вечер :) Как сте? :)
Днес много съм доволна :) Радост ли бе да го опишеш... :)
Сухата:4кръга(екзержен;син ластик;коремна;бял ластик;превъртане;въженце;лицева(кофички))(45сек;15сек);5тия кръг имаше 45секунди нормално 15бързо
После 3500метра на първата и на втората имах тест на 200бруст :) :) :) 2200метра беше тренировката... и го изплувах доста добре...можех и по-добре ама учудващо този пътр съм доволна от себе си :)
Храна:
05:00-60грама овес+1лъжица мед+1/2суха паста+1бисквитка+1бонбон
09:00-ливанска питка+1телешка пържола+зеле +домати(това на сандвич)...тоя път отстранихме пържените картофи
12:00-2филийки+50грама кашкавал+50грама свинско филе
14:00-1банан+1много малка ябълка
16:30-2филийки+60грама гауда+1/2краставица+мляко с какао
20:30-свински език+сос от зеленчуци+1/3краставица+1филийка
Тъйййййййййй :) Време е за отчета на Прасчо :)
Тренировка(фитнесчеееееееее :) ):
крака(лег кърлс);гръб;коелло;рамо;прасци;гребане;крака(лег преса);лежанка;въженце;бицепс;коремна;гръбна(1мин;15секунди)
Още един такъв кръг после;във водата 3500метра(не беше дълга тренировката ама последните 1200метра бяха кофти хахаха :) ) После бях на работа(гледам две дечурлига), та си бях загънала сандвичета, че иначе нямам време да сядам да ям нещо по-стабилно..
06:00-60грама овес+1лъжица мед+1 кит кат+1бонбон
10:30-2филийки+50грама гауда+1/2краставица
13:00-2филийки+50грама гауда
16:30-свински език със сос от зеленчуци+1краставица
18:00-1ябълка
ииииииии тук си взех 1пакет тиквени семки САМО от 250 грама ииииииииии ги изядох :) Изобщо не изпитвам угризения на съвестта,ако си бях взела от 500гр и тях сигурно щях да изям.. :) Единствения проблем е че сега имам чувството,че съм си сложила силикон в джуките така ме болят... :) Та това е за днес :) Приятна вечер :)
Добър вечер :) Първо снощи да добавя преди да забравя,че изядох 2филийки+50грама гауда+70грама шунка.
Леле какъв хубав ден хахаха :) Не знам защо ама съм много щастлива днес...никаква причина няма бях цял ден на работа... :)
06:30-60грама овес+1лъжица мед+1бонбон
09:30-2филийки+50грама гауда+30грама шунка+1/2краставица
13:00-2филийки+50грама гауда+30грама шунка+1домат
15:30-1филийка+50грама кашкавал
19:00-тук след работа отидох у баба и ядох 2малки свински пържоли+салата+1малка домашна пичица+3парчета печена тиква(току що прочетох в дневника на Мария,че е яла тиква с мляко и се сетих мама колко вкусна я прави хахахаха :) )
Така не знам май друго няма какво да съобщавам това е :) :) :) Приятна вечер :)
Мнението беше редактирано от Ines на 11.10.09 16:50.
казано от Ines на 11.10.09, 16:30:
19:00-тук след работа отидох у баба и ядох 2малки свински пържоли+салата+1малка домашна пичица+3парчета печена тиква(току що прочетох в дневника на мария,че е яла тиква с мляко и се сетих мама колко вкусна я прави хахахаха :) )
:) Аз експериментирах, мама ми прати вчера по брат ми тиква, изчистена, даже нарязана. Само нарязах парчетата по-малки и ги сложих в стимера. После с прясно мляко и вилица - стана каша. Тиквата беше много хубава, сладка - и кашата сладееше. Иначе тиква с мляко май никога досега не бях яла, само печена.
Никога не съм била фен на тиквата, амаааа сега - ела ме виж с какъв апетит си я изядох :-P .
:) Аз експериментирах, мама ми прати вчера по брат ми тиква, изчистена, даже нарязана. Само нарязах парчетата по-малки и ги сложих в стимера. После с прясно мляко и вилица - стана каша. Тиквата беше много хубава, сладка - и кашата сладееше. Иначе тиква с мляко май никога досега не бях яла, само печена.
Никога не съм била фен на тиквата, амаааа сега - ела ме виж с какъв апетит си я изядох :-P
Аз мисля,че майка ми ч прави и с яйца и мляко и май става като крем карамел и затова ми е толкова вкусно хахаа :)
Иначе ауууууууууу срам ме е .....каква овца...какво нещо съм....как д ави кажа тази сутрин се УСПАХ!!!!!!!! Вместо в 5 се събудих в 6…т.е. не се събудих,а часовника на сестра ми звунна и аз викам тая сестра ми луда ли е,за какво ще става преди мен...и и викам “сега ли ще ставаш?” и тя вика “да”..и аз е защо толкова рано,колко е часът и тя вика 6 и аз и казвам искаш да кажеш 5 и тя “НЕ-6” и аз смао поглеждам и на подскок нахлузих си дрехите даже май си обух долнището наопаки хахаха :) и звъня на тренера,че ще закъснея малко,че току що съм станала хахаха :)ама тя на менне ми се скара понеже аз никога не закъснявам само като ме видя и ме “успокои”,че влизаме в тежка седмица(тренировъчният ни цикъл е следният-имаме две тежки седмици(с много тежки тренировки) и 1лека седмица(седмицата с тестовете))...та аз срам и позор след лека седмица и след събота и неделя в ПОНЕДЕЛНИК да се успя.. :)
Та бях много бърза и в 6 и 15 бях в парка...изпуснах само малко от сухата ама да ви кажа честно още спях и не си направих труда да разбера какво правим а само следвах един съотборник пред мен,така че тази сутрин няма да описвам сухата... :) Във водата 4300метра-беше бая тегаво,по едно време щеше да ми изскочи сърцето :)
Храната:
06:03-2сухи пасти(да си имам и зкауската :( )
09:30-60грама овес+1лъжица мед
Днес пак съм до много късно на лекции,имам и още една тренировка...таааа аз поемам по задачи ;) Приятен и усмихнат ден :)
Уууууу какъв як ден :) Много съм доволна :) На вторат атренировка плувах много много добре,да не кажа,че дори себе си изненадах :))) Беше ми тегава тренировката и сега съм много уморена,но... :) До сега имах Финанси... беше изклюююююююююююююююючително интересно ;) хахахах да бе да.. :)
4300метра на втората тренировка..
Храна:
11:40-200грама пилешки дробчета с лук+1купичка леща+1/2краставица
17:30-200грама пилешки дробчета+1краставица+1филийка+1бонбон
20:30-1филийка+40грама кашкавал
Това е отивам да подготвям едни неща по Политология,че утре ще ме разпънат на кръст :) Утре пак е от дългите дни ;) Приятна вечер :)