Почивка на море...

01.08.09
20:48

Здравейте,
ще ходя ма ,море и се чудя как да спазвам режима си там. Вие какво правите? Носите ли си нещо и с какво се храните там?

RO

02.08.09
07:02

Стоя на плажа 2 часа най-много и се прибирам преди това съм ял точно преди да тръгна. Като се прибера у нас пак ям. Ако мислиш , че ще се забавиш повече там си вземи някаква протеинова напитка. Имайки предвид , че ще плуваш там не е много хубаво да се натъпчеш.

02.08.09
10:39

Стига бе и на морето ли да бъркаш протеина :D
Отиди кефи се, печи се, плувай си к’во толкова ще стане  ? Пък и като се върнеш за 1-2 седмици ще си същия .....

02.08.09
11:39

Я си гледайте почивката бе!
Аз от 3 месеца не тренирам и не спазвам никакъв режим(ям около 2-3 пъти на ден) и не се притеснявам.
Свалил съм 1 см от ръката...
Сигурен съм, че точно до втората седмица като се върна във фитнеса ще съм си същия както, когато спрях...и от там само нагоре! :)
Е, ако си с бърз метаболизъм е възможно лятото, ако не тренираш(като мен), да спазваш поне една обикновена диета, но не е необходимо целогодишно да спазваш хр. режим и да ядеш по час. Освен ако не си решил да се занимаваш с бодибилдинг професионално?

02.08.09
11:41

Не робувай на фитнеса , нека той бъде твой роб ! Ако ме разбра.. :) И аз вчера се върнах от Гърция , но бях само на плаж там . Изядох си дневната доза яйца и мазнини , вкарах и хляб и да ти кажа не ми се познава.. :) Приятна почивка!

02.08.09
16:10

Нося си протеин и амини, защото и на морето тренирам. Храна - пилешко и риба из ресторантите. Правил съм и друго - 30 яйца съм си варил от Сф, пренасям ги с хладилна чанта и веднага в хладилника в стаята :). Но това бе по-рано.

Е кво ръжен хляб има на всякъде, пакетчета с мръвки и пилешки пържоли също има навсякъде, извара има навсякъде, зеленчуци има навсякъде  винаги може да метнеш кутия с протеин в чантата горе долу може да закърпиш положението.

S7

02.08.09
17:50

казано от tonu на 02.08.09, 10:39:

Стига бе и на морето ли да бъркаш протеина :D

Точно това правя на плажа. Никой не забелязва, все едно си разтваряш степче.  :)
Но аз стоя по 3-4 часа. Ям преди да тръгна и след 2 часа си разтварям протеина и после като се прибера пак ям. Към протеина добавям декстроза.
Това е най-лесния и най-евтиния вариант. Другите вариант са да ям дюнери по 3,50 - 4лв (тези които могат да те наядат) или разни мазни закуски..  :grrr:

02.08.09
18:04

Миналата година за една седмица изпих към 900 гр. протеин от прах(Оптимум Голд Стандарт)...Отделно отидох със сумати оризови житенки и 2 кг овес,шейкър,вилица и лъжица...На плаж ли,еми ние стояхме по 5 часа,отивах с едно пакетче житенки+доза протеин в шейкъра.На връщане аз и още едно момче си разделяхме едно пиле на грил,че и по едно правех. :)

БТВ,в Созопол има едно ресторантче за бързо хранене “При Гинчика”,(точно до централния плаж)доста евтино,всяка вечер бяхме на риба там... :)

Мнението беше редактирано от Финдо на 02.08.09 18:06.

02.08.09
18:25

Аз пък като съм на море, не тренирам, вися по цял ден на плажа, ям каквото искам и когато искам, вечер съм по кръчмите.... и това е общо взето :lol:

RO

05.08.09
13:15

Предимството да си живееш в морски град, курортите са до гъза ми. Малко гадно прозвуча за останалите ахахха :)

05.08.09
20:16

Ехаа... това се казва истински фитнес маниаци :)
Аз сега правя въглехидратна ротация за около 2 седмици преди морето(нещо подобно на предсъстезателна подготовка  :lol: ) и там първите 1-2 дена ще съм напонпан горе-долу, но там планът е яко пиене, дискотеки и жени. За 6 дена няма какво да стане, миналата година изгубих 1кг телесно тегло, но го върнах за 2 седмици.
Have fun ;)

Мнението беше редактирано от Martinakiss на 05.08.09 20:17.

17.08.09
07:00

И на мен сега ми предстои 1 седмица на морето и не знам какво ще правя.Реших да намеря някакви лостове,поне да залъгвам себе си,че правя нещо,пък яденето както дойде.Ще се ограничавам от боклуци, 4 ядения мисля,че ще вкарам някак си.За протеина се чудя още,нали уж имало някаква оптимална температура за него,та дали няма да се развали ако седи в стаята?От друга страна си мисля,че няма какво толкова да се случи за 10 дена и че всичко може да бъде наваксано бързо.Притеснителни са само евентуалните количества алкохол,които предстои да бъдат изпити.Ще се изгорят с плуване :lol:

TR

17.08.09
07:46

Нищо няма да ви стане от 2 седмици море ;) Това даже може да ви даде тласък за фитнеса след това.

DE

17.08.09
08:22

казано от Петко К на 02.08.09, 18:25:

Аз пък като съм на море, не тренирам, вися по цял ден на плажа, ям каквото искам и когато искам, вечер съм по кръчмите.... и това е общо взето :lol:

Най-накрая някой да го каже, бях започнал да се притеснявам че съм единствен :D

17.08.09
20:15

Оле, слава Богу че и дъмбели не си мъкнете с вас... че познавам един, дето беше отишъл на море с 1 дъмбел 12 кила :|

17.08.09
20:17

Ако ти е мерак - слагай в сака няколко пакета кафяви макарони и некое кило протеин.

18.08.09
17:14

казано от death на 17.08.09, 08:22:

Най-накрая някой да го каже, бях започнал да се притеснявам че съм единствен :D

Не си, не си :). Преди няколко дена се върнах от моренцето. Там направо забравям, че изобщо тренирам...все пак това е макс 1 седмица и за това си гледам кефа!

18.08.09
18:23

Е то нали за това се нарича ПОЧИВКА на морето, не тренировка на морето :-D

Мнението беше редактирано от El padre на 18.08.09 18:24.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1