посъветвайте ме

10.08.09
23:29

здравейте . пиша ви защото се нуждая от съвет. не съм ходил в залата от може би месец и половина и се чудя кое е по добре да започна да ходя 2 пъти в седмица(пон и четвъртък или вторник и петък)
като правя клек тяга и leg в продължение на месец за да варна изгубените кг или да започна с програма но да я правя с по леки килогирами.имах проблеми и изгубих 5-6 кг и сега се чудя кой е най добрия начин за да ги варна, а дори ако вие имате нещо по добро да ми предложите което сте пробвали пишете.видях че имаше подобна тема но тук става въпрос за връщане на кг след пауза.от преди имам 1 година тренировки .187/81

ВЕ

11.08.09
08:17

2 пити е малко за килограми. Минимума е 3 пъти седмично.

ПИ

11.08.09
09:51

3 пъти седмично.. и разгледай сайта или пък във форума също има доста ;)

11.08.09
12:08

добре 3 пъти в седмица.решено е ,но кое е по добре не разбрах - базовите упражнения или програмата

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1