21.07.10
19:21
казано от ЛЮБИЯНКИЧ на 21.07.10, 13:15:
На места можеш да надупчиш фолиото да изтича подта.
Колко време още участие тук си даваш, Рик :)
Не си нито първият заминал си безвъзвратно, нито последния.
Себе си дразниш и тормозиш, върху нас няма ефект. Жонглирай с портокали за успокоение.
Според мен тези заблуди с фолиото идват от това, че след бягане си изгубил около 1-2кг вода в това потене, която се връща за нула време и затова си въобразяваш, че си отслабнал.
с фолиото нема никфи заблуди деиства но не го слагаите мн на високо щото ще е мн близо до сърцето такаче внимаваите НО НАИСТИНА ДЕИСВТА потиш се къто свиня в сална лично аз съм го пробвал ;) НО също така всеки има различно тяло и различен метаболизам имаите го в предвид.
Мнението беше редактирано от Vikenti на 26.07.10 17:30.
Ами аз и без фолио се потя. К’во значи това ? Че с потта е разтопено мазно ли ?
:D
казано от D3BEP на 21.07.10, 19:21:
казано от ЛЮБИЯНКИЧ на 21.07.10, 13:15:
На места можеш да надупчиш фолиото да изтича подта.
Колко време още участие тук си даваш, Рик :)
Не си нито първият заминал си безвъзвратно, нито последния.
Себе си дразниш и тормозиш, върху нас няма ефект. Жонглирай с портокали за успокоение.
:D :D :D :D
П.П Извинявай за спама!
Че няма да заприличаме на Меган Фокс без тренировки е ясно.Относно фолиото,пробвам днес за втори път,ако не за стапяне на мазнинки,то поне кожата става много гладка и нежна.Само че аз като отявлен фен на експериментите,сложих под фолиото от термогенния крем за отслабване на Евелин козметикс (струва 9 лв в ДМ).Кремът е добър,усеща се сериозно(но никак не е неприятно или болезнено) затопляне,надявам се да има ефект,колкото и минимален.
Иначе като идея напоследък четох за ефекта на кандидозата върху теглото,ако някой се интересува мога да изпратя материали.Прословутото бирено шкембенце се дължи точно на прекомерно развитие на Кандида Албикенс (подпомогнато от дрождите в бирата :) ).
Още едно не много известно състояние,което също има влияние върху теглото,а и нивата на енергия е адреналиновата умора.Изключително количество информация има в книгата по темата от д-р Джеймс Уилсън.(www.adrenalfatigue.org)
И за двете състояние се спазва определена диета,даже двете са доста подобни,и имат изключително добър ефект върху здравето и тонуса,както и върху килограмите.Изненадващото в тях е че не се разрешават плодове или млечни продукти,тъй като всякакъв вид захар,също и лактозата подпомагат върлуването на Кандида.Кисело мляко може да се хапва колкото искаме заради Лактолацилус Булгарикус и бактериите от рода Бифидус,който противодействат на Кандида и спомагат да се възстанови нормалната флора в стомаха.
Също така бих искала да спомена за нещо,което не е особено известно в България,за сметка на това в САЩ са луднали по него,тъй като има страхотни резултати и подобрява много здравето. Нарича се “HCG Diet”,най-подробна и достоверна информация за нея има в книгата “Pounds and Inches” от Dr.Simeon.Намира се в интернет,при интерес бих я изпратила на български.
Последната ще я започна скоро,след може би месец и ще дам резултати в снимки,прикачената е актуална.Иначе изброените досега неща +задължителното пиене на вода+хидроксикът хардкор Х +упражнения с топка и гири досега доведоха до изчезването на 26 кг за 4 месеца без увисване.Сега след сесията с повечко движение се надявам да стопя още 10 и да се кротна на 55 кг.
Извинявам се ако съм изписала цяла Библия или съм се отклонила от темата,просто искам да споделя опит.Приятно стапяне и дано съм успяла да помогна на някого.:)
08.06.12
01:39
може ли да попитам колко от тези който казват че е пълна глупост слагането на фолио са активни спортисти в момента ?? :))
08.06.12
07:22
казано от adriqna markova на 08.06.12, 01:39:
може ли да попитам колко от тези който казват че е пълна глупост слагането на фолио са активни спортисти в момента ?? :))
А може ли да знаем защо нивото на спортна активност има значение в случая?
Нима метаболизмът на мазнините при активните спортисти е различен спрямо този при другите хора? Или активните спортисти са имунизирани срещу кожни проблеми?
Най-нескромно се причислявам към групата на активно спортуващите.
Тренирам 4-5 пъти седмично. Това брои ли се? ;)
И да, пълна глупост е.
08.06.12
09:18
брой ме и мен. аз фолио редовно слагам, бе мой - свинското става мозък, 1 час, на макс 150 градуса. ама преди това са ми го заклали...да не бяга 8-)
Мнението беше редактирано от Иван на 08.06.12 09:18.
08.06.12
09:35
Попринцип се слага фолио или колан на коремната област, защото паласките и коремната облст са най-студената част от тялото на човека, чрез подобно затопляне се получва по-голям приток на кръв към палските и коремнта област, което пък е важно за изгарянето на мазнини.
Дали е глупост не знам, пробвала съм, обаче не издържах много, защото ме домързява да се обвивам всеки път. Може пък да пробвам отново, да видим дали има нещо вярно. Малко информация за т.нар. Spot reduction - T-Nation Поне на хартия е интересно.
Мнението беше редактирано от Мила на 08.06.12 09:36.
08.06.12
09:51
Има неопренови колани 10лв е. По лесно е, ефекта е същия. Слага се веднага, маха се и може да се изпере. Аз го ползвах преди, но не видях много полза, затова спрях да го използвам. Аз няма да кажа, че е пълна глупост просто отдавна спрях да тренирам за визия, тя остана следствие. Така че не виждам смисъл от него. Фолио или колан могат да помогнат, но пак има много неща които да се оправят за да помага (ако изобщо помага). А само с колан при грешна храна и тренировки е все едно да гледаш спортни предавания и да си мислиш, че тренираш...
31.07.13
22:26
Значи да кажа мойте резултати от тичането с найлон.Пролетта на 2012 тежах 107кг.(направо си бях мазен!).Лятото се взех в ръце и започнах да бягам всеки ден привечер (с найлон задължително!).В началото бягах по 15-20 мин.макс,а 3 месеца по-късно тренировката ми беше средно 1 час без почивка.Продължих да бягам всеки ден и 1 година по късно ( днешна дата) тежа 82кг. 25 кг. за 1 година мисля ,че е стабилно постижение (поне за мен).Сега продължавам с бягането ,започнах и фитнес и наистина има резултати.Така ,че тези които казват ,че найлона не помага,са нищо друго освен дървени философи които халхабер си нямат по тая тема ,освен от това което са чели някаде из форуми и пр..Успех от мен! С воля и постоянство всичко се постига!:)
Найлона не помага, това е пълна глупост и само хора, дето хал хабер си нямат от нещата го ползват и си мислят, че правят нещо с него.
31.07.13
22:55
Една девойка днес във фитнеса припадна пред мен, беше с такъв колан и някакъв инструктор и казал да не пие никаква вода през цялото 60-минутно кардио, защото нямало да се изгорят мазнините. И всичко това на около 30 градуса в залата. Казах й да ходи да го цапне “инструктора” през челото с тоя колан. Трябва да го съдят за опит за убийство. :D
казано от Психопат съм малко аз на 31.07.13, 22:26:
Значи да кажа мойте резултати от тичането с найлон.Пролетта на 2012 тежах 107кг.(направо си бях мазен!).Лятото се взех в ръце и започнах да бягам всеки ден привечер (с найлон задължително!).В началото бягах по 15-20 мин.макс,а 3 месеца по-късно тренировката ми беше средно 1 час без почивка.Продължих да бягам всеки ден и 1 година по късно ( днешна дата) тежа 82кг. 25 кг. за 1 година мисля ,че е стабилно постижение (поне за мен).Сега продължавам с бягането ,започнах и фитнес и наистина има резултати.Така ,че тези които казват ,че найлона не помага,са нищо друго освен дървени философи които халхабер си нямат по тая тема ,освен от това което са чели някаде из форуми и пр..Успех от мен! С воля и постоянство всичко се постига!:)
А ти откъде знаеш че и без найлона ефекта нямаше да е същия ? А защо не и по-добър ?
Качи отново 107 кг , тренирай по същия начин за същото време и след 1 година пиши пак да видим дали сме били прави и кой е дървения философ.
казано от Севастократор Стрез на 31.07.13, 22:55:
Една девойка днес във фитнеса припадна пред мен, беше с такъв колан и някакъв инструктор и казал да не пие никаква вода през цялото 60-минутно кардио, защото нямало да се изгорят мазнините. И всичко това на около 30 градуса в залата. Казах й да ходи да го цапне “инструктора” през челото с тоя колан. Трябва да го съдят за опит за убийство. :D
Такива БОЛ! Мен ми казваха, че трябва почна зобя, защото тялото ми се било изморило вече.. моля ти се.. :)
25.08.13
12:53
казано от Психопат съм малко аз на 31.07.13, 22:26:
Да не се правя на много интересен, ама миналата година бях 130-135кг. и точно за 6 месеца(първите дори не бях на диета) свалих до 93кг. Никакви найлони, никакви глупости и простотии. Здраво Кардио и тренировки във фитнеса. Почнах с монотонно, писна ми и минах на ХИЙТ и вече само ХИЙТ правя.
Не съм го пробвал това с найлона, но не мисля и да го пробвам. Не знам дали има ефект или не, но аз винаги си свалям по 4-6кг. на месец, което за мен е оптималният вариант и не ми трябват други глупости.
Иначе съм виждал Джей и Рони да слагат Колан като правят кардио на пътека(стълби).
Абе не е случайно фолиото е готварско или опаковъчно, а не спортно. :D :D :D