Slin-Sane Review

BPS SLIN-SANE   - „Kакво могат да направят 59 хапчета за 60 дни”
Ревю от RogerF

Няколко думи предварително:
-  Не знам точно в каква категория да определя продукта.Качествата и резултатите , които дава го доближават най-много до азотните бустъри и другите предтренировъчни продукти,но освен това Слин Сейн има редица други плюсове.Азотни бустъри не съм приемал и най-вероятно няма да приемам скоро.Поради това нямам база за сравнение с други предтренировъчни продукти. Няма да получите заключения от рода на  „този продукт е по-добър от друг” или ”това е най-доброто на пазара”, ще оставя фактите да говорят сами за себе си.
-  Нямам намерение да давам оценки на продукта по петобални,десетобални системи и скали на Рихтер, именно поради това ,че нямам база за сравнение.
-  Добавките, които съм приемал със Слин Сейн – ЦЕЕ на Примафорс(за  30 дни),Протеин Сайвейшън Уей,Витамини НАУ Вит Мин 100 и Еко Грийн.
-  Приема  ми на Слин Сейн се изразяваше в 1 хапче на ден, преди закуска,а когато не тренирах след закуската, преди предтренировъчното хранене.Спазвах препоръките да приемам Слин Сейн с минимум 60 грама въглехидрати на ден, в почти всички случаи между 80 и 110 грама.
-  Всеки може да изрази мнението си за продукта и ревюто.Живеем в свободна държава.И момчета не забравяйте – НЕ СПАМЕТЕ :)

I.  КАКВО КАЗВА ДИСТРИБУТОРА
Извадка от сайта на RNA Ltd.

Какво може да очаквате от Slin-Sane?
Разкъсващо кожата ви напомпване!
Увеличаване на силата и вашата мощ!
Забележима издръжливост!
Енергия, подобна на тази от стимулантите, но без никаква нервност, никакво повишаване на кръвно налягане, увеличение на пулс и т.н. Чиста енергия за вашите клетки!
Бързодействащо!
Увеличена способност да се усвояват големи количества храна и въглехидрати!
Увеличаване на чистата мускулна маса!
Намалява телесните мазнини и отслабване!
Продължава да действа толкова, докато го взимате!

II.РАЗКЪСВАЩО КОЖАТА ВИ НАПОМПВАНЕ
В зависимост от начина ми на трениране мога да разделя приема на Слин Сейн на два период – тренировки в четиридневен сплит по метода 3х8 и тренировки в двоен сплит по метода 5х5.Поради особеността на втория период, в който съм и сега, не мога да отлича напомващите качества на Слин Сейн.Но да си поговорим за четиридневния сплит, където имаше напомпване и то какво... .Напомването се усеща най-лесно при тренировка за ръце, така беше и при мен.Слин сейна подейства някъде около третия тренировъчен ден, пъмпинга беше толкова голям , че в повечето случаи не си чувствах предмишницата (в момента ситуацията е същата).Докато тренирах ръцете, след тренировката ми за трицепс, малко трудно правих бицепса, защото от напомпената кръв не ми беше лесно да си мърдам ръката.И нещо което при мен става рядко, за първи път почнах да си чувствам гърдите толкова добре.Няма смисъл да казвам , че и при всички останали мускулни групи положението беше подобно.В момента не е така заради силовите ми тренировки и по-малкото повторения.

II.УВЕЛИЧАВАНЕ НА СИЛАТА И ВАШАТА МОЩ
Може би най-силния ефект забележим при мен.Малко факти в някой от основните упражнения:
Полулег с дъмбели – 28,7кг/ 35кг
Мъртва тяга – 90кг/ 120кг
Набирания надхват – от трудни серии със собствено тегло / до 4 повторения +10кг
Гребане с дъмбел – 32,5кг/ 42,5кг
Няма смисъл да изброявам всички упражнения.Ако все пак ви е интересно да видите напредъка, може да погледнете в дневника на Десо.Там съм отбелязал в червено силовите ми подобрения.Такива имаше на абсолютно всяко упражнение,като покачването варираше в зависимост от различните мускулни групи от 5 до 30 кг.Но най-впечатляващото при покачването на силовите ми постижения, беше , че това стана по време на период на сваляне, когато въглехидратите ми бяха малко и се храних на отрицателен калориен баланс.Не е лесно да сваляш мазнини и да качваш сила едновременно, но фактите са си факти.

III. ЗАБЕЛЕЖИМА ИЗДРЪЖЛИВОСТ И ЕНЕРГИЯ
Друга силна страна на Слин-Сейн.Мога да констатирам , че с изключението на клек и тяга, другите упражнения не ме изморяват толкова.До тях все едно не съм тренирал.Вече се чувствам по-малко  изморен след тренировките,  също така по-бързо си отпочивам между сериите.Този ефект се забелезва още повече в летните жеги.Само да спомена , че тренирам по обяд и в залата ми няма климатик.

IV. БЪРЗОДЕЙСТВАЩО
Вече споменах , че напомването го усетих на третата тренировка.Относно увеличаването на силата и издръжливостта, те се усетиха още на първия ми тренировъчен ден малко по-слабо и постепенно ефекта се усилваше.

V. УСВОЯВАНЕ НА ХРАНА И ВЪГЛЕХИДРАТИ
Имах два периода през които приемах различно количество въглехидрати.Първия бе РБД с отрицателен калориен баланс (120 -150 грама въглехидрати на ден) , вторият е нещо като РБД с акцент върху въглехидрати (около 300 грама).В периода на сваляне трудно би се забелязало действието на продукта по отношение на въглехидратите.Минали са около 20 дена откакто спрях да свалям и приемам около 300 грама въглехидрати и досега резултата е +0,5 см от талията, които имам чувството че се дължат повече на мускул отколкото на мазно или вода.През пролетта за същия период от време с подобен режим, качих 2 см талия за 1 месец.Изводът е ,че продукта те прави като ламя, ядеш много и не качваш мазно.... О, чудо!!!

VI. УВЕЛИЧАВАНЕ НА ЧИСТАТА МУСКУЛНА МАСА
20 дена откакто качвам.Почнах при тегло 79кг, сега съм 82кг , при увеличаване на талията от 0,5 см.И това само при една таблетка на ден. Особено добре ми се отрази върху гърдите, които са ми слабото място , но покачване на маса имам почти навсякъде.

VII. НАМАЛЯВА ТЕЛЕСНИТЕ МАЗНИНИ И ОТСЛАБВАНЕ
40 дена на РБД, при калориен баланс -300, -400 калории , 120-150 грама въглехидрати на ден, злоупотреби с джънк фуудс средно по два пъти на седмица  и общо 12-13 кардио тренировки за този период.Резултата е – 3кг (от 82кг на 79кг) , - 6 см от талията ( от 85,5 см на 79,5 см), минимална загуба на мускулна маса ( ръце – 0,5 см , крака +1 см , гръдна – 1 см).

VIII.ПРОДЪЛЖАВА ДА ДЕЙСТВА ТОЛКОВА, ДОКАТО ГО ВЗИМАТЕ
Не е спирал ... :)

IХ. ЦЕНАТА
75 лв за 60 хапчета, които стигат за 60 дни.В сравнение с други продукти цената е страхотна.Дано дистрибутора продължи да ни радва с промоции.Ако питате мен трябва да го продават за 50лв :lol:

Х. ПРИЕМ
Какво ви струва на ден една малка таблетка.Не е нужно да се пият тонове хапчета или дa си разтваряш пудри.Лесно и бързо.

XI. СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ
-  Много пот!Ако ще умра от нещо, то това би било удавяне.
-  Повишено либидо!От десетия ден досега го усещам.Преди това си бях нормален, сега нещо ме е ударил хормона и просто не виждам други причини.Този ефект за забелязва досега само при мен ... май? Разбира се, не отхвърлям възможността да е от нещо съвсем друго.
-  Повишен апетит.Апетита по време на летните жеги е рядко срещано явление в моя случай.Сега съм гладен нон-стоп.
-  Никакви странични ефекти свързани със здравословното ми състояние.Изследвания не съм си правил, но не усещам тялото ми да дава някаква сигнали.Външно всичко е наред.

XII. KAKВО КАЗВА ВЕСЕЛИЯТ РОДЖЪР
Моето мнение... УНИКАЛЕН продукт.Смея да кажа, че всяко твърдение на производителя и дистрибутора се оказа вярно , лично изпитано в залата и на масата.Никога не съм взимал стероиди, но резултатите които дава Слин Сейн са близки до тях, извод който правя от лични наблюдени върху стероидените билдъри в залата ми.Препоръката ми... ако не са проблем паричните средства, всеки трябва да пробва продукта... може да има и далеч по-добри резултати от моите.

И накрая снимки за сравнение, правени сутрин на гладно.
Преди - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/38375/P30/

Сега - за съжаление ми се развали нещо телефона, всички снимки ми излизат размазани и нямам на разположение фотоапарат.

ПО–ЗДРАВИ!!!

Ето как излизат снимките... размазани.

Май малко се улях с ревюто :)

18.08.09
09:14

Впечатляващо ревю!
Пусни още малко снимки от сегашната ти форма, на първата снимка - рамото и ръцете ти нямат нищо общо с преди 2 месеца.  :bug:

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 18.08.09 09:14.

18.08.09
09:26

БРАВО ДЕСО !!! Ревюто е много добро , резултатите също. Ще чакаме още снимки , че тая не ме задоволява , поне мен де :) Мислиш ли да взимаш Слин-а и зимата ?

Ще се пробвам да кача още някоя снимка.Засега имам малко мостри и още една опаковка.До края на откомври съм зареден.

Някои снимки се получиха.Проблема е във фокусирането, повечето снимки не се получиха.

22.12.09
17:47

Нали уж му беше безплатна доставката на новия Slin Sane…
Както и да е. Вземам го четвърти ден заедно с carb slam, но засега не съм усетил ефект. Надявам се с времето да започне да действа.

22.12.09
18:12

Доставката Е безплатна, ако го закупиш от официалният сайт на вносителя. Би ли споделил каква ти е диетата и какви са ти целите?

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 22.12.09 18:12.

23.12.09
08:47

http://genomyx.eu/products.php - от тук го бях поръчал преди 2-3 седмици. Общо 87 лв излезе с доставка.
Диетата ми е 120 грама CarbSlam, 3 дози InstantWhey Reflex (~60гр протеин), ~500 гр картофено пюре или ориз, ~100гр овес + 1 кисело мляко. ~150 грама пилешко месо, 6 яйчни белтъка + ~150гр извара. Това е дневно, диета която се опитвам да спазвам.

23.12.09
08:58

Въглехидратите са малко в диетата.Качи ги на 400 гр дневно, на Слин-а му трябват много въглехидрати за да качваш, в противен случай ще оформяш с него.Овеса го направи 200 гр на прием, вместо 100 гр, картофеното пюре го замени с овес или с ориз,защото имат по-голям % въглехидрати.Хапвай 5-6 пъти на ден, от които поне 4 хранения да съдържат 80 гр въглехидрати.

Ето ти едно примерно меню:
закуска - 200 гр овес, 6 цели яйца или 40 гр протеин,
обяд/предтренировъчно - 200 гр овес или 500 гр сварен ориз с 200 гр месо/протеин/риба,зеленчуци
следтренировъчно - 60 гр карбслам,40 гр протеин,
следтренировъчно хранене 1 час по-късно - 200 гр овес или 500 гр сварен орис с 200 гр месо,риба,яйца
вечеря 200 гр месо с зеленчуци или извара с кисело мляко преди лягане.

Приемът на Слин-Сейн ти е преди закуската и с предтренировъчното хранене. Ако спазваш горепосочената диета, няма как да не извлечеш на максимум ефекта от продукта!

Относно доставката, всички доставки от сайта са безплатни, това че са ти взели 7лв за доставката е по вина на куриерската фирма,още днес ще проверя случая и ще се опитам да ти бъдат върнати парите.

23.12.09
09:38

“500 гр сварен ориз с 200 гр месо”

Тва е непосилно за нормален на размер стомах :cheese:

23.12.09
09:40

Ами всъщност това е 150 гр ориз в сурово състояние :)
Затова предпочитам овеса пред всичко останало.

23.12.09
10:03

Ами ще се старая да я спазвам колкото мога и се надявам скоро усетя резултати от SlinSane(дори не чак толкова да ги видя :) ).
Колкото за доставката не съм толкова за седемте лева... просто бях малко изненадан.
Поздрави

23.12.09
12:42

@NightElf - чух се с куриерската фирма, грешката е тяхна, ще те потърсят да ти възстановят парите за доставка.
Поздрави!

23.12.09
16:31

казано от Aleksandar Marinov на 23.12.09, 12:42:

@NightElf - чух се с куриерската фирма, грешката е тяхна, ще те потърсят да ти възстановят парите за доставка.
Поздрави!

Евала!

HE

23.12.09
20:15

казано от RogerF на 18.08.09, 08:57:

BPS SLIN-SANE   - „Kакво могат да направят 59 хапчета за 60 дни”

НИЩО. Това можех и аз да ти го кажа без да ти взимам 75 лв.

-  Не знам точно в каква категория да определя продукта.Качествата и резултатите , които дава го доближават най-много до азотните бустъри и другите предтренировъчни продукти,но освен това Слин Сейн има редица други плюсове.Азотни бустъри не съм приемал и най-вероятно няма да приемам скоро.Поради това нямам база за сравнение с други предтренировъчни продукти.

Ей това не мога да го разбера - не си пил азотни бустери, но оприличаваш нещо на азотен бустер wtf :ohh:

-  Добавките, които съм приемал със Слин Сейн – ЦЕЕ на Примафорс(за  30 дни),Протеин Сайвейшън Уей,Витамини НАУ Вит Мин 100 и Еко Грийн.

Изпуснал си още няколко добавки за по-пълно ревю на SLIN-SANE :-)

Никога не съм взимал стероиди, но резултатите които дава Слин Сейн са близки до тях, извод който правя от лични наблюдени върху стероидените билдъри в залата ми.

Тука коня умря не от правата лопата, а от смях.

Обаче евала ти правя, че не те е мързяло да напишеш всичките тея неща.
Благодаря.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1