Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимСвинските кюфтета на скара вредни ли са ? каймата е качествена, и ако няма хляб в кюфтета, стават ли за ядене .. ,ако искам да отслабна,като цяло трябва ли да избягвам свинското.. особено вечерно време
04.08.17
18:36
“Аз например, може и да не
съм прав, но кюфтетата без лук не ги одобрявам!” 🙂
04.08.17
21:07
казано от Walter W. на 04.08.17, 18:33:
Свинските кюфтета на скара вредни ли са ? каймата е качествена, и ако няма хляб в кюфтета, стават ли за ядене .. ,ако искам да отслабна,като цяло трябва ли да избягвам свинското.. особено вечерно време
Не, не е нужно да го избягваш. Може да присъства в режим за сваляне на тегло.
Може и вечерно време да го ядеш.
Прочети това. Надявам се да ти даде повече яснота върху този процес, а и не само.
04.08.17
21:35
казано от NightCrawler на 04.08.17, 18:36:
“Аз например, може и да не
съм прав, но кюфтетата без лук не ги одобрявам!”
Само идея......
Лукът се нарязва на ситно и се притиска през цедка за да пусне вода.....колкото може повече и каймата се замесва с тази вода,който пробва да каже.
Стар майстор ме е светнал.......от Родопите,Бай Спас.
04.08.17
22:36
Bart, просто цитирах великия Георги Русев 🙂 ))) (от един сравнително не-много любим мой филм).
”Вилна зона” 1975
05.08.17
02:14
Нищо не пречи една идея за по-добри кюфтета.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече