Тренировъчната ми програма

06.09.09
16:01

Значи тренирам 4дни (по-скоро ще почвам, че лятото не го спазвах добре)
1-ви ден: гърди и корем
2-ри ден: почивка
3-ти ден: трицепс, бицепс, предмишница
4-ти ден: почивка
5-ти ден: рамо, трапец, корем
6-ти ден: гръб, крака

1-ви ден: Гърди: лег, полулег, флайс и много рядко правя дъмбели от лег(изтласкване...) От упр за гърди съм доволен. След флайса съм добре натоварен.
корем: правя http://www.vbox7.com/play:a0e0923c#commentTop и съм доста доволен... В понеделник го правих за 1-ви път и до събота имах мускулна :О, но най-вероятно след 3-4тия път няма да е така.

3-ти ден:
трицепс: френско, лег с тесен захват, кик-бек. Искам да правя и издърпване на вертикален скрипец, но в момента макарата е развалена(в фитнеса дето си имаме.) и ако може ми предложете алтернатива.
бицепс: Тук имам голям проблем тъй като съм чупил лявата си ръка при лакътя и долната част на левия ми бицепс ми е доста по-слаба от дясната и доста често се разтяга и контузва... Правя: загрявка с дъмбели(леки кг) , скотово и след скотово искам да правя прав с щанга, но левия бицепс отказва... Някаква идея да развия повече тази долна част и да го няма това изоставане?
предмишница: сгъване за предмишница с с крив лост и бицепсово сгъване с надхват...

5-ти ден:
рамо:раменни преси с дъмбели, че с лост ме боли кръста... , повдигане ръцете надпред , и повдигане встрани. За задно ?
трапец: трапецовидно повдигане на рамене с лост

6-ти ден: ми са най-проблемните мускулни групи гърба и краката...
гръб: набирания, гребане с дъмбел и долен скрипец... Общо взето тука имам проблеми... Вертикалния скрипец не ми помпи гърба, а гребането ми е трудно за изпълнение.
крака:клекове без тежест, бедрено разгъване, сгъване, лег преса и надигане на пръсти за прасеца...

Моля кажете какво да добавя/променя по програмата... Общо взето съм начинаещ особено със групите : гръб, крака, рамо...
Другите съм ги тренирал по-серизно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1