03.02.05
15:02
Както го е казал една позната нам възрастна кралска особа. Требва да се гледа положително на нещата. Аз добавям - особено на тренировките. Аз винаги съм го усещал вътрешно, че като не съм в настроение и нямам мотивация не ми върви тренировката. Но никога не съм го осъзнавал, дори и след като Мартин ми обясни подробно за меренето на мускулните групи и влиянието на психиката и оттам на резултатите. И така до днешния ден! Отивам на тренировка, правя си упражненията, а кантара все ми се набива в очите. А аз стриктно спазвам указанията на Мартин и не съм се мерил от месец. Като почнах преди месец бях 73 кг. Та тренирам си аз и все повече и повече си мисля за кантара. Не се сдържах и някъде по средата на тренировката отидох и се премерих. И какво да видят очите ми!? Кантара показва 65 кг. :shock: Същия този кантар, на който се мерих преди месец. Причерня ми пред очите. Един месец тренирам, опитвам се да спазвам всичките му там правила за хранене, тренировки, а накрая какво излиза - не само, че не качвам, ами и съм свалил 8 кг. Идеше ми както съм си по средата на тренировката да си взема якето и да си тръгна и повече да не стъпвам във фитнес. Но волята ми взе превес. Поуспокоих се малко, помислих и реших, че може би кантара нещо не е в ред и да отклонява с няколко килограма. Защото все пак физиката видимо се беше подобрила малко, въпреки че имах малко проблеми с безсъние през януари. Но дори и така психически отпаднах и следващите няколко серии ги правех с нежелание и без настроение. Все пак реших да попитам дали всичко е наред с кантара щото сериозно се бях изплашил, че всичко е било напразно тоя месец. Питам ги и те ми отговарят, че кантара показва с 12 кг по-малко. :oops: Ех, че се зарадвах тогава. :D Значи реално съм качил 3-4 кг. И после ми дойде едно такова добро настроение и така ми вървеше тренировката, че чак и сега ми е добре. И така аз ще продължавам да тренирам. Препоръчвам на всички, които забелязват някакъв застой да не се предават - малко почивка и да продължават. :D
Успех! :)
03.02.05
15:32
братле важното е как изглеждаш,а не колко ти показва някакъв кантар.дори да не беше разбрал ,че кантара мери по-малко,поглеждаш се в огледалото и щом физиката ти се е подобрила,другото няма значение.иначе си прав ,че трябва да се мисли позитивно за да има успех
За съжаление нямам време за статия по темата, но винаги съм казвал, че психиката управлява всичко. Йогите примерно (онези другите йоги :lol: ) правят ръце по 50см за минути. :shock:
Знам, че не ви се вярва, ама какво от това :lol:
03.02.05
16:05
Правилно в спорта принципно на първо място психиката. И аз в началото като почнах да тренирам мерех ръце, гръдни обиколки, а сдега вече ми мина и ми е все тая колко ми е ръката или гръдната обиколка. Щом те радва това което виждаш в огледалото -> мерните еденици са без значение. Давай смело напред и не се връзвай на мерки и теглилки :wink:
О колко статии има нужда да се пишат по тая тема и колко инфорамция може да се предаде само време и желание да има. Имам намерение за сайта още 2 стати да напиша на тема стресът и психиката. Та да ви кажа пичове сега е номрлано така да се чуствате щото времето е такова скоро идва пролета и може пролетна умора малко. А и други фактори има мноо кофти грипове и т.н. .
по-здрави