Ден 46
1) ягоди + доза протеин
2) 2 сандвича + 2 яйца
3) пилешко + 3ф Вита + домат
4) пилешко + 3ф Вита + домат
5) салата годзила + 2 чая
Супер ден, чувствам се много щастлив. Разболявам се, но пак ще спя 4ч, нямам витамин ц вкъщи. Идеята ми е утре да стана в 6 да тренирам от 7 до 8 в залата - може и да е лека тренировка, а може и да атакувам лег-а, просто нз как ще се чувствам сутринта. Предстои ми един мноого интересен и бърз ден. Снимки ще имате скоро, момичета :D
30.08.11
08:20
А какво представлява годзилата? :)
Ами беше доста джънк или поне соса беше от майонеза и нещо, но бх. Това е салата в Годзила, нямам идея дали има някъде извън Варна тази верига пицарии. Салатата беше варени картофи, пушено филе, гъби, грах, моркови, кисели краставички и лек майонезен сос. Нищо особено, просто ми се прияде нещо такова и беше доста вкусно. Доста хубава комбинация е салатата, може да се измисли вместо с майонезен сос с примерно кисело мляко с чесън и копър би станало супер :)
Днес се чувствам по- зле, не станах в 6ч за фитнес, а преди малко. Сега отивам в аптеката за Cetebe, после отивам за един бърз раздвижващ фитнес, евентуално малко сауна да се поизпотя, вземам малко цитруси и се прибирам за 20тина минути преди да отида на работа. Хубав ден :)
30.08.11
09:02
Салатата изглежда вкусна.
И аз нещо съм се поболял. Мислих си, че съм претренирал, но снощи вдигнах 38,4 температура, което ме навежда на мисълта, че е някое подло вирусче. Cetebe и аз пия и...не усещам нищо де, но пък и не ми е навредило. :)
След сауната си приготви някоя изотонична напитка или някаква добавка съдържаща минерален комплекс, тъй като ще изхвърлиш доста соли с потенето.
Поздрави!
Беше доста вкусна и може да си направя нещо подобно скоро, но в бб версия! Ами надявам се да се преборя като пич с това, днес доста време бях извън вкъщи, но сега продължавам с чайове, портокали/грейпфрути. Пих вече 1г витамин Ц, отделно от Daily Vits още малко. На сауна нямах време да отида, евентуално ще видя дали да не отида довечера преди да си легна (удобството да имаш месечна карта за фитнес с безплатна сауна :D), за да се изпотя добре. Горещи душове, топли дрехи, просто ще се опитам малко от малко да го преборя. Днес тренирах обща тренировка, нямах никаква сила и желание, просто го направих за около 25-30 мин, за да дам стимулус на тялото. Направих снимка, която е мноого лъжлива. Под перфектна светлина и съм стегнат и съм директно след тренировка, а и тъкмо ям домашни бисквити и изглеждам готин :D И все пак съм -3кг от това, което бях преди да си счупя крака, а и се харесвам, така че това е важното!
30.08.11
20:18
казано от Giovane на 30.08.11, 18:38:
Направих снимка, която е мноого лъжлива. Под перфектна светлина и съм стегнат и съм директно след тренировка, а и тъкмо ям домашни бисквити и изглеждам готин :D И все пак съм -3кг от това, което бях преди да си счупя крака, а и се харесвам, така че това е важното!
Капка по капка - вир става. ;)
Тая снимка нещо ме обърка. Помня ти едни твой предишни снимки - НИЩО ОБЩО! После уж контузен, не трениращ...
Сега след тая снимка съм в шок.
Имаш искрените ми поздравления и адмирации!
Ами качих известно количество мускул последната година, както и се омазних. След това за около месец в България се изчистих страшно много на 75кг. После стана счупването на стъпалото, краката ми паднаха с 3-4 см и вече панталоните и дънките не ми стоят като клинове. Сега за около 3 седмици от както тренирам доста се понадъхах, вдигнах резултатите на всичко. До преди 10 дни не бях слагал повече от 55кг на лег, онзи ден правих 5х5 с 62.5, днес трябваше да атакувам 5х5 65 но просто не съм в физическо състояние да го направя. Снимката не е много реална, но пък аз наистина се харесвам в това как изглеждам в момента. Има още много мускул да качвам и да оформям, но определено е добра база и особено след месец офф и счупване на крака, което не ми дава да правя почти никакви основни упражнения, свързани с краката. Благодаря ;)
Ден 47
1) малко баничка + доза протеин
-трен
2) домашни бисквити + протеин + 2 сандвича
3) събуей 15см с риба тон
4) леща + пилешко + 1ф Вита
5) свинско със зеле + 2ф Вита
6) 1/2 кисело мляко
-трен
Кръгова, с цел просто да подпомогна оздравяването си, понеже не се чувствам добре тези дни. Вечерта даже излизах, но сега се чувствам значително по- добре от вчера. Иначе и днес и вчера съм на 1-2 грейпфрута, 1 портокал, 1г вит Ц, 2-3 Daily Vits, малко фервекс. Днес определено се чувствам почти добре, ще дремна и ще отида да тренирам този път ми се тренира тежко, така че ще видя как ще се чувствам и дали няма да се напрегна малко повече днес.
Ден 48
1) 2ф Вита + яйце + филе + доза синта в прясно мляко +1/2 грейпфрут
2) пилешко + 2ф Вита + салата + леща
-1/2 грейпфрут + кафе
-трен
3) 4 домашни бисквити + синта6 + 1/2 грейпфрут
4) пилешко + 3ф Вита + маслинен пастет
5) свински ребра + салата + малко хляб
-трен
1) Лег 5х5;5;5 (с помощ) ; 5;4 65;65;65;60;60
2) Горен лег на смит машина 4х6 40;40;40;40 доп тежести
3) Кофички и флайс 4-5 серии леко
4) Раменни преси зад врат седнал на смит машина 4х8-10 20;20;25;25;25 доп. тежести
5) Арнолд преси 3 серии
6) Тесен лег 3 серии
7) Скрипец права ръкохватка 4 серии
15мин сауна
Готина тренировка, не съм в кондиция още. Чувствах се през деня по- добре от вчера, но сега пак не съм особено добре. И съм със фервекса, но просто имам нужда от хубав сън, който ще си набавя тази вечер.
Мнението беше редактирано от Giovane на 31.08.11 23:14.
Ден 49
1) банички + яйце + доза синта в мляко
2) фрапе + хамбургер от макдоналдс
3) 250г патешко в сметанов сос + 2ф пълн. хляб
4) 60-70г патешко + 1 пипер с сирене и яйца + малко пълн. хляб + 1/2 грейпфрут (пре-трен)
-трен
5) 3 бисквити + патешко + свинско + 2 пипера със сирене и яйца + 2ф Вита + малко грозде
6) доза синта в мляко (вероятно)
-трен
1) Набиране 2-3 слаби серии
2) Горен скрипец 3-4 серии
3) Гребане от полулег 4 серии
4) Машина горен скрипец 3-4 бързи серии
5) Малко гребане на гребния тренажор (трябва да започвам тук, че амбициите ми са да вляза в отбора по гребане в уни)
6) Разтваряне на дъмбели 5 серии
7) Бицепсово сгъване с лост 4-5 серии тежичко
15мин сауна
Готина тренировка, тренирах вечерта и още се потя след 2 душа. След три поредни дни тренировка си вземам 2 или 3 почивка, заминавам за Созопол за 3 дни и просто ще се пека и почивам. Естествено няма да се тъпча с боклуци, но пък бх и да го направя. Хубав уикенд!
Прибрах се днес, прекарах си доста добре, починах си много и макар на 15тина бани още съм червен. Когато се успокои кожата трябва да стана доста черен. Иначе храната беше сравнително окей като за няколко дни офф.
Ден 50
1) 2ф Вита + доза синта в прясно мляко
2) пилешка супа + бутче + картофи + диня
3) салата + пилешко + 1ф бял хляб + диня
Ден 51
1) 2 палачинки
2) рибена чорба + пилешко + ориз
3) рибена чорба + пипери с извара + домат + 1ф бял хляб + домашен ябълков щрудел
4) доста миди
Ден 52
1) 2 сандвича + 3/4 баничка + боза
2) рибена чорба + свинско + картофи + диня
3) доза синта6 + 2 овесени бисквити
4) патешко + салата
Ден 53
1)2ф Вита + масло + суджук + яйце + 1/2 грейпфрут
-трен
2) 2 големи сладки + доза синта6
3) свинско с картофи + 1ф Вита + леща + салата
4) доза синта6 в прясно мляко + чокофредо + 1/2 грейпфрут
-трен2
5) свинско + доматена манджа + 1ф Вита + сирене + малко картофи
-трен
Push day
1) Лег 5х5;4;4;4;4 65
2) Полулег смит машина 4х6 40;40;40;40 (доп тежест)
3) Кофички 3х5-6
4) Раменни преси зад врат на смит машина седнал 5х10 20;20;25;25;25 (доп тежест)
5) Арнолд преси 3 серии
6) Разгъване на скрипец подхват 4 серии
7) Разгъване на скрипец надхват 3 серии
-трен2
Малко лостове с тренировка за корем и маалко набирания и кофички
Накарах приятелката ми да се набира и почти успя, естествено й помагах доста ;д
05.09.11
21:41
Щом на всички серии си успях 4 повторения да направиш, първите не са били на макс :) Целта е във всяка серия да се раздаваш, а не да пестиш сили за следващата. За нея има друга тренировка, ако се налага.
На всяка серия стигах до максимума и до отказ и един човек ме пазеше от 3тата нататък. Втората направих 4.5 , защото последното пуснах до средата и избутах за всеки случай. Иначе просто на последните стигам до отказ около 4тото повторение, където накрая дори ми помагаха, но и почивах около 2 минути между сериите. Гърдите като цяло абсолютно с всяко движение стигам до отказ и май така ми се отразяват най- добре. Целта ми е да правя 5х5 с 70 до края на месеца. До момента съм доволен - за около 2 седмици съм + 10кг на лег, имам време за целта си.
Иначе си прав, на първата можех и още да направя, но се мъчих да ги направя 5х5, неуспешно този път, след 3 дни още един опит на 65 :)
Мнението беше редактирано от Giovane на 05.09.11 21:51.
Досега тренирах и докато оставях дъмбела си пресрещнах малкия пръст на ръката в поставката и си мислих, че нищо ми няма докато накрая видях едно средно малко тъмно червено - черно петно на пръста ми. Не изглежда да е влязъл метал вътре, защото не виждам никакви рани по пръста ми, а по скоро е като малко кръвоизливче. Какво да направя, малко реванол мислех да му сложа сега. Не ми пука особено, но ме боли когато хвана чантата си или въобще като държа нещо. Някакви идеи?
казано от Giovane на 06.09.11, 13:26:
накрая видях едно средно малко тъмно червено - черно петно на пръста ми...а по скоро е като малко кръвоизливче. Какво да направя, малко реванол мислех да му сложа сега.
Като бях малък пуках тези пришки,пълни с кръв с обгорена игла и мажех със спирт. Но по-добре наистина с риванол да се опита. И ако не мине бързо,в аптеките имат и по-силни неща за мазане.
Ами да, не изглежда да е нищо сериозно, но ще му слагам реванол и би следвало да се оправи, мерси Миро.
Ден 54
1) 2 сандвича + яйце
-трен
2) 2 големи бисквити + стафиди + доза синта6
3) свинско + 2ф Вита + домат + сирене
4) свинско + 2ф Вита + домат + сирене + масло
5) много пилешко + 2ф Вита + салата + малко снежанка + малко парче домашно тирамису
6) пилешко + малко кисело мляко
-трен
1) Горен скрипец 4х6-8 около 60 тежко с супер техника
2) Гребане от полулег 4х8 20;20;20;20
3) Машина горен скрипец 4х8 60 тежко и пак с хубава техника
4) 3минути гребане ма машина - краката са ми много слаби, не знам как ще греба за университета след месец...
5) Латерал разтваряние 4х8 9;9;9;9
6) Хай пул 4х 8 30;40;40;40
7) Бицепсово сгъване 4х6-8 30;30;30;30
8) Бицепсово сгъване полулег дъмбели 4х15 7.5 бавно и концентрирано
10 мин сауна
Готина тренировка, изключително интензивна и бърза. Чувствам че претренирам, така че днес храната е перфектна, ще се наспя хубаво довечера, ако не излезе нещо за довечера, че ми се излиза определено.
Мнението беше редактирано от Giovane на 06.09.11 22:03.
Ден 55
1) 2 ф Вита + масло + филе + снежанка + яйце
2) пилешко + картофи + 2ф Вита + снежанка
-трен
3) кроасан + грейпфрут + доза синта6
4) пилешко + картофи + 2ф Вита + снежанка
5) свинско + картофи + снежанка + салата
6) кисело мляко
-трен
1) Гилотина прес 4х8 40;50;50;50 в сс с лек флайс на полулег в много репс
- блъскане по боксова круша 5мин
2) Раменна преса зад врат седнал смит машина 4х6 20;30;30;30 (доп тежест)
3) Арнолд преси 3 серии
4) Опит за преси на със собствено тегло с крака на шведска стена, но неуспешни - по- скоро лицеви опори от ъгъл 70градуса 3-4 ‘серии’
5) Машина кофички 4х6-8 65;70;75;75
6) Скрипец разгъване с въже - 3 серии
7) Френско 3х8 25;25;25
10мин сауна
Супер тренировка, знаех че претренирам, но след нея се чувствах мноого жив и жизнен. Много ми се тренира, снощи гледах Never back down 2 и допълнително се надъхах хаха. Утре ще греба на гребния тренажор и петък си давам почивка. Тялото ми крещи за почивка, сън, но просто няма да стане си мисля. След малко излизам с едни приятели, нямам абсолютно никаква идея на къде ще забия и какво ще правя, може пак да спя 4-5ч в крайна сметка. Поне храната ми е доста добра последните няколко дни, но като нищо да замажа всичко тази вечер. Харесаха ми раменните преси, има сила в мен в това движение и като е на смит машина просто не ме е страх и стигам до откази на последните повторения.
Проблемът е че краката са ми като на балерина, супер слаби и нямам идея как ще се справям в гребането в уни, искам да вляза в първия отбор, но просто трябва сериозно да започна да тренирам крака, а аз не го правя поради счупването и не знам, но ще го мисля скоро :D Хубава вечер!
Мнението беше редактирано от Giovane на 07.09.11 21:29.
Ден 56
1) 2ф Вита + масло + филе
2) 3ф Вита + масло + филе + снежанка + грейпфрут
3) печени картофи + свинско
Нетренировъчен ден, вчера беше вечер тип гейм оувър, днес само си почивам.
Ден 57
1) 2ф Вита + масло + филе + доза синта
2) кафе + малко омлет
-трен
3) 2 бисквити милка + синта
4) омлет + 1ф Вита
5) пилешко + зеленчуци + сирена много + домати със топено сирене (тежко, гади ми се сега)
-трен
1) Набирания 3-4 серии
2) Тяга 4х8 60 (леко, просто искам да правя тяга, изкарва ме от гадните дни)
3) Набиране машина 3-4 серии
4) High pull 3-4 серии
5) Латерално разтваряне 4 серии
6) Бицепсово прав с дъмбели 3-4 серии тежко
Ужасен ден, сив, неприятен, чувствам се зле сега, нямам идея какво се случва, имам чувство, че ще рухна.
Ден 58
1) 2ф Вита + масло + филе + 1 яйце
-трен
2) 50г локум + телешко + картофи + пълн. хляб + малко диня
3) доза синта + маалко парче еклерова торта неделя ммм
4) гнездо (100г кайма + яйце) + салата + 1ф Вита
-трен
1) Лег 5х5 65;60;60;60;60
2) Полулег смит машина 4х6-7 40;40;40;40 (доп. тежест)
3) Кофички 3 серии + 1 суперсет (кофичка/набиране) за около 3-4 мин.
4) Раменни преси седнал зад врат на смит машина 4х6-8 30;30;30;30 (доп. тежест)
5) Малко нещо като оувърхед клек с правене на вдигане на лост докато се вдигам и спускане докато клякам с около 10-15кг :D:D
6) Френско 4 серии - 2 тежки с 30 и 2 леки с 20
7) Разгъване на скрипец 3 серии
8) Вдигане на краката от вис 3 серии
- малко блъскане на крушата 2-3 мин
- 10 мин сауна
Готина тренировка, тъп сив ден. Имам нужда от фитнес да излизам от мислите си, утре ще отида да погреба малко на тренажора и да блъскам по крушата.
Ден 59
1) 3 пържени филиики + сладко + мед
2) пиперки с кайма и ориз + 2 ф Вита + таратор
3) малко парче торта неделя + доза синта
4) малко свинско + пипер + салата + сирене
Без тренировка, сив неприятен ден, нещастен съм. Утре ще тренирам обаче.
Дните стават все по- гадни и по- гадни. Чувствам се празен. За сметка на това сега потренирах в залата и това ме вдигна малко. Даже се снимах, но май качеството е отвратително, бх ето я формата ми след тренировка за гръб, рамо и бицепс на 12 септ.
Ден 60
1) 3пържени филии + мед + 1 яйце + кафе + 1/2 грейпфрут
-трен
2) 40г локум + доза синта
3) телешко + картофи + 1ф Вита + таратор + малко торта
4) събуей мелт 15см с пълн. хляб
5) 2 пипера с кайма и ориз + 1ф Вита + салата
-трен
1) Набирания 6 серии
2) Тяга 5х6 60;60;60;80;80
3) Уред горен скрипец 4 серии
4) Хай пул 4х6-8 30;40;40;40
5) Разтваряне на дъмбели настрани 4 серии
6) Бицепсово сгъване 4х8 30;30;30;30
- малко удряне на крушата
- 10мин сауна
Ужасен ден, разбит съм емоционално. Утре пак ще тренирам да ме изкара малко от всичко това, което ми се случва. Продължавам да вярвам и да се надявам обаче.
Ден 61
1) 2 сандвича + 1 яйце
-трен
2) торта + синта6
3) малко телешко + картофи + 1ф Вита
4) телешко + картофи + 1ф Вита + пълнен пипер
5) патешко с зеленчуци + 1ф Вита
-трен
1) Лег 5х5 60
2) Полулег смит машина 4х6 40 (доп.тежест)
3) Кофички 3 серии
4) Раменни преси зад врат седнал 4х8-12 20;20;20;20 (доп. тежест)
5) Арнолд преси 3 серии
6) Разгъване на скрипец въже 3 серии
7) Разгъване на скрипец обратен хват 3 серии
Ден 62
1) 2 сандвича + яйце
2) кроасан + плодово мляко
3) свинско с грах + 2ф Вита
4) пилешко бутче + кашкавал пане + малко картофи + салата
5) 3-4 кебапчета + салата + малко картофи
Ден 63
1) 2ф Вита + масло + филе + 1 яйце
-малко торта + кафе
-трен
2) малко торта + свинско с грах + 1ф Вита
3) патешко с зеленчуци + 1ф Вита
4) 1 кордон бльо + 1ф Вита + салата
-трен
1) Набиране 4 серии
2) Гребане полулег 4х8 20 (с задържане горе)
3) Машина горен скрипец 2-3 серии
4) Хай пул 4х8-10 40;40;30;30
5) Латерални разтваряния 5 серии
6) Бицепсово сгъване 4х8 30;30;30;30
-7-8мин сауна
Чувствам се доста гадно тези дни, това се отразява на всичко около мен - тренировки, храна и най- важното щастие ..
Ден 64
1) 2ф Вита + масло + филе + кафе
-трен
2) 2 бисквити + малко торта + синта6
3) патешко с зеленчуци + свинско + 2ф Вита
4) 3 пиперки с сирене и яйца + 3ф Вита + филе
5) малко кисело мляко
-трен
1) Лег 5х5 65 (с помощ последните 3 серии)
2) Полулег дъмбели 4х6;8;8;6 17.5;20;20;17.5
3) Кофички 3х6
4) Раменна преса седнал зад глава смит машина 4х8-10 30;30;20;20 (доп. тежест)
5) Арнолд преси 2 серии
6) Френско 4х8 30;30;30;30
7) Уред кофички трицепс 2 серии
10мин сауна
Ден 65
1) фреш + малко домашна баница
2) рибена чорба + свинско с картофи + 1ф Вита
3) малко катък + филе + 1ф Вита
4) шаран + 1ф Вита + салата
5) събуей 15см с пуешко и пълн. хляб с овесени ядки
Нетренировъчен, почивен ден. Утре пак ще почивам и понеделник и вторник правя последните 2 тренировки в фитнеса. След това малко лостове и успоредки за около седмица и заминавам обратно за Англия, където започват големите неща отново и трябва да съм силен :)
Мнението беше редактирано от Giovane на 18.09.11 13:09.
Ден 66
1) рибена чорба + шаран + салата + 2ф Вита
2) 2ф Вита + масло + сьомга + 2 яйца
3) свинско + картофи + салата + 1ф Вита
Нетренировъчен, почивен ден. Утре ставам рано, фитнес и после по задачи.
Ден 67
1) 2ф Вита + яйце + филе
2) патешко + кафяв ориз
3) патешко + кафяв ориз + таратор
-трен
4) ягоди + синта6
5) патешко + кафяв ориз
6) 2ф Вита + филе + 2 яйца
7) 1.5 кремвирша с кашкавал + салата + сирене
-трен
1) Набирания 4 серии
2) Тяга 4х6 70
3) Машина горен скрипец 3 серии с изометрия
4) Хай пул 4х8 35
5) Латерални разтваряния 3 серии
6) Бицепсово сгъване 4х6-8 30
Бърза, готина и интензивна тренировка! Храната днес е дооста по- добра от типичната ми, сега ще се наспя хубаво и утре съм готов за последната си тренировка в фитнеса за следващите 2 седмици.
Ден 68
1) 2ф Вита + масло + филе + яйце + фреш + кафе
-трен
2) 2 бисквити Милка + 300г сок + синта6
3) патешко + кафяв ориз + 1ф Вита + тиквички
4) 2ф Вита + 1 яйце + кремвирш + кашкавал (сандвичи)
5) патешко + салата + 1ф Вита + малко сирене
-трен
1) Лег 6х15;5;5;5;4 40;55;55;55;57.5;65
2) Полулег смит машина 4х6-8 40 (доп. тежест)
3) Кофички 3 серии
4) Раменни преси зад врат седнал смит машина 4х8-10 20 (доп. тежест)
5) Разгъване на въже 4 серии
6) Разгъване на права ръкохватка подхват 3 серии
10мин сауна
Ужасна тренировка, не преброих правилно тежестите на лежанката и ужасно много се мотивирах и надъхах, когато мислейки си, че съм минал на 67.5 сложих още 2.5 с идеята че ще направя 5 с 70, но видях, че не съм преброил правилно и цялата ми тренировка беше слабичка след това.. Последна тренировка в залата, утре почивам и после започвам седмица лостове и успоредки да си играя, преди да замина :)
Ден 69
1) 2ф Вита + масло + филе + фреш + яйце
2) 2ф Вита + пилешко + филе + тиквички
3) доза синта + малко овесени бисквити
4) доза синта + овесени бисквити + шоколад малко
5) 1/2 15см събуей
6) сьомга + миди + салата + печени картофи ммм
Почивен ден, утре сутрин ще има стрийт фитнес :))
Ден 70
1) 2ф Вита + яйце + филе + масло + доза синта6
2) патешко с зеленчуци + мноого ориз + малко хляб
3) сьомга + 1ф Вита + картофено кюфте + салата
4) малко кисело мляко
Утре ще тренирам, само да се събудя по нормално време..
Ден 71
1) 2ф Вита + масло + филе + фреш
2) патешко + пипер с сирене и яйце + салата + таратор + 2ф Вита
3) доза синта6 + 1ф Вита + ябълка + малко сладолед (30мин пре-трен)
-трен
4) пилешко + 3ф Вита + салата + малко сирене
-трен
Набирания широк надхват 4 серии
Набирания тесен подхват 4 серии
Кофички 6 серии
Готина тренировка, утре сутрин пак ще отида на лостове най- вероятно, много ми е приятно да тренирам навън :)
Ден 72
1) юфка + доза синта6 + фреш
-трен
2) пилешко + 3ф Вита + салата
3) доза синта6 + маалко парче торта
4) свинско + салата + 2ф Вита + сметана
-трен
8-9 серии кофички
5 серии набирания тесен подхват
Готина тренировка, гръмнаха ми гърдите. Утре почивка и понеделник и вторник пак ще тренирам ;р
Ден 73
1) домашно кисело мляко + фреш + малко торта
2) пилешко доста + картофи + 2ф Вита + салати + сосове + малко торта
3) домашно кисело мляко + малко домашен хляб
4) свинско + салата + сосове + 1ф Вита
- към 500мл кола за деня имам освен това
Нетренировъчен, дълъг ден. Храната ми е под всякаква критика на моменти, но бх още 4 дни съм в България. Като се прибера не знам дали ще имам време да пиша дневник, но може да бъде интересно. Смятам да се захвана сериозно с гребане, ако има желаещи и хора, които гледат дневника и мислят, че ще им е интересно, да ми дадат някакъв сигнал, за да направя каквото мога с времето си и да го продължа. Идеята е много храна, цикъл за маса, много тренировки, много учене и работа, не много сън и амбиция за големи неща ;)