25.09.09
12:37
Значи аз съм 142см и съм на 11г ,37кг.Да,знам че съм малък и те първа ще влизам в пубертета,но съм най-ниския в класа.А иначе има още 2-3 момчета дето са по-ниски от мен на мойте години.И като чета подобни теми разбирам че по-отрано трябва да се правят упражнения.Вися на лостове и скачам,даже майка ми ми взе рибено масло и там некви витамини по мое желание.Маика ми е висока 162см,а баща ми 171 и има доста високи хора от рода на баща ми.Например дядо ми беше 181,а пра дядо ми е бил към 190.И така та да ми кажете ко друго да правя.
ти ме изкарти ве човек..... тва е Ген... колкото станеш толкова !!!!! до 18 год ще пораснеш споко......
казано от radoslav1 на 25.09.09, 12:53:
ти ме изкарти ве човек..... тва е Ген... колкото станеш толкова !!!!! до 18 год ще пораснеш споко......
ми к мс :)
11 годишен... :lol: :lol: :lol: :lol:, Аз тогава бях 1 и 40 някъде, сега на 16 съм 180… :)
25.09.09
13:28
Имам приятел на 13 - 191см. Тоест всичко е ген. Виж за да станеш по-широк може да ти помогнем ,но след няколко години !
казано от Muhammad Ali на 25.09.09, 13:28:
Имам приятел на 13 - 191см. Тоест всичко е ген. Виж за да станеш по-широк може да ти помогнем ,но след няколко години !
Приятеля, ти да кандидатства за книгата на рекордите гинес, най малкият и най високият за възрастта си човек! Има да расте поне до 20 години, спокоино може да стане 220-230см. :)
Има хора които се развиват по рано други по късно.Едно приятелче на 13-14 год беше глава над мен сега е горе доло толкова надоло.
когато си с този ръст на 20-22 год тогава може да е тревожиш.За сега само се зареди с търпение и се моли да си прихванал някой код в гена от дядовците си.
Иначе моя баща е 1.65 м, аз съм 1.80 м, така че няма да се отчайваш.
казано от Biad__ на 25.09.09, 14:38:
Има хора които се развиват по рано други по късно.Едно приятелче на 13-14 год беше глава над мен сега е горе доло толкова надоло.
когато си с този ръст на 20-22 год тогава може да е тревожиш.За сега само се зареди с търпение и се моли да си прихванал някой код в гена от дядовците си.
Иначе моя баща е 1.65 м, аз съм 1.80 м, така че няма да се отчайваш.
мс много,имам надежда да стана по-висок :)
25.09.09
18:51
Някой казват от баскетбола се било растело, ма според мене си е ген.
25.09.09
19:08
В цялата рода няма никой по-висок от 170, а брат ми е 198, а аз 1.88..
Всичко е до ген. А ти тепърва ще растеш. Не се притеснявай.
Мнението беше редактирано от death на 25.09.09 19:09.
казано от death на 25.09.09, 19:08:
В цялата рода няма никой по-висок от 170, а брат ми е 198, а аз 1.88..
Всичко е до ген. А ти тепърва ще растеш. Не се притеснявай.
И не си ли се интересувал от къде идват тези размери, неможе от никъде, просто е невъзможно?
25.09.09
21:10
Майка ти и баща ти са ниски но гена може да се надскача а пък и имаш високи дядовци :) Супер е че се си сетил от толкова рано...Сега остава и да си постоянен... Матеряла от долу го копирах от една др тема вижда ми се доста надъхващ...Успех :)
казано от Sadeyes.1985 на 19.02.09, 21:44:
Така...Рустам Ахмедов,живее в малко татарско село на 300 км от Казахстан(става въпрос за 60-те години).Баща му -166 см,маика му-162,сестра му-163,той-164(на 16 години).Тренира висок скок и страшно искал да порасне до 185(според него това бил идеалния ръст за скачач).С помоща на неговия треньор Виктор Алексеев правят следното нещо:на един лист написали:”Кълна се до 1967,септември месец,да порасна с 8 сантиметра!”.Ахмед закача този лист над леглото си и го чете постоянно.Всеки ден висял на лост 15 пъти по 20 секунди в свободно,отпуснато положение.На самите тренировки в залата закачал тежест от 10кг за краката си и висял отново(В книгата не пише колко пъти по колко време,така че експериментираи...)Правел 200 подскока на ден(избирал си неща които да достига-клони на дървета,баскетболен кош,тавана във вкъщи...)Плувал в стил бруст като се стремял да прави движенията на тласъци.И пиел много сок от моркови и мляко.За една година порства точно с 8 см...Следващата година написал нов лист на който се заклел да порастне с още 8 см.Порастнал отново с 8 см.Достигнал 180 см и до заветните 185 оставали само 5 см,написал отново на лист че се заклева да порастне с 5 см за една година.Пораства със 7…..Успех!!!
на мен на личната ми карта пише 1.65 тва в 9ти клас .... така че споко .. ся сам 183-4 ... и тва за гена е вярно до някаде но...
майка ми е 160 някаде .. баща ми 175… така че.. тва за висенето е вярно, отскоци , скок дъга .. плуване и т.н... между другото съм чел че спортовете с топка мн помагат за развиването на ръст... аз съм играл 6-7 години футбол може и от тва да съм пораснал
казано от sylar на 25.09.09, 21:10:
Майка ти и баща ти са ниски но гена може да се надскача а пък и имаш високи дядовци :) Супер е че се си сетил от толкова рано...Сега остава и да си постоянен... Матеряла от долу го копирах от една др тема вижда ми се доста надъхващ...Успех :)
казано от Sadeyes.1985 на 19.02.09, 21:44:
Така...Рустам Ахмедов,живее в малко татарско село на 300 км от Казахстан(става въпрос за 60-те години).Баща му -166 см,маика му-162,сестра му-163,той-164(на 16 години).Тренира висок скок и страшно искал да порасне до 185(според него това бил идеалния ръст за скачач).С помоща на неговия треньор Виктор Алексеев правят следното нещо:на един лист написали:”Кълна се до 1967,септември месец,да порасна с 8 сантиметра!”.Ахмед закача този лист над леглото си и го чете постоянно.Всеки ден висял на лост 15 пъти по 20 секунди в свободно,отпуснато положение.На самите тренировки в залата закачал тежест от 10кг за краката си и висял отново(В книгата не пише колко пъти по колко време,така че експериментираи...)Правел 200 подскока на ден(избирал си неща които да достига-клони на дървета,баскетболен кош,тавана във вкъщи...)Плувал в стил бруст като се стремял да прави движенията на тласъци.И пиел много сок от моркови и мляко.За една година порства точно с 8 см...Следващата година написал нов лист на който се заклел да порастне с още 8 см.Порастнал отново с 8 см.Достигнал 180 см и до заветните 185 оставали само 5 см,написал отново на лист че се заклева да порастне с 5 см за една година.Пораства със 7…..Успех!!!
Мс много
казано от frederiko на 26.09.09, 08:43:
на мен на личната ми карта пише 1.65 тва в 9ти клас .... така че споко .. ся сам 183-4 ... и тва за гена е вярно до някаде но...
майка ми е 160 някаде .. баща ми 175… така че.. тва за висенето е вярно, отскоци , скок дъга .. плуване и т.н... между другото съм чел че спортовете с топка мн помагат за развиването на ръст... аз съм играл 6-7 години футбол може и от тва да съм пораснал
ОК.И аз тренирам футбол,надявам се да ми помогне. мс много на вс
11.01.14
16:21
И какво сега? Спорта и храната оказват влияние за това дали ще си висок? Аз лично ще си остана по-дребен от двамата ми родители. Баща ми е 171 см майка ми 162 см и как стана така, че аз да остана 160? Хайде разбирачи моля обяснете ми! При положение, че тренирам тенис от 12 до 19 годишен и след 20 до 23-4 тренирах баскетбол и от пубертета ям само здравословна храна защото бях най-дребния в класа като включим и момичета.
24.01.14
00:26
лол