08.10.09
09:23
Почнах отново фитнес и ми трябва малко помощ с програмата тъй като изостават гърдите ми програмата ми ще бъдя ето така:
понеделник: гърди и бицепс
четвъртък:гърди и корем
събота:гръб и трицепс
неделя: крака,рамо и корем
Единия път за гърди ще правя 3-те вида лежанки а другият ще ги правя с дъмбели защото май имам повече успех с дъмбелите и ще правя и едно упр. за разширяване на гръдният кош.Трябват ми съвети относно всяка група колко упр. да правя и колко серий и повторения за качване на ММ. Упр. ще сменям докато открия кои най-много ми влиаят.Благодаря предварително!
Първо с какъв стаж в залата разполагаш? Второ, това да тренираш гърдите 2 пъти седмично, а още повече в два последователни дни е абсурдно и ще доведе до претрениране и обратен ефкет. Аз съм извличал някаква (не мога да кажа дали е голяма или не) полза от това да тренирам един ден горна част на гърдите, а в друг - долна. Може да се прави един ден лека, а другия тежка тренировка, но с тренировки самоделки недей експериментира. Щом с дъмбели усещаш по-добре как работи мускула, тренирай с дъмбели (аз примерно лост не пипам вече втора година). Един път седмично с 3 упражнения, които, ако са правилно изпълнени, нямаш нужда от повече!
Ами благодаря а иначе тренирам от 8ми клас сега съм 11ти като всяка година тренирам по около 7 месеца сега не бях тренирал от 4ри и бях поотслабнал но сега отново почвам и почнах и да се отнасям по сериозно към режими диети и тем подобни и използвам гейнер креатин и глутамин ако има значение и с гардите никога не съм имал кой знае какви резултати затова реших да пробвам нещо ново макар че мускулните трески ги имам почти всеки път поне на 1 група и ме държат по 2 дена нз дали е нормално :)