Нещо там.

Темата е заключена.
Прескочи до:

11.11.10
17:34

Едно от главните съображения на истинския мъж относно употребата на алкохол е, че ако изпаднеш в безпомощно състояние в някой пропаднал клуб винаги ще се намери кой да те прилъже  (inlove)  Ама на другия ден...  (puke)  you get the point

11.11.10
17:46

6 бири съм изпил - това ако е омазване... Пък и Боре, аз по-скоро бих се съгласил, че истинския мъж не би си причинил нещо, което би могло да манипулира мисленето и поведението му, съответно ако има граница и алкохола е просто напитка като безалкохолно, чай, или друга, а не средство за някакви цели, то всичко е окей.

Пък и аз дори не бях пиян. Далече бях от момента в който започвам да се напивам. Просто за тялото ми се случват някои нови неща сега - воинската диета + алкохола - към които не съм адаптиран. Иначе проблеми нямаше да има.

Самия повод да го отбележа, че комбинацията е кофти е, че бях тип-топ преди да се опитам да ям нещо. Хапнах ли, го повърнах. Тоест храната активира защитните механизми на организма преди да се е изчистил от неусетната интоксикация. Както казах, горкия пустиняк е стресиран, не съм го научил на такива неща.

Но каквото и да се случи с мен, не мога да бъда поместен от центъра - винаги ми е кеф. Не съжалявам за нищо от оная вечер, дори бих я повторил (Seattle night), с тази разлика, че ще бъда по-малко спонтанен и по-подготвен. :)

Някакви жалки опити да бъде заменен г-н Frusciante, но безуспешни. Добре, че са Бълхата и Антъни, че да направят песента.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 11.11.10 17:52.

11.11.10
17:54

Другия път на пост и молитва и тва е :D

14.11.10
16:22

Днеска бърз отчет. Всъщност няма да се отчитам, само да кажа, че тренирах с The Sick Among The Pure днес. А от утре започвам в залата на училището да тренирам. Две са интересните новости - че днес правих кросфит с нидерландеца на форума, а другото е, че започвам да тренирам по сплит.

Пн. - Гърди/гръб:
-> Bench Press + Barbie Row;

Вт. - Крака/рамо:
-> Zercher Squat + Clean & Jerk;

Ср. - Почивен;

Чт. - Трапец/рамо:
-> High Pull + Power Snatch;

Пт. - Ръце:
-> Clean Curl + Close Grip Bench Press;

Сб. - Почивка;

Нд. - Кросфит:
-> Ако не ме мързи неделите ще ходя с Юлиян, че днес ми хареса.

Power Snatch-a ще рече, няма да има подклек и ще има негативна част. А при Clean & Jerk-a за всяко обръщане, ще има две тласкания + негативна част. Негативните части при движенията са от съображения в залата. Това е общо взето.

п.п. Мисля почти всичко да бъде нещо от сорта на 5х3.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.11.10 20:26.

Напускаш ли ни?

Изглеждаш много добре, наред с всичко останало!

14.11.10
20:07

Бахти, какви училища имате бре, в мойто даскало са супер с финансите (винаги има по много продукти за практика, изхвърлят се винаги доста неща)купуват нови компютри, оправят цялата мазилка и въобще училището, обаче грам не барват фитнеса. Има 1 лежанка, 2 колела, и 5-6 дъмбела + 1 лост и 30-40 кг максимум тежести. При това ако учителката не в настроение няма ключ да ти даде да тренираш :D

14.11.10
20:34

Училището ми като цяло е много пропаднало. Отвратителни като личности учители и ръководство, а фитнеса не е по-различен от вашия. Но с малко импровизация, става номера.

казано от veronique на 14.11.10, 20:02:

Напускаш ли ни?

Изглеждаш много добре, наред с всичко останало!

Мерси. И да. Точно това си говорихме със Здравко последната ми тренировка - просто си подредих приоритетите, както той самия ми напомни да направя. Не мога да се задълбочавам в момента. Нямам достатъчно желание, а и действително време нямам. Тоест, ако искам - имам, но трябва да бързам постоянно. Не ме кефи това.

Движенията просто ги пренесох в друга зала и съм вече далеч от мисълта да се специализирам. Имам основите, които ми трябват за да ги играя сам. Тъй че името на дневника си остава.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.11.10 20:36.

16.11.10
20:53

http://vbox7.com/play:96a83ea3

Патки. Диви патици.

16.11.10
23:24

колко кг са това ?

17.11.10
08:36

Поне 60 като гледам...

17.11.10
08:46

казано от Thrash на 16.11.10, 20:53:

http://vbox7.com/play:96a83ea3

...

Добра техника. Как го усещаш?

17.11.10
09:26

80кг. Дисковете с тежестите са много малки и яко шибат по егото. Иначе като упражнение го усещам супер. Има си плюсове, има си минуси. Не мога да си представя как някой ще се пребие при неуспешен опит за максимална единица, също така е бетер преден клек (само отбелязвам, че Владо Ризов така прави предния клек, т.е. зерчер, тройки на 260 го гледах последно да прави, преди да се контузи), тъй че натоварването в гърба е по-малко и щеш нещеш, трябва да го държиш изправен и да буташ почти само с краката.

Единствения недостатък е много, много сериозна болка в ръцете. Но това не е от тежестта на самия лост, ами от вида му. С олимпийски лост няма да боли толкова. Работата е там, че при тези лостове, на които аз го правя, го няма онова въртящо чудо в края, където се редят дисковете, съответно като се изправям, дисковете започват да се въртят със все щангата и това го обира кожата по предмишниците. С олимпийска щанга, дори да се завъртят дисковете, самия лост по ръцете ми не се върти а седи на едно място. Но затова е т-нацията е описан като едно от най-хардкор упражненията. :)

Мнението беше редактирано от ~ DN на 17.11.10 09:28.

17.11.10
09:34

Трябва да го пробвам това.

19.11.10
09:16

ASDASDASDASDGER мнооого сериозна мускулна треска в ръцете (най-вече бицепсите) и особено трапеца! Ама много! Главният виновник: http://vbox7.com/play:ff950224

Отделно качих една снимка в галерията от тая сутрин. Размазана е и чатала ми стърчи, но ме мързи да я оправям сега.

19.11.10
09:51

Ами сложи си нещо ластично на лактите за да не те жули щангата ;)

19.11.10
09:57

Да бре, от следващия път - с бинтове. Иначе това на клипа, последния, бяха 60кг. Георги Николаев без да подскача ги сгъва, но нищо, ще стигнем и до там. Иначе после направих няколко двойки на 70кг. Малко да посвикна с движението и ще се изхвърлям на големи килограми.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 19.11.10 09:57.

19.11.10
10:08

Браво бе... 60 са си доста, то тука май се набляга на негативната част?

19.11.10
10:14

Не, просто пускам по-леко лоста, че ще ме смаже ако от свободно падане ме удари. То е като обръщането в олимпийските бе, просто с обръщането на хвата се тренира бицепса вместо рамото.

19.11.10
10:24

Което ме подсети за тоя младеж http://www.vbox7.com/play:52efd7c1&start=38

ЕДИТ- след 30тата секунда е интересното...

Мнението беше редактирано от Бойко на 19.11.10 10:24.

19.11.10
10:47

казано от CKOTA на 19.11.10, 10:24:

Мдам. 60 см ръчица. :) И после ще седне някой да ми обяснява, че за да има растеж, бицепсови сгъвания се правели с чиста техника. :) Дрън-дрън. Клати се по-зле от мен. :)

19.11.10
10:49

Да ама 140… абе аз парвя на тягата 4ка на 140 :D

19.11.10
10:50

казано от CKOTA на 19.11.10, 10:49:

Да ама 140… абе аз парвя на тягата 4ка на 140 :D

На теб обаче не ръката, а бедрото ти е 60 см. :) Има известна разлика.

19.11.10
12:22

65 е :D ама си прав...

Мнението беше редактирано от Бойко на 19.11.10 12:22.

19.11.10
13:58

Но не коментирате хапа за тази “ръчичка” а само тренировките :) Те тук са виновни в доста по-малка степен за размерите от при Боби ;)

19.11.10
15:27

Защото приемаме, че всички взимат хапове, но не всички имат 60см. ръка, са писали история в силовия многобой и канадската борба в световен мащаб. Помня като малък в определени дни от седмицата след Cartoon Network в 22ч. пускаха такива състезания и го бях гледал веднъж, още преди да пусне брадата (не знам кои години е било) играеше канадска борба с един мераклия на такова състезание Стронгмен и му беше счупил ръката. :)

19.11.10
16:03

казано от Thrash на 19.11.10, 15:27:

Защото приемаме, че всички взимат хапове, но не всички имат 60см. ръка, са писали история в силовия многобой и канадската борба в световен мащаб.

Много точно казано... :) Трябваше да започна с “при равни други условия”. :D

23.11.10
18:46

Незнайно защо изпитах желание да опиша деня.

Общо взето тренировката беше две упражнения. Повдигане до брадичката с 80кг. последна серия и Зерчер клек със 100кг. последна серия.

- На обяд: пакет брускети Марети;
- Вечерята: 300гр. свинско, 200гр. салата, 500гр. кисело мляко с 45гр. протеин, няколко сухарчета.

Нещо нямам апетит. Идва ми да се насиля с още 5-6 яйца, но навярно няма.

п.п. От светло до здрач:

ГН

23.11.10
18:50

казано от Boby_ на 19.11.10, 10:47:

казано от CKOTA на 19.11.10, 10:24:

Мдам. 60 см ръчица. :) И после ще седне някой да ми обяснява, че за да има растеж, бицепсови сгъвания се правели с чиста техника. :) Дрън-дрън. Клати се по-зле от мен. :)

Това са простотии на хора с 38 см ръчички “ама много релефни и оформени!”. Или на адвокатчета.

23.11.10
19:01

Миро Гичев го каза много точно “Ако вдигаш тежко, ставаш голям!”. Това е основното другото са само празни приказки покрай основата.

23.11.10
19:30

Абсолютно! Даже можете да питате Madboy за справка.

25.11.10
18:21

Повече храна преди тренировка - НЕ! Два сандвича от лафката + 150гр. форнети и за малко да заспя на лежанката за тесния хват.
Все повече разбирам и усещам принципите на воинската диета. Едно е сигурно - дори лекото отклонение води до неефективност. Позволявал съм си какво ли не. И през деня и при голямата вечеря и все още съм 76кг. Нито нагоре, нито надолу. Работата, обаче, е, че тук дори да е “чиста” храната, ако е консумирана през деня, преди да удари часа за вечерята, пак е чийт. Прецаква цялата работа. Тъй че от сега нататък, дори залък няма да ям преди вечерта да дойде.

25.11.10
18:43

казано от Thrash на 23.11.10, 19:30:

Не разбрах какво да ме питат, но трябва да се вдига тежко :D
Аз иначе чувствам времето в залата загубено.

25.11.10
18:49

Аз на гладно съм правил много добри постижения на лежанка 110х3, 120х1 и 125кг х1. И на преден клек имам такива изцепки 100х5. Аз отскоро ям по 2-3 пъти на ден. Сутрин обикновенно закусвам с 1л мляко + няколко кюфтета, на обяд направя едно хранене с 30-40гр В,Б,М  и  вечер много мощна вечеря. Снощи на вечеря изодох 80% от цяло пиле и 2/3 бял хляб. Извода за мен от всичката тая работа с храненето е, че поне при мен няма голяма разлика от честотата на храненията. Единствената разлика е, че почвам да се дразня, че се занимавам през 1ч с ядене!

25.11.10
19:08

Абсолютно същото е и при мен, по-важно ми е какво ям и горе-долу кога, не колко често и т.н.
Първо, че не огладнявам особено бързо заради по-големите количества, 2 ро - най- добре тренирам на гладно с 1-2 големи кафета 30 тина мин преди трен.

25.11.10
19:18

казано от Madboy на 25.11.10, 18:43:

казано от Thrash на 23.11.10, 19:30:

Не разбрах какво да ме питат, но трябва да се вдига тежко :D
Аз иначе чувствам времето в залата загубено.

Ставаше дума за това, че трябва да се вдига тежко за да си голям. Пък гледам ти тежко вдигаш и макар и добре сложен, определено не си голям.

25.11.10
19:19

Под голям май има в предвид мускулест.

25.11.10
19:29

Хм, единични са случаите, в които са вдигал непосредствено след хранене.

Мадбой се пази грациозен за категория, а и има стаж да понатрупа. В бъдеще го виждам като доста яко копеле. :)

25.11.10
19:36

Грациозен чак, така се чувствам добре просто, някакви не-функционални размери не са ми приоритет:)

25.11.10
19:41

25.11.10
20:37

По-скоро:

;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1