Нещо там.

Темата е заключена.
Прескочи до:

14.03.10
16:58

Незнам какво си правил през тези 7-8 месеца (периода от първата до третата снимка), никакви радикални или поне частични промени не виждам.

Мнението беше редактирано от El padre на 14.03.10 17:00.

14.03.10
17:02

Косата ми е пораснала. :)

14.03.10
17:08

казано от Pandiz на 14.03.10, 16:58:

Незнам какво си правил през тези 7-8 месеца (периода от първата до третата снимка), никакви радикални или поне частични промени не виждам.

Е как да има разлика, като той най-малко не си знае целите. Няколко пъти го питах какви са му целите, но той нищо не отговори.

14.03.10
17:08

Блъскай си силово докато не ти поозрее тялото. Можеби тестото още ти е малко нз. и аз, но честно казано даже никаква разлика не виждам. Но и междодругото доста глупави пози си избираш имайки предвид физическото ти състояние. Заставаи си спокоино да ти се види предницата отзад гърба може да го изпъваш и толко е достатъчно. Тази поза трябва да си доста чист за да стои добре.

14.03.10
17:12

Princo - за първи път те виждам в живота си. :)
А за позите - на кого му пука? Пуснах я снимката не за да я видите, а за да е тук и да я видя след време.

14.03.10
17:16

@everytime we touch

Ще ме извиняваш, но в този форум не пускаме снимки, за да позираме и да бъдем харесани. Така че няма никакъв смисъл човек да пуска снимки под подходящ ъгъл  в опита си да скрие някакви несъвършенства. Разбира се, в най-добрия случай е хубаво да има от всичко по-малко и да може да се оцени цялото му развитие.

С две думи, съветът ти е изключително неуместен - поне за мен.

14.03.10
17:20

казано от Somenone на 14.03.10, 17:16:

@everytime we touch

Ще ме извиняваш, но в този форум не пускаме снимки, за да позираме и да бъдем харесани. Така че няма никакъв смисъл човек да пуска снимки под подходящ ъгъл  в опита си да скрие някакви несъвършенства. Разбира се, в най-добрия случай е хубаво да има от всичко по-малко и да може да се оцени цялото му развитие.

С две думи, съветът ти е изключително неуместен - поне за мен.

Къв подходящ ъгъл :D:D:D??? То именно тия пози за измислени за подходящия ъгъл. Аз казвам да си пусне нормална снимка както си стои принципно докато е изправен. То това гледат хората. Пък и той доколкото съм чел дневникът му ( и този и предния ) му е приоритет силата и просто иска да изглежда прилично. Такаче се губи смисълът от пози.

14.03.10
17:33

Нормална снимка?Какво му е на телосложението на момчето?Силовите му постижения са доста над повечето хора.Малко са тези,които тренират така целеустремено.Аз съм сигурен,че с времето thrash ще намери подходящият режим за себе си,само че за това се иска доста практика.Всичко с времето си.
п.п. По-добре да изглежда като сериозно трениращ,отколкото като сомалиец.

14.03.10
17:37

Мда, силата му беше приоритет. И все пак го съветваш да не се снимал така, защото един вид нямал какво да покаже. Както и да е, да не спорим.

Колкото до силата - към това се беше ориентирал наистина от спомените ми. Но аз ще му припомня нещо, което загатнахме в една тема и Oranje довърши:

Целите ти са постижими и с добре изглеждащо тяло. Но, това е наистина по-трудно, отколкото да се тъпчеш докато ги вдигнеш. Ти си по-нисък от мен, което ще рече, че по-лесно ще стигнеш 180 тяга и 160 клек. Всеки дебелак може да го направи, но истинските мъже иглеждат добре и вдигат същите килограми. По лесния или трудния начин ще поемеш?

14.03.10
17:46

Дам, и аз си спомням, когато Oranje го написа това, но не си спомням къде беше и преди колко време.  :P

14.03.10
17:48

Отдавна.

14.03.10
17:53

Действай! :Р

15.03.10
10:07

казано от Thrashmetal на 14.03.10, 17:12:

Princo - за първи път те виждам в живота си. :)

я виж това

казано от princo на 23.02.10, 05:23:

казано от Thrashmetal на 22.02.10, 21:53:

22.02.10:

- Кофичка кисело мляко, един банан
- Три яйца
- Половин литър мляко, 80гр. форнети
- Кофичка кисело мляко
- Голям дюнер без картофки
- Кофичка кисело мляко
- 50гр. скумрия, 70гр. пилешко, 40гр. сирене, зехтин, 70гр. типов хляб
- 120гр. пилешко

Протеина 150гр. го сметнах, да ме поправи някой не-мързелив.

С тея форнети и дюнери така ще отслабнеш и ще изчистиш, че сам няма да се познаеш. Какви са ти целите с тези форнети и дюнери?

и това

казано от princo на 23.02.10, 17:47:

казано от Thrashmetal на 23.02.10, 09:33:

Целта ми не е отслабване, Принко. Много ме дразни когато хората видят някой дебел тип, който тренира и начина по който веднага смятат, че след като изглежда така, се опитва да отслабне.

А какви са ти целите, аз явно грешно съм разбрал, защото преди време пускаше снимки, и ти се привиждаха някакви сенки на плочки, и т.н. А ако визираш мен, че ти държа сметка, не смятам, че имам право. Още повече, че не си ми присърце, и не те познавам.

И пак не казваш какви точно са ти целите.

15.03.10
12:01

Аа, сетих. Е, явно съм ти отговорил все пак? :)

Онзи период е бил преди 4-5 месеца някъде. Прекратих го, защото вече бях свалил 9кг. за два+ месеца (снимка #2 е от тогава, на предната страница). Не получих татуировка, защото се отказах от нея, за да си купя стойка за клек + лег (2в1). Седи в гаража и чака олимпийски лост и малко тежести.

След това започнах да поддържам и до ден днешен не съм ял под 100гр./над 200кг. въглехидрати. Бях се спрял за момент, колкото да си събера мислите. Сега просто си ям и си вдигам с цел да ме кефи.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 15.03.10 12:04.

15.03.10
12:27

Защо спираш дневника бе, несериозник? :)

ГН

15.03.10
12:36

Напоследък има няква мода. Сега трябва да гледа и Аватар, там е същото!

15.03.10
12:42

Какво значение има дали ще пиша вътре, или не? Сега ям много кежуал, пък и тренировките не са кой знае какво. Ако има нещо интересно, ще отбелязвам, но чак да го водя сериозно, няма смисъл, нищо ново и нищо различно няма. Разбирам да помагаше на някого - тогава да, но редовните потребители, които могат да вземат отношение отдавна са се отракали, кой повече и кой по-малко. Бих пуснал анкета, но ако го направя ще има шанс да ме накарате да пиша. :)

Мнението беше редактирано от ~ DN на 15.03.10 12:43.

15.03.10
13:04

http://www.youtube.com/watch?v=sg1t9LG0JVk :lol:

п.п Голям ташак си правят с филма.

Мнението беше редактирано от El padre на 15.03.10 16:44.

22.03.10
16:14

Ще пиша. Нещата, които ще описвам са тренировки с щанги и тренировки по силов многобой. Хранене - само следтренировъчното ще го пиша. Няма да пиша нещата, които и досега не съм писал (тичане, волейбол, комплекси у дома с щанга, лост за набирания и собствено тегло).

Многобоя не се състоя, закъснях (по-точно групата подрани). Треньора ми каза просто да поклякам малко, там да си поиграя с щангите, пък утре.

22.03.10г.:

Клек: 5х5 @ 90
Лег: 5; 5; 5; 5; 3; 2 @ 80
Набирания: 5х5 @ СТ

Следтренировъчно - 250гр. пилешки гърди, 50гр. сирене, 120гр. овесени ядки (гладен бях), един домат

На клек лесно, като лека загрявка едва ли не. На лег първата серия тежка, втората и третата с лекота, третата избутах някак, а тройката и двойката си бяха измъчени. Нищо, ще вляза в ритъм.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 22.03.10 16:15.

22.03.10
16:14

казано от Димитря на 24.10.09, 13:17:

Тъй като не мога да забраня на никого нищо, понеже имам не повече права от всички останали потребители. Мога само да помоля следното всички четящи - Само ако смятате, че мога да бъда полезен на някого, пишете тук. Единствено пишете ако имате въпроси относно това, което правя, или пък можете да помогнете с полезна/интересна информация относно хранене, тренировки и т.н. Тези неща смятам, че е хубаво да са публични, за да могат и другите да се учат. Но толкова. Въздържайте се от лафчета, офтопици и т.н.

plz.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 22.03.10 16:15.

23.03.10
15:19

23.03.10г.:

Клек: 60; 80; 90; 100; 100 - 8; 6; 5; 3; 3
Тяга: 60; 80; 90; 100; 110; 120; 130; 140; 140; 140; 140; 120 - 10; 8; 5; 5; 5; 5; 3; 3; 2; 2; 2; 5
Фермерска походка: 30м.; 30м.; 30м. - 40кг.; 60кг.; 60кг. (на ръка)

Следтренировъчно: 120гр. овесени ядки, 50гр. сладолед, 50гр. сирене, 50гр. масло, 50гр. хляб, 30гр. протеин, 2 пържени яйца, един цял домат

Клека беше за... Ей така, да загрея. Буквално. На тягата ме държа треньора толкова серии (без колан и без фитили). Имал съм много добра техника и на двете движения, но ми липсва сила в краката. Фермерската походка беше трудна. Никакъв баланс - абе, смешна работа.

п.п. Страшен апетит след тренировка.
Едит: не мога да измисля умно заглавие за дневника.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 23.03.10 15:43.

23.03.10
20:26

Леле, човек, и на мен ми се тренира това бе!

24.03.10
18:16

Интересен спорт е. Но като гледам как изглеждат повечето силови многобоици :lol:  не бих искал да го тренирам.

ПП: Нищо против момчетата, просто повечето са с огромни тумбаци и не ме кефи т’ва. :)  Иначе наистина са от IRON. :coolgrin:

24.03.10
18:30

Навсякъде има категории май :) Тука шкембе не виждам :)

ПС: Категории има ли наистина Trash ?

Мнението беше редактирано от usgsus на 24.03.10 18:31.

24.03.10
18:31

Казах повечето, а не всички. Винаги съществуват изключения.

24.03.10
18:39

казано от radostin radev на 24.03.10, 18:31:

Казах повечето, а не всички. Винаги съществуват изключения.

Траш едвали ще е от изключенията, с тази негова склонност към омазняване. :lol:

24.03.10
18:57

Викинга, Пудзяновски, Казмайер, Магнусън, Самюлсън - по-известните имена в бранша са все машини. Както ми бяхте цитирали Orajne наскоро - всеки дебел може да е силен, истинските мъже им липсват сланините обаче. :) Категории има. Аз, поради ръста си, съм в категория до 105кг., тъй като atlas stone например няма да мога да изпълнявам, понеже съм твърде нисък. Затова ще се наложи да съм сред изключенията, тъй като кой знае колко силен няма да стана с 80кг. мускули и 25кг. сланина.

п.п. Дори треньора ми няма тумбак при 140-те си (че и повече) килограма. Е, вярно, че е 220см., но все пак. Голям пич - прави тройка на 250 преден клек, а е в началото на 30-те си години и като идва да тренира си носи уредбата и пуска Iron Maiden. :lol:

edit: имал е тумбак, просто не го бях виждал без колан.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 28.03.10 08:14.

25.03.10
14:01

25.03.10г.:

Clean & jerk: по едно повторение на 60кг. в рамките на половин час
Клек: 70; 80; 90; 100; 100; 110; 120 - 8; 5; 5; 3; 3; 2; 2
Набирания: 10 серии по 5 набирания със собствено тегло

Следтренировъчно: 150гр. пилешко, 150гр. свинско, чаша мляко

Клековете дойдоха трудни. Не знам що така. Сигурно защото са ми третите клекове тая седмица. :)
Обръщанията бяха с по 1-2мин. почивка. Кажи го 15-20 единици. Трябва да мога поне петица на 80кг., че гумата и лог лифта са ми прекалено трудни все още. 80кг. е най-лекия log lift. С гумите няма смисъл да се мъча. Най-леката не я помръдвам дори. Лесно я вдигам до корема, а после? Оф.. Прав беше Владо (от залата). Трябва ми още сила в щангите. В рамената особено.

Лог лифт: http://www.youtube.com/watch?v=Oak-mHMhf2E
Машина!! http://www.youtube.com/watch?v=NA937HiRlwY

edit: 70кг. е бил най-лекия лог, не 80.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 26.03.10 15:51.

26.03.10
15:50

26.03.10г.:

Равен лег: 40; 70; 75; 80; 85; 90; 95 - 5; 5; 4; 5; 4; 3; 2
Лог лифт: 10х3 @ 70кг.

Следтренировъчно - две кисели млека, две сурови яйца (мърсеше ме да ги готвя), три с.л. мед. На шейк това.

На лега ако не беше толкова зле техниката, щях да кажа, че добре я направих с 95х2. Много встрани отиваха лактите, нетипично за тесен хват като моя. От там като ме заболя левия лакът и ме боля цяла тренировка, затова се отказах от раменни преси след лог лифта.

Клип: http://www.youtube.com/user/mitkolazarov?feature=mhw4#p/u/0/1_PZwJomNiY
Не било толкова страшно. Дори ми хареса много. Оказа се обаче, че техниката няма ама абсолютно нищо общо с C&J. При лога няма нищо експлозивно, освен пресата над глава. Уредът се вдига до корема като за гребане, кляка се за да допре гърдите, след което се изправя като за преден клек като междувременно има леко притъркулване от гърдите до предното рамо. За преса нямах сили. Лега ме беше изсмукал.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 26.03.10 15:56.

26.03.10
17:06

казано от Thrashmetal на 26.03.10, 15:50:

Клип: http://www.youtube.com/user/mitkolazarov?feature=mhw4#p/u/0/1_PZwJomNiY
Не било толкова страшно. Дори ми хареса много. Оказа се обаче, че техниката няма ама абсолютно нищо общо с C&J. При лога няма нищо експлозивно, освен пресата над глава. Уредът се вдига до корема като за гребане, кляка се за да допре гърдите, след което се изправя като за преден клек като междувременно има леко притъркулване от гърдите до предното рамо. За преса нямах сили. Лега ме беше изсмукал.

Любопитна техника. Вътре в дънера стандартен ли е лоста или има дръжки за неутрален хват?

26.03.10
17:58

Дръжки за неутрален хват.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 26.03.10 17:58.

На фона на Хелуин се тренира приятно ;)  Интересно упражнение.Успех с покачването на силата :P

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 26.03.10 21:59.

26.03.10
22:05

Треньорът си носи в един сак колони и уредба и я включва в залата. Той пуска музиката.

Искам само да поясня нещо, понеже всеки път като казвам “треньора” нещо ми е.. Мфпф. Треньор по силов многобой отдавна няма в тази зала, но този Владо е бил възпитаник на треньор по многобой назад в годините и знае какво и що става. Не знам колко време се е занимавал с това, но съдейки по размерите и силата му, не бих го поставял под въпрос. Просто се сприятелихме и един вид само се въртя около него. Треньор го наричам, защото ми казва колко кила да слагам, колко да свалям, гледа ми формата, казва ми какви упражнения да правя, казва ми кое ми напредва и кое изостава. Йурка ме да правя фермерска походка, иска да обръщам гуми и т.н. Без да му плащам дори той се занимава с мен.

27.03.10
12:46

къде къде е по-добре да има ,кой да те насърчава обяснява техника и гледа отстрани нали.Браво с хубав спорт си се захванал стига да не се откажеш скоро.Успех

Trash да питам - в тази зала има ли треньор по olympic lifts?  Много ми се иска да ме потренира някой такъв.

27.03.10
14:17

Тя е точно такава. Собственика е такъв треньор. Но името му не мога да ти кажа, адреса обаче мога.

казано от Thrashmetal на 27.03.10, 14:17:

Тя е точно такава. Собственика е такъв треньор. Но името му не мога да ти кажа, адреса обаче мога.

ХА така! Чудесна информация :) Дай сега и адреса и в понеделник съм на линия :)

27.03.10
17:40

На стадион “Славия” в хотел “Шампион”. Намира се в кв. Овча Купел. Не знам в кой квартал си за да ти кажа евентуално с какво да стигнеш до там. Намери стадиона в bgmaps, от там мисля, че ще се оправиш. В понеделник аз съм от 3ч. някъде.

Май, май и аз ще взема да се присъединя ;) Мислех, че там практикуват само вдигането на тежести, т.е само олимпийските движения. Не съм предполагал за многобой. Траш, каква пара даваш. На месец ли заплащаш или на тренировка. И да те питам като си член на клубчето там, възможно ли е да си тренираш в залата безплатно, когато не си на тренировка ;) Сещаш се какво искам да кажа, надявам се.

28.03.10
07:42

Аз все още съм никой там. Привилегия е последното нещо на което имам право. Веднъж на клека ме накара Владо да пусна щангата да се сгромоляса на земята, че да не се мъча да я закачам на стойката. Никога досега не го бях правил и беше адски готино, но собственика дойде и ми се скара, Владо пое вината. Каза ми, че онзи случай е бил изключение, но да не си правя илюзии, че мога да правя такива неща друг път, защото излитам без никакви въпроси и повече не се връщам. Така каза. Тъй че смятай - стегнато е. За парите - на тренировка си плащам все още - 3лв. на посещение за неограничено време. А картата е 40лв. от дата до дата, като можеш всеки ден да ходи по три пъти на ден ако ти е кеф.

edit: аlleN - утре работа имаш ли?

Мнението беше редактирано от ~ DN на 28.03.10 08:33.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1