07.01.10
04:23
казано от RogerF на 06.01.10, 21:16:
Sliven maznio power ! :D :D :D Да вземим сливналии да си направим едно събиране, че тук май всички сме на ВМ вече, ще имаме всякакви общи работи да ядем. :D
PP: И Тони може да го прибараме.Да не гладува детето.
Аз съм за...тъкмо ще ни изнесете една лекция за храненето :lol: Може и на Мимето да свирнем - и тя е в района май :D
07.01.10
04:29
ЦЦЦЦ а мен няма да ме поканите а?
07.01.10
04:32
казано от Венцеслава Атилова на 07.01.10, 04:29:
ЦЦЦЦ а мен няма да ме поканите а?
:lol: E как бееее.....Внци ти къде живееш?Аз съм в Младост 2.На една крачка съм от Студентски град.
S_L,Венси ще ни върже и и ще на няде,да знаеш :lol:
Айде,кога и къде :lol:
хехехе, ВМ облъчване май май има голям успех! Малко да ти се поговори, дори не е необходимо някой да те убеждава, важното е да усещаш, че при хората подложени на този вид режим има много добри резултати. Наистина съм на път да коригирам храненето си и то благодарение на вас - определено тук хората са много добронамерени и дават много компетентни съвети, което много ми помага. Рени, съветвам те и ти да направиш същото с режима. Не обещавам да се получат изведнъж нещата, всичко ще стане постепено! Limka, tonu, RogerF, Рени, Венци - благодаря ви!
Сега след малко отивам да давам кръв, Венци ми каза, че храненето преди това няма отношение, но за всеки случай реших да не хапвам и да не пия кафе! :( ще припадна .. :P Пожелавам ви лек ден! :)
Мнението беше редактирано от S_L на 07.01.10 04:46.
Добър вечер мили хора! Честит имен ден на всички празнуващи!
Днес отново нямах тренировка, а това се получава, защото работните ми планове малко се промениха и съответно това рефлектира на ходенето ми в залата през делничните дни, все още ги пренастройвам. Събота и неделя съм заредена там, но през седмицата още умувам как да си наглася нещата, така че да ми е удобно. По това време, та дори и до към 21.30ч в залата където ходя има страшно много хора, а това определено не ми допада, тъй като не мога да си направя както аз си знам тренировката, чудя се сега дали да не отида да направя поне само кардио, но и там не е гаранция че ще се вредя.. :(
07-01-2010
Храната:
08:00 суров орех ~30гр, айран 290мл
12:30 маринована херинга 140гр, гризках зеле
15:40 айран 290мл
19:30 пилешко печено путче с КОЖАТА :) :) /нужно ли е да отбелязвам, че КОЖА на пиле не бях яла от.....ГОДИНИ, чувствам се леко “облъчена”/, 3 маслинки, 1 с.л.лютеница, зеле
22:20 изварен бъркоч /3с.л.извара + 2с.л. КМ 2% + мерудийка/
Течности: 2 л мин вода, 3 кафета
Ами толкова за тази вечер.. :) Приятна на всички!
====================================================================================================
П.П. Не издържах и си направих една тренировка в стаята в общежитието :) :), която е 2 на 2 :), добре че бях сама, защото съквартирантките ми ще ме помислят за болен мозък предполагам, ако си бяха тук. Единствената тежест с която разполагах беше минерална вода от 7л ... :) :) смяххх...но все пак се изкефих на метаболитно раздвижващата тренировка...Мислих да правя и стълби за край, но се отказах..
Тренировка: /20:30-21:05/
клек: 1х10 без тежест, 4х10 с минерална вода 7л
напади: 3х10 на крак с водата
глутеус ритник: 3х20 на крак
глутеус мост: 3х20 със задържане в горна фаза на последното повторение
плие: 3х12 с водата
китайска почивка: 3х отказ /1 минута/
страничен планк: 1 х 40 секунди на страна /излагация/
коремни преси: 3х15
Ами толкова... :)
Мнението беше редактирано от S_L на 07.01.10 20:16.
07.01.10
17:55
Еееее,браво бе..много е вкусна.....хрупкава,топи се в устата,нали :-P
Аз сега пека котлетите...дано станат хубави.
Обаче напредваме,а :-)
казано от irenaiv на 07.01.10, 17:55:
Еееее,браво бе..много е вкусна.....хрупкава,топи се в устата,нали :-P
Аз сега пека котлетите...дано станат хубави.
Обаче напредваме,а :-)
хехе тъкмо ти се карах в твоя дневник, че не споменаваш котлетите...яяя да ги нападаш бързо.. :P Охх надявам се да имаме напредък наистина..
07.01.10
18:01
Видях аз ,видяяяях :lol: След малко обещавам да омахам един цял!
Здравейтееее, напоследък всички са много активни във форума, мина време докато си открия дневника, беше поизостанал.. :) Браво на нас! :) След вчерашната домашна тренировка имам леки болежки в дупето и задно бедро, което ме учудва, не съм се зорила по време на тренировката.. :) Събудих се в 6.30ч, този път с аларма, тази седмица май май все алармата ме събужда, ами така ще е, защото напоследък си лягам около 00ч. Днес няма тренировка...
08-01-2010
Храната:
07:15 3с.л.овесени ядки + 1с.л.пш.трици с вода + 6с.л.извара + 3с.л.кисело мляко 2%, 1 и 1/2 пш.оризовка, кафе
12:20 маринована херинга ~120гр, зеле /леко овкусено/
15:40 250гр кисело мляко 50/50 микс краве и овче /5% мазнини/
19:40 пуешко филе 120гр, 3с.л.извара, 7 маслинки, гризках зеле
22:00 изварен бъркоч /5с.л. извара + 3с.л. КМ 2% + мерудийка/
Течности: 2 л мин вода, 2 кафета, билков чай
П.П. Обичам извара и не мога да се откажа от нея, напоследък май съм я понамалила, но продължавам да си я хапвам с удоволствие..
Толкова за днес, приятна събота и неделя, толкова бързо мина тази седмица, че въобще не я усетих! :)
Мнението беше редактирано от S_L на 08.01.10 20:00.
казано от S_L на 08.01.10, 18:02:
Здравейтееее, напоследък всички са много активни във форума, мина време докато си открия дневника, беше поизостанал.. :) Браво на нас! :) След вчерашната домашна тренировка имам леки болежки в дупето и задно бедро, което ме учудва, не съм се зорила по време на тренировката.. :) Събудих се в 6.30ч, този път с аларма, тази седмица май май все алармата ме събужда, ами така ще е, защото напоследък си лягам около 00ч. Днес няма тренировка...
08-01-2010
Храната:
07:15 3с.л.овесени ядки + 1с.л.пш.трици с вода + 6с.л.извара + 3с.л.кисело мляко 2%, 1 и 1/2 пш.оризовка, кафе
12:20 маринована херинга ~120гр, зеле /леко овкусено/
15:40 250гр кисело мляко 50/50 микс краве и овче /5% мазнини/
19:40 пуешко филе 120гр, 3с.л.извара, 7 маслинки, гризках зеле
22:00 изварен бъркоч /5с.л. извара + 3с.л. КМ 2% + мерудийка/Течности: 2 л мин вода, 2 кафета, билков чай
П.П. Обичам извара и не мога да се откажа от нея, напоследък май съм я понамалила, но продължавам да си я хапвам с удоволствие..
Толкова за днес, приятна събота и неделя, толкова бързо мина тази седмица, че въобще не я усетих! :)
Имаш напредък с храната. Като обичаш извара яж си я що ще я спираш? Ама консервите и маринованат риба са ти в повече, не ти ли е солено?
казано от diva 97 на 09.01.10, 14:04:
Имаш напредък с храната. Като обичаш извара яж си я що ще я спираш? Ама консервите и маринованат риба са ти в повече, не ти ли е солено?
Защото ми препоръчаха да заложа на по-мазните сирена, но аз си предпочитам изварата, много солени ми идват повечето, понякога си вземам, но това е рядкост, така че си продължавам с изварката. Може да опитам тази на Олимпус /гръцката/ с високия % мазнини, май 14% беше.. Относно мариновата херинга - ДА малко по-соленичка е, не е в консерви, а тя е от насипните, които се предлагат на топлите щандове с храна по хранителните вериги, но много ми харесва, а консерви много рядко консумирам. Аз бях питала за тези мариновани продукти дали е добре да се консумират и до колко може да се каже, че са качествени, нямам оплаквания, а и херингата е една от мазните риби, за това залагам и повече на нея, някакви други предложения?
Здравейте съфорумци! Как сме в събота вечер? :) Днес си поспах до 7 без нещо - напредък за моя режим.
09-01-2010
Тренировка: 08:15-09:10
от 8:15-8:30 стълби - 8 изкачвания от 1вия до 5тия етаж през едно стъпало сравнително бързо темпо и слизания до долу
вече в залата:
придърпване на вертикален скрипец зад врат: 1х10 с 20кг, 4х6 с 30кг
придърпване на долен скрипец: 4х6 с 22 кг
раменни преси: 5х5 с 2х5 кг
повдигане на ръцете напред: 5х5 с лост от 8кг
бицепсово сгъване с щанга: 5х5 с 13кг
разгъване на дъмбел зад глава: 4х5 с 7.5кг
кофички на пейка: 3х6
Храната:
07:15 3с.л.овесени ядки, 1с.л.пш.трици с вода, 5с.л.извара, 2с.л.КМ 2%, 1 и 1/2 пш.оризовка, кафе
10:45 изварен бъркоч /5с.л.извара + 3с.л. КМ 2% + мерудийка/
14:40 пилешки печени дробчета със сметана и гъби и настърган кашкавал ~250-300гр за порция, може по-малко да е било
18:30 микс от 2 варени яйца + 2с.л. КМ 2%, 2с.л.каш.извара, салата зеле, 4 маслинки
21:30 изварен бъркоч /3с.л.кашк.извара + 2с.л. КМ 2% + мерудийка/
Течности: 2л мин вода, 2 кафета, чай от билки микс
П.П. Относно изследванията ми: хормоните, които изследвах са ми в норма. Извода: Проблема при мен е централен /т.е. в главата - предполагам стрес, притеснения, вероятно и храната/. Истината е, че вече съм объркана, следва посещение при ендокринолог, но това ще стане в края на месеца вероятно. Съвети, които получих след прегледа: И да хапваш повече мазни храни /жълтък, мазна риба и т.н/ Урока си го знам, работя по въпроса..
Толкова до момента, приятна вечер! :)
Мнението беше редактирано от S_L на 09.01.10 19:21.
казано от alabalaa на 09.01.10, 16:50:
Пробвай да накиснеш сиренето във вода.
Да запозната съм с тази техника за обезсоляване, може и така да пробвам..
Привет на всички! Събудих се към 7.10ч, определено напоследък си “поспивам”..
10-01-2010
Тренировка: /08:40-09:30/
5 мин загрявка
клекове: 1х10 без тежест, 5х5 с лост 20кг
напади: 5х5 на крак с лост 20кг
глутеус ритник: 3х20 на всеки крак
плие: 1х10 с 10кг, 5х5 с 12.5кг
абдуктор: 5х5 с ? кг
коремни преси: 4х15
17 мин пътека бързо ходене 7.2км/ч, наклон 5
Храната:
07:45 микс от 3с.л.овесени ядки, 1с.л.пш.трици, 1с.л.ленено семе, 5с.л.кашк.извара, 2с.л.КМ 2%, кафе
11:40 2 варени яйца, 3с.л.кашк.извара, 4 маслинки, 1ч.л.домашна лютеница, зеле ~250гр
15:00 суров бадем 25гр
18:30 маринована херинга ~150гр, гризках зеле ~250гр
21:30 изварен бъркоч /3с.л.кашк.извара + 3с.л. КМ 2% + мерудийка/
Течности: 2л мин вода, 2 кафета
Това е, лека седмица на всички!
П.П. Днес реших и аз да опитам тренировъчната схема 5х5, смея да твърдя, че ми хареса този начин на трениране, не я усетих въобще като времетраене, ще започна малко по малко да вдигам и тежестите...Някакви съвети, какво друго мога да добавя към нея?
Мнението беше редактирано от S_L на 10.01.10 19:29.
10.01.10
19:16
Бих ти препоръчала да махнеш абдуктора или да го правиш рядко.Аз лично нямам мн добри наблюдения от него и всичките машини за крака,но да се изкаже и някой по-компетентен от мене по този въпрос.
Може да пробваш тяга с изправени крака/румънска/,сумо тяга,която доста натоварва дупето и естествено класическата тяга.
Айде това е от мене за сега успех с 5х5: ))
казано от Etcetera. на 10.01.10, 19:16:
Бих ти препоръчала да махнеш абдуктора или да го правиш рядко.Аз лично нямам мн добри наблюдения от него и всичките машини за крака,но да се изкаже и някой по-компетентен от мене по този въпрос.
Може да пробваш тяга с изправени крака/румънска/,сумо тяга,която доста натоварва дупето и естествено класическата тяга.
Айде това е от мене за сега успех с 5х5: ))
....в този ред на мисли, можеш да вмъкнеш и нещо по така за корема - някой планк (не само страничен), защо не и ренегадско, пък и т.нар. “лежанка на Милко”, повдигане на краката от вис / лакътна опора. От коремните преси голям ефект трудно ще видиш...
10.01.10
19:27
5х5 е за многоставни движения не за изолираши такива
10.01.10
19:30
Що бе , абдуктор/аддуктор си е супер. Заивиси какви са ти целите , на коя част точно искаш да наблегнеш . Тягите ми се струва ,че натоварват различно .
СЛ , а на тебе не ти ли дойде в повечко и клекове , и напади ,плиета , че и изолиращи . В 5Х5 май не е тва стратегията ?
казано от Венцеслава Атилова на 10.01.10, 19:27:
5х5 е за многоставни движения не за изолираши такива
казано от inis9 на 10.01.10, 19:25:
казано от Etcetera. на 10.01.10, 19:16:
Айде това е от мене за сега успех с 5х5: ))....в този ред на мисли, можеш да вмъкнеш и нещо по така за корема - някой планк (не само страничен), защо не и ренегадско, пък и т.нар. “лежанка на Милко”, повдигане на краката от вис / лакътна опора. От коремните преси голям ефект трудно ще видиш...
Към Венци - значи излиза, че нищо от прочетеното тук във форума не съм схванала както трябва, относно този начин на трениране /5х5/, мислих си че поне упражненията които правя за долна част са многоставни, като изключим абдуктора?
Към Инис и Etcetera - абдуктор правя от скоро, тъй като в залата в която ходя нямаше много дълго време и го бях премахнала от тренировката си, не правя никакво друго упражнение за външно бедро, изключвам клековете, нападите, плиетата които също го засягат до някаква степен. Мога да го махна от програмата си, бяхте ми препоръчали да правя лег преса, но не ми се иска да работя на машини..Бих пробвала тяга с изправени крака, с другите видове ще се запозная по-обстойно. Относно коремните - като че ли не залагам много на корема, правя колкото да не е без хич, защото нямам оплаквания за него - повдигане от вис преди по често го практикувах, за напред ще го възобновя. Благодаря ви момичета, радвам се че има някакво включване в дневника ми с полезни съвети от ваша страна! :)
казано от fire.is.my.nature на 10.01.10, 19:30:
Що бе , абдуктор/аддуктор си е супер. Заивиси какви са ти целите , на коя част точно искаш да наблегнеш . Тягите ми се струва ,че натоварват различно .
СЛ , а на тебе не ти ли дойде в повечко и клекове , и напади ,плиета , че и изолиращи . В 5Х5 май не е тва стратегията ?
Аз пък си мисля, че по скоро беше постна тренировката ми така като гледам упражненията, които съм правила... Явно не съм още в час с този принцип на трениране, май още доста ще трябва да почета..
10.01.10
19:45
правилно си разбрала,нападите и клекът са си идеални за 5х5
Мнението беше редактирано от Etcetera. на 10.01.10 19:45.
5х5, освен че се прави с 3-4 движения в тренировка, трябва да има и съответна интензивност /75-85%/. А ако се правят по-малко повторения от 5-6, трябва да правиш пък повече серии за да имаш някакъв обем.
Като упражнения:
1. Набиране
2. Странична преса
3. Клек
4. Ренегатско гребане
5. Напад
6. Тяга
7. Добро утро
8. Лежанка
...... има и още, но май това са основните.
Мнението беше редактирано от tonu на 10.01.10 19:49.
10.01.10
19:50
Да именно - но не трябва да делиш горна/долна част на тялото. Не знам защо тренирате със сплитове - нали това е идеята на многоставното трениране - да участват колкото може повече мускулни групи, а от друга страна съзнателно изолирате и работите само определена част на тялото. Хубаво е да се тренира цялото тяло, за да се развива равномерно. Има още много да учиш, но си на прав път ;)
10.01.10
19:52
+ всякаквите избутвания,изтласквания,обръщания,военна,пуш преса и други,за които ти трябва добра техника: )
Определено ме чака дълго четене, за да установя какво точно искам и как го искам по отношение на тренировките, а от доста време се замислям дали да не започна да тренирам цяло тяло във всяка тренировка. От както тренирам съм си разделила тренировките на горна и долна част, а най в началото на отделни мускулни трупи, вече не си и спомням как.., очевидно съществуват много други по-успешни методики, с които ни най-малко съм била запозната..Нека не звучи като на готово, но как би могла да изглежда една моя тренировка по метода 5х5? Като се има предвид, че не правя упражнения за гърди, т.е. лежанката отпада от програмата, вероятно и набиранията - 3 макс 4 мога да правя, поне последно така беше..Идеи и предложения, за които ще съм ви благодарна?
10.01.10
20:14
За тренировки бих те посъветвала да разгледаш дневниците на другите мацки,които тренират по тази методика.: )
казано от Etcetera. на 10.01.10, 20:14:
За тренировки бих те посъветвала да разгледаш дневниците на другите мацки,които тренират по тази методика.: )
Вероятно така ще направя, ще чета още, ще разгледам дневниците на всички мацки трениращи по този начин и ще си съставя някаква програма, а от ваша страна ще очаквам корекции, но докато това се случи, ще си карам по старата схема.. Благодаря ви :)
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/40418/ - инфо и коментари за 5 х 5.
Сега, 5 х 5 е протокол просто. Би могло да бъде и 4 х 6 и 6 х 4 и пр. Прави се за сила. Можеш да я адаптираш към себе си, избирайки си 2-4 базови упражнения и да добавиш още 1-3. Приложима е общо взето към по-старите тренировки на Лимка, тези на Венци, Миши..има и други.
Според мен не трябва да изоставяш гърдите. Ако не ти не се нрави лежанката, можеш да правиш лицеви опори, кофички, пуш пул....и др. такива. Но гърдите са голяма и важна мускулна група, не бива да се развиваш нехармонично.
Иначе в поста на Тони се съдържа основното + военна преса.
Здравейтееее, олее по-натоварен ден от днес едва ли скоро съм имала...щом успях да хапна само 3 пъти, а това скоро не ми се е случвало в интерес на истината. Тренировка нямах...
11-01-2010
Храната:
06:45 3с.л.овесени ядки, 1с.л.пш.трици, 1с.л.ленено семе, 2 яйца, 3 с.л.кашк.извара, 1 и 1/2 пш.оризовка, кафе
14:40 пилешки печени дробчета със сметана 170гр, салата моркови 160гр
20:30 пилешки бон филенца със задушен спанак ~300гр за порция, 4 резена домат
Течности: 2 л мин вода, 2 кафета
Толкова за тази вечер, скромно, но така се случи... Лека вечер на всички
Мнението беше редактирано от S_L на 11.01.10 19:54.
Добър вечер на всички! Тези дни май все по-късничко се вписвам, но така се случва, не съм си планирала по този начин нещата..
Тази сутрин станах в 6 без 10, не че ми се ставаше, но се налагаше естествено.
12-01-2010
Храната:
06:45 3с.л.овесени ядки, 1с.л.пш.трици, 1с.л.ленено семе, 5с.л.кашк.извара, 3с.л. КМ 2%, 1 пш.оризовка, кафе
12:30 маринована херинга 150гр, салата ряпа и моркови ~300гр
16:00 суров бадем 25гр
20:00 2 яйца, 5с.л.кашк.извара, 5 маслинки, гризках зеле
Течности: 2л изворна вода, 2 кафета, чай
Ами толкова, лека вечер.. :)
Мнението беше редактирано от S_L на 12.01.10 19:58.
Лелеее колко ми е изостанал надолу дневника, радвам се, че има такава активност по дневниците. Как сте тази вечер? :) Събудих се в 5.30ч, твърде рано пак..Тренировка нямах, така като си гледам нещата вероятно чак в събота и неделя ще съм в залата, ако успея и утре ще е прекрасно, напрежението тази седмица ми е малко в повече и не мога да се организирам, ще го умуваме този въпрос!
13-01-2010
Храната:
06:45 3с.л.овесени ядки, 1с.л.пш.трици, 1с.л.ленено семе, 5с.л.кашк.извара, 3с.л.КМ 2%, 1 пш.оризовка, кафе
12:30 пилешко бутче с КОЖАТА :) , боб по механджийски /боб, чушки, лук, лютеница, мазнина някаква имаше/ ~150гр в готово състояние
16:00 суров бадем 25гр
19:45 2 варени яйца, 4с.л.кашк.извара, 5 маслинкии, гризках зеле
Течности: 2 л мин вода, 2 кафета, по-късно чай от билки микс
Ами толкова за тази вечер.. :) Приятна на всички
И спокойно в това меню можеш да вкараш и някое плодче. Знам, че отдавна не си яла и си ги ограничила тотално, ама защо? Не ти се ядат или нарочно? От плодовете не се дебелее. То от нищо не се дебелее ако не се прекалява де, така че папкай ;-) !!!!!!
казано от Мария Никифорова на 14.01.10, 12:30:
И спокойно в това меню можеш да вкараш и някое плодче. Знам, че отдавна не си яла и си ги ограничила тотално, ама защо? Не ти се ядат или нарочно? От плодовете не се дебелее. То от нищо не се дебелее ако не се прекалява де, така че папкай ;-) !!!!!!
Обещавам, че и това ще направя в най-скоро време, като не се консумира дълго време един хранителен продукт, както в случая плодовете, като че ли не изпитваш необходимост от него, май така е в моя случай, смятам и малко картофки поне за обяд да вкарам за напред. А откакто ми каза за соята не съм я хапвала - виж колко съм изпълнителна.. :P :)
А ето и отчета за деня, само храненето пак, ама така се получава напоследък..
14-01-2009
Храната:
06:45 3с.л.овесени ядки, 1 с.л.пш.трици, 1с.л.ленено семе, 5с.л.кашк.извара, 3с.л. КМ 2%, 1 пш.оризовка, кафе
13:00 100гр пуешко филе, 80гр лютеница
15:45 суров бадем 25гр
18:40 2 яйца със задушен спанак и сирене ~300гр за порция, 3 резена домат, 1 резен лимон
21:30 изварен бъркоч /3с.л.кашк.извара + 3с.л. КМ 2% + мерудийка/, гризках зеле
Течности: 1.5л мин вода /по-малко днес/ 3 кафета, едното със течна сметанка
Ами това е - тази вечер ще стоя до-късно, сега дори пия 3тото си кафе, ако огладнея, което е вероятно ще го дописвам.. :)
Мнението беше редактирано от S_L на 14.01.10 20:50.
15.01.10
08:32
S_L,a ти по принцип ли не обичаш много плодовете,или в момента просто си отвикнала да ги хапваш?
И аз си мислех,че нямам нужда от тях,ама сега не мога да си отям :-P И храната е мъничкоооо....нали щяхме да правим Голямата стъпка ;-)
казано от irenaiv на 15.01.10, 08:32:
S_L,a ти по принцип ли не обичаш много плодовете,или в момента просто си отвикнала да ги хапваш?
И аз си мислех,че нямам нужда от тях,ама сега не мога да си отям :-P И храната е мъничкоооо....нали щяхме да правим Голямата стъпка ;-)
Мислиш ли, че е малко? Аз смятам, че вече се храня долу горе в адекватни количества..А за плодовете, преди време доста съм си ги хапвала и най-вече ябълките, но сега не е така, отвикнала съм най-вероятно да ги консумирам, абе понякога се плаша на себе си, тъй като май не е много нормално да не ми се прияжда поне нещо “вредно” /силно казано/, в някои редки случаи. А Рени, май май само много говорим с теб, че ще предприемем нещо различно в храненето, а резултат ... никакъв...хм
Добър вечер! :) Работната седмица свърши, сега малко почивка..Снощи си легнах в 2ч и станах към 6 без 15ч, голям сън голямо нещо, днес учудващо бях свежа, но съм сигурна че в 22ч вече ще съм блокирала..Искам да идва утре да ходя в залата вече...
15-01-2010
Храната:
06:45 3с.л.овесени ядки, 1с.л.пш.трици, 1с.л.ленено семе, 4с.л.кашк.извара, 4с.л. КМ 2%, 1 и 1/2 пш.оризовка, кафе
13:15 пилешко бутче с КОЖАТА, 130гр кьополу
16:00 суров орех 25гр
19:40 свински дроб по селски ~160гр /много ми хареса, нужно ли е да споменавам, че не го бях яла с години/ гризках зеле
22:20 3с.л.кашк.извара
Течности: 2л мин вода, 2 кафета /едното с течна сметанка/, чай
Това е, по късно ако има нещо ще го Едитна.. :)
П.П. Мисля, че храната ми не е толкова зле и че все пак имам някакъв напредък? Или това само аз си го мисля? :)
Мнението беше редактирано от S_L на 15.01.10 20:48.
казано от S_L на 15.01.10, 18:21:
Добър вечер! :) Работната седмица свърши, сега малко почивка..Снощи си легнах в 2ч и станах към 6 без 15ч, голям сън голямо нещо, днес учудващо бях свежа, но съм сигурна че в 22ч вече ще съм блокирала..Искам да идва утре да ходя в залата вече...
15-01-2010
Храната:
06:45 3с.л.овесени ядки, 1с.л.пш.трици, 1с.л.ленено семе, 4с.л.кашк.извара, 4с.л. КМ 2%, 1 и 1/2 пш.оризовка, кафе
13:15 пилешко бутче с КОЖАТА, 130гр кьополу
16:00 суров орех 25гр
19:40 свински дроб по селски ~160гр /много ми хареса, нужно ли е да споменавам, че не го бях яла с години/ гризках зелеТечности: 1.5л вода до момента, 2 кафета /едното с течна сметанка/
Това е, по късно ако има нещо ще го Едитна.. :)
П.П. Мисля, че храната ми не е толкова зле и че все пак имам някакъв напредък? Или това само аз си го мисля? :)
Имаш напредък, няма ги четерите супени лъжици извара вместо вечеря и имаш малко повече мазнини :-P
15.01.10
18:59
Ххраната ти си е супер като качество....но аз бих сложила например още нещичко м/у закуската и обяда...там има 6 часа празно.Също така тези голи орехи за междинка...де да знам.С малко мляко няма ли да са по-добре?От друга страна пък като количества са хубави-едно бутче без кокала е към 150гр.сигурно.И 160гр. дроб е доволно количество....
Абе като гледам май добре се справяме :) ....и аз определено вдигнах доста храната.Супер прилив на енергия от тия плодове...готино ми е някакво...настроението усещам е повече от друг път...по-различно е някакси :snake:
Мнението беше редактирано от irenaiv на 15.01.10 19:00.