Дневникът на Рали

Темата е заключена.
Прескочи до:

22.07.11
10:23

петък 22/7/2011

Ей доживяхме и ние на острова да видим малко слънце (sun).

8:00 шейк от пъпеш, 1 банан, соево мляко, доза шоколадов протеин
11:00 пъпеш
13:00 пиле на грил, 1 домат, 1/2 краставица
Тренировка
протеин
бъркани яйца и салата

Много ям напоследък, не мога да се спра. Какво е това чудо не знам. Хората лятото не им се яде, а аз съм точно обратното. Не че времето при нас може да се нарече лятно :) Може би това е причината :) Или по скоро си търся оправдания. Поне не налитам на много кофти храни.

Реших да си припомня вкуса на цоевото мляко и да видя как ще ми се отрази. Дали ще усетя някаква разликата между прясното мляко и соевото върху организма ми.
Също така си откраднах малко идейки от дневниците на Маргаритка и Боидар и си купих мунг дал и нахут. Оказаха се доста евтини и няма причина да не разнообразя храната си :)

Мнението беше редактирано от Rali на 22.07.11 10:32.

22.07.11
10:38

Споко Рали, и аз съм така, сбъркан съм, лятото качвам, зимата свалям, сега нещо напоследък не ми се яде в големите жеги обаче лятото имам страшен глад за сладко не знам защо така...Зимата си спвзвам режима доста стриктно и рядко се изкушавам от забранените храни, но лятото не знам защо и на мен ми се яде.

п.п. иначе мунг дала е жесток задушен с в масло и чесън е страшен, аз го правя както си здувшавам брокули в масло и чесън и става страшно :P

Мнението беше редактирано от Bojidar Stefchev на 22.07.11 10:39.

22.07.11
10:43

Присъединявам се към клуба на хората, които качват лятото и свалят зимата :D :D :D Доста дразнещ факт :D :D :D

22.07.11
10:50

Хахах, значи клубът се заформи :) :) :)

Аз ям много плодове, и колкото повече ям, толкова повече ми се яде. А плодовете не са ми пръв приятел, защото ме подуват и ми създават дискомфорт. Все пак са по-добри от вафли, чипсове, сладолед и т.н.
Божидар мерси за рецептата, в най скоро време ще изпробвам :)

22.07.11
10:58

А при мен лошото е, че и от това не е. Не ям кой знае колко плодове, точно защото ме подуват и се чувствам като балончО :D Не знам от какво е, просто от край време приключвам лятото с две-три кила отгоре и както застудеее, така изчезват :D :D :D Идват и си отиват от нищото :D

22.07.11
11:09

казано от karfi4ka на 22.07.11, 10:58:

А при мен лошото е, че и от това не е. Не ям кой знае колко плодове, точно защото ме подуват и се чувствам като балончО :D Не знам от какво е, просто от край време приключвам лятото с две-три кила отгоре и както застудеее, така изчезват :D :D :D Идват и си отиват от нищото :D

Дoкато бяхме в Турция, храната ми не беше кой знае колко различна, не мога да кажа че съм преяждала. Е имаше разни сладости от време на време, но в реда на нещата. През цялото време се чувствах супер подута и тежка. И след вторият ден установих,че всъщтност съм супер отекла. Краката и корема ми бяха като балони. Обувките ми стягаха и вените и кокалите които обикновено се виждат по ходилата ми и около глезените просто липсваха. Отдавам го на много топлото време, защото два дни след прибирането ми тези неща изчезнаха. Говорехме си с брат ми и той каза, че също тако отича в жегите .
Усещането е много кофти и супер подтискащо понякога .

Мнението беше редактирано от Rali на 22.07.11 11:11.

22.07.11
11:24

казано от ralista на 22.07.11, 11:09:

казано от karfi4ka на 22.07.11, 10:58:

Дoкато бяхме в Турция, храната ми не беше кой знае колко различна, не мога да кажа че съм преяждала. Е имаше разни сладости от време на време, но в реда на нещата. През цялото време се чувствах супер подута и тежка. И след вторият ден установих,че всъщтност съм супер отекла. Краката и корема ми бяха като балони. Обувките ми стягаха и вените и кокалите които обикновено се виждат по ходилата ми и около глезените просто липсваха. Отдавам го на много топлото време, защото два дни след прибирането ми тези неща изчезнаха. Говорехме си с брат ми и той каза, че също тако отича в жегите .
Усещането е много кофти и супер подтискащо понякога .

Дааа, предполагам, че на това се дъжли. И аз така, подпухнала и подута, всеки момент балончо ще излети :D :D :D Най-гадното е, че се случва в изключително неподходящи моменти :D :D :D Ама какво да правиш... :D :D :D

25.07.11
11:28

Успешна и спорна седмица на всички, и разбира се слънчева :) (sun)
Петъчни вълненеия :)

В петък следобед си бях запланувала тренировка. Починах си малко в нас и към 6 часа тръгнахме към фитнеса с брат ми. Имах някакви намерения да направя предизвикателството за месец Юли, но не бях сигурна. Като пристигнахме там обаче реших, че е по- добре да го направя сега отколкото да чакам до понеделниек. Имах усещането,че съм във форма и отпочинала. Загрях 10 минутки на кростренажора и извиках единот тренерите да ми засече време.

Предизвикателството е за идръжливост :
кросфикс- разперени ръце в страни с 2кг във всяка ръка
планк
ски стоене(китайска почивка?)

*Времето ми за кросфикс е 1.40мин. Много разочароващо. Надявах се на поне 2.30мин, но нещо се случи със дясното ми рамо. Буквално увисна и не можех да контролирам тежестта. Май ръцете ми не бяха отпочинали добре.
* Планк. Тук нямах големи надежди. Не знам дали е психологическа нагласа или какво, но никак не съм издръжлива на това упражнения. трябва ми повече практика. Времето ми е 1.55мин. Не много зле, защото аз очаквах около 2мин така или иначе, но се нервирах, понеже уж да се наместя малко по добре, размърдах краката и може би отпуснах корема. Таза ми увисна и от там много силна прерязваща болка, която ми каза да не я пренебрегвам и да се откажа.

И така след две разочароващи времена, се чудех дали изобщо има смисъл да продължавам, защото за да победя ми трябваха 7.16 мин поне на ски стоене, а най доброто време до сега беше 5 мин и то на моят тренер.
Но момчетата в залата ме надъхаха. Те вярват много в мен и искаха да победя.
* За ски стоенето знаех, че е моето упражнение. Там очаквах най добро време от трите, защото краката ми са най-тренирани. Поне така си мисля. Застанах аз до стената и първите 3 минути бяха кошмар, но имайки предвид , че бях наблюдавала други хора като го правят аз бях стабилна. Краката ми не трепереха и общо взето болката беше поносима, но трябваше да я преодолея психически. Към петата минута момчетата вече бяха въодушевени и ме подкрепяха много. Даваха ми сили да стигна до 7.16 за да мога да победя. Към 7мата минута започнаха да ми викат давай, още малко ти трябва, а аз им отговорих, че мога да стоя още :) Те ме изгледаха малко странно и след това веднага почнаха да си говорят, че мога да победя първото време при мъжете, коеоо е на моят тренер. Докато си говореха и смятаха вече бях към 9 минута и те започнаха давай още малко и аз им казах споко мога поне още 2 минути. Те се хилеха супер доволни, а моите крака яко трепереха вече, но усещах че имам сили. Към края на 10сетат минута ги питам колко още трябва да стоя за да съм първа, а те казаха, това е ти отдавна си първа :) доволна постоях до 11.01 и се отказах. Можех да постоя още малко и сега малко ме е яд, но краката много ме заболяха в областта под коляната и ме достраша да не се контузя нещо.
Така общото ми време е 14.36

За момента съм първа, като успях да бия и треньора си. Сигурна съм, че той може да подобри времето, но съм доволна, че за момента съм пред него :)

събота 23/7/2011

10:00 1/2 кисело мляко, 1 банан, доза протеин, кафе със мляко от соя
13:00 2 печени гъби със топено сирене, сметана и спанак
16:00-18:00 На детски рожден ден: няколко ягоди, 2 парчета диня, 2 малки бухтички, зеленчуков чипс, 1 парче торта, малко от една домашна питка, 1ч. бяло вино
22:00 1/2 пъпеш и 100гр ядки

неделя 24/7/2011

11:00 елда със масло и сирене, кафе с мляко от соя
13:00 ментов шейк ( на кафе)
16:00 1 пилешко бутче, нещо като лютеница, с 1/2 арабска питка
17:00 тренировка

10 мин кростренажор
5 серии:
Клек 10х15кг, 10х17.5кг, 10х20кг, 2х10х22.5кг
раменна преса: 3х8х15кг, 2х6х17.5кг(пуш преса)
лицеви на колене 10 (с различно положение на ръцете)
лег на топка 3х10 2х8кг, 2х6 с една ръка 10кг
коремни х 15 с 8кг
поддихане на ш. топка от челен лег х15-20
3 серии:
бицепс 10х6кг
глутеус ритник на скрипец с 11.5кг х 10 на крак

Опити за набиране: 3 с обратен хват, с подскок. Контролирано спускане.
Без шанс за истинско набиране за момента
разтягане

19:00 протеин
21:30 2 пълнени чушки, домашен хумус, морков, кратсавица
22:30 2 хапки ябълков десерт

Ами толкова за този пост, той и без това е километричен :)

Мнението беше редактирано от Rali на 25.07.11 12:14.

25.07.11
16:22

понеделник 25/7/2011

8:00 елда с масло и сирене( не повече от 100гр в сварено състояние), кафе
13:00 1 пълнена чушка, 2 моркова, 1/2 краставица, хумус
15:30 1 мандарина
18:00 Тренировка
19:30 протеин
21:00 сьомга на фурна с чили сос, 3-4 мини пилешки крилца, салата, десерт
23:00 1 л, мед+тахан

тренировка:
10 мин кростренажор + загряване
8 навирания с подскок с обратен хват ( преди не можех нито едно)
тяга:
1х15@20кг, 1х10@30кг, 1х10@35кг, 1х8@40кг, 2х6@45кг

гребане :1х10@20кг, 2х8@25кг, 2х6@30кг
+ Коремни- ръце към един крак с 5кг, 5х10 на всеки крак

Въртолет: 1х10@10кг, 2х10@15кг
+ Ренегатско: 3х8(на ръка) 2х8кг

колена към гърди от вис 5х5
трицепсово разгъване на скрипец: 1х10@16кг, 2х10@18кг

Разтягане

Ще се дописва :)

Мнението беше редактирано от Rali на 26.07.11 10:48.

26.07.11
10:51

вторник 26/7/2011

Много ми е заспала и отпуснато днес. Трудно се разсъних и станах.
Имам много силна мускулна треска в долната част на тялото и задълбочаваща се в горната. До вечерта ще съм скована цялата :)

8:00 шейк от доза протеин, соево мляко и 1 банан. Сини боровинки
11:00 1 праскова
13:00 пилешко месо на грил, 1/2 краставица, 2-3 моркова, хумус
18:00 тренировка- Мисля да е кардио, но ще преценя на място
21:00 3 телешки кюфтета, салата, 1/2 печен картоф, малко количеств десерт

Мнението беше редактирано от Rali на 27.07.11 10:45.

27.07.11
10:57

Тренировка-вторник :)

Бях планирала кардио,но след като отидох във фитнеса плановете ми се промениха.
Един от инструктурите ме посрещна с думите, да проверя дъската ,където са поставени времената от предизвикателството. Това означаваше, че някой ме е бил. Попитах с колко, а той ми каза трябва да погодовим за това. Беше ме била “инструктурката” във фитнеса.
Като отидох и погледнах времената, бях малко озадачена.
Кросфикс -0.10 мин
Планк-0.5 мин
Ски сит-17.05 мин

Изненадох се,че първите две упражнения са с такова време и попитах как така. То най малкото докато си разпериш ръцете в страни и са минали 10 секунди. А той ми каза, че тя е започнала от зад напред упражненията, а това никъде не е споменато, че може да се прави и е нечестно.Хвана ме яд и му казах, че аз ще го правя пак.
Така че въпреки жестоката мускулна треска почти по цялото тяло се предизвиках отново, защото не понасям някой да си мисли, че може да ме бие с измама и да се хвали после :)

Само ще се отклоня и ще спомена, че предният път времето на една от бившите инструктурки на фитнеса беше премахнато от дъската, защото тази другата госпожица не беше доволна, че е победена и излязоха с обяснението, че са махнали времето защото момичето вече не работело там. За радост моята приятелка стана първа след това :)

Ново време:
Кросфикс- 1.42мин
Планк-2.3мин
Ски сит- 32.26мин
Общо: 36.38мин

27.07.11
12:44

Браво, Рали, повече от половин час на тоя ски сит (предполагам с гръб, опрян на стената и 2 прави ъгъла?) е много впечатляващ :) Не съм сигурна, че е напълно безопасно да си го причиняваш това, но понякога човек го зачовърква и... :)

27.07.11
12:56

казано от Atom на 27.07.11, 12:44:

Браво, Рали, повече от половин час на тоя ски сит (предполагам с гръб, опрян на стената и 2 прави ъгъла?) е много впечатляващ :) Не съм сигурна, че е напълно безопасно да си го причиняваш това, но понякога човек го зачовърква и... :)

Здравей Атомче, да точно така, гръб опрян на стената и два прави ъгъла на краката. Единствено краката ми са малко разкрачени, а не събрани един до друг, защото само така се чувствам стабилна. Но изискването е за прави ъгли и аз си ги имах, докато момичето заради което се заинатих е нямала дори прав ъгъл.

И аз първият път си мислех, че не е много безопасно и затова на 11минута прекратих, но вчера се чувствах ОК и болките бяха доста поносими. По голям проблем ми създаваше кръста и гърба, които ме боляха от предният ден тяга. На 32 минута ме прониза болка в лявото коляно и реших да прекратя, иначе ако се бях заинатила можех да натисна още малко времето.
Интересното беше, че на 5тата минута ми се искаше да изкрещя и прекратя “мъчението”, но явно след това психиката си изигра ролята и бях много стабилна :)

27.07.11
16:37

Сряда 27/7/2011

8:00 доза протеин със соево мляко, кафе
10:30 1/2 пъпеш
13:00 2 яйца, 50гр сирене, 1 домат, 1/2 чушка, 1/2 краставица, хумус
17:30 ядки с кисело мляко
20:00 Тренировка
21:45 3 наденички, салата, диня, шоколадов десерт със сладолед

Тренировката: 45 мин
Бягане + спринтове, малко клекове и лицеви, упражнения за корем

Цялото ми тяло е сковано от мускулна треска. Трудно ми е да се смея и кихам, дори като говоря понякога ме боли коремът :)))

Мнението беше редактирано от Rali на 28.07.11 11:19.

28.07.11
12:24

четвъртък 28/7/2011

8:00 1 яйце, 50гр сирене, 50 гр шунка, 1/3 краставица, кафе
10:30-11:00 ягоди
13:00 салата кук-кус със скумрия, доматчета, чушка, краставица, маслини
16:00 1 праскова
20:30 свинска пържола , хумус, млечна салата, моркови, 2 малки квадратчета баклава

Имам болки в областта над коляното на деснитя крак.Знам, че се дължи на 30 минутното напрежение от ски сит, ама дали съм разтегнала след това или наранила мускула нямам идея. Дано отшуми скоро ..

Мнението беше редактирано от Rali на 29.07.11 12:01.

29.07.11
12:06

На тренировката вчера се пазих доста, особено краката. Клекове и напади правих само с 5кг. Имах чувството, че нищо не правя с тази малка тежест, но усещах бедрата си много напрегнати и не исках да стане фал.  А и нападите си ми бяха трудни. Натиснах на раменните преси и ги правих с 10кг, обикновено е с 5 или 7.5кг. Имайки предвид многото повтореня 10кг си тежат.
Другите упражнения си бяха ОК. На лега мога и с повече. Дrугият път ще дам всичко от себе си и ще увелича килограмите.

Болкта в десният крак отшумява :)

8:00 протеинов шейк със соево мляко, ягоди, кафе
12:30 2 яйца, 1 домат, 1/2 морков, 1/3 чушка, хумус, 70гр сирене

На там не знам. Брат ми има рожден ден днес и ще има барбекю, слатки, алкохол и торта :)
Да ми е жив и здрав :)))

3 дни почивка от тренировките. Много ми се събра тази седмица. В понеделник обратно в залата и дано да съм с по ясни цели и програма :)
Следващият месец се очертава да се разиграят някакъв тип олимпийски игри във фитнеса. Ще бъдем разделени на отбори като всеки инструктор ще има отбор. Интересно ми е при кой ли ще се падна, идали някой ще трябва да ме избере или аз ще имам правото да избирам. Нямам търпение :)))

Мнението беше редактирано от Rali на 29.07.11 13:19.

01.08.11
11:13

Петък, събота неделя :)

Обобщението за 3-те дни е много кофти храна, неподходящи часове и количества. Малко алкохол и малко сън. Много положителни емоции и настроение. Запознанства с нови и интересни хора. Доста танци. Подут корем и 1-2кг в +.

Понеделник: 1 /8/2011

8:00 протеинов шейк със соево мляко
11:00 кисело мляко
13:00 2 яйца, 60гр сирене, 3 доматчета, 1/3 краставица
15:00 ягоди, резени ябълка и ананас
18:30 -19:45 Тренировка
20:30 протеин
21:00 свинска пържола и зелен боб с масло и подправки
23:00 2л. мед, от които ми стана лошо.

Тренировката хаотична .

Малко ми е заспало днес, а и се чувствам 100 кила. Ама то си е обяснимо с толкова много сладки и тестени храни и късно лягане. Тази седмица ще си наваксам до колкото мога със сън и ще гледам да вкарам храната в ред. Но ако може почивните дни да са толкова забавни, колкото отминалите, няма да е зле :)

Мнението беше редактирано от Rali на 02.08.11 11:01.

02.08.11
11:06

вторник 2 /08/2011

8:00 протеин със соево мляко, ягоди, кафе
11:00 кисело мляко
13:00 зелен боб, 60гр сирене, кисело мляко
19:30 Протеин
20:30 наденица, моцарела,задушени зеленчуци и салата
21:00 диня

След страхотен уикенд с приятели и купони последва и кофти новина. Треньорът ми напуска залата и класовете, които посещавах май ще увиснат. Никой друг няма желание или възможност да ги води. Май ще трябва да сменям залата отново , а тъкмо бях свикнала :(

Мнението беше редактирано от Rali на 03.08.11 11:14.

03.08.11
11:24

Тренировка:
кростренажор+загряване+ лицеви

4 кръга от:

лег на топка 2х10@2х8кг, 2х8@10 кг с една ръка
пуловър на топка - 2х10@8кг, 2х10@10кг
клек- 12-15кг, 2х12@20кг, 10@25кг
наклони в страни 1х10@2х10кг, 3х10@2х12кг ( 10 на стана)
БГ клек на босу- 2х10 на крак, странични напади 2х10 ( замених бг клек , че още усещам силна болка в бедрата)
коремни с 8кг х 20
вертикално повдигане с ш.топка от лег х10

разтягане

сряда: 3/8/2011

8:00 протеинов шейк със сока на един кокосов орех и соево мляко, ягоди, кафе
13:00 2 яйца, 60гр сирене, 1 домат, 1/2 краставица
17:30 диня, солети
19:20-20:45 Тренорвка
21:00 протеин
21:00 1л. мед, 1л. органик сладко от боровинки без захар
21:30 3 бъркани яйца с бекон и шунка, шопска салата, 1 шок. бисквита

Лошите новини продължават да валят. Какво се случва направо не знам. Нищо не е конкретно свързано с мен, но емоционално ми влияят зле. Много кофти е да разбереш, че близък човек е болен и си безсилен да помогнеш. В такива моменти всички останали терзания за това, какво и кога си изял, че си пропуснал тренировка или пък не си изпълнил някое упражнения както трябва ми се струват жалки и безсмислени.

Мнението беше редактирано от Rali на 04.08.11 10:11.

03.08.11
12:37

Поставена съм пред голяма дилема. Дали да продължа да посещавам досегашната си зала и да бъда търпелива докато оправят нещата с класовете и груповите тренировки. Или пък да си потърся нова зала .
А вчера разглеждайки из нета видях, че в моят град има и Кросфит зала, за се чудя на кой вариант да се спра....
Мотивацията ми е малко спаднала и се депресирам, а това не е типично за мен.

03.08.11
14:27

Ей, Рали, я бързо на кросфит зала  :) Ще си гарантираш забавлението следващите месеци : )
Не се измъчвай за неща, които са извън твоя контрол. Нещо ново ще те разведри.

Мнението беше редактирано от Инис на 03.08.11 14:28.

03.08.11
21:00

Рали, след няколко кросфит тренировки, няма и да ти хрумне да се върнеш към друга зала :-) Go, girl! :)

04.08.11
10:19

Сряда -тренировка:

20 мин кростренажор интервално
10 мин разтягане
Групова тренировка: спринтове, малко лицеви, ходещи напади, бърпита без лицеба, скокове, коремни.
Болката в бедрата ми пак се обади. Явно все още не съм се възтановила след 30 мин ски сит. Беше ми доста трудно да сптинтирам и по скоро бягах. Въпреки това сред момичетата бях най-бърза.
Понякога се чудя, защо някой хора идват да тренират като нямат никаво желание, и само мрънкат и гледат да скатаят.

За кросфита, ще си помисля. Искам да пробвам, но не ми е много ясно как точно мога да ползвам залата им. Оставам с впечатлението, че има само опредлено време за тренировки, а през другото май нямаш право на доспъп. Пък картата е по скъпа от тази в сегашната ми зала. Ще си помисля. Може да ходя само веднъж или два пъти седмично. Трябва да им пиша за повече информация.

От много месеци насам четвъртък беше ден за боди памп, любимата ми тренировка. Е днес няма да има :(
Дано все пак някой от инструктурите се навие да го прави. Всъщтност единият почти съм го навила :) А мъжът ми се бъзика, да не напусне и той, и че може би напускат заради мен, защото ги карам да организират повече класове :)

Както се вижда настроението ми е на приливи и отливи :(  :)

четвъртък: 4/8/2011

8:00 протеин със соево мляко, 1/4 кокос, кафе
10:00 пъпеш
13:00 1 яйце, 100гр сирене, 1 домат, 1/2 краставица
16:00 2 праскови
18:30 50гр печени ядки микс, солети
20:00 свинско филе, салата
22:00 150мл кола, мед с тахан, една бисквита ( е няма такава свинщина )

Мнението беше редактирано от Rali на 05.08.11 10:28.

05.08.11
10:31

петък 5/8/2011

8:00 протеин, резен пъпеш, 2 парченца кокос, кафе
10:00 2 праскови
13:00 свинско филе, 1 домат, 1/2 краставица
20:00 риба, салата,супа от леща

Все така в тъпо и апатично настроение. Поне времето е слънчево и топло .

Мнението беше редактирано от Rali на 08.08.11 10:55.

08.08.11
11:03

Петък, събота и неделя тренировките бяха с вилица, лъжица и нож (punch). Основните храни бяха ок, но имаше много сладки десерти, сладолед и плодове по никое време:@. Резултатите не закъсняха. 1-2 килограма повече, подут корем, чувство на умора и липса на сили.
Поне се понаспах и съм готова за новата седмица.

Понеделник: 8/8/2011

8:00 протеин със соево мляко, кафе с какао и вода
13:00 2 яйца, 1/2 краставица, 1 домат, 70гр сирене
15:00 пъпеш
21:00 сьомга, сос, кьополу, мариновани чушчици със сирене, 3 малки задушени картофчета
22:00 диня, 1 хапка десерт

Мнението беше редактирано от Rali на 09.08.11 11:33.

Това с поне се наспах, след цялата тирада от думи и свити ръчички, много ме израдва :)

И какво е това тъпо и апатично настроение по време на лято (sun)

Я горе главата ... ето и нещо лятно и свежо :)

Мнението беше редактирано от Дарина Михайлова на 08.08.11 14:00.

08.08.11
14:54

Хахах, мерси за включването.
Ами то тук при нас лято няма. Като изключим миналата седмица, през другото време все е мрачно и дъждовно. Е това не ми вреди на настроението . Предпочитам да е около 20 градуса и да може да се работи, тренира и  спи нормало, отколкото да е непоносима жега.
Просто миналата седмица беше изпълнена с  неочаквани събития и кофти новини, но нещата си идват по местата :)
А за тирадата, ами имам нужда сама на себе си да си кажа колко тъпо постъпих да ям безобразно количество сладки неща, по никое време и след това да ми е кофти на стомаха.
Но да подчератя, че не се чувствам виновна ! Просто безразсъдна :)))

You weelcome :)

Какво съвпадение. И моята седмица беше доста “шарена” :(

Но пък предизвикателствата каляват характерът.

09.08.11
11:40

понеделник тренировка:

6 мин степер+ обща загрявка
опити за набиране-без успех.

10,9,8,7,6,5,4,3,2,1:
лицеви на колене
клек 15кг
коремни-8кг
ренегатско 2х8кг
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10:
лицеви на колене
клек 20кг
коремни -10кг
ренегатско-2х10кг

Разтягане.
Тренировката ми хареса много. в началото ми изглеждаше много лесно, но като започнаха да се увеличават бройките, клека и ренегатското започнаха да стават тегави. Изморих се порядъчно и бях вир вода.
Днес имам лека мускулна на краката, която очаквам да се засили до вечерта.

вторник: 9/8/2011

8:00 протеин със соево мляко, 170гр малини, кафе
13:00 2 яйца, 1 домат, 1/2 краставица, 50гр сирене
15:15 парче торта (punch)
19:00 диня
20:30 баница, салата, хумус, малко мляко
21:30 още малко диня

тренировка-почивка

Мнението беше редактирано от Rali на 10.08.11 11:44.

10.08.11
11:50

Сряда 10/8/2011

8:00 протеин със соево мляко, кафе
11:30 1/4 пъпеш
13:00 оризов нудълс със зеленчуци и пилешко филе
15:15 3/4 пъпеш
18:00 бадеми, ягоди, 1 форма
19:30-21:00 Тренировка
21:30 яйца с бекон, салата
23:00 1л. мед+тахан

Тренировка:

20 мин ходене под наклон, тичане, ходене с много голям разкрач, напади на бягащата пътека
45 мин групова тренировка:
бягане, скок звезда, скокове с високо вдигнати колене
2 серии х 1 мин:
бицепсово сгъване с 5кг
повдигане на мед топка напред и над главата 3кг
лицеви на колене
кофички на пейка
2 серии х 1 мин:
единият крак стъпил на степ и другият се прехвърля напред и назад, получава се нещо като напад и отпад
клек с подскок върхъ степ
същото като първото но с другият крак
степ ъп
Коремни упражнения 10 мин
разтягане

Продължавам да се храня с неща, които знам че не са полезни и ми става кофти от тях.
Вчера почивах от тренировки подари две причини, едната по маловажната е, че имаше някакъв ремонт в близост до нас и трафикът беше ужасен, а другата е че краката ми пак са с ужасна мускулна треска. Не знам какво правя, но веднъж в седмицата успявам яко да си натоваря краката и след това ходя като робот. :) Днес дано се раздвижа и да не ме боли както предната сряда.

Мнението беше редактирано от Rali на 11.08.11 10:27.

11.08.11
10:34

четвъртък 11/8/2011

8:00 сандвич с 2 ф.п. хляб, бекон и янце, кафе
ягоди
13:00 пилешки шницел, 1 домат, 1/2 краставица
ягоди
17:30 Тренировка
20:00 1л. мед,  Протеин
20:30 пица,  салата
23:00 2 хапки от един десерт

Апатичното настроение май се разкара :) И се замества от други месечни женски неразположения :) Които са свързани с постояннен глад и желание за храна :) Луда работа
Последните няколко дни разглеждах раздела за кросфит и темите там. Изчетох по важните и си извадих комплекси, с които смятам че бих могла да се справя. Някой упражнения ще ги заменя , поради невъзможност да ги правя или заради условията, но ще гледам натоварването да се запази. Знам, че в началото ще съм много зле и бавна, но това е целта все пак, да се предизвикам за да ми е интересно. Ще видя как ще си нагодя тренировките и ще описвам. За сега няма да сменям залата. искам да видя какви промени ще се направят и дали ще оправят груповите занимания. За кросфит залата ще поотложа, малко скъпичко ми идва за момента. Затова първо самостоятелни опити.

Мнението беше редактирано от Rali на 12.08.11 10:41.

12.08.11
10:46

четвъртък-тренировка:

кростренажор+ загряване на ставите

7 кръга от:
4-5 лицеви+ 15 на колене
15 коремни с повдигане на ръцете в изправено положение 6кг
10 гребане с лост- 25кг
15 сумо+хай пул

разтягане

петък:

8:00 протеин с 100мл мляко и вода, ягоди, кафе
12:30 1 свинска пържола, 1 домат, 1/2 краставица
15:45 1 банан
18:00 ананас, ягоди, череши, 2 шоколадови бонбона, кафе
21:30 пилешка пържола с гъби и гъбен сос, салата, лимонов десерт
Тренировка- не

Мнението беше редактирано от Rali на 15.08.11 11:45.

15.08.11
11:55

събота 13/8/2011

9:00 кафе с мляко
15:00 1ф. хляб със зехтин и подправки, чери доматчета, салата цезар с пиле
17:00 диня
21:00 черечи и ягоди, 2 мини вафлички

неделя 14/8/2011

10:00 2ф. п. хляб с крема сирене и шунка, кафе с мляко
чистене
14;30 диня
чистен
16:30 1 банан
чистене
20:30 свинско филе с подправки, салата
21:30 шок. десерт

Много странни от към емоции почивни дни. Напоследък намалих тренировките, според обстоятелствата и това май ми влияе зле. Трябва да си върна старият режим макар и да е малко трудно .
Емоционално съм обременена и ми липсва баланс.
Видях се с много близки приятели, които са ми почти като семейство, на за съжаления живееещи много надалеч. Странно е как има приятели, които не виждаш с години и въпреки всичко само 5 мин са нужни за да се чувстваш все едно цял живот сте неразделни. А има такива които срещаш всеки ден, а като се замислиш липсва нещо.

Без тренировки, много яистене, разместване и промени в неделя.

15.08.11
11:57

понеделник 15/8/2011

8:00 протеин със соево мляко, кафе, грозде
11:00 1 праскова
13:00 свинска пържола, 2 домата
16:00 1 праскова
18:00 тренировка
19:30 диня, 1/4 от органик бар с много ядки и мед
21:30 сьомга на гурна с масло и подправки, салата
22:30 диня

тренировка:

10 мин степер+ загряване на стави

21-18-15-12-9-6-3:
гребане с лост-15кг
Лицеви- до 5-6 нормални, след това на колене
коремни-5кг
планинско ходене
кофички на пейка
клек-15кг
напади(10-8-6-4-2 на крак)
подвигане на пръсти за прасец

Мнението беше редактирано от Rali на 16.08.11 10:24.

16.08.11
11:17

вторник 16/8/2011

8:00 протеин със соево мляко, кафе
диня
13:00 2 яйца, 70гр сирене, 1 домат, 1/2 краставица
ягоди
19:25 Протеин
20:15 малко мусака, 1 пълнена чушка, салата
22:45 ягоди със сметана

Тренировка:

2км гребен тренажор
3х30 лицеви ( до 7 някъде нормални, след това на колене)
3х30 коремни с 6кг
3х15 (на крак) клек, единият крак на босу
3х15(на крак) бг клек на босу

2 набирания с подскок и обраен хват, малко висене на лоста.

Мнението беше редактирано от Rali на 17.08.11 10:29.

17.08.11
10:31

сряда 17/8/2011

8:00 2 парченца баница, протеин със соево мляко, банан
13:00 2 яйца, 70гр сирене, 50 гр шунка, 1 домат, 1/2 краставица
17:30 1/2 органик бар с ядки, семена и мед, 1 праскова
19:30-20:45 Тренировка
21:30 лазаня, салата, чийз кейк

тренировка:

Загрявка с удари по боксов чувал, бягане, подскоци звезда х 3 кръга
Бягане на място+ клек+лицеви+ поскоци с високо вдигнати крака+ коремни + подскок на място с колене към тялото
2 кръга от:
подскоци с два карака над лост
степ ъп
2 кръга:
Клек
бърпи без лицева
серия бокс удари+ бягане+ лицеви
упражнения за корем

Много готина и интензивна тренировка. На края бях супер нахилена и потна :) Супер натоварване след което вечерята ми се стори като в 5 звезден ресторант :)

Мнението беше редактирано от Rali на 18.08.11 10:11.

18.08.11
10:13

четвъртък 18/8/2011

8:00 протеин с мляко, кафе
пъпеш
13:00 сандвич от 2ф.п. хляб с крема сирене, пушена сьомга и спанак
18:00 малини със сметала, 1л мед
20:00 кюфтета и салата
22:00 1л.мед+тахан

тренировка- почивка

Мнението беше редактирано от Rali на 19.08.11 10:49.

19.08.11
10:51

петък 19/8/2011

8:00 протеин+мляко, кафе, 100гр малини
12:00 1п. бутче, 1 домат, 1/2 краставица
15:00 тренировка
16:30 органик бар с ядки и мед
17:00 протеин
21:30 вечеря в испански ресторант, чаша сангриа
23:00-3 :00 няколко коктейла, чаша вино и десерт (blush)

Тренировка:

10 мин кростренажор

Загрявка на ставите, разни поскоци и разтяжки

21-15-9-
Суинг с 8кг дъмбел
бърпи
Време- 6мин

В рамките на 10 мин : лицеви+ клек със скок на степер
1лицева+1 клек
2лицеви+2 клека ....
12лицеви+ 6 клека

12 кръг не можах да го завърша. Лецевите до 5тият кръг бяха нормални след това на колене.
3 сериии:
коремни с 5кг
извивки в страни с 5кг
коремни ръце към пръсти с 5кг
Разтягане

Мнението беше редактирано от Rali на 22.08.11 11:28.

22.08.11
11:34

събота:

11:30 кафе, бъркани яйца с бекон, 1ф.п. хляб с масло, парченце кекс
15:00 сандвич със шунка и кашкавал,
16:30 плодове
19:00-22:00 домат с моцарела и авокадо, чуска със сирене и майонеза, салата, печена гъба със някакво сирене, бри и грозде, руло стефани, 1 с.л. руска салата, плодове със малко сладолед, 2 коктейла (всичко беше в малки количества)
24:00-3:00 малко алкохол, доста вода и много танци, след което 3 часово прибиране.
Хубав е нощтният живот на Лондон, но след това прибирането е забавно и дълго :)

Малко сън

неделя:

13:00 сандвич със шунка и кашкавал, сандвич с крема сирене и домати, кафе
14:30 фреш от портокал
16:30 пиле на грил, медетерениан салата
сладолед
кексче
21:30 луканка, кашкавал, 1/2 бира, вода

Късно лягане

22.08.11
11:36

понеделни 22/8/2011

8:00 закуска с бекон и кашкавал, протеин, кафе
ягоди
13:00 1 яйце, 70гр сирене, 1 домат, 1/2 краставица
ягоди
19:50 1с.л.мед- 2 резена ябълка и ананас
21:30 кюфте от риба и картоф, задушени тиквички с млечно-чеснов сос
десерт

Тренировка:
10 мин степер+ загряване нацялото тяло

10-10кг, 8-10кг, 6-12.5кг, 4-15кг, 6-12.5кг, 8-12.5кг, 10-10кг от:
Напади
Пуш преса
Отпади
Сумо+ хай пул

Корем, 3 серии от:
30 коремни 5кг
15 коремни с вдигнати крака 5кг
15 странични коремни, на страна 5кг
10 руско извиване
8 махало

Разтягане

*** Тренировката ми се стори по-лекичка от нормалното. Само крачетата малко се поогънаха на нападите, защото рядко ги правя с тежест, а и все още имах някаква лека мускулна треска. Като цяло определено мога да сложа повече килограми следващият път .
Корема ми все още е слаб и трябва да го тренирам редовно.
*** Храната ми е под всякаква критика. Толкова сладки неща, нямам думи (punch)

Мнението беше редактирано от Rali на 23.08.11 10:50.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1