06.11.09
08:55
Dead lift & Pushups
10 rounds, for time:
* 10 x Dead lift @ 60 kgs
* 10 x Pushups
Видео: http://www.youtube.com/watch?v=BTFYw3F7PgE&feature=channel
Темата беше редактирана от Vic на 06.11.09 08:56.
Четвъртък, 05.11.2009
Dead lift & Pushups
Моят резултат:
- 05.11.2009 - 07:30 мин
01.02.10
13:52
01.02.2010
17:41 ;(
01.02.2010
17:41 ;(
Успя да го направиш вече? Много добре, като първи комплекс от този тип.
01.02.10
15:24
Първите 4 рунда ги събрах в 5-6 минути, от там нататък въздухът почна да не ми стига,наложи се да почивам повече, за да мога да го завърша.
Едно момче в залата му стана интересно какъв вид тренировки са тези, определено се различават по вид от нормалните тренировки за покачване на тегло и са доста изтощителни. През последните две тренировки( и двете CrossFit), които траеха по 20 мин максимум, не съм чувствал толкова умора и желание да повърна и да припадна :lol: .
По-здрави!
01.02.10
16:13
На 4тата серия се отказах... Другата седмица пак :D
Правих го това,но с 45кг че досега съм правил тяга 3пъти и не ми е лесно пък и техниката ми е зле...
Резултата е:
9:15сек
Направо се разцепих :D Още треперя.
Мисля да почна да вкарвам все повече кросфит тренировки в програмата ми.Или направо да редувам силова и кросфит тренировка.За първи път се задъхвам така :D
Редакция: Не съм видял, че се правят 10 рунда и направих само 5… Много ме е яд! Знаех си, че не може да съм толкова бърз. :D Следващия път ще поправя грешката.
За време: 9 мин. 30 сек. Поспря ми се тока... Лицевите не са проблем въобще, но тягата си дойде зор така без никакви почивки.. Затова на последните 2 серии почивах по 10-15 секунди, а и м/у повторенията правех пауза по 2-3 секунди. Яко натоварване! Въпреки, че тренирах на двора вкъщи при около 0-1 градуса потта се лееше от мен в края на тренировката. Напоследък все повече се зарибявам по такива тренировки - следващите седмица две ще съм само на кросфит, а после ще омешам силовите с кросфита.
Мнението беше редактирано от Madman_ на 12.02.10 08:57.
... Напоследък все повече се зарибявам по такива тренировки - следващите седмица две ще съм само на кросфит, а после ще омешам силовите с кросфита.
Поздравления за комплекса!
Това горното не го разбрах много добре... Ще омешаш силовите с кросфит? Но в кросфит има чисто силови комплекси - виж тази тема, например. Или пък това. И това. И доста други силови предизвикателства има.
Ако имаш предвид бодибилдинг тренировки, могат да се съчетават с кросфит. Само трябва да си оставиш време за достатъчно възстановяване.
Времето не е за поздравления, но мерси! ;)
И да - имах предвид бодибилдинг тренировки, просто не се изразих правилно.
Чак сега изгледах клипа от 1вото мнение - пичагата е луд. Аз тягата я правя доста бавно, въпреки малките кг - просто се старая всяко едно повт да ми е перфектно... а не да се изсиля а време и да се изгърбя. На първите няколко повт. от всяка серия не я пускам на пода щангата, а в последните, когато се поуморя всяко едно повторение е с оставяне на щангата долу - все едно сега започвам серията. И така... Надявам се да си подобря аеробната издръжливост и да посваля малко кг без да си броя всяка хапка... просто не мога. А в Кросфита виждам една много добра възможност това да стане. :)
Друго интересно, което забелязах е че и прасците ми се понапрегнаха доста от тягата - странно, но факт!
Айде поздрави и да кръстите и един комплекс с някое звучно българско име хаха - стига с тия Синди-минди :P
А ако вече има и съм го пропуснал се извинявам - тепърва се зачитам тук. :)
Мнението беше редактирано от Madman_ на 12.02.10 09:39.
... да кръстите и един комплекс с някое звучно българско име хаха - стига с тия Синди-минди :P
Не ги кръщаваме ние... ;-) Те отдавна са си кръстени.
А тук става въпрос и за анаеробна издръжливост. Въобще, нещата са здраво преплетени, както обикновено е и в реалността.
Не е нужно да пускаш щангата, но я допирай до пода при всяко повторение. Това за прасците го забелязах и при мен, вероятно се дължи на скоростта на изпълнение. Скоро планирам да правя пак този комплекс и смятам да сваля времето поне до 7 мин, да видим как ще потръгне :) .
Мнението беше редактирано от Vic на 12.02.10 09:58.
че какво ще правиш 7 минути...с тия 60 кила тяга:)))))...това време е ако са 100 кила и правиш лицевите с една ръка...:))))
майтапче де:)))
Понеделник, 08.03.2010
Dead lift & Pushups
Моят резултат:
- 05.11.2009 - 07:30 мин
- 08.03.2010 - 06:35 мин
17.04.10
10:48
Днес първи опит на този комплекс. Останах очуден от себе си - 7:19 ... Мисля, че мога да го направя за 7 минути макс някъде сега. Бая се запотих, но целият комплекс беше изкаран без раздишване, доста добра аеробна издръжливост съм направил.
Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 17.04.10 10:51.
17.04.10
11:16
Жените и те ли на 60 кг да се пускат? :red: Опа, не жените - АЗ :)
Жените и те ли на 60 кг да се пускат? :red: Опа, не жените - АЗ :)
Хахаха!
И ти и останалите жени - 40 кг :coolsmile:
за Венци и Лимка на 100…))))
днес докато отивах към стадиона да потичам, реших, че не ми се тича, а кросфитва..:))))
та...малко с корекции...
тяга-72кг.
лицеви опори-11бр.
9.40мин.
последните 3 серии тяга с раздишване на 5-тите поворения....
сега отивам на сватба..ихуууууууууу
28.04.10
17:14
17 минути!
Доста съм зле в сравнение с останалите. :)
28.04.10
17:17
Кое те затрудни? Аз съм сигурен, че е било аеробната издръжливост на организма ти.
28.04.10
18:57
Да! Прав си, за жалост. :)
11min 40 sec. Следващият път за 10 :) на мен обаче тягата ми е леко над личното тегло :D
Охаа, спря ми тока :D Определено ми хареса и ще има реванш ! :) След 5 рунд малко повече почивах.
08:11 мин.
19.05.10
18:28
Dead lift & Pushups
- 20100519 - 08:27 мин
04.06.10
17:35
Предвид,че съм от 2 месеца на нвд и в последните 2 дни съм на 0 въглехидрати съм доволен от времето за първата си кросфит тренировка с тежести- 9:43мин.
09.06.10
12:24
5:56 - подобрение от почти 2 минути
GreyKnight!
Това е СТРАХОТНО подобрение и много добро време! Дори се замислих дали пък не си объркал броенето и да си пропуснал някой рунд в бързината ;-P.
А, да... и нали се сещаш, че ще ти подобря резултата, следващия път като дойде време да го правя този комплекс :coolgrin:.
09.06.10
17:13
Свърших 7 рунда зааааааа 4 минути някъде...
бързичко младежо...съмнително бързичко...сега ще караш батко си да се запретва:)...погледни после тяга с бърпита раздела:)
09.06.10
18:01
какъв батко? Виждам само дядо!
юли месец ще дойде и ще видиш и шамари...добре, че в София беше кака ти Венци да не те срамя...:)
правено днес в оригиналния вариант с 60кг. и 10 лицеви...но поради липса на секундант с 10 тяги повече, защото преди комплекса си събирам 10 дискчета по 1,5 и 2кг.(за какво ли ги има тези дискове из залата)... и с тях си отчитам бройката, ама едното го бях захвърлил под пейката, до коята правих и чак като легнах за лицеви го видях..:))
6:15 беше времето, като загубих 20-ина секунди в отчитане и молба към един билдер да МРЪДНЕЕЕЕЕ...:)))
много изморена задна верига...лицевите като машина...
кога ли ще дойде момента да потренирам със 100% възстановени крака и гъз...:))
20.06.10
16:15
Аз за 15 мин... вчера. Много кофти на лицевите....ама 100 лицеви опори си е направо чудо за моя милост :)
20.06.10
16:43
айде..не е чак такова чудо:)))
гедай си работата . Чудо е.
И аз му се каня...току-виж ми провървяло с лицевите. И мен ме мъчат, Венци, даже не знам дали сто броя мога да направя. Но докато не опита човек....
Съмнително бързо.
Или със съмнителна техника изпълнено.
20.06.10
17:42
Ако нещо е под въпрос, то това биха били лицевите - но не мисля да съм ги правил плитки :). Ако не ти се вярва - твоя работа. Хейтвай колкото щеш и си мизерствай :). Успех с трибоя и поздрави!