Да тренирам ли по програмата или ?

12.11.09
09:24

Здравейте,от около 10 дена ходя на фитнес и вчера като ходих и тренирах за гърди и рамене,а днес трябва да тренирам краката и + 1 упражнение за бицепса и 1 упражнение за трицепса ,но вчера получих мускулна треска в гърдите (мога да кажа,че е силна) и се усеща леко и в рамената,та въпросът ми е да ходя ли днес изобщо на фитнес да се хабя излишно или просто да махна упражненията за бицепса и трицепса за да не натоварвам излишно гърдите ? (при положение,че сигурно и на краката ще си направя мускулна треска поне като почивам да не ме е яд само за 1 гърди и рамене).Общо взето тренирам за маса и си слагам тежести колкото най-много издържа,но се съобразявам така,че да мога да си направя повторенията,а не по средата да се сгъна,всмисал искам да стресирам мускула сега като започвам за да порасне,защото тренирам за маса и взимам гейнер и този начин ми се стори най-оптимален :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1