PANDIZ: DOGGCRAPP TRAINING LOG

Темата е заключена.
Прескочи до:

22.08.10
16:55

Такам, напоследък нямам апетит и се мъча да ям дори малко, ходя да тренирам на 1 или най много на 2 яденета (измъчени) чат-пат. Днес мърляво ми беше нещо, мислех да не ходя, но все пак успях да се надъхам и отидох.

Пирамиди до:

Хеликоптер - 50кг х 15-16
Френско разгъване - 40кг х 10
Набиране в неутрален хват - +10кг х 7
Горна мъртва тяга (от 40см поставка) - 190кг х 8, 200кг х 8 (с фитили)
Бицепсово сгъване с крив лост - 50кг х 11 (без клатене)

Това е. Не съм почивал след 15 септември, макар, че трябваше. Тренирах. Нещо не съм възстановен, сега 2 почивки. (после напади, никакви клекове) :)

Мнението беше редактирано от El padre на 23.08.10 01:55.

22.08.10
18:40

Нещо безинтересен ви се вижда дневника ми. Искахте снимки преди. Ето снимки. 

Когато започнах тренировки:

Мнението беше редактирано от El padre на 24.09.10 21:06.

22.08.10
18:41

Година по-късно.

Мнението беше редактирано от El padre на 23.08.10 02:07.

22.08.10
18:49

Импосибъл :О

22.08.10
18:51

Изглеждаш поне 90кг

22.08.10
18:54

Е явно си е посибъл- браво... ето че с тъпчене и яки тренировки става, поне второ доказателство ми е това на мен, че тия дето твърдят, че не могат да качват не се стараят достатъчно...

22.08.10
19:09

И за година си качил 20 кг ?

22.08.10
19:11

казано от Madboy на 22.08.10, 19:09:

И за година си качил 20 кг ?

30кг. Писал съм го над 10 пътя. Даже на тази страница го има опоменато.

Мнението беше редактирано от El padre на 23.08.10 14:37.

22.08.10
19:13

А какви добавки си ползвал ? :D

22.08.10
19:18

казано от Madboy на 22.08.10, 19:13:

А какви добавки си ползвал ? :D

Бях си взел някакви аминокиселини на хапчета преди време на неизвестна фирма, но точно тогава бях в застой и не качих нищо. И витаминчета за деца също. :)

Мнението беше редактирано от El padre на 24.08.10 23:48.

22.08.10
19:20

казано от CKOTA на 22.08.10, 18:54:

Е явно си е посибъл- браво... ето че с тъпчене и яки тренировки става, поне второ доказателство ми е това на мен, че тия дето твърдят, че не могат да качват не се стараят достатъчно...

Сложи който и да е путьо на неговата диета. Тогава вече ще има шамари ако никой не качва. Снимай се в поза, Ваньо, и думата “пътя” вече само с мое разрешение ще я ползваш!

22.08.10
19:39

И каква ми е диетата толкова? Нито съм на хранителни добавки, нито хранителен режим спазвам. 3-4 млека на ден + някоя закуска и някакви яйца там, и чат-пат вкарвам нещо по-свястно за ядене, ако имам апетит (което го нямам от доста време насам). Опитах се да ям като хората с месо и ориз, но не ме бива нещо. Отказах се. Правил съм 3-4 пътя луди работи с високи въглехидрати, но не е кой знае какво, че да подлежи на обсъждане. Не е хубаво да сваляш летвата на човек който си съдира гъза и се труди много или пък да хиперболизираш. Ти като омазняваш, на 1800 калории (или поне не топиш видимо мазнините), аз какво да направя, че ти се вижда много яденето ми. :)

Хранене днес:

100 грама овес във вода, 4 цели яйца, малко сок закуската
преди тренировка не ядох, не бях гладен, и ми се драйфаше, но хапнах 1 картоф
след нея литър прясно мляко
сега сандвич със свинско и кисело мляко
после някакво месо с хляб и манджа
и преди лягане още 1 мляко.

Е, толкова много ли е? :)

Мнението беше редактирано от El padre на 23.08.10 02:17.

22.08.10
19:45

Очевидно не четеш чужди дневници. Прегледай архива от дневници назад из страниците, хората, които са се отказали. Съдират си гъза да ядат 3000 калории на ден.

22.08.10
19:49

Прав си, не чета други дневници, да. Хич не ми е на оная работа, кой какво и кога е ял и какво е правил. Нито се тъпча, нито гладувам, просто гледам да има протеин в корема и да съм нахранен. :)

Мнението беше редактирано от El padre на 22.08.10 19:52.

22.08.10
19:52

Да де моя, ама 2 те снимки поне да бяха в гръб и 2 те, или в лице, те нямат нищо общо, върви ги сравнявай. Вижда се, че си по-едър, толкос.

22.08.10
20:04

Нали искахте снимки преди време, какво недоволствате пък сега? С такива разполагам и толкос. Не съм манекенче да се снимам от пред, от зад, от ляво, дясно, в профил, в пози, напомпен и т.н. И защо трябва да ме сравнявате (преди/сега) аз не тренирам за голяма маса и релеф, те килограмите си идват като страничен ефект в последствие от тежките тренировки така от нищото. :)

Мнението беше редактирано от El padre на 23.08.10 13:17.

23.08.10
06:08

Аве заеби от нищото. Идват от 10те кила храна на ден.

23.08.10
06:51

Евалата  братле 170кг мъртва тяга и 140 клек супер и то само за 1 година, а някакви проблеми имаш ли с кръста и нещо друго или не ? :) Питам понеже мисля и аз да започна с по-тежко да тренирам. :) Успех!

Мнението беше редактирано от r0ck на 23.08.10 19:59.

23.08.10
13:03

Нямам никакви проблеми за сега да чукна на дърво. Иначе мъртвата тяга ми е към 180кг без фитил и 145кг клек.

Мнението беше редактирано от El padre на 23.08.10 13:33.

АВ

23.08.10
13:58

Целия този напредък къде мислиш да го приложиш.
Ако всичко това си го постигнал за една година наистина е изключително.
Тренираш ли под нечий надзор.

23.08.10
14:34

казано от Ангел Василев Тодоров на 23.08.10, 13:58:

Целия този напредък къде мислиш да го приложиш.
Ако всичко това си го постигнал за една година наистина е изключително.
Тренираш ли под нечий надзор.

Не е кой знае какво, но все пак не тренирам под нечий надзор, правя каквото си поискам стига да е тежко и да има обем и да се възстановявам добре. :)

Мнението беше редактирано от El padre на 23.08.10 14:34.

ПИ

23.08.10
15:27

Ейй, сеедно си излязъл от някое списание.
Respect!

АВ

23.08.10
17:19

Безотговорно е да се хвърляш на най-тежкото само на своя глава.

26.08.10
12:55

Новата ми програма е:

Day 1 - Bench Press, Shoulder Press, Skull Crusher, Hammer Chin-Ups, Rack Deadlift
Day 2 - Squat, Barbell Curl, Reverse Curl, Standing Calf Raise, Romanian Deadlift

По метода на Doggcrapp на Данте. Доста я въртях докато я пригодя за себе си и ми харесва така. Обаче махнах някои елементи. Прави се по 1 сет от всяко упражнение до отказ с максимална тежест (като се цели да се направят поне 8 повторения), вдишва се 10 пъти (15-20 секунди) и се прави веднага още един мини-сет в стил “пауза-почивка”, после пак 10 дълбоки вдишвания и още един мини-сет и общия брой повторения се обединяват в един общ голям сет. Тренира се през ден. Когато се достигнат 15 повторения в дадено движение, работните килограми се вдигат. След всеки сет използваната МГ се разтяга екстремно до ужасна болка. Яде се много. Както се вижда няма конкретен акцент а се тренира за цялостен прогрес, т.е изоставащите МГ са си все още изоставащи. :)

Най интересното е, че се тренира екстра бързо с малък обем и висока интенивност. Излизат общо около 24 серии за цялата седмица. Нещо ново за човек, свикнал да тренира с огромен обем в тип “25” и тежки упражнения. :)

Очаквам добри резултати, след като прочетох приятните отзиви в интернет, ако ми хареса и е продуктивна може да остана с нея до зимата.

ПП. Ползват се само базови многоставни упражнения, уредите и скрипците са ЗАБРАНЕНИ! ;)

I’ll BE BACK! ;]

Мнението беше редактирано от El padre на 30.08.10 15:13.

26.08.10
18:32

Извинявай, само малка поправка “25-те повторения”, общо взето са ..малък обем. Затова и съм малко скептичен към преминаването на още по-нисък обем и тренирането до отказ в има-няма 1 серия. По-скоро,  по-обемна тренировка би била по-подходяща след продължително малообемно трениране с висока честота и интензивност. Залагам на това, че си посвикнал на тренировки с висока интензивност и нисък обем, издържливостта ти най-вероятно куца, а с този тип тренировка, акцентираш на още по-нисък обем -1 работна серия, по-ниска честота на трениране и т.н..
Лично мнение де, няма лошо да опиташ. Следим! :)

26.08.10
19:10

Преди само от клека ми се насъбираха около 10 тона обем за седмица, не мисля, че е толкова малко. Сега ще тренирам по-разредено, но и ще мога да използвам по-големи тежести при по-добро възстановяване и няма да се чувствам като пребит на другия ден. Мисля, че ще има ефект, пък ще видим. :)

пп. То тая програма е далечен братовчет на “Milk & Squat” : ))

Мнението беше редактирано от El padre на 26.08.10 19:12.

26.08.10
19:56

10тона, спокойно можеш да ги докараш в 1 тренировка, а не за седмица, ако това ти е целта. Е, освен удовлетворението от достигнето им, друг ефект от самоцелно търсене на Nтона, не виждам.
Най-лесно ще ги постигнеш с множество повторения и серии с неголяма интензивност.

Пример - 5х5 клек със 100кг са 2500кг, 5х10х75кг е приблизително 30% по-голям тонаж.
5 тона, можеш да направиш от 9 серии за гърди и то със средна тежест 60ина кг. В същото време, тази тежест може да ти е подходяща по-скоро за загрявка, отколкото за работна. Затова и написах, че това с 25-те повторения е по-скоро метод с нисък обем.
Та...не се води по тонажа, сам по себе си, не означава нищо.
При DC: още по-ниска интензивност, още по-нисък обем, по-ниска честота на трениране. Моето предположение беше, че това би било по-стимулиращо, след тренировки с по-ниска интензивност от препоръчваната в DC, съответно с по-висок обем... :)

26.08.10
21:05

Този твой коментар последният доста ме издразни. Може би защото пишеш глупави неща, дето въобще не ме греят. :)

Мнението беше редактирано от El padre на 26.08.10 21:17.

26.08.10
21:39

Пич ти си леко тъп май.

26.08.10
21:42

казано от Никола на 26.08.10, 21:39:

Пич ти си леко тъп май.

Ми не просто не ми се занимава да пиша дълги коментари и го карам по кратката процедура. Не мислиш ли, че ако имах нужда от съвет щях да питам? :)

Мнението беше редактирано от El padre на 26.08.10 21:44.

26.08.10
21:54

Тва, че те мързи да пишеш не значи че коментара на СТАЛКЕР е бил глупави неща ;)

Беше ясно от началото , че Пандиза ще стане такава батка.

26.08.10
21:58

Айде пак започнаха да ме хранят. :) Ми като не ви изнася не пишете просто бе.

27.08.10
16:33

Написах, че 10тона не са много и се фръцна като обидена ученичка  :D
Явно, не съм добър педагог... щом при толкова добро желание, взех че нараних психиката и самочувствието ти.

Сори :)

29.08.10
23:47

Пу%ьо, хилав си бе :)
И освен че си хилав си и слаб :)
Освен, че си слаб физически си слаб и психически, което е по-зле :)
Радвам се, че ми завиждаш за мерките, но те дори не са ми приоритет :)
Качил съм 20 кг от както почнах да тренирам.Ти си качил 30.Нищо, че си с 10 см по висок защо по дяволите си мислиш, че костите ти са едри?! :)

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/41169/P600/

Виж си кльощавата снимка бе:) аз даже когато не тренирах бях доста по здрав от теб :) Така, че вземи се въздържай малко от заяждане :)
Бих ти предложил да се видим наживо даже, но скоро нямам път към Загората, а и ще прозвучи прекалено offensive.

30.08.10
00:13

Уоу, нещо доста лесно се палиш. Аз ти отговорих по съвсем обикновен начин с лека закачка, а ти тръгваш да псуваш и обиждаш като първия teen селяндур (колко съм слаб, хилав, кльощав и не знам си какво го знам и се старая, какво те бърка това тебе - нали ТИ си здрав батка :)), че даже и на бой се надъхваш да скачаш. Ха, представяте ли си?... Не си ли малкo голям за такива работи? Че си “леко” враждебно настроен и не ме харесваш особенно, е ясно, но чак пък толкоз и то в някакъв интернет форум? Ако толкова не ви харесвам и ви дразня до такава степен, че просто не искате да ме виждате, просто кажете, ще спра да посещавам този форум - има лесно. ;)

И с риск да прозвуча все едно ме е страх, дори и да имаш път към Загората, дори и да искаш да се видим аз няма да дойда. Независимо дали си враждебно или приятелски настроен, с хора или самичък, с цел или без. И това което съм видях от теб, нищо лично, но не си ми един от любимците от тези тук, особенно вече. Айде тука има доста на моята възраст и по-малки, които лесно щяха да се запалят да тръгнах да хукат и заплашват ама, не сериозно човек, не съм го очаквал от тебе. :)

Междудругото това можеше и малко на лично да го напишеш, все пак нямаше нужда целия форум да ни гледа сиира. Айде аз вече съм се изложил сигурно и повечето от вас не ме харесват (то си е така, личи си) освен, че не четете и следите дневника ми, и не ви интересува какво пиша, ами ти? :)

Ха, сега до утре 15 човека ще ме нахранят и нито един няма да се застъпи за мен, знам. :)

Мнението беше редактирано от El padre на 30.08.10 04:00.

30.08.10
00:19

казано от Иван Лординов на 30.08.10, 00:13:

Уоу, нещо доста лесно се палиш. Аз ти отговорих по съвсем обикновен начин с лека закачка, а ти тръгваш да псуваш и обиждаш като първия teen селяндур (колко съм слаб, хилав, кльощав и не знам си какво го знам и се старая, какво те бърка това тебе - нали ТИ си здрав батка :)), че даже и на бой се надъхваш да скачаш. Ха, представяте ли си?... Не си ли малкичко голям за такива работи? Че си “леко” враждебно настроен и не ме харесваш особенно, е ясно, но чак пък толкоз и то в някакъв интернет форум? Ако толкова не ви харесвам и ви дразня до такава степен, че просто не искате да ме виждате, просто кажете, ще спра да посещавам този форум - има лесно. ;)

И с риск да прозвуча все едно ме е страх, дори и да имаш път към загората, дори и да искаш да се видим аз няма да дойда. Независимо дали си враждебно или приятелски настроен, с хора или самичък, с цел или без. И това което съм видях от теб, нищо лично, но не си ми един от любимците от тези тук, особенно вече. Айде тука има доста на моята възраст и по-малки, които лесно щяха да се запалят да тръгнах да хукат и заплашват ама, не сериозно човек, не съм го очаквал от тебе. :)

Междудругото това можеше и малко на лично да го напишеш, все пак нямаше нужда целия форум да ни гледа сиира. Айде аз вече съм се изложил сигурно и повечето от вас не ме харесват (то си е така, личи си) освен, че не четете и следите дневника ми, и не ви интересува какво пиша, ами ти? :)

Просто имам слаба толерантност към “бавни” хора:) С времето се натрупва и си го казвам ;)

30.08.10
00:36

Някой си мислят, че се държа лошо и се мисля за голяма работа/батка, като келеш с гадно поведение, липса на респект и т.н., но това не е така. Просто немога да се променя и да се правя на путка, мазняр, фенка или авер както доста хора тук, вярно си е че повечето са доста зле... (има и стабиляги де тук-таме, които наистина им свалям шапка и ме изпълват... Някой сега да не се обиди на лично, просто аз виждам така нещата). :)

И немога да си изкривя физиономията и да кажа в супер форма си браво брато, мега ме кефиш, де да имах твоите плочки, страхотен релеф, обем и т.н. (също така мега бавния прогрес, лоша симетрия, омазняване на ниски калории, трудно чистене, трудно трупане на маса, несериозност, липса на знания и литература в тази област и прочие). Мога да аргументирам всяко от твърденията си. Разбира се, няма перфектни, но просто хората си мислят, че това е максималното, което могат да направят за себе си, но това е твърде малко, разспускат се, лигавят се. Незагриженост, после толкова са ми възможностите. Аз мисля, че те могат мнооого повече. :)

Това е с времето ми се натрупа и си го казвам.

Мнението беше редактирано от El padre на 30.08.10 01:10.

30.08.10
16:03

Заключен по молба на автора.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1