Такам, напоследък нямам апетит и се мъча да ям дори малко, ходя да тренирам на 1 или най много на 2 яденета (измъчени) чат-пат. Днес мърляво ми беше нещо, мислех да не ходя, но все пак успях да се надъхам и отидох.
Пирамиди до:
Хеликоптер - 50кг х 15-16
Френско разгъване - 40кг х 10
Набиране в неутрален хват - +10кг х 7
Горна мъртва тяга (от 40см поставка) - 190кг х 8, 200кг х 8 (с фитили)
Бицепсово сгъване с крив лост - 50кг х 11 (без клатене)
Това е. Не съм почивал след 15 септември, макар, че трябваше. Тренирах. Нещо не съм възстановен, сега 2 почивки. (после напади, никакви клекове) :)
Мнението беше редактирано от El padre на 23.08.10 01:55.
Нещо безинтересен ви се вижда дневника ми. Искахте снимки преди. Ето снимки.
Когато започнах тренировки:
Мнението беше редактирано от El padre на 24.09.10 21:06.
Година по-късно.
Мнението беше редактирано от El padre на 23.08.10 02:07.
Е явно си е посибъл- браво... ето че с тъпчене и яки тренировки става, поне второ доказателство ми е това на мен, че тия дето твърдят, че не могат да качват не се стараят достатъчно...
казано от Madboy на 22.08.10, 19:09:
И за година си качил 20 кг ?
30кг. Писал съм го над 10 пътя. Даже на тази страница го има опоменато.
Мнението беше редактирано от El padre на 23.08.10 14:37.
казано от Madboy на 22.08.10, 19:13:
А какви добавки си ползвал ? :D
Бях си взел някакви аминокиселини на хапчета преди време на неизвестна фирма, но точно тогава бях в застой и не качих нищо. И витаминчета за деца също. :)
Мнението беше редактирано от El padre на 24.08.10 23:48.
казано от CKOTA на 22.08.10, 18:54:
Е явно си е посибъл- браво... ето че с тъпчене и яки тренировки става, поне второ доказателство ми е това на мен, че тия дето твърдят, че не могат да качват не се стараят достатъчно...
Сложи който и да е путьо на неговата диета. Тогава вече ще има шамари ако никой не качва. Снимай се в поза, Ваньо, и думата “пътя” вече само с мое разрешение ще я ползваш!
И каква ми е диетата толкова? Нито съм на хранителни добавки, нито хранителен режим спазвам. 3-4 млека на ден + някоя закуска и някакви яйца там, и чат-пат вкарвам нещо по-свястно за ядене, ако имам апетит (което го нямам от доста време насам). Опитах се да ям като хората с месо и ориз, но не ме бива нещо. Отказах се. Правил съм 3-4 пътя луди работи с високи въглехидрати, но не е кой знае какво, че да подлежи на обсъждане. Не е хубаво да сваляш летвата на човек който си съдира гъза и се труди много или пък да хиперболизираш. Ти като омазняваш, на 1800 калории (или поне не топиш видимо мазнините), аз какво да направя, че ти се вижда много яденето ми. :)
Хранене днес:
100 грама овес във вода, 4 цели яйца, малко сок закуската
преди тренировка не ядох, не бях гладен, и ми се драйфаше, но хапнах 1 картоф
след нея литър прясно мляко
сега сандвич със свинско и кисело мляко
после някакво месо с хляб и манджа
и преди лягане още 1 мляко.
Е, толкова много ли е? :)
Мнението беше редактирано от El padre на 23.08.10 02:17.
Очевидно не четеш чужди дневници. Прегледай архива от дневници назад из страниците, хората, които са се отказали. Съдират си гъза да ядат 3000 калории на ден.
Прав си, не чета други дневници, да. Хич не ми е на оная работа, кой какво и кога е ял и какво е правил. Нито се тъпча, нито гладувам, просто гледам да има протеин в корема и да съм нахранен. :)
Мнението беше редактирано от El padre на 22.08.10 19:52.
Да де моя, ама 2 те снимки поне да бяха в гръб и 2 те, или в лице, те нямат нищо общо, върви ги сравнявай. Вижда се, че си по-едър, толкос.
Нали искахте снимки преди време, какво недоволствате пък сега? С такива разполагам и толкос. Не съм манекенче да се снимам от пред, от зад, от ляво, дясно, в профил, в пози, напомпен и т.н. И защо трябва да ме сравнявате (преди/сега) аз не тренирам за голяма маса и релеф, те килограмите си идват като страничен ефект в последствие от тежките тренировки така от нищото. :)
Мнението беше редактирано от El padre на 23.08.10 13:17.
23.08.10
06:08
Аве заеби от нищото. Идват от 10те кила храна на ден.
Евалата братле 170кг мъртва тяга и 140 клек супер и то само за 1 година, а някакви проблеми имаш ли с кръста и нещо друго или не ? :) Питам понеже мисля и аз да започна с по-тежко да тренирам. :) Успех!
Мнението беше редактирано от r0ck на 23.08.10 19:59.
Нямам никакви проблеми за сега да чукна на дърво. Иначе мъртвата тяга ми е към 180кг без фитил и 145кг клек.
Мнението беше редактирано от El padre на 23.08.10 13:33.
23.08.10
13:58
Целия този напредък къде мислиш да го приложиш.
Ако всичко това си го постигнал за една година наистина е изключително.
Тренираш ли под нечий надзор.
казано от Ангел Василев Тодоров на 23.08.10, 13:58:
Целия този напредък къде мислиш да го приложиш.
Ако всичко това си го постигнал за една година наистина е изключително.
Тренираш ли под нечий надзор.
Не е кой знае какво, но все пак не тренирам под нечий надзор, правя каквото си поискам стига да е тежко и да има обем и да се възстановявам добре. :)
Мнението беше редактирано от El padre на 23.08.10 14:34.
23.08.10
15:27
Ейй, сеедно си излязъл от някое списание.
Respect!
23.08.10
17:19
Безотговорно е да се хвърляш на най-тежкото само на своя глава.
Новата ми програма е:
Day 1 - Bench Press, Shoulder Press, Skull Crusher, Hammer Chin-Ups, Rack Deadlift
Day 2 - Squat, Barbell Curl, Reverse Curl, Standing Calf Raise, Romanian Deadlift
По метода на Doggcrapp на Данте. Доста я въртях докато я пригодя за себе си и ми харесва така. Обаче махнах някои елементи. Прави се по 1 сет от всяко упражнение до отказ с максимална тежест (като се цели да се направят поне 8 повторения), вдишва се 10 пъти (15-20 секунди) и се прави веднага още един мини-сет в стил “пауза-почивка”, после пак 10 дълбоки вдишвания и още един мини-сет и общия брой повторения се обединяват в един общ голям сет. Тренира се през ден. Когато се достигнат 15 повторения в дадено движение, работните килограми се вдигат. След всеки сет използваната МГ се разтяга екстремно до ужасна болка. Яде се много. Както се вижда няма конкретен акцент а се тренира за цялостен прогрес, т.е изоставащите МГ са си все още изоставащи. :)
Най интересното е, че се тренира екстра бързо с малък обем и висока интенивност. Излизат общо около 24 серии за цялата седмица. Нещо ново за човек, свикнал да тренира с огромен обем в тип “25” и тежки упражнения. :)
Очаквам добри резултати, след като прочетох приятните отзиви в интернет, ако ми хареса и е продуктивна може да остана с нея до зимата.
ПП. Ползват се само базови многоставни упражнения, уредите и скрипците са ЗАБРАНЕНИ! ;)
I’ll BE BACK! ;]
Мнението беше редактирано от El padre на 30.08.10 15:13.
Извинявай, само малка поправка “25-те повторения”, общо взето са ..малък обем. Затова и съм малко скептичен към преминаването на още по-нисък обем и тренирането до отказ в има-няма 1 серия. По-скоро, по-обемна тренировка би била по-подходяща след продължително малообемно трениране с висока честота и интензивност. Залагам на това, че си посвикнал на тренировки с висока интензивност и нисък обем, издържливостта ти най-вероятно куца, а с този тип тренировка, акцентираш на още по-нисък обем -1 работна серия, по-ниска честота на трениране и т.н..
Лично мнение де, няма лошо да опиташ. Следим! :)
Преди само от клека ми се насъбираха около 10 тона обем за седмица, не мисля, че е толкова малко. Сега ще тренирам по-разредено, но и ще мога да използвам по-големи тежести при по-добро възстановяване и няма да се чувствам като пребит на другия ден. Мисля, че ще има ефект, пък ще видим. :)
пп. То тая програма е далечен братовчет на “Milk & Squat” : ))
Мнението беше редактирано от El padre на 26.08.10 19:12.
10тона, спокойно можеш да ги докараш в 1 тренировка, а не за седмица, ако това ти е целта. Е, освен удовлетворението от достигнето им, друг ефект от самоцелно търсене на Nтона, не виждам.
Най-лесно ще ги постигнеш с множество повторения и серии с неголяма интензивност.
Пример - 5х5 клек със 100кг са 2500кг, 5х10х75кг е приблизително 30% по-голям тонаж.
5 тона, можеш да направиш от 9 серии за гърди и то със средна тежест 60ина кг. В същото време, тази тежест може да ти е подходяща по-скоро за загрявка, отколкото за работна. Затова и написах, че това с 25-те повторения е по-скоро метод с нисък обем.
Та...не се води по тонажа, сам по себе си, не означава нищо.
При DC: още по-ниска интензивност, още по-нисък обем, по-ниска честота на трениране. Моето предположение беше, че това би било по-стимулиращо, след тренировки с по-ниска интензивност от препоръчваната в DC, съответно с по-висок обем... :)
Този твой коментар последният доста ме издразни. Може би защото пишеш глупави неща, дето въобще не ме греят. :)
Мнението беше редактирано от El padre на 26.08.10 21:17.
казано от Никола на 26.08.10, 21:39:
Пич ти си леко тъп май.
Ми не просто не ми се занимава да пиша дълги коментари и го карам по кратката процедура. Не мислиш ли, че ако имах нужда от съвет щях да питам? :)
Мнението беше редактирано от El padre на 26.08.10 21:44.
Тва, че те мързи да пишеш не значи че коментара на СТАЛКЕР е бил глупави неща ;)
26.08.10
21:56
Беше ясно от началото , че Пандиза ще стане такава батка.
Айде пак започнаха да ме хранят. :) Ми като не ви изнася не пишете просто бе.
Написах, че 10тона не са много и се фръцна като обидена ученичка :D
Явно, не съм добър педагог... щом при толкова добро желание, взех че нараних психиката и самочувствието ти.
Сори :)
Пу%ьо, хилав си бе :)
И освен че си хилав си и слаб :)
Освен, че си слаб физически си слаб и психически, което е по-зле :)
Радвам се, че ми завиждаш за мерките, но те дори не са ми приоритет :)
Качил съм 20 кг от както почнах да тренирам.Ти си качил 30.Нищо, че си с 10 см по висок защо по дяволите си мислиш, че костите ти са едри?! :)
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/41169/P600/
Виж си кльощавата снимка бе:) аз даже когато не тренирах бях доста по здрав от теб :) Така, че вземи се въздържай малко от заяждане :)
Бих ти предложил да се видим наживо даже, но скоро нямам път към Загората, а и ще прозвучи прекалено offensive.
Уоу, нещо доста лесно се палиш. Аз ти отговорих по съвсем обикновен начин с лека закачка, а ти тръгваш да псуваш и обиждаш като първия teen селяндур (колко съм слаб, хилав, кльощав и не знам си какво го знам и се старая, какво те бърка това тебе - нали ТИ си здрав батка :)), че даже и на бой се надъхваш да скачаш. Ха, представяте ли си?... Не си ли малкo голям за такива работи? Че си “леко” враждебно настроен и не ме харесваш особенно, е ясно, но чак пък толкоз и то в някакъв интернет форум? Ако толкова не ви харесвам и ви дразня до такава степен, че просто не искате да ме виждате, просто кажете, ще спра да посещавам този форум - има лесно. ;)
И с риск да прозвуча все едно ме е страх, дори и да имаш път към Загората, дори и да искаш да се видим аз няма да дойда. Независимо дали си враждебно или приятелски настроен, с хора или самичък, с цел или без. И това което съм видях от теб, нищо лично, но не си ми един от любимците от тези тук, особенно вече. Айде тука има доста на моята възраст и по-малки, които лесно щяха да се запалят да тръгнах да хукат и заплашват ама, не сериозно човек, не съм го очаквал от тебе. :)
Междудругото това можеше и малко на лично да го напишеш, все пак нямаше нужда целия форум да ни гледа сиира. Айде аз вече съм се изложил сигурно и повечето от вас не ме харесват (то си е така, личи си) освен, че не четете и следите дневника ми, и не ви интересува какво пиша, ами ти? :)
Ха, сега до утре 15 човека ще ме нахранят и нито един няма да се застъпи за мен, знам. :)
Мнението беше редактирано от El padre на 30.08.10 04:00.
казано от Иван Лординов на 30.08.10, 00:13:
Уоу, нещо доста лесно се палиш. Аз ти отговорих по съвсем обикновен начин с лека закачка, а ти тръгваш да псуваш и обиждаш като първия teen селяндур (колко съм слаб, хилав, кльощав и не знам си какво го знам и се старая, какво те бърка това тебе - нали ТИ си здрав батка :)), че даже и на бой се надъхваш да скачаш. Ха, представяте ли си?... Не си ли малкичко голям за такива работи? Че си “леко” враждебно настроен и не ме харесваш особенно, е ясно, но чак пък толкоз и то в някакъв интернет форум? Ако толкова не ви харесвам и ви дразня до такава степен, че просто не искате да ме виждате, просто кажете, ще спра да посещавам този форум - има лесно. ;)
И с риск да прозвуча все едно ме е страх, дори и да имаш път към загората, дори и да искаш да се видим аз няма да дойда. Независимо дали си враждебно или приятелски настроен, с хора или самичък, с цел или без. И това което съм видях от теб, нищо лично, но не си ми един от любимците от тези тук, особенно вече. Айде тука има доста на моята възраст и по-малки, които лесно щяха да се запалят да тръгнах да хукат и заплашват ама, не сериозно човек, не съм го очаквал от тебе. :)
Междудругото това можеше и малко на лично да го напишеш, все пак нямаше нужда целия форум да ни гледа сиира. Айде аз вече съм се изложил сигурно и повечето от вас не ме харесват (то си е така, личи си) освен, че не четете и следите дневника ми, и не ви интересува какво пиша, ами ти? :)
Просто имам слаба толерантност към “бавни” хора:) С времето се натрупва и си го казвам ;)
Някой си мислят, че се държа лошо и се мисля за голяма работа/батка, като келеш с гадно поведение, липса на респект и т.н., но това не е така. Просто немога да се променя и да се правя на путка, мазняр, фенка или авер както доста хора тук, вярно си е че повечето са доста зле... (има и стабиляги де тук-таме, които наистина им свалям шапка и ме изпълват... Някой сега да не се обиди на лично, просто аз виждам така нещата). :)
И немога да си изкривя физиономията и да кажа в супер форма си браво брато, мега ме кефиш, де да имах твоите плочки, страхотен релеф, обем и т.н. (също така мега бавния прогрес, лоша симетрия, омазняване на ниски калории, трудно чистене, трудно трупане на маса, несериозност, липса на знания и литература в тази област и прочие). Мога да аргументирам всяко от твърденията си. Разбира се, няма перфектни, но просто хората си мислят, че това е максималното, което могат да направят за себе си, но това е твърде малко, разспускат се, лигавят се. Незагриженост, после толкова са ми възможностите. Аз мисля, че те могат мнооого повече. :)
Това е с времето ми се натрупа и си го казвам.
Мнението беше редактирано от El padre на 30.08.10 01:10.