Стандартна програма - деиства ли ?

20.11.09
22:36

Значи аз тренирам по стандартна за мен програва и искам  да рабера правилно ли да тренирам по нея !?

Понеделник:
Гърди: средна лежанка 5 серии , горна 4 серии , и долна 4 серии , кофички 4 серии , флаис 3 серии ( понякога замествам последните 2 с подобни упражнения )

Сряда:
Гръб:скрепец пред и задгръб 4 серии , загребване 4 серии и още на 2 уреда правя , но немога много точно да обесня какви са :)

Петък:
Ръце: бицепс и трицепс  по 3 упражнения и от 2-те

Събота:
Рамо,корем,крака и трапец

С всяка серия увеличавам тежеста (това е за всички упражнения)

ПИ

20.11.09
22:38

Стаж, години .. дрън, дрън?

20.11.09
22:41

С тия 20 серии за гърдите, имаш ли някакъв напредък?

20.11.09
22:59

ами не много голям . Аз затова и пусках тази тема за да разбера кое е по правилно да продължа по нея или да почна друга , защото видях от форума едно която е доста добра :) . Оч . Тренирам по тази програма , защото повечето ми приятели тренират така , а и не само те , а и доста други които ходят на фитнес :)

Мнението беше редактирано от dadada на 20.11.09 23:02.

21.11.09
12:03

Ами да разгледах ги , харесах си 5х5 за сила . Сега починах 1 седмица и от понеделника я почвам програмата , но немисля да правя чак толкова крака . Кажете добре ли ще е да заместя за някои дни упражненията за крака супражнения за други мускулни групи , защото имам големи крака и не мисля че ми е нужно още :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1