Моята Програмка :)

21.11.09
06:42

Здравейте маняци и манячки :).Ето това е моята 5 дневна програма,целта ми е покачване на ММ.Храня се предимно с месо по 5-6 пъти на ден.17год.177см.69кг.6 месеца стаж.Ето е и нея
Ден 1:Гърди,Корем
1-Полулег
2-Лег
3-Флайс
4-Кросоувър
1-Коремни преси
2-Повдигане на краката
Ден 2:Гръб
1-Набиране
2-Мечка
3-Скрипец зад врат
4-Тяга
5-Вертикален Скрипец
Ден 3:Рамо,Трапец,Корем
1.Преса пред гърди
2.Вертолет
3.Повдигане ръце в страни
4.На машината за задно рамо
5.За Тръпец с дъмбели
6.Корема като Ден 1
Ден 4:Ръце
1.Щанга тесен хват
2.Френско
3.На Скрипеца
4.Бицепсово сгъване с щанга
5.Скотово с щанга
6.Скотово на скрипеца
7.За предмишница с щанга сгъване и разгъване
Ден 5:Крака
1.Клек
2.Лег Преса
3.Сгъвач
4.Разгъвач
5.За Прасец

Като цяло това е. :) Благодаря предварително

21.11.09
10:42

казано от HealthStore Консултант на 21.11.09, 10:06:

Здрасти, пробвай да събереш ръцете и рамото в един ден, 5 дни е прекалено много за човек с стаж 6 месеца, няма да успееш да се възстановяваш от тренировките.
Гърди: Може да пропуснеш кросоувъра
Гръб: Само 1 скрипец на тренировка, и ги сменяй.
Рамо, Ръце: Имаш прекалено много упражнения, намали ги за рамена 3, ръце 2-3.

А относно храната,
Само с месо няма да стане, трябват ти и солидно количество въглехидрати за да си набавяш все пак енергия от някъде.
Някакви добавки в момента приемаш ли ? Протеин, аминокиселини ?

За въстановяването нямам проблеми.Рамото сам го отдели защото ми е най-силната мускулна група ( О_о ).А за храната предимно месо и богати на въхлехидрати храни ям :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1