Помогнете ми с допълването на програма:)

29.11.09
08:28

Здравейте, на скоро бях пуснал друга тема , в която питах за свалянето на излишните мазнини..
Прочетох една изключително полезна статия , която отговори на много от въпросите ми:
TMUSCLE

В нея има полу-готова програма , по - която се тренира и има въпроси относно някои от упражненията.

CIRCUIT A (12-15 reps per set)

A1. Horizontal pushing exercise Лежанка
A2. Quads-dominant exercise Клекове с щанга
A3. Horizontal pulling exercise Гребане с дъмбел
A4. Hamstrings-dominant exercise
A5. Abdominal exercise Коремни преси

CIRCUIT B (15-20 reps per set)

B1. Vertical pushing exercise Triceps Dip ( http://www.youtube.com/watch?v=nx9gVDCnT84 )
B2. Quads-dominant exercise
B3. Vertical pulling exercise
B4. Hamstrings-dominant exercise
B5. Abdominal exercise Повдигане на крака към гърдите

CIRCUIT C — OPTIONAL (15-20 reps per set)

C1. Biceps exercise Сгъване с дъмбели
C2. Calves exercise
C3. Triceps exercise Скрипец
C4. Abdominal exercise Наклон встрани с тежест / метална топка ( не знам точното наименование )
C5. Shoulder isolation exercise Арнолд преси

Toва успях да попълня по примера от сайта .. Моля , ако ви е възможно да ме допълните или където
не съм подбрал правилно , да ме коригирате: ).

Огромно `благодаря` предварително!: )

02.12.09
17:51

За съжаление май никой няма да ти помогне.Опитай се сам да я настроиш,например клека може да е пръв и т.н.Газ и тва е :coolsmile: .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1