казано от irenaiv на 13.02.10, 16:43:
Отпади - 4 х 10/крак - 8кг.дъмбел/ръка;
Суинг с дъмбел - 4 х 10 - 16кг.;
Сумо тяга - 4 х 6 -30кг.;
Клекове - 4 х 5 - 30кг.;
Вдигане щанга от лег - 4 х 6 - 18кг.;
Баба Меца - 4 х 5 - 17кг.;
Ренегатско - 4 х 10 - 8кг./ръка.;
Планкове-страничен + преден х 2 - до отказ’Отивам да ямммммм...
Имаш голям напредък с тренировката и по-специално тежестите, вдигнала си ги, което е похвално, трудно ли ти беше?
Мнението беше редактирано от S_L на 13.02.10 17:37.
13.02.10
18:27
А,вдигнала съм аз...така изглежда само.Намалих повторенията,затова така.
казано от irenaiv на 13.02.10, 16:43:
Здравейте!
Днес най-после успях да намеря време да стигна до залата.
Имах среща с кантара.....не се бях мерила от седмица,което е постижение за мен.Та...59 кила ги доакрах вече 8-/ И корема си е подут,ама това донякъде вероятно е от плодовете и овеса...Храната :
.
Мани го тоя овес, адски раздува. Аз като си спомня колко вода задържах от него...ужас . 59 кила ли, едва ли са реални. Да не би да си в грешка нещо? Като те гледам какъв си щърбел на клипчето
Аз като ям 200гр овес и ме издува за около 30 минути. След това нямам проблеми. Сигурна ли си, че е било от овеса точно ? :)
14.02.10
06:38
Ай стига бе , 59 !!! Unmöglich ... ! :lol:
100% е вода , не може 13 кг за месец ...
14.02.10
06:55
Oоооо....хич ме няма :lol: 49кг. исках да кажа.
Дива,кажи с какво да го заместя пустия овес....толкова ми е вкусен с кис.мляко.
Мен овеса не ме раздува за 30 мин...ами за цял ден.
Днес ще пробвам да не го ям,да видя дали е от него,или и плодовете действат така.
Мнението беше редактирано от irenaiv на 14.02.10 07:02.
14.02.10
07:43
Как само хвърли форума в смут :lol:
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 14.02.10 07:43.
При всеки организъм е различно, аз не съм забелязала да се издувам от овеса, но като се замисля аз хапвам по не повече от 35-40гр /колко ли са 3сл?/, не съм си правила експерименти да го увеличавам, защото това количество ме засища. Ти по колко хапваш? Щом ти е вкусен продължи да си го хапваш, но може да понамалиш количеството евентуално..
14.02.10
08:12
Овесените ядки принципно подуват доста от хората, които познавам (важно да се отбележи - НЕ всички!) мен включително.
Та не мога да разбере, на какво точно се дължи голямата им популярност ... хммм ...
Както вече написах - на някои хора им се отразяват супер, но това са по-скоро изключения ( говоря за хората, които познавам)
И все пак, понякога си мисля, че става въпрос повече за вяра, отколкото за ... факти. :)
поздрави
казано от Лазар Радков на 14.02.10, 08:12:
става въпрос повече за вяра, отколкото за ... факти. :)
Абсолютно съгласна съм с теб, ако правилно съм те разбрала..Много често си въобразяваме и се настройваме, че нещо се случва по определен начин, защото някой друг го е казал и си вярваме за това, а до колко реално е така е друг въпрос..
14.02.10
08:37
Да....сега като чета,наистина може би проблема е в количествата...доста надвишавам 3-те лъжици и то не само сутрин го ям,ами когато ми се прияде нещо набързо.Реших така да постъпя.За закуска да хапвам 3 с.л.овес с 1с.л. ленено семе.
Добре де...мисля си сега....ако ям това за закуска,кога да ям баш закуската?Например тази сутрин направих яйца,сирене,домат,ама изядох бъркоча с овеса и лененото семе и сега само гледам жално яйцата :lol: .След час,след 2 часа..кога да ям друго?
14.02.10
08:42
когато си гладна; )
14.02.10
09:02
Дамм...реших да не се мъча и доволно ударих 3 яйца,100-инагр.сирене и домати.Еееехх,това чревоугодничеството не се лекува обаче...подтискаш го за едно известно време и после пак си идва.
14.02.10
10:54
казано от irenaiv на 14.02.10, 09:02:
Дамм...реших да не се мъча и доволно ударих 3 яйца,100-инагр.сирене и домати.Еееехх,това чревоугодничеството не се лекува обаче...подтискаш го за едно известно време и после пак си идва.
особено като си под 9% мазнини :lol: (според даден калпер :) ) е съвсем нормално тялото ти да иска да похапва повечеко. Особено през зимата :)
И това е напълно ОК. Когато имаш нужда да напнеш добре и хапнеш добре - се чувстваш добре :)
Ако обаче от другата страна имаш някоя от двете (или и двете) програми:
- “Трябва да тежа колкото се може по-малко”
- “Трябва да имам колкото се може по-малко мазнини”
те активират негативна емоция, защото и в двете програми имаме следната функция:
if “хапна здраво”
then potential= “качвам килограми” OR “качвам мазнини”
а това първо не винаги е вярно и второ - не винаги е важно :)
в програмата обаче пише още:
if “кача килограми/мазнини”
then activate family=“negative emotions” class=”чувство за вина”
Програмата продължава и има още функции, някои от които защитни :)
интересно е да се изследва :)
поздрави
Те тия две програми са активирна при повечето от нас. Анелия ме пита защо ограничавам храната и защо смятам. Именно защото съм активирала програмата ,според мен-ям повече-пълнея. А всъщност аз , както и Рени принципно не би трябвало да сме на режим смятане-ограничаване-отслабване. Проблемът е там, че когато искаш да деактивираш програмата, не се получава.Подсъзнанието само превключва на нея. Всъщност аз в повечето случаи качвам, не когато ям повече, а когато смятам повече. Рени, предполагам и за теб се отнася.
Рени, и за мен овеса е силно прехвалена с качествата си храна. За мен е силно подуваща и слузообразуваща, както и млечните. А пък комбинацията от двете си е направо подпухваща. На всичко отгоре си подут и гладен.Сигурно от 3 лъжици нищо няма дя ти стане, но едва ли ще успееш да се заситиш от това количество за закуска. Ако ще закусвам аз бих яла-яйца с филе, палачинки, сандвич, препечени филии с масло и варено яйце, макарони със сирене. Махни овеса и пробвай да закусваш с нещо ,което обичаш и те засища.Може пък да не се подуваш...
14.02.10
14:11
казано от irenaiv на 14.02.10, 09:02:
като ще ядеш нещо, което ти харесва, но смяташ, че не е добре за теб поне му се израдвай и наслади максимално.
Най-много да си забързаш метаболизма с това хапване и после да гориш с по-добра скорост.
14.02.10
16:06
Хей,здравейте!
Днес хубав ден!
Лазаре,Дива....точно това чувствам,което сте написали.Егати и съществата сме значи ние жените....опитваме се да се противопоставим на най-естественото нещо-да ядем без угризения,да се психираме от всяка хапка в повече - че ще качим мазнини,че ще надебелеем...Интересното е,че има моменти,дори сега,когато се чувствам....пълна.В други пък се чувствам грозно охърбавяла.Е,има и моменти в които се чувствам супер : ) В същото време когато си търся/меря дадена дреха си давам сметка,че почти нищо не ми става,защото ми е голямо.Гледам го-вижда ми се нормално,пробвам-огромно е.Не мога да се разбера някой път и аз.Същото е и с храната.В момента ям...ям доста.Усещам определено чувствата описани от Лазар и ме е яд.Яд ме е,защото си давам сметка,че не е нормално да си мисля...ако хапна още малко сирене дали ще кача мазно,че вече доста ми стана.Или след вечеря пак ми се дояде и пак хапна-плод,или прот.бар и отново идва чувството за вина...и това е нон-стоп.Уморително е така.И хапвайки повече в момента го правя с чистото съзнание,че ако е зле положението ще почвам пак да чистя март месец,ако се наложи...
entwickler,това е нещото което се надявам,че се случва,когато хапвам повече-че все пак и метаболизма е по-засилен...пък и нали уж тренирам.
Та такива ми ти размисли....сега ще хапна и след малко ще дописвам храни и тренировки:)
Edit:
Храната:
10.15 - 200гр.КМ Елена,2 с.л.овес,1с.л.трици;
11.00 - 3 яйца,домат 100гр.краве сирене;
13.00-Тренировка.След нея- 14.30 - 3бр.БЦАА,1 портокал.35гр.протеин;
18.30 - 250грм миди в дом сос/божествени са!/,70гр.сирене;
21.00 - 1 кисл мляко.Половината с 30гр.сирене,другата половина с шепа пресни боровинки.
23.00 - 1/2ябълка,1/2 мандарина,2 портокала;
Със сигурност ще има допълнения-плодове,или прот.бар....може и двете...
Тренировката:
Сгъване с щанга за бицепс - 4 х 8 - 18кг.;
Френско разгъване - 4 х 8 - 13кг.;
Сгъване с дъмбели за бицепс/едновременно/ - 4 х 8 - 8кг./ръка;
Разгъване с дъмбел с двете ръце зад глава - 4 х 8 - 8кг.;
Разтваряне встрани с дъмбел - 4 х 8 - 4кг./ръка;
Разтваряне напред с дъмбели - 4 х 8 - 4кг./ръка;
Лег-преса за прасец - 3 х 10 - 70кг.;
Вдигане на крака от вис - х 2 - до отказ;
Вдигане на краката от лег - х2 - до отказ;
Страничен + хоризонтален планк - х2 - до отказ;
20мин.интервално кардио.
Искам да споделя,че намерих страхотно сирене на Олимпус.В 100гр.:
-177кал.
-протеин - 23гр.;
-карбс - 0.7гр.;
-фат - 12гр.;
Също споделям,че си взех днес страхотни ръкавички за тренировка,че ми наизлизаха едни болезнени мазоли по ръцете.Взех си и от ония фитили ли е,кво е с куки...ще почвам да се мъча лека-полека да правя набирания,че там съм много зле.
Мнението беше редактирано от irenaiv на 15.02.10 03:52.
14.02.10
16:27
казано от diva 97 на 14.02.10, 13:40:
Те тия две програми са активирна при повечето от нас. Анелия ме пита защо ограничавам храната и защо смятам. Именно защото съм активирала програмата ,според мен-ям повече-пълнея. А всъщност аз , както и Рени принципно не би трябвало да сме на режим смятане-ограничаване-отслабване. Проблемът е там, че когато искаш да деактивираш програмата, не се получава.Подсъзнанието само превключва на нея. Всъщност аз в повечето случаи качвам, не когато ям повече, а когато смятам повече.
Това последното изречение е много готино :) и вярно :)
diva,
програмата не може да бъде де-активирана, понеже се включва и изклюва на подсъзнателно ниво. Като всяка програма обаче - има своите копчета, които я активират. Можеш да ги откриеш, но вместо да се опитваш да ги премахнеш, е къде-къде по-ефективно да пренапишеш програмата.
За целта е нужно да си зададеш няколко въпроса. А за въпросните въпроси :) повече сряда, когато пусна блог-поста, който написах преди малко :lol:
(не може всичко наведнъж, понеже се получава информационно претрупване :) )
поздрави
Рени, споко и аз съм така.Един ден се виждам слаба, на другия се виждам слон. Както казва Лазар, трябва да пренапишем програмата.Дет се вика “Най-страшното нещо е самия страх”. Навремето борих едни следродилни депресии доста време.При все опити на всички да ме натъпчат с успокоителни се справих сама с простата тактика
1.Представяш най-страшното, което може да се случи. В този случай да качиш някой килограм
2.Живееш известно време с тази мисъл без да е факт в действителност.Само на ниво подсъзнание
3.Страдаш, ревеш като диво животно, известно време.После....просто минава
4.Преживяваш го и страха го няма вече, съответно и проблема
Лазаре, чакаме блог-поста с нетърпение ;-P
14.02.10
16:42
казано от Лазар Радков на 14.02.10, 16:27:
За целта е нужно да си зададеш няколко въпроса. А за въпросните въпроси :) повече сряда, когато пусна блог-поста, който написах преди малко :lol:
поздрави
Лазаре...ти да не би от нас да се вдъхнови :lol:
14.02.10
16:49
казано от diva 97 на 14.02.10, 16:41:
1.Представяш най-страшното, което може да се случи. В този случай да качиш някой килограм
2.Живееш известно време с тази мисъл без да е факт в действителност.Само на ниво подсъзнание
3.Страдаш, ревеш като диво животно, известно време.После....просто минава
4.Преживяваш го и страха го няма вече, съответно и проблема
А какво става, ако действително качиш 1-2кг? :)
В този случай много важни са 2 неща:
- държиш се на позиция и
- държиш се на позиция :lol:
Ако се побъркаш и се върнеш към ... хм ... “старите схеми на чистене” - ще се върнеш към стария цикъл и проблемите, които си имала до момента с храна, чувство за глад, отпадналост, вина и т.н. - ще се повторят :)
”Един проблем на може да бъде решен на нивото на мислене, на което е възникнал”
е казал бай Ейнщайн :)
т.е. важно е да направиш нещо ново, различно и най-вече - по-умно :)
но преди всичко - по-добронамерено към себе си
глад, вина, страх - все неща, които не спадат в категорията “добронамерено”
помислете над това :)
14.02.10
17:01
казано от irenaiv на 14.02.10, 16:42:
казано от Лазар Радков на 14.02.10, 16:27:
поздрави
Лазаре...ти да не би от нас да се вдъхнови :lol:
С риск да не дооценя уникалността ви - поне в това отношение не сте единствени :) иначе 100% сте уникални всеки за себе си :)
Много съм мисли по вашите въпроси, доста опит съм събрал и от практиката и най-вероятно ще има 1 или повече материала в BB-Team (най-вероятно съвместно с Дени, понеже тя също е минала оттам)
поздрави
Много хубава дискусия сте заформили, от която няма нищо излишно. Всичко е казано на място..чудя се обаче, кога ли болните ни психики ще започнат да разсъждават трезво или това ще продължава и за напред, как само се тормозим с такива “дреболии”, а колко по-важни неща има, ама ние сами си го усложняваме, аз също разпознавам себе си в голяма част от мненията на Рени и Дивичка..Ето онзи ден една колежка имаше Р.Д., почерпи ме с бонбон, който цял ден стоя до мен и който въобще не докоснах, не че ми се е дояло, но наистина не го намирам за нормално да не искам дори и да си опитам, психоза пълна, която понякога чак ме плаши...
14.02.10
17:25
казано от S_L на 14.02.10, 17:13:
Ето онзи ден една колежка имаше Р.Д., почерпи ме с бонбон, който цял ден стоя до мен и който въобще не докоснах, не че ми се е дояло, но наистина не го намирам за нормално да не искам дори и да си опитам
Според зависи :)
Ето друга гледна точка - храня се нисковъглехидратно, понеже с повече въглехдирати иначе правя хипогликемии и изобщо не се чувствам добре. Случаите обаче са различни:
- ако не съм тренирал и току що съм се наял с месо или яйца и много мазно и ми предложат бонбон, най-вероятно ще го взема, но няма да го ям. Може да го дам на друг, но няма и да го вкуся, понеже знам, че в момента кръвната захар ми е на 6, чувствам се супер, спокоен, с енергия и бистър ум - пълен БАЛАНС. И нямам намерение дори с перце да докосна този баланс.
- ако съм тренирал яко (т.е. яко силова издръжливост) и ми предложат бонбон след тренировката, най-вероятно ще го изям с кеф. В състояние на не-пълни глюкогенови депа и катаболни хормони нагоре-надолу в тялото ми, бонбона ще ми дойде добре :)
Т.е. ако те почерпят с бонбон и не ти се яде - ами не го яж :)
ако обаче те почерпят с бонбон и не си тренирала преди това, има 2 варианта:
- да го изядеш, защото така си решила и да го направиш с кеф
- да ти се яде бонбон
ако ти се яде бонбон, значи:
- не си яла достатъчно преди това
- не си се хранила пълноценно преди това
- имала си негативни емоции преди това
т.е. и да го зиядеш и да не го изядеш - не е проблемът в него :)
поздрави
казано от Лазар Радков на 14.02.10, 17:25:
казано от S_L на 14.02.10, 17:13:
Ето онзи ден една колежка имаше Р.Д., почерпи ме с бонбон, който цял ден стоя до мен и който въобще не докоснах, не че ми се е дояло, но наистина не го намирам за нормално да не искам дори и да си опитам
Според зависи :)
Ето друга гледна точка - храня се нисковъглехидратно, понеже с повече въглехдирати иначе правя хипогликемии и изобщо не се чувствам добре. Случаите обаче са различни:
- ако не съм тренирал и току що съм се наял с месо или яйца и много мазно и ми предложат бонбон, най-вероятно ще го взема, но няма да го ям. Може да го дам на друг, но няма и да го вкуся, понеже знам, че в момента кръвната захар ми е на 6, чувствам се супер, спокоен, с енергия и бистър ум - пълен БАЛАНС. И нямам намерение дори с перце да докосна този баланс.
- ако съм тренирал яко (т.е. яко силова издръжливост) и ми предложат бонбон след тренировката, най-вероятно ще го изям с кеф. В състояние на не-пълни глюкогенови депа и катаболни хормони нагоре-надолу в тялото ми, бонбона ще ми дойде добре :)
Т.е. ако те почерпят с бонбон и не ти се яде - ами не го яж :)ако обаче те почерпят с бонбон и не си тренирала преди това, има 2 варианта:
- да ти се яде бонбонако ти се яде бонбон, значи:
- не си яла достатъчно преди това
- не си се хранила пълноценно преди това
- имала си негативни емоции преди товат.е. и да го зиядеш и да не го изядеш - не е проблемът в него :)
поздрави
хехех по много забавен начин ми обясни нещата, за което благодаря. Извода, който си направих от твоите размисли - по ваше мнение не хапвам достатъчно, от което следва, че е редно да ми се дояде този бонбон, с който са ме почерпили, но на мен не ми се дояжда следователно храненето ми е що годе пълноценно /не става въпрос точно и само за този случай, а принципно/, или този отказ да го изям опира до нагласа, психика, страх и не знам какво още..
Мнението беше редактирано от S_L на 14.02.10 17:44.
14.02.10
18:06
E добре де Лазаре....а ако изядеш бонбона,просто заради самия му вкус....така хубаво да усетиш как го схрускваш със зъби и после блажено да го сдъвчеш хууубаво,да се разлее целия му вкус и аромат в устата....да ти изпълни всички сетива.Тогава защо си изял бонбона?И не ми казвай сега,че ако си ял преди това,не би пожелал това усещане...
Аз в тези моменти когато желанието за това блажено усещане се появи,т.е. когато ми се яде сладко - ям плодовете,триците с кис.мляко,прот.бар и пр.Засега замествам този глад за сладко с гореизброените,но ги ям точно заради усещането,което ми създават-на удовлетворение.И това го правя не защото съм гладна,или не съм яла пълноценно преди това.И емоциите ми са нормални,т.е. не ми е кофти нещо.Или аз съм друг някакъв случай-в смисъл,че така е при мен след дълги ограничения?Усещам също така,че колкото повече такива неща ям,толкова повече ми се яде.Ето например днес-ядох само сутринта трици и овес и всичко еОК засега-не изпитвам глад за сладко,съответно още не съм яла плодове и пр.
Мнението беше редактирано от irenaiv на 14.02.10 18:13.
:))
не си уникална
1.да,така е след дълги ограничения.Главата ти иска неща,различни от пил.филета и домати
2.тялото ти иска енергияяяяя,веднагаааааа,дай бонбонаааа!
3.това е захар-естествено че колкото повече ядеш,толкова повече искаш,той инсулина кво да прави,като си му отворила работа ;))
аре бе,един бонбон-ядеш го и забравяш.
14.02.10
20:35
казано от irenaiv на 14.02.10, 18:06:
E добре де Лазаре....а ако изядеш бонбона,просто заради самия му вкус....така хубаво да усетиш как го схрускваш със зъби и после блажено да го сдъвчеш хууубаво,да се разлее целия му вкус и аромат в устата....да ти изпълни всички сетива.Тогава защо си изял бонбона?
е, аре бе, това съм го обяснил:
ако обаче те почерпят с бонбон и не си тренирала преди това, има 2 варианта:
а относно това:
И не ми казвай сега,че ако си ял преди това,не би пожелал това усещане
и него съм го обяснил:
казано от Лазар Радков на 14.02.10, 17:25:
поздрави
15.02.10
03:50
:lol: Дени,не съм уникална естествено.
Усещам обаче,че наистина след месеците ограничения във въглехидратите в момента от 1 кис.мляко и от плодове ,инсулина ми се побърква.Може пък просто да съм забравила и това чувство на глад и лакомия,което обикновено човек изпитва...знам ли и аз.
Ето,вчера до 21.00,всичко уж беше ОК и изведнъж ми се дояде отново.И ядох...то иначе само това ще ми е в главата.И то доста ядох.../дописала съм го по-горе в отчета/.
До оня ден колегите...ти що не ядеш,станала си кожа и кости,болна си ...и това всеки ден...сега пък....ама ти пак ли ще ядеш бе,къде го събираш това всичкото...
Офф,май трябва много-много да не го мисля и изживявам и нещата ще си се наредят.
Мнението беше редактирано от irenaiv на 15.02.10 03:55.
Eййй сладур...да съм спокойна, че не съм сама в този час...хехе и Инес и тя е на линия, луди главиии еййй, така не ми се ходи на работа, а и май вали на вън :( Лека деееенн и поздравии! :)
15.02.10
04:08
казано от S_L на 15.02.10, 03:55:
Eййй сладур...да съм спокойна, че не съм сама в този час...хехе и Инес и тя е на линия, луди главиии еййй, така не ми се ходи на работа, а и май вали на вън :( Лека деееенн и поздравии! :)
Мани,мани...станах аз,изкъпах се,сега си пия кафето и почнах пак терзанията с храните :lol:
Пък така да ми се лежи и на мене цял деннн...като знам пак цял ден в офиса на компа...искам някаква по-раздвижена работа да му се невиди!
казано от irenaiv на 15.02.10, 04:08:
Мани,мани...станах аз,изкъпах се,сега си пия кафето и почнах пак терзанията с храните :lol:
Пък така да ми се лежи и на мене цял деннн...като знам пак цял ден в офиса на компа...искам някаква по-раздвижена работа да му се невиди!
И при мен е така, цял ден на компа - рано или късно работата става зацикляща, хората са казали, че на всеки 3 години трябва да се сменя длъжността..Аз тъкмо си нападнах закуската, ама нали съм леко настинала и сега нямам много обоняние, много мразя така... :(
15.02.10
04:21
Хм,това с смяната на работа добре звучи..ама на дърти години вече никой няма да ме вземе и да ме учи на нещо ново...Освен да отида на село,да гледам крави,прасета и кокошки и да храня с чисти храни целия форум ...ееее...какъв бизнес ще развъртя само :lol:
Ти какво закусваш?Пш.оризовка?Аз се чудя сега м/у кис.мляко с мед и пресни боровинки и яйца със сирене и домат и не мога да взема решение..
Мнението беше редактирано от irenaiv на 15.02.10 04:23.
казано от irenaiv на 15.02.10, 04:21:
Хм,това с смяната на работа добре звучи..ама на дърти години вече никой няма да ме вземе и да ме учи на нещо ново...Освен да отида на село,да гледам крави,прасета и кокошки и да храня с чисти храни целия форум ...ееее...какъв бизнес ще развъртя само :lol:
Ти какво закусваш?Пш.оризовка?Аз се чудя сега м/у кис.мляко с мед и пресни боровинки и яйца със сирене и домат и не мога да взема решение..
ЕЕЕ супер идея за бизнеса, гладна няма да останеш, всички във форума ще се възползват от услугите ти, вкл и аз.. :P
Обичайната закуска за мен - овес, трици, извара, мляко, пшеничовка хехе, а на теб предлагам да се спреш на втория вариянт, но НЕ хапни това което ти се хапва повече и не го мисли много, аз моята закуска я приготвям от вечерта, за да омекне хувабо! :)
15.02.10
04:33
Ааайде,отивам да мятам яйцата %-P
Хубава раходка от дневник в дневник,а :lol: ?
казано от irenaiv на 15.02.10, 04:33:
Ааайде,отивам да мятам яйцата %-P
Хубава раходка от дневник в дневник,а :lol: ?
мдаммм супер, деня започва добре, ако и свърши така ще е екстра... :) оооо след малко трябва да потеглям, пак чакане по спирки и т.н...налага се, няма начин.. :)
15.02.10
05:32
Сега чак забелязах,че отнооово вали сняг.....писна ми от тоя сняг вече!!!
Само да кажа за сиренето за което писах,че купих вчера....забравих да напиша,че снощи го опитах и е супер!Не очаквах даже да ми хареса толкова,защото се води light,а обикновено тези продукти не са толкова вкусни.
казано от irenaiv на 15.02.10, 05:32:
Само да кажа за сиренето за което писах,че купих вчера....забравих да напиша,че снощи го опитах и е супер!Не очаквах даже да ми хареса толкова,защото се води light,а обикновено тези продукти не са толкова вкусни.
Най-хубавото сирене за мен е на Маджаров лайт версията. Всички други са лигави и имат вкус на олио или маргарин. Принципно предпочитам пълномаслено сирене, ако ще ям млечни но всички видове са ги развалили. Да докарат масленост ги бухат с какво ли не, пък полумасленото си е полумаслено. Иначе цялостния продук си е най-добрия вариант, но ако имаш кой да ти го носи от село
15.02.10
15:34
казано от diva 97 на 15.02.10, 15:23:
казано от irenaiv на 15.02.10, 05:32:
Само да кажа за сиренето за което писах,че купих вчера....забравих да напиша,че снощи го опитах и е супер!Не очаквах даже да ми хареса толкова,защото се води light,а обикновено тези продукти не са толкова вкусни.Най-хубавото сирене за мен е на Маджаров лайт версията. Всички други са лигави и имат вкус на олио или маргарин. Принципно предпочитам пълномаслено сирене, ако ще ям млечни но всички видове са ги развалили. Да докарат масленост ги бухат с какво ли не, пък полумасленото си е полумаслено. Иначе цялостния продук си е най-добрия вариант, но ако имаш кой да ти го носи от село
Аз не знаех,че Маджаров има лайт.Аз иначе по принцип досега също на Маджаров взимах,но обикновеното.Това за което аз писах е на Олимпус.И прясно мляко пуснали-взех на щерката...и то не е лошо.
Пък за селото,че е най-добре-спор няма.Каня се аз като се постопли да пообиколя селата наоколо и да си намеря хора от които да си пазаря.Само да поотпусне,че не ми се обикаля из калищата и снеговете.
15.02.10
18:13
Днес беше дълъг ден...едва се точеше времето.
Храната днес:
07.00 - 2 варени яйца,домат,Ескуиза;
11.00 - 1 портокал;
12.30 - 150 вратна пържола,домат,краве сирене;
16.00 - 50гр.вратна пържола,домат,краве сирене;
19.00 - гювеч/свинско,чушка,домат,патладжан/,Ескуиза;
По-късно ще дописвам :)
Добавки: 3бр.Омега 3,2 с.л. ленено семе,3капс.зелен чай,1капс.Глюкозамин,1бр.хром пикулинат;
Мнението беше редактирано от irenaiv на 15.02.10 18:37.