казано от irenaiv на 30.01.10, 19:50:
казано от diva 97 на 30.01.10, 19:31:
казано от irenaiv на 30.01.10, 19:25:
Ей ги на вкусотиите.Не изглеждат толкова добре,но са ужсссссно вкусни :-P
Специални благодарности на Барби и Лимка :)Аз съм се извратила, откакто намалих въглехидратите....Приличат ми на кюфтета
Кюфтета,кюфтета,ама ела сега да видиш кво става у нас....мъжо и щерката се чудят от кое по-напред да взимат :lol:
Колкото са грозни и неугледани,толкова са и вкусни ;-P
Не са грозни бе, напротив на красиви пресни кюфтета приличат. Знам, че са вкусни-аз имам рецептурник в главата си и постоянно правя такива експерименти, но в момента е желателно да избухвам в готвене на сладости
30.01.10
20:04
казано от diva 97 на 30.01.10, 19:56:
...Не са грозни бе, напротив на красиви пресни кюфтета приличат...
Oффф....срама нямаш...както ръбам едно”кюфте” тука и започвам да те чета и избухвам в смях...и моите хора ..кво стана?!?
30.01.10
20:51
Браво беее /добре ,че съм сита сега /
И аз утре мисля да правя някакви кракери,но без брашно ,с яйца и сушени зеленчуци
30.01.10
21:07
казано от Etcetera. на 30.01.10, 20:51:
Браво беее /добре ,че съм сита сега /
И аз утре мисля да правя някакви кракери,но без брашно ,с яйца и сушени зеленчуци
Оооо,задължително после рецепта,моля....съпроводена с фотосесия :lol:
31.01.10
08:32
казано от Barbie на 31.01.10, 05:33:
Рении харесаха ли ти крекерите? :) :)
Ох,туку що закусих с тях..мммм...много вкусни.Като банички са.Само,че аз сложих 100гр.сирене и 100гр.извара.Другото е същото.Много мерси Барби за рецептите!!!Моят мъж също много ги хареса,хем не обича спанак :lol:
Мнението беше редактирано от irenaiv на 31.01.10 18:20.
31.01.10
14:22
Храната днес:
10.00 - 1 спаначен крекер,3 курабии овес,200гр. КМ - 2%;
14.00 - 150гр.котлет,50гр.краве сирене,30гр.лютеница без захар;
17.00 - 1 ябълка,200гр.КМ - 2%;
20.00 - 200гр.котлет,50гр.Ескуиза-0.2%,домат;
Мнението беше редактирано от irenaiv на 31.01.10 16:31.
31.01.10
16:14
Да пусна и аз една рецепта на едно тричаво произведение.Туку що го стъкмих.Прилича на тъничък тутманик.На вкус-утре ще кажа.....ако му устискам де.Полудяла съм на тема трици :lol:
Тричава “питка” с извара.
Продукти:
2 яйца;
4 с.л. извара/или повече-по вкус/;
6 с.л. овесени трици;
2ч.л. бакпулвер;
сол - на вкус;
Приготвяне:
Смесват се всички продукти.Сместта се изсипва в тавичка в/у хартия за печене.Пече се в предварително загрята на 210 -220 градуса фурна за 20 мин.
Бон апети!
Мнението беше редактирано от irenaiv на 31.01.10 16:33.
Това изглежда готино и вкусно :)
Рени,тези плочи са остатъци от една ужасна хипертрофия на корема,съчетана с хиперлордоза-преди година и половина тежах 7 кила отгоре(повечето мускул)-и имах огромна,релефна преса,която ходеше метър пред мен :)).Последва корекция на стойката и хиперлордозата,корема са прибра,и свалих бая мускул.така че е резултат от тренировки,тежки,свободни тежести,многоставни движения.
Ако сега пусна снимки,ще видите плочки-резултат от месец кашляне+антибиотици+кортизон ;);много релеф,много нещо,но не ти го препоръчвам.
СПАМ (ЗА КОЙТО НЕ СЕ ИЗВИНЯВАМ)!!!
ИРЕНАААААА, КАКВО Е ТОВА: http://www.3dsvisual.blogspot.com/?????????? ЗАЩО НЕ СИ МИ КАЗАЛА????
Пиша в един форум, за имоти, строителство и т.н и се интересувам от интериорен дизайнер.
Написах:
Търся си инетериорен дизайнер, жилището ми е 72 квадрата, значи 62 кв без общите части. На шпакловка и замазка.
И някаква потребителка написа:
Случайно попаднах на форума и реших и аз да се разпиша.
Лично аз съм много доволна от това момиче: http://www.3dsvisual.blogspot.com/
Много е готина и точна и си върши страхотно работата.Цената си я договаряте в зависимост какво искаш да се свърши,но мисля,че няма да съжаляваш.
====================
И влизам в блога - иииии те познах по снимката, лелеее, голяма изненада, голям кеф.
И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ: ИНТЕРИОР В ЛЮБИМИТЕ МИ ЦВЕТОВЕ: ЧЕРНО, БЯЛО И ЧЕРВЕНО!!!
П.П. Страхотен блог, страхотнен дизайн, Рени, много си добра!! Искам те!!
Мнението беше редактирано от maria на 03.02.10 13:06.
03.02.10
13:04
Стига с тоя голям шрифт и ти бе!Заболяха ме очите. :kiss:
Рени, good job. :)
03.02.10
16:53
Хехеее...Миме....ти пък ако знаеш как ме изненада!!!Ей така се ококорих :gulp: Къде си го писала това?А пък какво да казвам тук....не е прилично...реклама баш тук не върви да си правя :lol: Иначе щом ме искаш - нямаш грижи :) Ще направим най-якия интериор!Ама айде,останалото на лични ;-)
Много се радвам,че си ме “намерила” и че ти харесва работата ми :) :) :)
RogerF…и на теб благодаря :)
При мен нещата не са добре.Прекалих с въглехидратите под формата на плодове,трици,кис.мляко.Качествена храна,но големи количества.Днес изкарах на яйца,Ескуиза - 0.2%,краставица,за да се поизчистя малко от събраната вода.Корема ми отново е подут и болезнен.Появиха се и киселини....нещо,което бях забравила последните месеци какво означава.Абе загубена работа.Как да е де...каквото било-било.Продължавам напред.
Тези дни имах и много работа-един спешен проект и до утре трябва да е готов.Спря ми се тока.
Та продължавам пак с отчетите.
Днес:
09.00 - 35гр.протеин;
11.30 - 2 яйца,50гр.Ескуиза,1 краставица;
14.00 - 1 ябълка;
16.30 - 3 яйца,50гр.Ескуиза,1 краставица;
20.00 - печено пиле,домат,Ескуиза;
Рени, поздравления и от мен за страхотния блог, с голям интерес му се насладих, определено един ден живот и здраве разбира се ще се доверя на услугите ти.. :) :) Много успех в професионален аспект ти пожелавам!
03.02.10
21:05
Ха! Рени е интериорен дизайнер, аз пък продавам мебели... Трябва да се видим, да пием по едно кафе и да видим как може да сме си полезни :)
04.02.10
05:45
Хех...големи изненади от вчера :lol: И все приятни..
Венци,ОК.Казваш кога и къде и ида :)
S_L,много се радвам,че ти е харесала работата ми :)
Мнението беше редактирано от irenaiv на 04.02.10 05:54.
04.02.10
13:25
Такаа...здравейте и днес!
Имам една телешка кайма тука и се чудя какво да я правя...на кюфтета ли,на лозови сарми ли...
Утре не съм на работа.Ще пътувам да регистрирам колата..нали по местоживеене трябва.Хич не ми се пътува,ама няма как.
Та така..храната днес:
09.00 - 35гр.протеин;
13.00 - 150гр.пиле,1 домат,30гр.сирене;
17.00 - 50гр.пиле,2 варени яйца,краставица;
21.00 - 3 кюфтетаот телешка кайма,Ескуиза,50гр.лютеница;
Мнението беше редактирано от irenaiv на 04.02.10 19:27.
04.02.10
13:27
на кюфтенца - много подправки, яйца и слагаш в тигана с масло :) във фурната също стават хубави, а ако не искаш да са много сухи, можеш да сложиш и малко свинска
аз днес с това обядвах :)
04.02.10
19:26
казано от veronique на 04.02.10, 13:27:
на кюфтенца - много подправки, яйца и слагаш в тигана с масло :) във фурната също стават хубави, а ако не искаш да са много сухи, можеш да сложиш и малко свинска
аз днес с това обядвах :)
Дааа...точно така я направих.Станах чудни кюфтенца :) Останалите-в кутия за утре за изпът.
И аз да кажа, че съм очаровна от блога ти. Ти си ми колежка почти. Дизайна е моята страст...и втора професия.Като се дипломирам другия месец ще запиша интериорен дизайн, щото много ми идва отвъртре. Иначе съм завършила моден дизайн.
Рени, като ти се ядат плодове яж. Но стига с тези трици. Те могат да ти направят дупка в червата и остъргват всички полезни бактерии от стената на червата. Яж по-добре овесените ядки цели. Ще ти напиша нещо по-дълго...
Навремето хората са се хранили с цели зърна..и всичко е било ок. Храната е имало всички необходими елементи.Тосет била е цялостна.После са открили начин да рафинират зърното и са почнали да отделят обвивката и да мелят зарното на бяло брашно.
После идва ерата на овесените трици на Дюкан. Всеки навсякъде ползва трици, като добавка към рафинираните продукти.Тоест прави цялостна храна, вместо да си я взима на готово от природата. Сега пак са на мода пълнозърнестите продукти...тоест цялото зърно...тоест се връщаме в началото. Защо сме толкоз кухи???
04.02.10
20:24
и аз ще те посъветвам да махнеш триците :)
офф:
Дива, този форум ме разби. Много дизайнери. А ти специално ме заинтригува доста - 3ти курс моден дизайн съм. :) и магистратурата ми ще е интериорен....
мнгоо ще се конкурираме с вас :р
казано от veronique на 04.02.10, 20:24:
и аз ще те посъветвам да махнеш триците :)
офф:
Дива, този форум ме разби. Много дизайнери. А ти специално ме заинтригува доста - 3ти курс моден дизайн съм. :) и магистратурата ми ще е интериорен....
мнгоо ще се конкурираме с вас :р
Чета те аз и дрешките ти гледам..Аз завърших преди сто години в Свободния, сега завършвам магистратура- Реклама и ПР, щото това работих 5 години, същевременно продавам недвижими имоти и после смятам да се отдам на дизайна на 100 %
05.02.10
03:13
Eхеееееееее...ми да вземем да се съберем и да си направим една фирма......ще я кръстим ББТийм Дизайн,м? :lol:
Направо ще разбием конкуренцията :DD
Дива....не знам вече.Разбрах за себе си,че съм прасе по душа!При мен средно положение няма-или ям по много,или не ям!Не съм от хората,които само ще си опитат от нещо и ще се задоволят.Мислех,че съм преборила тази лакомия,но уви.Убедих се тези дни,че няма как да стане тази работа.Може едно нещо с дни да стои и да не го хапна,но вкусам ли......изяждам го цялото.
Ето на-преди 3 дена кантара стигна 51кг.и щях да се пръсна от ядене.....режимно,режимно,ама то ужасно много храна.3 дена откак си влязох в нормата и кантара всеки ден спадаше по килограм.3 дена-3 кила паднаха, а още ми е подуто.....смятай за каква насъбрана вода става дума.Не знам как да започна да ям по едно плодче да речем,за да се чувстват добре след това стомаха и корема ми....едно,че дори и да устискам да ям повече,ми иде да убия някой....защото ужасно много ми се дожда.Ям ли пък-следва зверско подуване и болки.С месо,зеленчуци,яйца и сирене ми е най-добре и на апетита и на корема-нито подуване,нито болки,нито издивяване за храна.
Пия си аз сега кафето и след час тръгваме.Днес ще е дълъг ден..утре-също.Ама взимам компа и пак съм с вас :)
Мнението беше редактирано от irenaiv на 05.02.10 03:16.
казано от irenaiv на 05.02.10, 03:13:
Eхеееееееее...ми да вземем да се съберем и да си направим една фирма......ще я кръстим ББТийм Дизайн,м? :lol:
Направо ще разбием конкуренцията :DDДива....не знам вече.Разбрах за себе си,че съм прасе по душа!При мен средно положение няма-или ям по много,или не ям!Не съм от хората,които само ще си опитат от нещо и ще се задоволят.Мислех,че съм преборила тази лакомия,но уви.Убедих се тези дни,че няма как да стане тази работа.Може едно нещо с дни да стои и да не го хапна,но вкусам ли......изяждам го цялото.
Ето на-преди 3 дена кантара стигна 51кг.и щях да се пръсна от ядене.....режимно,режимно,ама то ужасно много храна.3 дена откак си влязох в нормата и кантара всеки ден спадаше по килограм.3 дена-3 кила паднаха, а още ми е подуто.....смятай за каква насъбрана вода става дума.Не знам как да започна да ям по едно плодче да речем,за да се чувстват добре след това стомаха и корема ми....едно,че дори и да устискам да ям повече,ми иде да убия някой....защото ужасно много ми се дожда.Ям ли пък-следва зверско подуване и болки.С месо,зеленчуци,яйца и сирене ми е най-добре и на апетита и на корема-нито подуване,нито болки,нито издивяване за храна.Пия си аз сега кафето и след час тръгваме.Днес ще е дълъг ден..утре-също.Ама взимам компа и пак съм с вас :)
И аз съм така, и не само. Нормално е като има инсулин в кръвта ти да се чувстваш гладна. Вярно е че при НВД апетита пада, но за мен това си е вид изкуствено подтискане на апетита. Не може цял живот да караш на казармен режим.При теб си беше жив глад Както Петко беше казал някъде, въпрос на цикличност. За задържането на вода ми е ясно. Аз съм качвала 5 кг за една вечер по коледните празници. Честно казано сега ми се яде и ям. Пролетта от самосебеси ми пада апетита и си влизам във форма. Гледам само да не прекалявам с хляба и зърнените, че с тях имам най-голям проблем
05.02.10
23:38
Здравейте!
Дива,така е..убедих се сама,че с въглехидрати/трици,плодове,кис.мляко/ килограмите драстично варират >:( Абе тъпа работа.Решила съм поне да се опитам да не се вживявам толкова до март месец /вкл/чаааак толкова какво ям...да си спазвам основните принципи и ако ми се прияде нещо да си хапвам.И след това /като теб/пролетта да чистя пораженията.
Аз съм на софийска земя.Ходих до Сливен,ама взех че свърших сравнително бързо всичко и решихме да се прибираме.И така...преди малко се прибрахме.Цял ден обикаляне-КАТ,данъчното,майстори разни и така.Важното е,че работата е свършена.Вече ако видите сливенско Пежо-свиркайте- аз съм :lol:
Храната днес не беше лоша,но не беше добре подредена във времето.Ядох чак на обяд:
12.30ч. -150 гр.пил пържола на скара и салата домати и краставици.
19.00ч.-странджански кебап/готвени късчета месо със малко кис.краставички/,невероятно телешко варено/ с картофите,морковите...както си му е реда/,1 варено яйце.
Тук се натоварихме и айдеее...в София.
02.00 - 2 кюфтета тел.кайма,лютеница без захар...ламя %-P
Мнението беше редактирано от irenaiv на 06.02.10 15:11.
06.02.10
15:15
Привет!
Днес отново много и много болезнен корем.Щом и хапчета чак пих,а по принцип избягвам да пия каквото и да е.Аман вече :-/
Спах до късно-10.00 чак се надигнах.Наложи се излизане - съптветно храната отново хаотична...
13.00 - 1/2 протеинов бар;
16.30 - 250 гр. миди в дом сос,50гр.Ескуиза;
По-късно не знам какво ще се яде.Мога да избирам м/у вратни пържоли,миди,тел.кюфтета...ще дописвам :)
20.00 - 3 кюфтета тел.кайма,60гр.лютеница без захар,ескуиза 50гр.,краве сирене 100-ина гр.;
Мнението беше редактирано от irenaiv на 07.02.10 16:05.
казано от irenaiv на 06.02.10, 15:15:
Привет!
Днес отново много и много болезнен корем.Щом и хапчета чак пих,а по принцип избягвам да пия каквото и да е.Аман вече :-/
Спах до късно-10.00 чак се надигнах.Наложи се излизане - съптветно храната отново хаотична...13.00 - 1/2 протеинов бар;
16.30 - 250 гр. миди в дом сос,50гр.Ескуиза;По-късно не знам какво ще се яде.Мога да избирам м/у вратни пържоли,миди,тел.кюфтета...ще дописвам :)
И реши да се довършиш с тия миди.Възможно най-трудносмилаемата храна
07.02.10
15:51
Eхо..тук съм : )
Дива,ами нямаше друго в момента какво да ям...иначе и аз знам,че мидите са трудносмилаема храна.Важното е,че днес вече корема пак си е в норма.От въглехидратите май правя тези подувания-като хапна повече и така става.После няколко дена докато вляза пак в норма и спре да ме боли.Не знам как да се науча да ям по малко от всичко.Факт е обаче,че колкото и да ям-без значение малко,или много,винаги се усещам леко гладна.Даже колкото повече ям,толкова повече ми се яде.
Днес беше чуден де.Станах късно-в 10.00.Пих кафе.После 35 гр.протеин и ходих в Live to Lift и се опитах поне да направя и аз някаква тренировка.Подскачах и аз там колкото можах :lol: Беше готино и др.седмица пак съм там : ) После си пих Аминото и с Поли/Inis/ ходихме на кафенце.От приказка на приказка откарахме докъм 17.00ч. и преди малко се прибрах и хапнах 200гр.миди в дом.сос,50гр. Ескуиза и едно протеиново барче.Вечерята беше богата работа-пиле,вратна пържола,зелена салата,сирене,орехи,от питката със сирене/тутманика/,кис.мляко,курабиите на Барби..яката работа : ))
Това е засега : )
Мнението беше редактирано от irenaiv на 08.02.10 04:43.
08.02.10
04:47
Здравейте.
От вчера-муск.треска естествено :-)
Днес пак на работа...пфффф.Как ми се лежи цял ден.
Не знам още какво ще ям-не съм приготвяла кутиите още-после ще дописвам.
Мнението беше редактирано от irenaiv на 08.02.10 04:47.
08.02.10
13:20
Само да споделя,че по 5 мин. ставам от стола...Колкото повече време минава,толкова по-зле става работата.
Нищо, ще ти пораснат мускулки, и ще ти е мноооогоо-добре ;)
Да ядеш!Повече!Много повече!
:)))
08.02.10
15:04
казано от dennym на 08.02.10, 14:16:
Да ядеш!Повече!Много повече!:)))
Съгласна съм...твоето тяло например страшно ме кефи :)
Днес много храна,много нещо...:
08.00 - 2 парчета от моя овесен тутманик,2 курабийки овес,половин кисело мляко 2%;
10.00 - 4 кивита;
12.30 - към 200гр.св.вратни пържоли,50гр.лютеница без захар,100гр.сирене;
14.30 - протеинов бар;
17.00 - 1 кисело мляко 2%,1 ябълка,1 портокал;
Следва продължение....вероятно пиле с нещо си ми ти.
Белтъчният ти прием е доста хаотичен :) Не знам какви възможности имаш(работа,време и др.), но се опитай на всяко хранене да има горе долу еднакво к-во :) 200гр свинско + 100гр сирене едва ли ще ги усвоиш, а преди това имаш само 4 кивита :)
08.02.10
18:28
казано от irenaiv на 08.02.10, 15:04:
2 неща:
- според калипера (който не уважавам особено като уред) Дени има поне 2 процента повече мазнини от теб :)
- Дени в момента е окльощавяла и това оказва не особено добър ефект върху здравето и. С 5кг отгоре (т.е. 10% повече тегло) изглежда ооооще по-добре :)
поздрави
казано от irenaiv на 08.02.10, 15:04:
Днес много храна,много нещо...:
08.00 - 2 парчета от моя овесен тутманик,2 курабийки овес,половин кисело мляко 2%;
10.00 - 4 кивита;
12.30 - към 200гр.св.вратни пържоли,50гр.лютеница без захар,100гр.сирене;
14.30 - протеинов бар;
17.00 - 1 кисело мляко 2%,1 ябълка,1 портокал;Следва продължение....вероятно пиле с нещо си ми ти.
Еййй момиче ще ти се карам, къде видя много храна? Може би това трябва да е нормалното ни количество за деня...Единствено плодовете са повече, но ако нямаш реакции от тях, няма проблем да си ги хапваш..
10.02.10
19:43
казано от S_L на 10.02.10, 18:44:
Рениии, къде сиииии? Защо те няма...?
Eхо..тук съм :-)
Ама няма какво да пиша...
Тренировки няма-едно,че още ме държи мускулната треска от неделя..май не са за мен тези упражнения.Нещо доста зле съм след това.Вчера не можех да се изкашлям,или засмея,защото корема ми беше зверски зле.Кека,кво да правя... Отделно съм засипана с работа...не мога да си вдигна главата просто.Сутрин от 9-вечер до 12 откарвам на компа,че и повече.Съответно тренировки в момента няма.....няма как просто.Храната и тя не е за писане-ям каквото ми се яде,без да се вживявам колко ми е количеството на протеина,или въглехидрата.Иначе поне уж е качествена-плодове,овес,месо,сирене,мляко/кисело/.....но са доста големи количествата и не по правилата.В смисъл ям и вечер въглехидрати.Ама не ми дреме в момента.До март месец ще е така.После ако има големи поражения ще я мисля.
Та затова не вписвам....не знам какво.Освен да си пиша храната,ама то май не е за писане много :-)
Липсва ми да си пиша тук :)
Мнението беше редактирано от irenaiv на 10.02.10 19:45.
казано от irenaiv на 10.02.10, 19:43:
казано от S_L на 10.02.10, 18:44:
Рениии, къде сиииии? Защо те няма...?
После ако има големи поражения ще я мисля.
Липсва ми да си пиша тук :)
На теб ти трябват доста от въпросните поражения. И на нас ни липсва да пишеш. Дори и само да се намрънкаш. И Лимчето липсва, ама аз плагиатсвам в блога й
12.02.10
19:22
Здравейте сладури!
Чета си ви аз,не съм ви изоставила....лесно от мен отърване няма :lol:
А и тези дни умах ужасно много работа....ето чак сега се прибирам от работа.Снощи си легнах в 5 сутринта/имах спешно да приключа проект за днес,а станах в 7.Съответно не съм тренирала цяла седмица отново.Днес имах желание за една специална тренировка при ЛТЛ,но не успях за съжаление да стигна дотам.Другата седмица се очертава отново така натоварена...дано поне не се наложи пак да осъмвам на компютъра отново.
Аз вече си хапвам доста.Решила съм до март -началото/средата така,да видя как ще ми се отрази този начин на хранене и после ще решавам как ще продължавам.Хапвам си всичко,което ми се прияде,естествено полезни неща.Не гледам дали въглехидрата е сутрин,вечер,или пр.Гледам само да е поне час-час и половина преди/след други храни.Ям доста и начесто-през 2-3 часа ми се пада.
Примерно:
09.00 - протеинова вафла;
10.30 - 4 мандаринки;
11.30 - 2 варени яйца,100гр.краве сирене,1 домат;
13.00 - пил.супа;
15.00 - 1 кисело мляко Елена 2%,1 порокал,2 мандарини;
20.30 - 1 гигантска мандарина/за първи път виждам толкова голяма мадарина/;
21.30 - 200гр.вратна пържола,лютеница без захар,краве сирене;
Някой път вечер след работа,докато стане вечерята ям кисело мляко с 6-7 курабийки от овесени трици,или пък ако пригладнея след вечеря.Реших да се доверя на тялото си и да видя какво ще стане.Усещам как съм гладна през 2-макс.3 часа и ям.Не съм се теглила,защото вероятно ще съм качила и може би ще ми повлияе.Засега ще си я карам така.Добре ми е,само корема ми доста се подува от плодовете и триците,но няма идеално щастие :-)
Мнението беше редактирано от irenaiv на 12.02.10 19:23.
13.02.10
16:43
Здравейте!
Днес най-после успях да намеря време да стигна до залата.
Имах среща с кантара.....не се бях мерила от седмица,което е постижение за мен.Та...59 кила ги доакрах вече 8-/ И корема си е подут,ама това донякъде вероятно е от плодовете и овеса...
Храната :
10.00 - 35гр.Протеин.Нямах време за стабилан закуска,защото излизах пак насам-натам.
12.00 -Протеинов бар.Бях все още в движение и ме спаси просто....ужасно бях изгладняла.
13.30 - 200гр.КМ Елена,4 овесени курабии.
14.30 - 120 гр.вратна пържола,50-60гр.сирене/Маджаров/,лютеница без захар.
16.00 - тренировка.След нея 17.30 - 3бр.БЦАА,1 мандарина,1 портокал,35гр.протеинов шейк,
19.00 - 200гр.вратна пържола,лютеница,сирене.
20.30 -1 прот.бар;
22.00 - 1/2ябълка,мандарина,портокал.
Тренировката/приемам съвети всякакви :) :
Отпади - 4 х 10/крак - 8кг.дъмбел/ръка;
Суинг с дъмбел - 4 х 10 - 16кг.;
Сумо тяга - 4 х 6 -30кг.;
Клекове - 4 х 5 - 30кг.;
Вдигане щанга от лег - 4 х 6 - 18кг.;
Баба Меца - 4 х 5 - 17кг.;
Ренегатско - 4 х 10 - 8кг./ръка.;
Планкове-страничен + преден х 2 - до отказ’
Отивам да ямммммм...
Мнението беше редактирано от irenaiv на 14.02.10 07:01.