Храна :
1.30 гр. протеин + 150 гр. овес + мляко + мед + витамин
2. 2 банана + 30 гр. протеин
3.150 гр. свински бут + 4 филии Вита + ябълка
4. 3 яйца + 150 гр. овес + мляко
5. 150 гр. пилешко филе + 60 гр. ръжена питка
6.150 гр. пилешко филе + 60 гр. ръжена питка
7.200 гр. извара Дядо Либен + малко орехи
Доволен съм от храната, като се има предвид, че бях на лекции от 8 до 13, прибрах се и сега съм до 2 през нощта на работа... Втория семестър ми е тегав, та ще ходя повече на лекции, оттам и храната ще страда, но с протеин и евентуално барове ще гледам да държа храната на ниво :)
Тренировка днес :
Набирания 5х5 (Много добре)
Тяга 5х5 @ 80,80,85,85,85 (Доста ми е тегаво на 85, поне още 2-3 тренировки няма да качвам)
Раменни преси 5х5 @ 50 кг (Логично след тягата бях пребит...)
Пулоувър 3х10 @ 20,20,22.5 кг (Много добро разтегляне и напомване в гърдите)
Днес или утре ще знам какви са ми плановете за март месец и ако няма нещо непредвидено ще си взема разни добавки, като за момента съм се спрял на N.O Explode стария, Green Mag и Adam или Orange Triad, но нищо не се знае, все пак и пари си трябват ;)
Храна :
1. 30 гр. протеин + 2 банана
2. 150 гр. овес + мляко + мед + витамин + 3 яйца
3. 30 гр. протеин + мед
4. 150 гр. пилешко филе + 150 гр. овес
5. 150 гр. пилешко + 2 филии Вита
6. 200 гр. пилешко филе + 1 филия Вита
7. 200 гр. извара + 50 гр. бадеми
много луд ставаш с тази храна, от ден на ден е по- добра, умерено намаляване на въглехидратите през деня, много белтъчини, машинка си, браво!
:red: Мерси.
Днес почивка, лека мускулна на гърба, спах до късно и храната е по-малко...
Храната днес:
1. 150 гр. мюсли + мляко + мед + 30 гр. протеин + витамин
2. 150 гр. свински бут + картофи яхния + 3 филии Вита
3. 30 гр. протеин + 2 банана
4. 200 гр. пилешко филе + 3 филии Вита
5. 4 яйца + сирене + ябълка
6. 200 гр. извара Дядо Либен + 7-8 маслини
Слабо въглени, но с мазнините калориите са ок :)
С храненето и тренировките си доста добре вървиш само напред и нагоре според мен.
Интересно ми е по колко време ти трае тренировката, правиш ли загрявка, колко време е тя и отделно загряващи серии с по- леки тежести правиш ли и по колко време са ти почивките м/у сериите и упражненият.
По-здрави :)
Мнението беше редактирано от Julius на 27.02.10 10:07.
Смазваща тренировка днес :
Клек 5х5 @ 80 кг (Нарочно го изтеглих първо упражнение и определено имаше разлика, доста сила имах, другият път ще опитам 85 поне една серия )
Лег 5х5 @ 70,70,75,75,75 (С помощ всяко последно повторение на 75, тук силата най-спадна след края на Сайза, 80 е мираж за момента...)
Гребане 5х5 @ 65 кг (Малко по-добре го усетих днес, подхват първите 3 серии, после надхват,че предмишницата гръмна)
Кофички 4х8 @ 8,9,10,12.5 кг (Много сила и напомване, имам сила за поне 15-20 кг. Най-га олемите гърди в живота ми !!! )
Стречинг 5-6 минути.
Страшна тренировка, много пот и адско напомване в гърдите ! Клека и кофичките имат още потенциал, лега за момента е замрял на 75, гребането ми е най-зле :long:
С храненето и тренировките си доста добре вървиш само напред и нагоре според мен.
Интересно ми е по колко време ти трае тренировката, правиш ли загрявка, колко време е тя и отделно загряващи серии с по- леки тежести правиш ли и по колко време са ти почивките м/у сериите и упражненият.
По-здрави :)
Тренировката ми рядко е над час, почивки между сериите правя от 40-50 секунди, а между упражненията минута-две. Правя стречинг преди и след тренировка и загрявам една-две серии с леки кила. Примерно днес клека ми беше 5х40, 5х60 и после 5х5 @ 80. Поздрави :)
Днес храната е слаба, снощи обикалях по заведения и съм доста изморен, пък и пих 2-3 питиета, така че пълен релакс :)
Претрепваща тренировка днес :gulp:
Набирания 5х5 (Направо хвърчах- пусках до долу и после се набирах лоста до гърдите чак !)
Тяга 5х5 @ 85,85,85,85,90 (Миналата тренировка беше мираж, сега ми беше добре, можех поне 7-8 повторения)
Раменни преси 4х5 @ 50 кг (Прорязваща болка в левия трицепс не ми позволи да товаря повече,или да довърша последната серия :blank: )
Пулоувър 4х10 @ 22.5 (Супер разтягане и напомване в гърдите)
Корем
Няма такава тренировка ! Нямаше никакви предпоставки, след като цял ден бях на работа и ме болеше глава, та ударих един беналгин преди тренировката, явно ме е ударило пласебото :lol: Наистина противно на всякаква логика направих най-добрата си тренировка от 2-3 седмици насам, изпих 1.5 л вода и се потях жестоко. Кеффф :coolgrin:
Мнението беше редактирано от korpusito на 01.03.10 19:33.
С тази тяга не се спираш обаче ;)
:coolgrin:
Гладен съм като вълк след тренировката, натъпках се до козирката и след 20 минути пак бях гладен. Нещо което съм чувал многократно от @ Лазар Радков, тежките тренировки провокират животински глад :vampire:
1.20 гр. протеин + 150 гр. фин овес + мляко + мед + витамин
2.200 гр. пилешко филе + 3 филии Вита + ябълка
3.200 гр. пилешко филе + 2 пълнозърнести питки (100-120 гр)
4.35 гр. протеин + мед
5. 3 яйца + 100гр. бекон + 100 гр. кашкавал + 3 филии Вита + морков + ябълка
6. 200 гр. извара + 7-8 маслини
Бодибилдинга е труден спорт и понякога човек се претоварва и му идва да зареже всичко. Ден като днешния ме зареждат и стимулират за седмици напред. Пожелавам на всички да се чувстват така поне веднъж седмично :)
Мерси.
Днес се замислих, че май тая година няма да чистя. Килата и мускулната маса все още ми е малко, та ще гледам да кача още 2-3 килограма поне, но сравнително чиста маса, не искам освинвания за момента. Режима ще е РБД с повечко протеин, ще взема и някакви добавки, но ми се свидят парите :lol:
Скандална мускулна треска на гърба и лека на трицепса. Дано възстановя добре до утре, ако не ще тренирам четвъртък и събота ;)
Храната е :
1. 30гр. протеин + 150 гр. овес + мляко + мед + витамин
2.30 гр. протеин + 2 кексчета
3. 200 гр. пилешко филе + 2 пълнозърнести питки (100-120 гр.)
4.150 гр. свинско филе + 300 гр. картофи на пюре + 150 гр. гъби
5. 4 яйца + 100 гр. кашкавал Пършевица + пълнозърнеста питка (50-60 гр.) + ябълка
6. Под въпрос 200 гр. извара + 7-8 маслини
Екстра е :-P
Мнението беше редактирано от korpusito на 02.03.10 20:44.
02.03.10
21:56
но ми се свидят парите :lol:
Aбе да ти кажа и при мен напоследък е така.Насочвам се към по-изгодни базови неща.Не ми се наливат пари в някакви глезотийки.
Мда, човек се замисля кое ти трябва и кое не, затова и аз чакам някоя добра оферта и ще се огранича до протеин + витамини + креатинова матрица. Иначе им се чудя на доста хора във форума как дават 80% от парите си за добавки...
Мога да ти препоръчам протеина на Nutra Force.В момента в сила бг е намален от 85 на 68 лв (2300гр.). Много е вкусен и се разтваря чудесно.Доста е изгоден и като профил не отстъпва на скъпите марки.За матриците вече всички са на една цена г/д.
Мога да ти препоръчам протеина на Nutra Force.В момента в сила бг е намален от 85 на 68 лв (2300гр.). Много е вкусен и се разтваря чудесно.Доста е изгоден и като профил не отстъпва на скъпите марки.За матриците вече всички са на една цена г/д.
Понеже изпуснах промоцията на Classic whey -ON сега съм се спрял на Nutra Force и мисля тези дни или другата седмица ако е още в промоция да мина и да си купя 1 кофа.четох че протеина бил свестен само вкусовета били малко слаби (не толкова сладки )
Мнението беше редактирано от k1r1I на 03.03.10 14:34.
Моят е с вкус ягода - какво да ти кажа много си е вкусен,особено след тренировка е страхотен.
Храната за вчера :
1.30 гр. протеин + 150 гр. овес + мляко + мед + витамин
2.200 гр. пилешко филе + ръжена питка + 3 сърми с бял ориз (200гр.) + ябълка
3.150 гр. пилешко + ръжена питка + 1 сърма
4.30 гр. протеин + 150 гр. сурови спагети + доматен сос + кашкавал + бекон
5. 200 гр. извара Дядо Либен + 6 маслини + морков
Тренировката днес :
Лег 5х5 @ 70 кг :snake: (Продължава да пада силата на това упражнение...)
Гребане 5х5 @ 65,65,65,65,70 (Подхват, добре го усетих, почти изпуснах щангата последната серия, предмишниците гръмнаха)
Клек 5х5 @ 80 кг (Добре)
Кофички 4х8 @10,12.5,15,17.5 (Много добре, имам сила и за 6-8 по 20 кг !)
Протеина и витамините ми почти свършиха, искам и някъв продукт за сила да взема, 250 лева ще отидат, направо ми се реве :lol:
04.03.10
13:32
Бих те посъветвал ако не си почивал скоро да вземеш една седмица пълна почивка от фитнеса.
Аз почивам на 4-5 седмици тренировки по 1 седмица.
Правя лицеви, планкове, клек на един крак, но съвсем като да не е без хич.
Мисля, че силата после ще се върне.
Да не забравяме и психологическия стрес от това, че са ти свършили добавките за сила
и може подсъзнателно да се се настроил, че трябва да ти паднат показателите.
Поздрави.
Лега от 80 на 70кг. ти е паднал което е бая . А как са кг. които качи поне запазиха ли се ?
Бих те посъветвал ако не си почивал скоро да вземеш една седмица пълна почивка от фитнеса.
Аз почивам на 4-5 седмици тренировки по 1 седмица.
Правя лицеви, планкове, клек на един крак, но съвсем като да не е без хич.
Мисля, че силата после ще се върне.
Да не забравяме и психологическия стрес от това, че са ти свършили добавките за сила
и може подсъзнателно да се се настроил, че трябва да ти паднат показателите.Поздрави.
Ето това е най-големият проблем, тея добавки са като дрога. Едва чакам още няколко дни пауза, да взема пак един креатин,че полудявам.
Почивка ще има след края на програмата 5х5, т.е към края на март.
@ Кирил- Лега ще се върне до 5х5 @ 75 още другият път, но 80 е мираж. Мускулната маса се запази, даже още съм качил :coolgrin:
Човече не сме виждали още твоя снимка. Вземи постни една най накрая :)
На 31 март свършвам 5х5 и ще кача :)
Храната днес :
1. 30 гр. протеин + 150 гр. овес + мляко + мед + витамин
2. 30 гр. протеин + 3 лъжици мед
3. 150 гр. пилешко филе + 5 сърми (300 гр. бял ориз) + 3 моркова
4. 3 яйца + 150 гр. овес + мляко
5. 200 гр. пилешко филе + пълнозърнеста питка (50гр.) + 3 сърми (150-200 гр. бял ориз) + ябълка
6. 150 гр. пилешко + питка
7. 200 гр. извара + 6-7 маслини
Като съм на работа до 2 през нощта пък и тренирам 7 яденета ми е минимума :P
Силна мускулна на квадрицепса и глутеуса, ще релаксирам днес.
п.п Вчера официално открих сезона на летните билдъри :lol: В офиса са се запалили да тренират, за да “се стегнат за лятото” :-)
Храната днес е странна, поради факта, че в 8 вечерта осъзнах, че хладилника е празен :lol:
1. 30 гр. протеин + 150 гр. мюсли + мляко + мед + витамин
2. 3 яйца + 150 гр. овес + мляко + ябълка
3. 200 гр. пилешко филе + пълнозърнеста питка + 3 сърми с бял ориз
4. 100 гр. пилешко + 2 моркова
5. 100 гр. сирене + 2 филии Вита + 1 домат + 25 гр. протеин + ябълка :P
6. 200 гр. извара Дядо Либен + 6-7 маслини
Първият ден от месец-два може би, в който не съм излизал от вкъщи цял ден ! Резултатът е , че към 21:00 мислех да ходя да тичам из квартала, наистина съм пълен с енергия, че чак се изнервям от седене пред телевизора :coolgrin:
05.03.10
20:21
600 г месо ти се насабира, доста белтъчини имаш. Браво!
Тренировката днес:
Набирания 5х5 (С мъка накрая)
Тяга 5х5 @ 85 кг (Добре)
Раменни преси 5х5 @ 50 кг (Тегаво)
Пулоувър 4х10 @ 20,20,20,22.5
Прилична тренировка без рекорди, но като цяло имах сила. Раменните не смея повече, че леко ме наболява дясното рамо.
Горе-долу, над 8 часа сън не съм виждал, но иначе се чувствам отпочинал, все пак тренирам 3 пъти седмично, не е кой знае какво. Спадът в силата е на психологическа основа според мен, просто без добавки не си вярвам,че мога да вдигна същите кила както преди...
Две бързи неща да вметна, вчера във фитнеса кантарът показа 79.2, което е нереално според мен, може да е било вода, но ако е истина ще значи почти 2 кила за 20 дена без добавки :gulp: Днес изпих последната доза протеин , та мислех да мина да си купя, но пък магазина не работи, та до утре съм съвсем чист :lol:
07.03.10
11:12
Горе-долу, над 8 часа сън не съм виждал, но иначе се чувствам отпочинал, все пак тренирам 3 пъти седмично, не е кой знае какво. Спадът в силата е на психологическа основа според мен, просто без добавки не си вярвам,че мога да вдигна същите кила както преди...
Имаш доста белтъчини, добре са комбинирани и с въглехидратите, тренираш само 3 дни, няма друга причина за спада в силата ти от психическата нагласа! И след като го осъзнаваш сам- си дай малко зор,напъни е, мисля ,че и без добавки ще успееш. Пробвай този трик, при който преди среия си визуализираш цялото изпълнение, дори и на коя бройка ти става трудно и т.н., надъхай се. Много кулстуристи тренират така, предполагам, че знаеш де :) Звучи малко налудничево, но помога
Мерси, колега :)
Днес храната е джънк-еклери, KFC и тем подобни. Чувствам се леко болнав, та направих скандална вечеря :
Паница боб + 3 скилидки чесън + 2 люти чушки + 4 витамин Ц + 2 моркова , отделно пилешко филе и Вита :coolgrin: Ще ударя и един Колдрекс превантивно, че нямам време да боледувам. Утре се надявам да имам време да си купя Scivation 10 lbs и голям Грийн Маг. Лека вечер.
Привет :) Снощи успях да взема протеин и креатин, та от утре се почвам. Довечера ще тренирам, имам си една мостра White Flood (Мерси на момчетата от Бодиарт), та ще видим как ще го усетя. Колебая се дали да си взема и един буустър, но засега съм малко зле с финансите, по-скоро бих разделил една кутия с някой, ако има навити, свиркайте :)
П.П Витамините ми свършиха, но засега няма да си купувам, евентуално ще поръчам от някой чужд сайт.