Тренировка днес :
Лег 5х5 @ 70,70,75,75,80 (Надъхах се и бутнах 80-ката 3 пъти, после 2 пъти форс )
Гребане 5х5 @ 70 кг (Добре)
Клек 5х5 @80,80,85,85,90 (Рекорд, за пореден път изравних с тягата)
Кофички 4х8 @ 10,15,17.5,20 (Нов рекорд, Имах сила за още 2-3 повторения, което значи че другия път ще опитам 22.5)
Утре ще напиша храната и ще дам мнение за мострата White Flood, че почна мача :coolsmirk:
10.03.10
09:46
Преди няколко дни прочетох една книга и в нея се спомена, че при кофичките се слагат тежести от 5 до 20 килограма. Нагоре вече има големи рискове от контузии, дрън дрън ... ;д
White Flood Sample Review :
Вкус 8/10
Малина ми беше мострата, имаше вкус на дъвка Турбо, но с един гаден послевкус. Става, но определено не е топ.
Разтворимост 10/10
Само с няколко джуркания се разби идеално. След като го изпих нямаше нищо по дъното на шейкъра.
Сила 9/10
Изравнен рекорд на лега, нови рекорди в другите упражнения. За съжаление не мога да преценя до колко е пласебо.
Фокус 10/10
Още като влязох във фитнеса бях като кон с капаци. Гледах само железата и нямах търпение да почна.
Напомпване 7/10
Не усетих повече напомпване от нормалното ми при такава тежка тренировка.
Странични ефекти 6/10
Лек световъртеж и гадене към края на тренировката.
Цялостна оценка 8/10
Пил съм само мостра на СуперПъмп и сравнено с него Flood е по-силен, но като цяло нямам опит с тоя тип добавки, за да изкажа по-професионално мнение. Не искам да ангажирам никого с позицията си, при другите може да действа по съвсем различен начин, просто реших да постна моите впечатления. Очаквам коментари от други, които са ползвали продукта за по дълго време :)
Мнението беше редактирано от korpusito на 10.03.10 13:23.
White Flood Sample Review :
Напомпване 7/10
Не усетих повече напомпване от нормалното ми при такава тежка тренировка.
Странични ефекти 6/10
Лек световъртеж и гадене към края на тренировката.
И при мен беше така . Пих мострата ,отидох в залата и почнах да тренирам и след 10 мин. ми стана лошо и си взех протеинов бар който ме пооправи малко и към края на тренировката пак ми стана лошо та даже не си нарпавих корема защото исках да се прибера и да си легна и чак след 30 мин. се оправих. Незнам на какво се дължеше това.На другите дози вече нямаше този момент с гаденето.
След като изпих дозата (това ставаше сутрин към 8-9ч.) после цял ден ми беше сладко и то бая сладникаво в устата и цял ден само вода пиех .
10.03.10
17:29
Силата ти се качва доста стабилно.Само избягвай форсовете.Това ще има по-скоро негативен, отколкото позитивен ефект.Така например с 80кг, като не можеш 5 чисти, направи 3 и дотам ;)
Напълно прав си Родж, спирам ги, ще си правя максове, колкото мога сам.
Храната днес :
1.30 гр. протеин + 150 гр. овес + мляко + мед + витамин
2.30 гр. протеин + 150 гр. овес + мляко + мед
3. 200 гр. пилешко филе + 2 филии Вита + боровинки
4.200 гр. свински бут в манджа с гъби + 3 филии Вита + малко вино
5.200 гр. извара Дядо Либен + 6-7 маслини
Днес 5 хранения поради факта,че бях 5-6 часа на лекции. Имам рецепта и снимка на манджата дето си готвих, ще опиша всичко утре.
Също утре почвам Грийн Маг-а само се колебая 80 дни ли да го пия или на 2х40 с почивка. Айде лека, стискайте палци за Реал :-)
10.03.10
19:19
Да се включа пак, аз го пих 80 дни и да ти кажа, че след 40-тия ден нямаше нищо ново на западния фронт :) По-скоро пробвай варианта на 2х40.
И аз на тоя вариант се бях спрял, но консултанта в Бодиарт ми препоръча да го пия без почивка.Ще видим, не е спешен въпрос :)
Днес ще правя тяга с брутална мускулна на глутеус и задно бедро... :coolgrin: Опитах се безуспешно да кача 2 снимки от телефона ми, но не ми дава защото са по 1 МБ. Има ли как да ги намаля или е от телефона ?
11.03.10
09:15
@korpusito трябва да са не повече от 600 кб, а пикселите не повече от 600 х 800.
Изтегли си Irfan View или на Microsoft picture manager си ги направи 600 х 800 размер
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 11.03.10 09:17.
Ето ги и снимките, мерси Сашо :)
На първата е обичайният ми пазар за 2-3 дни напред: от няколко дни си взимам мариновани карета отКауфланд, доста по-поносими са от чистото филе и са 8 лева килото, което е горе-долу ок. Имаше и свински бут на промо цена 7 лева , та взех 2 кила и от него. Той в последствие се превърна в снимка 2, елементарна рецепта за хора без особен кулинарен талант :
700-800 гр. свинско
400 гр. гъби
2-3 глави лук
1/2 буркан доматено пюре
малко масло + подправки
1/2 литър вода
Всичко това се смесва в йенска тенджера (май така се казва :lol: ) и се пече около час. Месото става сочно и позволява да удариш 300 гр. без проблем, а има и лек сос, в който спокойно можеш да топнеш 3-4 филии Вита, така че и откъм въглехидрати да е добро положението :)
11.03.10
09:41
Йена Глас май му казваха.
Това 3% мляко добро ли е, или според теб е поредния ташак на пазара?
Иначе манджата е апетитна, с радост бих си похапнал :D
Тренировка днес :
Набирания 5х5 @0,0,7,0,0 (Сефтето на набиранията с тежест ! Направих 5 с дъмбел 7 кила между краката и припаднах :lol: )
Тяга 5х5 @ 85 кг (Добре)
Раменни преси 5х5 @ 50 кг (Лек дискомфорт в дясното рамо, та не се напъвам)
Пулоувър 3х10 @ 22.5 кг
Първа доза Маг вкарах в самата тренировка.
Десо, според мен това е най-доброто мляко от купешките :coolsmirk:
Мнението беше редактирано от korpusito на 11.03.10 18:32.
Прилична мускулна треска на гърба и най-вече на перките. Явно петте повторения с тежест са ме смачкали :lol: Довечера храната.
Храна днес :
1. 30 гр. протеин + 2 еклера
2. 200 гр. свинско на манджата от вчера + 2 филии Вита + киви
3. 25 гр. протеин + 150 гр. овес + мляко
4. 200 гр. извара Дядо Либен + Грийн Маг
5. 200 гр. пилешко + 2 филии ръжен хляб + ябълка
6. 150 гр. свинско
7.200 гр. извара + 6-7 маслини
Неприлично много протеин, за сметка на умерено въглени и мазнини.
П.П Приятелката ми се е запалила да блъска и иска да вземе някакъв Л-карнитин, мислите ли, че има нужда от добавки изобщо ?
П.П 2 “Инструктора” във фитнеса и е направил програма, в която тренировката и е 2 часа :bug: , от който 1 час колело, пътека и ски симулатор, в което според мен няма никаква файда, но тя си слуша “инструктора”. Дайте акъл как да я убедя, че не е правилно.
Момичета, ако четат дневника, ще се радвам да споделят някоя подмолна техника на убеждение :)
Мнението беше редактирано от korpusito на 12.03.10 22:46.
12.03.10
21:13
Никой не е велик във своето село. Не очаквай да послуша теб пред някой “образован във сверата” инструктор.
12.03.10
21:19
Като гледам къв “инструктор” е тоя :)
Л-карнитин не и трябва, мисля, че това са пари на вятъра.А това трениране е абсурдно.
Как се казва млякото, че виждам само кравата :D
12.03.10
21:47
Покажи й снимки на момичета , които тренират не само кардио във фитнеса и снимки на такива ,които стоят само на колелото . Тя ще си избере кое повече й харесва :)
Естествено при включването на упражнения с тежести , дори и да не са големи , дупето става сочно , повдигнато , ръцете оформени , а иначе ... по-добре на аеробика да ходи ,ако само ще виси по пътеките . Много по-интензивно и по-ефективно е :)
Ама аз така много се изнервям, щото тя само си губи времето, не вярвам да има ефект от тея тренировки :ahhh: Както и да е, ще я убеждавам още ден-два и после ще я оставя да си тренира както иска.
Десо, млякото е My Day 3 %, има го в повечето магазини :-P
12.03.10
21:50
Абе от всички тренировки има ефект , важното е да ти е кеф и да си постоянен :)
Покажи й снимки на момичета , които тренират не само кардио във фитнеса и снимки на такива ,които стоят само на колелото . Тя ще си избере кое повече й харесва :)
Естествено при включването на упражнения с тежести , дори и да не са големи , дупето става сочно , повдигнато , ръцете оформени , а иначе ... по-добре на аеробика да ходи ,ако само ще виси по пътеките . Много по-интензивно и по-ефективно е :)
Опитай да обясниш на жена, че от тежестите НЯМА да стане грозно мускулеста и че те са 210876142 пъти по ефективни от колелото и адуктор машината... Кауза пердута си е ;-)
12.03.10
21:56
Хахах е тука не мога да ти помогна , аз също имам фобия да не стана потенциален конкурент на приятеля ми :lol:
12.03.10
21:58
Аз сега карам една колежка да кляка яко.Ще видим резултата лятото :lol:
Аз сега карам една колежка да кляка яко.Ще видим резултата лятото :lol:
Аз за клек и тяга няма да се пазаря, но за дъмбели над кило да :lol:
Днес един час футбол играх, няма такова смазване ! Нормално ли е като тренирам редовно с тежести да нямам капка въздух ?!? :bug:
Има ли въобще някаква връзка между фитнеса и спорта като цяло. Иначе краката са ми супер, не ме предадоха въобще но въздух си нямах...
Попринцип подобряват общата форма,но като тренираш само с железа,с времето се вдървяваш.За въздух кардио си трябва.
1-2 пъти в седмицата ХИИТ кардио за 15тина минути ще ти се отрази много добре,без да пречи на мускулната маса,даже ще се подобрят късите мускулни влакна и мускулите ти ще изглеждат по-добре.Да не говорим пък,че физически ще се чувстваш великолепно.
Мнението беше редактирано от vortex на 13.03.10 13:51.
Нормално ли е като тренирам редовно с тежести да нямам капка въздух ?!? :bug:
...Иначе краката са ми супер, не ме предадоха въобще но въздух си нямах...
Интересно. Вече си 80 кг. Какво стана с гръдната обиколка? Разшири ли се? Преди да започнеш е била 96 см. Искаше да правиш пуловър и т.н.
Като гледам къв “инструктор” е тоя :)
Л-карнитин не и трябва, мисля, че това са пари на вятъра.А това трениране е абсурдно.
Съгласна съм с Десо, винаги съм била скептична към Л-карнитини, фет-бърнари и пр, сигурно някои ще ме нападнат, но мисля, че с добра храна и тренировки, няма смисъл от подобен тип добавки. За тренировките - аз се убедих, че тежкото трениране с по-малко повторения е много по забавно и ефективно, но тя сама трябва да стигне до този извод, след като е опитала и едното и другото. Успех с убежденията! :)
S_L така е, тя сама ще се убеди, но дотогава ще си губи времето :)
@ Vortex Прав си, може да вкарам 1-2 седмични по двайсетина минути HIIT
@ Миро Не съм правил замерване от 3 месеца. Края на март свършвам 5х5 и ще си правя, за да видим прогреса :)
Храната днес е скромна, но предвид че съм прекарал 80% от времето в движение е ок :
1. 30 гр. протеин + 150 гр. овес + мляко + мед
2. 150 гр. свински бут на кюфтета + пържени картофи + 1 филия ръжен
3. Грийн Маг + 2 моркова
4. 4 яйца + 60 гр. кашкавал + 80 гр. свински бут + домати + 1 ръжена питка (50гр.)
5. 200 гр. извара Дядо Либен + 6-7 маслини
:P
Тренировка днес :
Лег 5х5 @ 70 кг (Силна болка в дясното рамо отзад някак, от няколко тренировки усещам дискомфорт там, но днес беше доста силна...)
Гребане 5х5 @ 65,65,70,70,70 (Много добре го усетих, напомване в гърбината :-P )
Клек 5х5 @ 80 кг (Доста трудно, предвид мускулната треска от футбола вчера)
Кофички 4х8 @ 10,15,15,17.5 кг (Не сложих повече заради рамото, а и защото нямаше колан, та с дъмбел между краката го правих)
Като цяло тежка тренировка. Рамото обаче ме притеснява :blank:
И храната :
1. 35 гр. протеин + 150 гр. овес + мляко + мед
1.5. Тренировка + Грийн Маг
2. 25 гр. протеин + 2 лъжици мед
3. 150 гр. пилешко + пържени картофи със сирене+ ръжена питка (60гр.) + морков
4. 150 гр. пилешко + 350 гр. бял ориз с гъби + ябълка
5. 150 гр. пилешко + ръжена питка + ябълка
6. 200 гр. извара Дядо Либен + 6-7 маслини
Доволен съм.
Легнах си и пак усещам слаба тъпа болка в рамото, дано не съм си докарал някоя травма...
В Кауфланд са пуснали свински бут на 5.99, препоръчвам на всеки да зареди хладилника ;) Болката в рамото отшумява...
В Кауфланд са пуснали свински бут на 5.99, препоръчвам на всеки да зареди хладилника ;) Болката в рамото отшумява...
Купихме си вече . Много е добър :) Мога да ти препоръчам и черните спагети на БИО , много са добри :)
Манджа :
1. 30 гр. протеин + 150 гр. овес + мляко + мед
2. 2 свински кюфтета от домашна кайма + пържени картофи със сирене + ръжена питка + айрян
3. 200 гр. извара + маслини
4. 150 гр. пилешко + 350 гр. бял ориз с гъби
5. 200 гр. пилешко + ръжена питка
6. 200 гр. извара + 6-7 маслини
+Грийн Маг следобедно.
Тренировката днес :
Набирания 5х5 @ 0,0,5,5,0 (Нямах сили за последната, но като цяло хвърчаш по лоста)
Тяга 5х5 @ 80,85,85,85,85 (Засега това са оптималните килограми, с които техниката ми е добра)
Раменни преси-пропуснах заради рамото
Пулоувър 4х 8-10 @ 20,22.5,22.5,20
Корем :
V преси + повдигане краката от лег 3х10 суперсерии
Молитва на скрипец 3х10 @ 50 кг (Сефте го правих днес, хареса ми)
Като си сипвах протеин след тренировката, изрових втора :exclaim: лъжица в чувала Scivation, при това зелена !
Случвало ли се е на някой нещо подобно ? :lol:
Нетренировъчен днес, цял ден по задачи. Храната е 120 гр. протеин + малко въглени и мазнини, общо 4 хранения.
За вчера стоиностите са 200 гр. протеин + 300 гр. въглени + 70 гр. мазнини
Тренировка днес :
Клек 5х5 @ 80 кг (Много тежко...)
Лег 5х5 @ 70 кг (Пак болка в дясното рамо...)
Гребане 5х5 @ 70 кг (Добре)
Кофички 4х8 @ 10,10,15,15 (Супер напомване)
Умишлено почнах с клека, но уви не помогна. Имаше добри предпоставки за рекорди днес, бях се наспал, храненето на ниво, Грийн маг ударих преди тренировка, но уви... :blank: