29.09.2012 г. (тренировъчен ден 4, седмица 5)
Тренировка - гърди, преса
Загрявка:
Повдигане на щанга от лег - 10х20, 10x20, 10х60, 8x70 кг.
Адаптация:
Повдигане на щанга от полулег - 4x120 кг.
Работни серии:
1. Повдигане на щанга от лег - 6х145, 5х145, 5х145 кг.
2. Повдигане на щанга от полулег - 7х110, 5х105 кг.
3. Кофички с доп. тежест - 7х35, 5х35 кг.
4. Повдигане на крака от лег с прибиране на колене към гърдите (с доп. тежест) - 17х15, 17х15, 18х15, 15x15 кг.
5. Коремни преси на римско столче с доп. тежест - 16х10, 19х10, 19х10 кг.
Обобщение за тренировката:
Доволен съм днес! За съжаление момчето, което ме пазеше на лежанката, се притесняваше доста и пръстите му през цялото време бяха на лоста, но все пак мисля, че си направих сам повторенията. Другата седмица вече е време за 150 и то направо за петица. :)
За съжаление собственикът на коланчето за окачване на тежести на кръста си го е прибрал и днес се наложи да импровизирам с моя си колан и въже за скачане. Адски неудобно, затова ще се поръчва колан от магазина - аз да си имам свой, пък където ще да тренирам, ще си е с мен, както фитилите и другите аксесоари.
Тренировка 100 - прасец
Повдигане на пръсти със собствено тегло - 200 повторения.
Добавки:
1. След ставане - 2 капсули Омега-3 на Now foods, 2 грама бета аланин на Now Foods, 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now Foods, 2 капсули Cissus на USP Labs.
2. На обяд - 1 доза Vita-min на Olimp Labs.
3. Преди тренировката - 2 грама бета аланин на Now Foods.
4. По време на тренировката - 2 лъжички Modern BCAA на USP Labs.
5. След тренировка - ~50 грама 82% Whey Concentrate на BulkPowders.
6. Kъм 20 (план) - 2 грама бета аланин на Now Foods.
7. Преди лягане (план) - 2 капсули Омега-3 на Now foods, 2 капсули Cissus на USP Labs.
Храна:
1. Обяд - три шишчета от телешки шол, две порции зелен фасул, 100-тина грама качота от овче мляко и горе-долу толкова пилешка шунка.
2. Вечеря - ще видим.
През деня - около 500 мл прясно мляко, две лъжици мед.
Обобщение за деня:
Сутринта - разхода в парка с малката щерка. Следобед - тренировка, а след малко започва заслужената почивка. Чудя се дали да не я полея с някоя и друга бира, макар че не изпитвам някакво непреодолимо желание за това. :)
Дойде сюблимният момент, 100 тренировки за прасец с 200 повторения, вземай метърчето и тегли чертата или още ще се мъчиш с тази безмислица? :)
Бтв, силна лежанка имаш.
Дойде сюблимният момент, 100 тренировки за прасец с 200 повторения, вземай метърчето и тегли чертата или още ще се мъчиш с тази безмислица? :)
Бтв, силна лежанка имаш.
Ако беше мъка, нямаше да изкарам толова време. :) 10-тина минути на ден пред телевизора е.
Довечера ще меря, че преди малко го “клатих” прасеца и сега е понапомпан, а взех началните мерки преди тренировка.
А лежанката ми не е нищо особено за 110 кила човек. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 29.09.12 17:59.
Точно това имах предвид, че не е нито мъка, нито нещо особено и резултатите явно са такива... много гръм за нищо се оказа тази статия. Ти си май единственият, който толкова дълго време я издържа и поне като размери, което тръбеше статията като резултати не е нищо особено. Може да няма нищо общо, но аз откакто си взех жилетката качих към 1см, а от тренировките на Сашо още 1, но качих и няколко килца. Не, че си загубил нещо, но за мен лично не е достатъчно ефективна тази програма...
Иначе за лежанката си прав, просто аз съм слаб :(
Сетих се и да взема мерки - обиколките в най-широката част с леко повдигане на пръсти са 42,1 см ляв и 42,2 см десен прасец студени преди серията. Ще видим след месец какво ще покаже сантиметърчето. :)
Ето го и първоначалното замерване. А днес нещата изглеждат така - ляв прасец 42,4 см, десен 42,5 см. По три милиметра на прасец. Слабичко, но все пак е нещо. Засега спирам с тази схема и възобновявам тренировките с тежест в залата. Ще ги правя с малко повече повторения отпреди, но няма да надхвърлям 15.
Днес изядох първата си ябълка от сигурно година насам. Бях забравил колко е вкусно! :) Все пак не мисля го правя много често. Не изпитвам нужда от сладко и други прости въглехидрати, а плодовете определено не се вписват в подходящата за моя метаболизъм диета.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 29.09.12 19:42.
Понеже прасците са ми слабост, ще те затормозя още веднъж :) Как ги мериш? Щото при тях има голямо значение, колко си свил в коляното, колко нагоре мериш, хващаш ли лек диагонал и тн... Това май е единствената мускулна група, която си следя от времето като бях билдърче, просто щото са ми супер малки и трудно разстящи... Но съм установил, че като не обръщам внимание на тия неща, натискам яко, даже ежедневно нещата си вървят, задълбая ли само се тормозя и не виждам резултат...
Как да е честито за ябълката :)
Понеже прасците са ми слабост, ще те затормозя още веднъж :) Как ги мериш? Щото при тях има голямо значение, колко си свил в коляното, колко нагоре мериш, хващаш ли лек диагонал и тн... Това май е единствената мускулна група, която си следя от времето като бях билдърче, просто щото са ми супер малки и трудно разстящи... Но съм установил, че като не обръщам внимание на тия неща, натискам яко, даже ежедневно нещата си вървят, задълбая ли само се тормозя и не виждам резултат...
Как да е честито за ябълката :)
Меря ги в най-изпъкналата част, леко повдигнат на пръсти и с метър, перпендикулярен на тибията. Никога не съм обръщал особено внимание на прасците, честно казано - тренирал съм ги като останалите мускули. Не мога да кажа дали е имало прогрес, защото изобщо не съм ги мерил, докато не започнах с тая схема. :)
30.09.2012 г. (тренировъчен ден 5, седмица 5)
Тренировка - гръб, предмишница
Загрявка:
Придърпване на горен скрипец с раменен подхват - 8х55, 10х55 кг.
Адаптация:
Набирания с раменен подхват - 4, 4.
Работни серии:
1. Набирания с раменен подхват (с доп.тежест) - 8х15, 8х15, 7х15 кг.
2. Придърпване на горен скрипец с широк надхват - 8х85, 7х90, 6х90 кг.
3. Гребане с дъмбел - 10х50, 10х50, 10х50 кг.
4. Мъртва тяга - 10х50, 8х70, 8х100, 8х120, 8х130 кг.
5. Сгъване на китка на скрипец (за предмишница) - 10x20, 8х25, 8x25, 7х25 кг.
6. Сгъване на китки с дъмбели встрани от тялото - 8х35, 8х35 кг.
Малко посмених първите упражнения, за да разнообразя тренировката - набиранията стават в подхват и с тежест, а широкият хват “отива” на скрипеца.
При тягата никаква болка в кръста, леко и стабилно. Не посмях все още да сложа повече от 130 - даже планирах да качвам с по 10 кила на седмица, а качих 40 от миналата. Другата седмица вече по-сериозно - болката отшумя, а бройката трябва да е по-малка.
Използвам намалението на тежестта, за да свиквам с нова техника - вече ще оставям щангата на пода и ще отпускам съвсем между повторенията. Една от причините за контузията ми е, че не го правех досега - докосвах я до пода, но не я оставях, а това товари много сериозно еректорите и изобщо целия пояс.
Добавки:
1. След ставане - 2 капсули Омега-3 на Now foods, 2 грама бета аланин на Now Foods, 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now Foods, 2 капсули Cissus на USP Labs.
5. След тренировка - ~50 грама Matrix на Syntrax.
7. Преди лягане (план) - 2 капсули Омега-3 на Now foods, 2 капсули Cissus на USP Labs.
Днес отворих матрикса да го пробвам. Съжалявам, че взех шоколад - ванилията на Синтакс няма равна. Не че е лош и шоколадът, но онова е друга класа като вкус. :)
Храна:
1. Обяд - едно телешко шишче, пет бъркани яйца, 200 грама обезсолено сирене, салата домати.
2. Вечеря (план) - кюфтета с доматен сос, паниран карфиол, някаква салата.
През деня - около 500 мл. прясно мляко, 2-3 лъжици мед.
Обобщение за деня:
Нормална неделя днес. Сутринта пазаруване, следобед тренировка, сега си готвим у нас и почиваме вече общо взето.
Показаха ми Сталкер-а. :) Няма да издавам кой, но вече и аз го знам.
30.09.12
21:03
Нормална неделя днес. Сутринта пазаруване, следобед тренировка, сега си готвим у нас и почиваме вече общо взето.
Показаха ми Сталкер-а. :) Няма да издавам кой, но вече и аз го знам.
На двоен стандарт ли ми мирише :D (шегувам се, просто си нямам работа и лееекинко спамя)
Показаха ми Сталкер-а. :) Няма да издавам кой, но вече и аз го знам.На двоен стандарт ли ми мирише :D (шегувам се, просто си нямам работа и лееекинко спамя)
Не двоен, ами троен направо. :)
Майтапът на страна. Щом Сашо е решил да не го популяризира масово във форума, това си е негово право и ще го уважа.
01.10.12
10:35
“Една от причините за контузията ми е, че не го правех досега - докосвах я до пода, но не я оставях, а това товари много сериозно еректорите и изобщо целия пояс.”
Аз затова не правя по много повторения на серия, защото след всяко повторение връщам на земята. Като видя серии с повече от 6 повторения на тяга писани, винаги се чудя, дали я оставят на земята след всяко от тях.
01.10.12
12:06
За целите на многото повторения без да пускаш си има румънска тяга - на който му е полезна и приятна.
Прасците на оня танцьор от статията не са станали от повдигане на пръсти, а от скачане до откат от дете, и то с балетните изисквания.
Не, че нещо, но ракът на дебелото черво се свързва в последно време всъщност с прекомерната употреба на фибри - един вид не са особено желателни и нанасят множество микронаранявания. Не с червеното месо само по себе си. Но хайде да приключваме темата (yawn).
За целите на многото повторения без да пускаш си има румънска тяга - на който му е полезна и приятна.
Различно упражнение е тягата с прави крака - спред мен не е алтернатива на класическата. Иначе се съгласявам без бой, че класическа тяга в много повторения = сериозна предпоставка за контузия = глупост (ако трябва да го кажем с една дума). :)
Прасците на оня танцьор от статията не са станали от повдигане на пръсти, а от скачане до откат от дете, и то с балетните изисквания.
Да, вероятно е така. Но нищо не ми пречеше да пробвам - това, което “загубих”, са десетина минути на ден, а и за тях не може да се каже, че са загубени - дали ще ги прекарам седнал пред телевизора или прав, повдигайки се на пръсти, но отново пред телевизора, според мен е почти все едно. :) Не съм възлагал някакви очаквания.
Не, че нещо, но ракът на дебелото черво се свързва в последно време всъщност с прекомерната употреба на фибри - един вид не са особено желателни и нанасят множество микронаранявания. Не с червеното месо само по себе си. Но хайде да приключваме темата (yawn).
Аз пък четох проучвания, които изследват връзката между (чувствтителните натури да не четат натам) консистенцията на изпражненията и въпросните микро-наранявания. Общо взето дългосрочен запек = повишен риск от рак на дебелото черво. Няма причина и това за фибрите да не е така.
От друга страна има проучвания за влиянието на устойчивото нишесте върху група бактерии, живеещи в дебелото черво - устойчивата им колония намалява риска от рак. За да се “подхранват” тези бактерии, трябва да се консумират храни, които го съдържат - зелени банани и студени пържени картофи. :)
Мисълта ми е, че има колкото щеш проучвания за какво ли не дори само в една толкова тясна област на медицината. Няма как животът ни да се върти около това - хипохондрията е на една крачка. :) Можем да вземем някои основни мерки, но не бива да се вманиачаваме.
01.10.12
12:42
Помня преди някой и друг месец бях чел , че японския зелен чай също може да доведе до стомашно-чревни проблеми . Не съм много сигурен , но мисля ,че беше казано от д-р Хироми Шиня .
Нещо обаче не ми се отдава да намеря документа из щайгата ми развъдник за вируси.Пък съм твърде важен за гугъл.. :D
01.10.2012 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. След ставане - 2 капсули Омега-3 на Now foods, 2 грама бета аланин на Now Foods, 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now Foods, 2 капсули Cissus на USP Labs, 2 грама бета аланин на Now Foods.
2. На обяд - 1 доза Vita-min на Olimp Labs, 2 грама бета аланин на Now Foods.
3. Kъм 20 - 2 грама бета аланин на Now Foods.
4. Преди лягане - 2 капсули Омега-3 на Now foods, 2 капсули Cissus на USP Labs.
Храна:
1. Обяд - купичка пилешка супа, пилешко филе на скара, салата зале и моркови.
2. Вечеря - панирани калмари, панирано свинско филе с шунка и гъби върху пържена филийка, 200 грама кашкавал от биволско мляко, 100 грама шунка, 100 грама луканков колбас, ябълка, пет бири.
На вечеря се натъпках като прасе, а още усещам глад.
Обобщение за деня:
Днес доста работа. Като си взех малката щерка от градина, едното й оченце сълзеше и беше зачервено. Отидохме веднага на офталмолог. Оказа се, че има метална стружка в окото. Май по този повод утре ще се гледаме с нея, а аз ще работя от нас, като следобедните ми срещи ще се поразместят. Дано да няма усложнения, пък другото ще се оправи.
02.10.2012 г. (тренировъчен ден 1, седмица 6)
Тренировка - рамо, трапец
Загрявка:
Раменни преси с прав лост от седеж - 10х20, 10х20 кг.
Повдигане на рамене на машина за тяга - 10x100 кг.
Адаптация:
Раменни преси с прав лост от седеж - 8x40, 5х60 кг.
Работни серии:
1. Раменни преси с прав лост от седеж - 5х85, 5х85, 4х85 кг.
2. Раменни преси с дъмбели от седеж - 6х40, 5х40 кг.
3. Повдигане на дъмбели встрани от стоеж - 7х27, 6x27 кг.
4. Повдигане на дъмбели настрани и назад от седеж (с гърди, опрени в коленете) - 8х35, 8х35 кг.
5. Повдигане на рамене на машина за тяга - 10х150, 8х180, 8х180, 8х180 кг.
Прилична тренировка, но без нищо особено за отбелязване.
Добавки:
5. След тренировка - ~50 грама 82% Whey Concentrate на BulkPowders и Matrix на Syntrax.
Храна:
1. Обяд - четири кюфтенца с доматен сос.
2. Вечеря (план) - ще решавам след малко.
През деня - около 400 мл прясно мляко, две лъжици мед.
Обобщение за деня:
Не ми се разказва - не е спрял цял ден да звъни телефонът за какво ли не.
03.10.2012 г. (тренировъчен ден 2, седмица 6)
Тренировка - бицепс, трицепс
Загрявка:
Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 10х20 кг.
Повдигане на прав лост от лег с тесен хват - 10x20, 8x60 кг.
Адаптация:
Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 4х60 кг.
Повдигане на прав лост от лег с тесен подхват - 6х90 кг.
Работни серии:
1. Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 6х75, 6х70, 6x70 кг.
2. Повдигане на прав лост от лег с тесен подхват - 6х120, 4х120, 5х115 кг.
3. Скотово сгъване с прав лост - 5х60,5, 5х58 кг.
4. Трицепсово разгъване на скрипец с въженце (зад глава) - 7х50, 8х45 кг.
5. Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж (тип чукчета) - 5х40, 8х35 кг.
6. Трицепсово разгъване на портален скрипец с една ръка - 7х40, 5х40 кг.
Слабчко днес. За пръв път никакъв напредък, откакто почнах с креатина.
Тренирах късно и залата беше пълна до пръсване. Нямаше никакъв кислород, а това винаги ми се отразява зле.
Добавки:
2. На обяд - 1 доза Vita-min на Olimp Labs, 2 грама бета аланин на Pure Nutrition.
5. След тренировка - ~50 грама 82% Whey Concentrate на BulkPowders + Matrix на Syntrax.
6. Преди лягане (план) - 2 капсули Омега-3 на Now foods, 2 капсули Cissus на USP Labs.
Днес ми пристигна коланчето за закачане на тежести на кръста, а с него и една кутийка 250 грама бета аланин на Pure. Отворих го от любопитство и съм направо потресен от разликата с бета аланина на Now. Този на Pure е на буци, стои като овлажнен и е с неравномерни частици, има неприятен вкус и още по-неприятен мирис (за щастие - леки). Аналогичният продукт на Now е на едри кристалчета, на практика без мирис и с много, много слаб (но не неприятен) вкус. Сравнението в действието също не е в полза на Pure - на практика не усетих пълна доза от техния бета аланин. От същото количество на Now парестезията е осезаема дори на втората седмица от приема. При почти еднаква цена (разликата е 8 лв за половин килограм и то по високите български цени) получаваме продукти от съвсем различен клас като качество. Това потвърждава негативното ми мнение ми за Pure nutrition. Едва ли ще си взема повече техен продукт, а ако го направя, то ще е само заради доста по-голяма разлика в цената в тяхна полза.
Храна:
1. Обяд - купичка пилешка супа, порция патладжан с доматен сос, порция телешко със зеленчуци.
2. Вечеря (план) - кюфтета с доматен сос, някоя и друга бира.
През деня - към 500 мл прясно мляко, две лъжици мед.
Обобщение за деня:
Днес адски много неща ми се струпаха на главата. Има обаче светлина в тунела. :) Дано да не е влак.
Ето нещо по повод светлия празник (сряда).
Чудех се кое от тия две парчета да е поздравът, накрая реших, че няма смисъл да пестя. :)
04.10.2012 г. (тренировъчен ден 3, седмица 6)
Тренировка - бедра, прасец
Загрявка:
Преден клек с фитили - 10х0, 10х0, 8х60 кг.
Адаптация:
Преден клек с фитили - 4х100 кг.
Работни серии:
1. Преден клек с фитили - 6х120, 5х120, 5x120, 5x120 кг.
2. Бедрени екстензии на машина - 11х115, 11х115 кг.
3. Бедрени сгъвания на машина - 8х95, 7х95 кг.
4. Повдигане на пръсти на машина за тяга (за прасци) - 10х100, 9х150, 7х170, 8х150, 6х150 кг.
Посредствена тренировка. Нямах нито желание, нито сила, а на всичко отгоре кобурът на лег-пресата е счупен и се наложи да карам само на “любимите” ми клекове.
Добавки:
1. След ставане - 2 капсули Омега-3 на Now foods, 2 грама бета аланин на Pure, 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now Foods, 2 капсули Cissus на USP Labs.
2. На обяд - 1 доза Vita-min на Olimp Labs, 2 грама бета аланин на Now Foods.
3. Преди тренировката - 2 грама бета аланин на Pure.
5. След тренировка - ~50 грама 82% Whey Concentrate на BulkPowders + Matrix на Syntrax.
6. Преди лягане (план) - 2 капсули Омега-3 на Now foods, 2 капсули Cissus на USP Labs.
Днес потвърждавам първото си впечатление за бета аланина на Pure - освен, че е миризлив и непречистен, е и абсолютно неработещ продукт! От 2 грама няма и следа от парестезия, а от същото количество бета аланин на Now настръхнах целия. Започвам да подозирам, че може да е овлажнен и развален. Някой ако има впечатления, моля да сподели.
Храна:
1. Обяд - купичка пилешка супа, овчарска салата, порция свинско със зелен фасул.
2. Към 18 - по едно парче (около 150 гр) луканков колбас и кашкавал.
3. Вечеря (план) - кюфтета с доматен сос.
Обобщение за деня:
За работния ми ден няма да разказвам - само нерви и разправии.
За сметка на това окончателно се убеждавам, че за 37 години не съм се доближил и с милиметър до това да разбера какво, по дяволите, искат жените! Днес пред очите ми младо и хубаво момиче си даде телефона (при това - по собствена инициатива) на двама татуирани клоуни от някоя дълбока източна провинция със свастики по лактите, ръце като на Рони Колман, но за сметка на това с хлътнали гърди и с крака като кибритени клечки. Между грубите задявки с тежък провинциален акцент единият (който имаше свастика на лакета - явно много се котира в някои среди) обясняваше на другия как от “чуковото” сгъване бицепсът се удължавал, а от сгъването с лост се разширявал. То беше едно разсъбличане, едно пъчене пред огледалото да покаже малко гръб и ръце (че другото липсваше) от тоя същия. Походката с поклащане и два таралежа под мишниците няма да я описвам - тя се подразбира. И накрая след половин час простотии мацката ги викна, пита ги за имената им и сама им даде телефона си. Явно я е ударил хормонът, ама колко трябва да те сърби, за да се хванеш с такива.
Аз си останах абсолютно, тотално потресен от сцената. И не са виновни двете момчета - явно тази тактика минава не за пръв път, та за какво им е да я сменят.
04.10.12
21:04
Хареса ми това обобщение.За съжаление подобни сцени се виждат все по-често...
Мнението беше редактирано от dieseldriven на 04.10.12 21:04.
04.10.12
21:06
Затова отиваме и правиме 130 кила тяга с една ръка и не му мислим много. :)
04.10.12
21:38
Boby_
Подсети ме днеска как ми свиха сърмите ...из улиците около университа беше фул с поршета,бмв-та,ягуар (2012г. модел) .. всичко 2010-2012 модели и ги караха ей такива около моята възраст... аз съм с градски транспорт и имах 1лв и се скатавах някой да не ме викне по кафетата .Ех...
Мнението беше редактирано от donsir на 04.10.12 21:39.
Боби*
Не е чак толкова ненормално това. В залата не е имало никой (тоест аз, Блага или Тоди ;)), девойката е била куха лейка и е търсела нещо необикновено, скандално, неповторимо.... и понеже е от село, а там няма такива (явно) - не е издържала. Тези девойки ги прежалвам без грам съвест ;)
Denny*
Да, да, точно тези най ги обичам... докато чакат девойката да я повозят, някой друг и дава хавлия да си изсуши косата.
Офф-> Дени, ти освен, че си пасивен във форума, май си пасивен и в живота? Не се обиждай, просто ми се иска да видя малко емоция от теб, интелигетно момче си.
Мнението беше редактирано от Витан на 04.10.12 21:56.
04.10.12
22:26
Боби*
Не е чак толкова ненормално това. В залата не е имало никой (тоест аз, Блага или Тоди ;)), девойката е била куха лейка и е търсела нещо необикновено, скандално, неповторимо.... и понеже е от село, а там няма такива (явно) - не е издържала. Тези девойки ги прежалвам без грам съвест ;)
Denny*
Да, да, точно тези най ги обичам... докато чакат девойката да я повозят, някой друг и дава хавлия да си изсуши косата.
Офф-> Дени, ти освен, че си пасивен във форума, май си пасивен и в живота? Не се обиждай, просто ми се иска да видя малко емоция от теб, интелигетно момче си.
Да ти кажа има нещо вярно,но в определени периоди няма смисъл човек лъжливо да лае,трябва да остане глас за когато трябва...а тея с поршетата при един финансов одит на фирмите на бащите им и се връщат на село на магарето,ама лейките не се сещат.
Мнението беше редактирано от donsir на 04.10.12 22:42.
Боби,
Не искам да говоря без да знам за какво иде реч, а и не знам, дали става въпрос за същите мъже, но единия от тези двамата е доста здрав, има стабилен задник и бедър, момчето е много натренирано, има келтски кръст на колянот и другите татуси не съм му ги разглеждала, но е пич, поне това, което съм видяла.
Имала съм възможност да се срещам с подобни мъже през живота си - говоря за общуване, не за секс, и искам да ти кажа, че те много добре надушват курвенитиите отдалеч и се държат нарочно така - Каквото повикало, такова се обадило ;)
04.10.12
22:42
Boby_
Подсети ме днеска как ми свиха сърмите ...из улиците около университа беше фул с поршета,бмв-та,ягуар (2012г. модел) .. всичко 2010-2012 модели и ги караха ей такива около моята възраст... аз съм с градски транспорт и имах 1лв и се скатавах някой да не ме викне по кафетата .Ех...
С какво са ти ги свили? Да не би да са ги изработили сами тия пари за колите. Това, което баща им е дал не е повод за срамуване от твоя страна, нито за гордост от тяхна.Какво са направили те, за да карат такива коли? Надали са новите Бил Гейтс или Стив Джобс.
Мнението беше редактирано от Lachezar Tomov на 04.10.12 22:43.
Боби,
Не искам да говоря без да знам за какво иде реч, а и не знам, дали става въпрос за същите мъже, но единия от тези двамата е доста здрав, има стабилен задник и бедър, момчето е много натренирано, има келтски кръст на колянот и другите татуси не съм му ги разглеждала, но е пич, поне това, което съм видяла.
Имала съм възможност да се срещам с подобни мъже през живота си - говоря за общуване, не за секс, и искам да ти кажа, че те много добре надушват курвенитиите отдалеч и се държат нарочно така - Каквото повикало, такова се обадило ;)
Келтски кръст? А надписът “White power” на врата му сигурно е друидско заклинание за плодовитост? Такива момчета познавам и аз. Повечето са хора, превърнали страховете си в омраза, а омразата - в религия. В групата търсят чувство за принадлежност, каквото им липсва в обществото, намират кауза, която поне на пръв поглед да осмисли живота им. Но не ми е за тях думата, а и не изгарям от желание да им правя обобщен психопортрет - нещата едва ли са толкова прости, а дори хората в тези среди са различни един от друг, така че може и да греша в конкретния случай.
Просто споделих една история от моята гледна точка. Това, което ме впечатли, не са участниците, а реакциите им. Винаги съм знаел, че хората имат различни ценностни системи (как да не го знае човек в това чалга-общество, в което живеем), но в случая установих, че не просто нямам допирни точки с тези трима герои, а възприятията ни за света дори не се намират в една равнина, в една брана на мултивселената.
Просто споделих една история от моята гледна точка. Това, което ме впечатли, не са участниците, а реакциите им. Винаги съм знаел, че хората имат различни ценностни системи (как да не го знае човек в това чалга-общество, в което живеем), но в случая установих, че не просто нямам допирни точки с тези трима герои, а възприятията ни за света дори не се намират в една равнина, в една брана на мултивселената.
Отдавна установено, но обяснението ти е точно в десятката! (bow)
А относно бета аланина на пюр още като го взех Десо ми каза, че е хидроскопичен и съответно седи по-влажен. Наистина не мирише приятно, но все пак на нау продукта е в капсули и вероятно за това не мирише...? Относно дозите и боцкането при 2гр. преди и след тренировка не усещах нищо, после ги увеличих на 4 преди и след и мн рядко усещам нещо като боцкане... но не съм убеден, че това означава, че продукта не работи тук някой да се изкаже, ако може :) Аз лично забелязах, че “въздуха” ми е повече при бягането и кръговете, но не съм сигурен дали е само от него...
Така е Боби въпрос на възприятия... а аз съм се убедил, че основен фактор за възприятието за света, ценностите, гледните точки и т.н. е това горе в главата. И колкото повече го тренираш това горе, толкова повече виждаш цялостната картина, но и още повече се объркваш защото започват да те човъркат въпроси, на които никога няма да може да си отговорим и в един момент пак се връщаш към простичките неща, но много по осъзнат :)
И накрая се оказва, че няма по-голяма благодат от невежеството :)))
Та няма какво да се учудваш на въпросните господа и дами
А относно бета аланина на пюр още като го взех Десо ми каза, че е хидроскопичен и съответно седи по-влажен. Наистина не мирише приятно, но все пак на нау продукта е в капсули и вероятно за това не мирише...? Относно дозите и боцкането при 2гр. преди и след тренировка не усещах нищо, после ги увеличих на 4 преди и след и мн рядко усещам нещо като боцкане... но не съм убеден, че това означава, че продукта не работи тук някой да се изкаже, ако може :) Аз лично забелязах, че “въздуха” ми е повече при бягането и кръговете, но не съм сигурен дали е само от него...
Не е на капсули на Now, а насипен - бели, почти прозрачни кристалчета. На вид напомня готварска сол (виж снимката по-долу). Разтворен във вода, няма вкус и мирис, само едва доловимо накиселяване с много лек дъх на ванилия (който може да се дължи на кутийката, в която пресипах малко, за да си го нося в офиса :)).
Този на Pure също не мирише силно, но има доловим “аромат” на мърша и неприятен вкус. На вид ще покажа довечера как изглежда - като се прибера.
Но това са дреболии, особено за неовкусен продукт. Най-важна, разбира се, е разликата в действието, а аз от този на Pure не усетих абсолютно никакъв ефект.
Боби,
Първото, върху което акцентирах в моя пост беше за визията, защото ти си писал: “но за сметка на това с хлътнали гърди и с крака като кибритени клечки”. Изобщо не е вярно, специално за единия, ИМА здрав, дигнат задник и мускулести бедра, освен това е изчистен и изглежда доста добре, а това, което му е в главата няма да коментирам, дреме ми.
Относно кифлата - и аз бих я спукала от гаври, дори ще я направя да си говори сама, а ако бях мъж с удоволствие и други неща, след което - пътя, чантичката и кой от къде е. То такива парцали друго и не заслужават.
Така че съм съгласна с възмущението ти, но не и с твърдението за визията ;)
Боби,
Първото, върху което акцентирах в моя пост беше за визията, защото ти си писал: “но за сметка на това с хлътнали гърди и с крака като кибритени клечки”. Изобщо не е вярно, специално за единия, ИМА здрав, дигнат задник и мускулести бедра, освен това е изчистен и изглежда доста добре, а това, което му е в главата няма да коментирам, дреме ми.
Относно кифлата - и аз бих я спукала от гаври, дори ще я направя да си говори сама, а ако бях мъж с удоволствие и други неща, след което - пътя, чантичката и кой от къде е. То такива парцали друго и не заслужават.
Така че съм съгласна с възмущението ти, но не и с твърдението за визията ;)
Хубаво де, приемам забележката за визията - може и да съм го подценил момчето... :) Това обаче едва ли е централното в разказа ми. :)
Ето, признах си. :) Можеш да си лягаш вече... :D
05.10.12
09:35
Този на Pure също не мирише силно, но има доловим “аромат” на мърша и неприятен вкус. На вид ще покажа довечера как изглежда - като се прибера.
Но това са дреболии, особено за неовкусен продукт. Най-важна, разбира се, е разликата в действието, а аз от този на Pure не усетих абсолютно никакъв ефект.
Хм... в близките дни ще започна прием на бета аланин на Pure Nutrition. Сепнах се като видях, че не си усетил ефект, ще видим при мен как ще станат нещата. Не съм пил точно този бета аланин до сега. Gotcha казва добри думи, де...
Хм, напротив не искам да си призная, че съм се прее (swear) :D
Майтапа на страна, нямам идея защо винаги съм си мислил, че бета аланина на нау е на капсули (dull)
Според мен има някакъв ефект в/у издръжливостта и силата, но го комбинирам с креатин и бца та не мога да се изкажа крайно.
Със сигурност следващият ще е обаче на НАУ.
Мнението беше редактирано от gotcha на 05.10.12 09:42.
05.10.12
09:50
......... Винаги съм знаел, че хората имат различни ценностни системи (как да не го знае човек в това чалга-общество, в което живеем)......
Наистина хората имат различна ценностна система,но какво общо има чалгата ? Нима хората,които слушат чалга са неграмотни,малоумни,нетрезво мислещи,простаци и пр.,или с една дума ,,не стават’’ ?
05.10.12
09:51
Gotcha, от колко време го пиеш бета аланина?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.10.12 09:52.
05.10.12
09:54
......... Винаги съм знаел, че хората имат различни ценностни системи (как да не го знае човек в това чалга-общество, в което живеем)......
Наистина хората имат различна ценностна система,но какво общо има чалгата ? Нима хората,които слушат чалга са неграмотни,малоумни,нетрезво мислещи,простаци и пр.,или с една дума ,,не стават’’ ?
Не, но са изложени на лошо влияние