09.01.14
13:21
казано от Boby_ на 09.01.14, 12:35:
При все, че струва 2 лв за блистер, Диклак ми действа далеч по-добре от Аркоксия или Афламил (и двете доста по-скъпи). Чудя се защо досега не го бях пробвал. Кръстът е екстра, утре ще си дърпам пълноценно (надявам се) тяга.
Боби, а как ти действа диклака на стомаха? При дори само след един хап положението беше катастрофално на следващия ден.
казано от Владимир на 09.01.14, 13:21:
казано от Boby_ на 09.01.14, 12:35:
При все, че струва 2 лв за блистер, Диклак ми действа далеч по-добре от Аркоксия или Афламил (и двете доста по-скъпи). Чудя се защо досега не го бях пробвал. Кръстът е екстра, утре ще си дърпам пълноценно (надявам се) тяга.
Боби, а как ти действа диклака на стомаха? При дори само след един хап положението беше катастрофално на следващия ден.
Ами не ми влияе на стомаха - не усещам никакви странични ефекти.
09.01.14
15:14
И при мен Аркоксия в максимални дози изобщо не се усети. Същото и с Афламила.
Отчетливо усещам разлика в полза на Диклак пред Диклофенак, а и не ми дразни стомаха - явно е до организъм.
Фламексин също действа добре, но май се препоръчва при по-сериозни неща и цената е по-висока.
10.01.2014 г.
Тренировка 54 - Дърпащи (силова)
Загрявка:
Мъртва тяга - 8х20, 8x70 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 8х60, 8х60 кг.
Адаптация:
Мъртва тяга - 6х120, 3х170 кг.
Набирания с раменен надхват - 4.
Работни серии:
1. Мъртва тяга (без фитили, без колан) - 3x205, 3х205 (надхват), 3x230 (кръстосан хват с лява ръка отгоре), 3х230 (кръстосан хват с дясна ръка отгоре) кг.
2. Набирания с раменен надхват (с доп. тежест) - 3х40, 3х40, 3х40, 3х40 кг.
3. Гребане с дъмбел - 5х82, 5х82, 5х82, 5х82 кг.
Тренировка в трисети.
Обобщение за тренировката:
Страхотна тренировка! 230 с кръстосан хват летяха като перце, а надхватът на 205 не мръдна. Другата седмица май едновременно ще увеличавам на 210 в надхват и 235 на кръстосан. :) Никакви болки в кръста или другаде. Официално по-силна тяга не съм имал досега в живота си. :)
Набиранията с 40 вече са почти до брадичката, но още има какво да се иска и оставам на тази тежест засега.
Гребането също стабилно. То като че ли повече ми товари и хвата, и кръста от тягата. :) 82 кила са си все пак на дъмбела.
А ето ви и една закачка с 25 кг:
Добавки:
1. Към 7 - 10 мл FlexCode.
2. Преди тренировка - 3 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 грам L-arginine на Now.
3. По време на тренировката - 3 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 доза Complete Intraworkout на Bulkpowders.
4. След тренировка - ~80 грама Complete Protein Blend на Bulkpowders, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
5. Към 18 - 5 грама рибено масло, 10 мл FlexCode.
6. Преди лягане (план) - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best.
Храна:
1. Към 13:30 - салата айсберг с домати, краставици, печен патладжан и дресинг, свинско бонфиле с бейби моркови, една бира.
2. Към 18 - две дози протеин.
3. Към 20 - купичка зеленчукова супа със сметана, две кълцани наденички със сос, кисело зеле, пилешки гърди с чесън и сметана на тиган.
Обобщение за деня:
Вчера получих предложение, което може да преобърне както моя, така и живота на семейството ми с краката нагоре, ако се осъществи и го приема. Като има развитие и нещ сигурно, ще споделя и тук, но засега е рано и шансовете не са големи. Така или иначе от снощи направо не съм на себе си. Днес в офиса доста работа и хиляди разправии, но нищо не успя да ме притесни...
Хехе, не очаквах да ви впечатли клипчето с подхвърлянето. Не е толкова трудно, колкото изглежда. Пробвайте и ще се уверите. :)
Е,със същия диск и аз си го подмятам,но след тренировка е тегаво,чат пат го изпускам :D
10.01.14
23:00
казано от Boby_ на 10.01.14, 22:53:
Хехе, не очаквах да ви впечатли клипчето с подхвърлянето. Не е толкова трудно, колкото изглежда. Пробвайте и ще се уверите. :)
Абе с нашите дебели гумирани олдскуул “Елейко” 25-тици ще се въздържа, че ще остана без маникюр. Мислех да те питам... усещаш ли някаква разлика, когато сменяш коя ръка да е надхват при тягата, когато дърпаш с кръстосан хват? Логически в надхват не трябва ли да се пада по-силната ръка или не виждаш разлика. Видно е, че ти се опитваш да ги балансираш.
казано от Севастократор Стрез на 10.01.14, 23:00:
Мислех да те питам... усещаш ли някаква разлика, когато сменяш коя ръка да е надхват при тягата, когато дърпаш с кръстосан хват? Логически в надхват не трябва ли да се пада по-силната ръка или не виждаш разлика. Видно е, че ти се опитваш да ги балансираш.
С дясната ръка в надхват ми е по-удобно, а тя е по-силна. Но умишлено ги въртя. Задължително правя четен брой серии, като сменям ръцете на всяка и дори реда в две поредни тренировки. Отначало ми беше много тегаво, но разликата вече почти се заличи.
При всички случаи не искам да стана като старите трибойци изкривен и с едната ръка 5 см по-ниско от другата. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 10.01.14 23:10.
10.01.14
23:18
казано от Boby_ на 10.01.14, 23:09:
Отначало ми беше много тегаво, но разликата вече почти се заличи.
При всички случаи не искам да стана като старите трибойци изкривен и с едната ръка 5 см по-ниско от другата. :)
Нещо такова имаш предвид предполагам. С малката подробност, че нито съм стар, нито съм трибоец, обаче.
Сори за спама, Боби, но просто ме светна за тази малка подробност. :D
Мнението беше редактирано от Севастократор Стрез на 10.01.14 23:21.
(y) Тайминга, контролът, саундътракът и най вече.. физиономията! 8-)
Тотален респект! (И поздравления за тягата! )
казано от Севастократор Стрез на 10.01.14, 23:18:
казано от Boby_ на 10.01.14, 23:09:
Отначало ми беше много тегаво, но разликата вече почти се заличи.
При всички случаи не искам да стана като старите трибойци изкривен и с едната ръка 5 см по-ниско от другата. :)Нещо такова имаш предвид предполагам. С малката подробност, че нито съм стар, нито съм трибоец, обаче.
Сори за спама, Боби, но просто ме светна за тази малка подробност. :D
Това предполагам, че не е от тягата.Като по-малък и аз имах този проблем, но се корегира.Помисли си дали носиш разни чантички или раница или си държиш едната ръка в джоба.Обикновено се получават от разни такива ежедневни неща.Ако се сетиш за нещо такова просто смени страните.
Извинявам се за лекото отклонение Боби.Иначе поздравления и от мен за тягата и всичко останало! :)
11.01.14
14:23
Аз пък да питам не ви ли е идвало на ум да имате силен хват и да дърпате само в надхват ? :)
Стискам ти палци, Боби ! Такива шансове се падат на много малко хора и много рядко...
Сашо, по едно стечение на обстоятелствата ни е идвало на ум. Надхват си е най-добре и работя по въпроса. Разликата при мен намалява - докарах я до 25 кг, което на фона на 230 не е много. В началото едва държах 170 кг в надхват, сега слагам в следващата тренировка 210 за тройка. Трябва време обаче, а не съм склонен да върна толкова назад тягата, за да чакам хватът да навакса.
За другото ще си говорим, като стане (или не стане). :)
11.01.2014 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 10 - 10 мл FlexCode.
2. Към 18 (план) - 5 гр. рибено масло, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now, 10 мл FlexCode.
3. Към 21 (план) - 5 гр. рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий).
Реших да не почивам от креатина.
Храна:
Планирам 21 часа фастинг. Храната - после.
Обобщение за деня:
Днес нормалните ангажименти у нас - аквариуми, готвене. Може да мръднем на кино с жената по-късно - още не сме решили.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 11.01.14 16:04.
11.01.14
16:10
Да аз ако трябва да дърпам надхват трябва цял живот да дърпам 120кг... (rain)
казано от Кристиянчо на 11.01.14, 16:10:
Да аз ако трябва да дърпам надхват трябва цял живот да дърпам 120кг... (rain)
Силно се съмнявам :)
12.01.2014 г.
Тренировка 55 - Бутащи (обемна)
Загрявка:
Напади без допълнителна тежест.
Раменни преси от стоеж с дъмбели - 10х10 кг.
Адаптация:
Напади с дъмбели - 6х40 кг. (двата)
Раменни преси от стоеж с дъмбели - 6x20 кг.
Работни серии:
1.1. Раменни преси с двупудовки от стоеж - 9х64, 9х64 кг. (тежестта е за двете)
1.2. Напади с дъмбели - 7х80, 5х80 кг. (тежестта е за двете, бройката - на крак)
2.1. Повдигане на прав лост от лег с много тесен хват - 7х110, 7х110 кг.
2.2. Лег преса - 8х280, 8х280 кг.
3.1. Повдигане на дъмбели от лег - 9х104, 8х104 кг. (тежестта е за двата дъмбела)
3.2. Бедрени екстензии с дъмбел - 8х60, 7х60, 6x60 кг.
4.1. Кофички с доп. тежест (на широка успоредка) - 8х36, 6х36 кг.
4.2. Раменни преси с дъмбели от седеж - 4х40, 8х30 кг.
За финал - трицепсово разгъване на портален скрипец с въженце (с целия магазин).
Упражненията с еднаква първа цифра - в двусети.
Днес нищо особено като тренировка. Като цяло имаше сила, но нищо не вървеше. Едно ниско момче преди мен оставило лег-пресата на втората, вместо на на-горната позиция, която е единствената укрепена за по-голяма тежест. Съотвенто Боби си товари 280 килограма, ляга си и си бута. Да, ама цялата шейна се удря в най-горния ограничител, връща се назад, удря се и криви пластината, поставена за второ ниво. За една бройка 300 кила да ми се изсипят отгоре. После пък някой ми разтовари лоста на лежанката, което ми се случва за пръв път от доста години. Много се ядосах - никога не си позволявам да си взимам тежести, без да разбера дали някой ползва уреда/лоста. После пък гайката на сглобяемия дъмбел, с който правя екстензии, се заклещи. Всеки път я отвивам трудно, но този път си бяха 20 минути борба и блъскане с чук, за да я отвия.
Накрая си затрих ключа от шкафчето в съблекалнята и го търсих 20 минути из цялата зала, докато го намерих... в съблекалнята, където си е стоял през цялото време... Абе можеше и да не ходя днес на зала.
Добавки:
1. Преди тренировка - 2,5 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 грам L-arginine на Now.
2. По време на тренировката - 2,5 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 доза Complete Intraworkout на Bulkpowders.
3. След тренировка - ~80 грама Complete Protein Blend на Bulkpowders, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
4. Към 17 - 5 грама рибено масло.
5. Преди лягане (план) - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best.
Храна:
1. Към 9 - две чаши мляко с нес.
2. Към 12:30 - две купички крем-супа от тиква със сметана и крутони, кълцана наденичка на скара, кисело зеле.
3. Към 17 - две дози протеин.
4. Между 19 и 21 - зелена салата с домати и краставици, голяма Метакса, няколко бири, панирано пилешко филе, един банан.
Обобщение за деня:
Днес нормална неделя. Тичахме по детски парти-клубове да организираме рождения ден на малката щерка в началото на февруари. После тренировка, излизане с жената на бира, а сега - почивка. :)
13.01.14
11:27
казано от Boby_ на 11.01.14, 16:04:
Сашо, по едно стечение на обстоятелствата ни е идвало на ум. Надхват си е най-добре и работя по въпроса. Разликата при мен намалява - докарах я до 25 кг, което на фона на 230 не е много. В началото едва държах 170 кг в надхват, сега слагам в следващата тренировка 210 за тройка. Трябва време обаче, а не съм склонен да върна толкова назад тягата, за да чакам хватът да навакса.
Приеми го като плащане на грешката да не си тренираш хвата, а даже е по-правилно да се каже “да си изолирал хвата от тренировките”, и като възможност да работиш върху техниката на тягата :D
казано от James Hinks на 13.01.14, 11:27:
Приеми го като плащане на грешката да не си тренираш хвата, а даже е по-правилно да се каже “да си изолирал хвата от тренировките”, и като възможност да работиш върху техниката на тягата :D
Аз се опитвам да си платя по намалената тарифа “за роднини” - правя две работни серии в надхват и после две - в кръстосан хват.
А широката тяга - само в надхват. :)
Я в тая връзка дай идея с какво да сменя високата тяга, че хич не ми се отразява добре - с дефицитна или с тясна? :)
13.01.2014 г. (без силова тренировка)
Добавки:
2. Към 18 (план) - 5 гр. рибено масло, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now, 10 мл FlexCode.
3. Към 21 (план) - 5 гр. рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий).
Храна:
Планирам 20-21 часа фастинг. Храната сигурно няма да се сетя да я допиша.
Обобщение за деня:
Понеделник... това обаче би трябвало всички да го знаят. :) Посвърших това-онова, но нещо не се наспах и цял ден ми се спи. Само си мечтая как ще си легна в десет довечера.
13.01.14
16:29
казано от Boby_ на 13.01.14, 12:20:
казано от James Hinks на 13.01.14, 11:27:
Аз се опитвам да си платя по намалената тарифа “за роднини” - правя две работни серии в надхват и после две - в кръстосан хват.
А широката тяга - само в надхват. :)Я в тая връзка дай идея с какво да сменя високата тяга, че хич не ми се отразява добре - с дефицитна или с тясна? :)
Трап бар или тясна, по избор на клиента :)
казано от James Hinks на 13.01.14, 16:29:
Трап бар или тясна, по избор на клиента :)
Трап бар няма в Лъкито. Може да взема един, ама ще е по-натам. Затова - засега тясна тяга. Още днес ще я пробвам. :) Да видим тия аддуктори работили ли са някога досега. :)
14.01.14
09:06
Не се разкрачвай прекалено много, стъпвай си нормално, просто хвани тясно. Така гръбнака ще е възможно най-прав.
p.s.
А пък един трап бар няма да те бутне и винаги може да си го вземеш от залата, продадеш, подариш или ако ще да да го сложиш да подпира вратата у вас :)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 14.01.14 09:15.
14.01.2014 г.
Тренировка 56 - Дърпащи (обемна)
Загрявка:
Тясна тяга - 8х20, 8х70 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 8х50, 8х50 кг.
Адаптация:
Тясна тяга - 6х120, 3х170 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 8x50 кг.
Работни серии:
1.1. Набирания с раменен надхват - 18, 13 бр.
1.2. Тясна тяга (без фитили, без колан, надхват) - 3х200, 5х185 кг.
Ето клипче на танталовите мъки с 200 кила:
2.1. Борчески обръщания с прав лост - 7х80, 6х80 кг.
2.2. Мъртва тяга с широк надхват - 4х170, 4х170 кг.
3.1. Високо изтегляне от земя - 7х110, 5х110 кг.
3.2. Набирания с широк надхват - 12, 10 бр.
4.1. Скотово сгъване с дъмбели - 5х26, 5х26 кг.
4.2. “Колелце” от колене - 10, 8
Днес за пръв път правих тясна тяга. И аз барабар Петко с мъжете сложих 200 като Сашо. :) На клипчето ясно се вижда резултатът - тегли ме напред (явно върви далеч от краката) и остава само на кръст - дори повече, отколкото на класическата тяга. Хватът също е по-голямо предизвикателство, отколкото нормалния. Отделно от това в горната част при заключване пръстите са върху бедрата, което е доста неприятно. Но пък гръбнакът е по-прав, усещам я добре в гъза и задната част на бедрата, товари и гърба доста, така че е по-добър вариант от високата и ще извлека полза от нея. Просто трябва да й свикна и да качвам килограмите полека. Затова втората серия - 185 и малко повече повторения. Благодаря на Сашо за идеята - ще се ползва и това упражнение. :)
Другите упражнения без изненади.
Добавки:
1. След ставане - 10 мл FlexCode
2. Преди тренировка - 2,5 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 грам L-arginine на Now.
3. По време на тренировката - 2,5 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 доза Complete Intraworkout на Bulkpowders.
4. След тренировка - ~80 грама Complete Protein Blend на Bulkpowders, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
5. Към 18 - 5 грама рибено масло, 10 мл FlexCode.
6. Преди лягане (план) - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best.
Храна:
1. Към 12 - свинско варено, лазаня Болонезе, салата моркови със семки.
2. Към 15:30 - два бонбона, символичен резен торта (към 2 см дебелина).
3. Към 20 (план) - ще хапвам свинско джоланче със зеленчуци на фурна.
Обобщение за деня:
Днес нищо за отбелязване като цяло. Ден като ден.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 14.01.14 22:57.
казано от Boby_ на 14.01.14, 19:32:
...На клипчето ясно се вижда резултата - тегли ме напред (явно върви далеч от краката) и остава само на кръст - дори повече, отколкото на класическата тяга...
Вярно, че основно на кръст, обаче пък как леко ги вдигаш :)
Според мен пък е доста добре,въпреки че изправи краката,важното е че не се огъна в кръста и използваше еректорите.Лично смятам,че израза ‘’теглиш тяга на кръст’’ по - скоро значи да дигнеш гъза И да се огънеш в целия гръб (котешки).Е те тогава килата летят,ама и кръста излита,ама в гробищата :D
казано от Storm на 14.01.14, 20:15:
казано от Boby_ на 14.01.14, 19:32:
...На клипчето ясно се вижда резултата - тегли ме напред (явно върви далеч от краката) и остава само на кръст - дори повече, отколкото на класическата тяга...
Вярно, че основно на кръст, обаче пък как леко ги вдигаш :)
Леко ги вдигам, защото са ми леки. :) А като я понауча тая тясна тяга и хвана точния баланс, ще станат още по-леки. :)
15.01.14
10:09
Добре ти е тягата, Боби, като се абстрахираме от частта привикване към нова моторика. На всяко повторения трябва да си заставяш краката да работят и да го правя в синхрон с глутеуса и еректорите. Според мен за 4-5 тренировки(максимум) ще я правиш безпроблемно.
Благодаря, Сашо! Ами ще я правя тясната тяга, пък ще взема и един трап бара на заплата и ще комбинирам и с него. :)
15.01.2014 г. (без силова тренировка)
Добавки:
Мислех дали да започвам да чистя вече, но май ще направя още един “стак” за повишаване на тестостерона - имам си трибулус и цинк, а също и DAA (с нея запълвах поръчки от бълка, за да хвана някакви отстъпки, та се събраха 300 грама някъде). Ще си поръчам тия дни от аптеката един Аримидекс и се почваме. :) За чистене ще мисля март-април - сега ме кефи, че силата върви нагоре, макар и бавно.
Храна:
Планирам 20-21 часа фастинг. Вечерното хранене след фастинг традиционно пропускам да го опиша. То не че има и много смисъл, де. :)
Обобщение за деня:
Типичния ден на един офисен плъх. Няма какво да разказвам засега.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 15.01.14 13:15.
15.01.14
15:24
Трап бара ще ти даде едно допълнително нещо, което само по себе си не е кой знае колко голям плюс, но пренесено в тягата дава отражение на механиката - основния старт с краката и синхрона на веригата крака-глутеуси-еректори. Ти за риби си дал толкова пари(че не ги и ядеш навсичкото отгоре), та за собствения си кръст да се чудиш...
казано от James Hinks на 15.01.14, 15:24:
Трап бара ще ти даде едно допълнително нещо, което само по себе си не е кой знае колко голям плюс, но пренесено в тягата дава отражение на механиката - основния старт с краката и синхрона на веригата крака-глутеуси-еректори. Ти за риби си дал толкова пари(че не ги и ядеш навсичкото отгоре), та за собствения си кръст да се чудиш...
Не ме плаши цената. :) Сега отлагам такива неща по друга причина. :) 100% ще взема един трап бар, но само в случай, че пропадне една възможност за дългосрочна промяна (което за съжаление става все по-вероятно, но да видим все пак до 20-тина дни как ще се развият нещата - надеждата умира последна).
15.01.14
15:43
Та и дойде тази промяна, за което ти стискам палци, няма да спреш да тренираш ;)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 15.01.14 15:59.
казано от James Hinks на 15.01.14, 15:43:
Та и дайде тази промяна, за което ти стискам палци, няма да спреш да тренираш ;)
Хехе, аз че ще тренирам, ще тренирам, ама трап бар няма да помъкна на 1600 км. :)
15.01.14
15:48
Ти рибите да не би да ги докара от Банкя ? ;)
Мислил ли си, Боби, за Bulbine (bulbine natalensis extract)? Да го пробваш към стака? :)
Яд ме е, че в предното стакче го пропуснах, но в следващия тест бууст смятам да го включа.
http://www.ergo-log.com/bulbinenatalensis.html
15.01.14
18:59
Гледам че доста хора си правите стакчета за тест бууст,защо не ползвате DHEA? Виждал съм го в магазините за добавки.
казано от Петър на 15.01.14, 18:41:
Мислил ли си, Боби, за Bulbine (bulbine natalensis extract)? Да го пробваш към стака? :)
Яд ме е, че в предното стакче го пропуснах, но в следващия тест бууст смятам да го включа.http://www.ergo-log.com/bulbinenatalensis.html
Пешко, аз съм консервативна личност. Такива неща ги оставям на няколко познати да ги пробват и чак след това може да ги обмисля. :) А и като цяло съм на принципа “щом работи, не го сменяй”.
казано от lordinov на 15.01.14, 18:59:
Гледам че доста хора си правите стакчета за тест бууст,защо не ползвате DHEA? Виждал съм го в магазините за добавки.
Аз съм скептичен към DHEA - първо механизмът на действие не е съвсем изяснен и второ според много от отзивите, които съм чел, не върши абсолютно нищо по отношение на прираст на тестостерон. Има и такива, които казват обратното, но след като съм си намерил работещ вариант, не виждам смисъл да експериментирам върху себе си.
И към двамата: като цяло ключът в този “стак” е ароматазният инхибитор. Според мен дори без да се взимат трибулус и DAA (съответно булбин и DHEA), но се блокира ароматазата, пак ще има приличен ефект.
16.01.2014 г.
Тренировка 57 - Бутащи (силова)
Загрявка:
Повдигане на щанга от лег - 20х20, 20х20, 10x60, 8х90 кг.
Преден клек - 15х0, 8x70, 6x90 кг.
Раменна преса с прав лост от стоеж - 10х20 кг.
Адаптация:
Повдигане на щанга от лег - 4x130 кг.
Преден клек - 3х120 кг.
Раменна преса с прав лост от стоеж - 3х70 кг.
Работни серии:
1.1. Повдигане на щанга от лег - 3х165, 3х165, 2+1х165, 2х165 кг.
1.2. Преден клек - 2х145, 2х145, 2х145, 2х145 кг.
1.3. Раменна преса с прав лост от стоеж - 2х85, 2х85, 1х85, 0х85+1х80 кг.
Упражненията с еднаква първа цифра - в суперсерии.
Странна тренировка. На лежанката доста сила - две тройки на 165 (замалко три да станат). За сметка на това краката бяха кашкавал и дори една тройка не стана на 145 преден клек. Раменната преса отново трагична.
Нещо май изпращях дясното рамо на последната серия на лежанката (която си беше доста изнасилена). Утре ще си проличи.
Добавки:
1. След ставане - 10 мл FlexCode.
2. Преди тренировка - 2,5 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 грам L-arginine на Now.
4. По време на тренировката - 2,5 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 доза Complete Intraworkout на Bulkpowders.
5. След тренировка - ~80 грама Complete Protein Blend на Bulkpowders, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
6. Към 18 - 5 грама рибено масло, 10 мл FlexFode.
5. Преди лягане (план) - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best.
Днес си взех и ароматазния инхибитор и от утре почвам стака. Мисля пак да е два месеца и ще включва по два грама трибулус, 60 мг цинк и 5 гр DAA на ден и 1 мг Аримидекс през ден.
Храна:
17 часа фастинг, последвани от:
1. Към 12 - купичка пилешка супа, салата от моркови и сурови семки, роле от пилешко филе със сирена и спанак, картофено пюре.
2. Към 18:30 - две дози протеин.
3. Към 19:30 - купичка супа от коприва със сметана, порция пиле със зеленчуци по китайски (домашно приготвено), салата домати със сметана.
Днес пак прекалих с въглехидратите, но това е положението.
Под 19-20 часа не са никакъв фастинг, а пропусната закуска, но си ги пиша все пак.
Обобщение за деня:
Нищо за разказване днес извън фитнеса.
17.01.2014 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 7 - 10 мл FlexCode, 5 гр DAA на Bulk Powders, 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now.
3. Към 21 (план) - 5 гр. рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now.
Направих и “откритие” - DAA-то се преглъща доста лесно с 10 мл FlexCode, разреден с вода. :)
Храна:
Планирам 20-21 часа фастинг. Храната после може и да не я дописвам.
Обобщение за деня:
Нормална сутрин в офиса. След малко ще се изстрелвам, за да свърша една неприятна задачка - нещо, което отлагам отдавна.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 17.01.14 13:33.