Too Little, Too Late

Прескочи до:

Красиви неща
Може би си ги виждал, ама... ще оцениш, по твоята част са. :)

17.01.14
15:16

казано от Кольо Пияндето на 17.01.14, 14:24:

Красиви неща
Може би си ги виждал, ама... ще оцениш, по твоята част са. :)

Коле, така нареченият акваскейпинг си е съвсем отделен клон на акваристиката. Не знам дали изобщо е акваристика - по-скоро се отнася към нея така, както японските каменни градини към градинарството. :) Повече изкуство, отколкото нещо друго.
Акваристиката цели създаване на една не просто красива, а устойчива и дълготрайна среда, подходяща за всичките си обитатели (растения или животни). Акваскейпингът е подреждане на картинка и заливането й с вода, казано най-грубо. Фотосесия и разтурване... Има някои много красиви композиции, но просто не е моят “спорт”, така да се каже. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 17.01.14 15:23.

18.01.14
17:47

18.01.2014 г.

Тренировка 58 - Дърпащи (силова)

Загрявка:
Мъртва тяга - 8х20, 8x70 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 8х60, 8х60 кг.

Адаптация:
Мъртва тяга - 6х120, 3х170 кг.
Набирания с раменен надхват - 4.

Работни серии:
1. Мъртва тяга (без фитили, без колан) - 3x210, 3х210 (надхват), 3x235 (кръстосан хват с дясна ръка отгоре), 1х235 (кръстосан хват с лява ръка отгоре) кг.

Ето клипче на тройката на 235:

2. Набирания с раменен надхват (с доп. тежест) - 3х40, 3х40, 3х40, 3х40 кг.
3. Гребане с дъмбел - 5х82, 5х82, 5х82, 5х82 кг.

Тренировка в трисети.

За финал - подхвърляне и улавяне на 25 кг диск - по 15 на ръка (на лявата - с едно изпускане, на дясната без изпускане).

Обобщение за тренировката:
Днес съм доволен! :)
Цяла сутрин ме бола кръст, без вчера и днес до обяд да съм пипнал нещо, по-тежко от лъжица. Мислех, че няма да мога изобщо да се наведа за тяга, но явно е било от крива поза през нощта, защото щом загрях, всичко изчезна.
210 в надхват бяха добре. В първата серия не можах да заключа третото повторение и няма да увеличавам другата седмица.
235 в кръстосан хват вече си тежат. Операторът малко ме подведе - на клипчето почти не се вижда долната част на движението. За сметка на това се вижда чудесно, че гърбът вече е на дъга, а стартът ми е като на валяк в пресечена местност. Засега остават 235 - ще ги затвърдя добре и тогава ще качвам. Така или иначе имам само един успешен опит на по-голяма тежест и той е мъчна единица на 240, при това - с колан и фитили. Затова смятам тая тройка на 235 за личен рекорд на тягата. Струва ми се, че много скоро ще правя тройки на all time максимума си. Само да не се контузя дотогава. :)

Добавки:
1. Към 7 - 10 мл FlexCode, 5 гр DAA на Bulk Powders, 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now, 1 мг АИ.
2. Преди тренировка - 3 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 грам L-arginine на Now.
3. По време на тренировката - 3 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 доза Complete Intraworkout на Bulkpowders.
4. След тренировка - ~80 грама Complete Protein Blend на Bulkpowders, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now., 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now.
5. Преди лягане (план) - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best.

Храна:
1. Към 9:30 - две чаши мляко с нес.
2. Към 12:30 - конско със зеленчуци на фурна, салата ряпа и моркови, маслини.
3. Към 18 - две дози протеин.
4. Между 18 - 21 (план) - ще дояждам конското от обяд и телешкия джолан от онзи ден, поляти щедро с червено винце.

Обобщение за деня:
Нормална събота. Сутринта напред-назад из нас. Следобед тренировка и... май това е всичко. :)

Ей Боби много здрава тяга! Като гледам преди около 2-3 месеца колко ти е била тягата и колко е в момента бих казал, че доста бързо прогресираш. Според мен, ако се запази това темпо, да не казвам голяма дума, но като нищо работните тежести ще почнат да клонят повече към 300кг ;)

18.01.14
21:06

казано от DSD на 18.01.14, 19:23:

Ей Боби много здрава тяга! Като гледам преди около 2-3 месеца колко ти е била тягата и колко е в момента бих казал, че доста бързо прогресираш. Според мен, ако се запази това темпо, да не казвам голяма дума, но като нищо работните тежести ще почнат да клонят повече към 300кг ;)

В последните 2-3 месеца имам известен прогрес в силово отношение, но той се дължи основно на факта, че прекратих ежедневния фастинг и започнах да си ям преди тренировка, а да фаствам само в нетренировъчни дни. При мен това даде огромна разлика. Иначе се връщам на работните тежести, на които бях, преди да започна с фастинга. Може би сега съм малко над тях благодарение на програмата на Сашо. При всички случаи личното ми тегло е по-малко в момента при тройка на 235 тяга, отолкото беше, когато правех петица на 220. Мисля, че са горе-долу еквивалентни постижения при 20-тина кг по-ниско лично тегло. :)

18.01.14
21:16

Яка работа : ))

19.01.14
12:38

19.01.2014 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. Към 9 - 10 мл FlexCode, 5 гр DAA на Bulk Powders, 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now.
2. Към 18 (план) - 5 гр. рибено масло, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now, 10 мл FlexCode.
3. Към 21 (план) - 5 гр. рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now.

Храна:
Планирам 18-19 часа фастинг. Снощи късно спрях да ям (чак към 22) и едва ли ще докарам 20 часа.

Обобщение за деня:
Днес нищо за отбелязване. Очертава се мързелива неделя с някои неща за вършене из нас (аквариуми и др.).

20.01.14
20:21

20.01.2014 г.

Тренировка 59 - Бутащи (обемна)

Загрявка:
Напади без допълнителна тежест.
Раменни преси от стоеж с дъмбели - 10х10 кг.

Адаптация:
Напади с дъмбели - 6х40 кг. (двата)
Раменни преси от стоеж с дъмбели - 6x20 кг.

Работни серии:
1.1. Раменни преси с двупудовки от стоеж - 8х64, 8х64 кг. (тежестта е за двете)
1.2. Напади с дъмбели - 7х80, 5х80 кг. (тежестта е за двете, бройката - на крак)
2.1. Повдигане на прав лост от лег с много тесен хват - 6х115, 6х115 кг.
2.2. Лег преса - 7х285, 7х285 кг.
3.1. Повдигане на дъмбели от лег - 9х104, 8х104 кг. (тежестта е за двата дъмбела)
3.2. Бедрени екстензии с дъмбел - 8х60, 7х60, 6x60 кг.
4.1. Кофички с доп. тежест (на широка  успоредка) - 8х36, 7х36 кг.
4.2. Раменни преси с дъмбели от седеж - 8х30, 8х30 кг.

За финал - трицепсово разгъване на портален скрипец (с целия магазин).

Упражненията с еднаква първа цифра - в двусети.

По време на тренировката не спряха да валят мейлове, телефонът постоянно звънеше и накрая се наложи дори да си пускам компютъра.
Въпреки това се изцедих доста. Чувствам, че се натрупва някаква умора, особено в раменете и краката. Може би трябва да пусна по още един ден почивка между обемните и силови тренировки.

Добавки:
1. Към 7 - 10 мл FlexCode, 5 гр DAA на Bulk Powders, 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now, 1 мг АИ.
2. Преди тренировка - 3 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 грам L-arginine на Now.
3. По време на тренировката - 3 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 доза Complete Intraworkout на Bulkpowders.
4. След тренировка - ~80 грама Complete Protein Blend на Bulkpowders, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
5. Към 18 - 5 грама рибено масло, 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now.
6. Преди лягане (план) - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best.

Храна:
1. Към 12:30 - купичка пилешка супа, две кюфтета на скара, кашкавал с яйца на фурна, салата домати, едно бонбонче Мерси, чаша мляко с нес.
2. Към 18 - две дози протеин.
3. Към 20 - телешки джолан на фурна, яхния зрял фасул, салата айсберг, един буркан (800 мл) домашно биволско кисело мляко.

Вчера си заквасихме 5 литра биволско млекце от Бистрица. Противниците на млечните вероятно не са опитвали такава вкусотия като домашно биволско кисело мляко. Не знам колко калории са 800 мл от него (биволицата отказва да сподели с каква масленост й е млякото), обаче каймакът и мазничкото отгоре са два пръста дебели. :) Разкошно нещо даже и без “екстри” като сладко например.

Обобщение за деня:
Нормален понеделник с разни разправии, свързани с доставки, полузаконен износ, който по закон дори не можем да се опитаме да спрем и т. н.

Искам и аз домашно биволско кисело мляко, потекоха ми лигите чак :) аз си хапвам овче когато ми падне.

21.01.14
13:11

21.01.2014 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. Към 7 - 10 мл FlexCode, 5 гр DAA на Bulk Powders, 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now.
2. Към 18 (план) - 5 гр. рибено масло, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now, 10 мл FlexCode.
3. Към 21 (план) - 5 гр. рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now.

Храна:
Планирам 21 часа фастинг. Храната довечера няма да я пиша, но вероятно ще се върти пак около биволско кисело мляко, “гнезда” от конска+свинска кайма с яйце и някаква салата.

Обобщение за деня:
Обичайният работен ден. За разлика от обикновено, днес нямам срещи (и раздели). Работя си тихичко по една презентация за другата седмица, а междувременно ме занимават с какви ли не глупости.

22.01.14
18:58

22.01.2014 г.

Тренировка 60 - Дърпащи (обемна)

Загрявка:
Тясна тяга - 8х20, 8х70 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 8х50, 8х50 кг.

Адаптация:
Тясна тяга - 6х120, 3х170 кг.
Придърпване на горен скрипец с  раменен надхват - 6x60 кг.

Работни серии:
1.1. Набирания с раменен надхват - 18, 14 бр.
1.2. Тясна тяга (без фитили, без колан, надхват) - 5х190, 4х190 кг.
2.1. Борчески обръщания с прав лост - 6х85, 5х85 кг.
2.2. Мъртва тяга с широк надхват - 2х170, 3х170 кг.
3.1. Високо изтегляне от земя - 5х115, 4х115 кг.
3.2. Набирания с широк надхват - 12, 10 бр.
4.1. Скотово сгъване с дъмбели - 6х26, 5х26 кг.
4.2. “Колелце” от колене - 11, 8

Ужасна тренировка! Единственото положително бяха набиранията. Мисля, че скоро ще имам сили за 20, което при 109 кила си е бройка (четкам се сам, че няма кой друг :)). Освен това усетих, че макар да има известна разлика между хват върху грапавата част на лоста и гладката, тя не е такава, че да “обърне каруцата”.
Неволно качих тежестта на обръщанията, а явно не трябваше, защото май и едно не можах да направя без лекичка помощ с краката. Същата простотия направих и на изтеглянията, в които днес единственото високо нещо беше името им.
Причината за всичко това е, че нещо ми куца възстановяването в последната седмица някъде. Особено зле е положението с краката. Днес още имам мускулна треска на задника от нападите онзи ден, а сега добавих и нещо като румънска тяга (защото последните 2-3 повторения от тясната точно така ми се получават).
Единствената промяна е включването на продуктите за покачване на тестостерона. Всичко друго е константа от доста повече време - сън, храна, тренировки, останалите добавки. Не съм сменял дори марките. Ще видим как ще е следващите дни.

Добавки:
4. След тренировка - ~80 грама Complete Protein Blend на Bulkpowders, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
5. Към 18 - 5 грама рибено масло, 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now.

Храна:
1. Към 12:30 - супа гулаш, пастицио (макарони със сос Болонезе и заливка на фурна), един буркан (800 мл) домашно биволско кисело мляко, чаша мляко с нес.
2. Към 18 - двойна доза протеин (матрица).
3. Към 20 (план) - има “гнезда” от свинска и конска кайма и спагети с доматен сос - идеална комбинация. Вече отворих и бутилчица Сира от мелнишкия регион.

Обобщение за деня:
Днес почти безплоден ден. Чакам едни данни от външен източник, без които не мога да започна един анализ. Като гледам, ще ми ги изсипят в петък, а доста неща трябва да са готови за вторник и сряда, така че се очертава работен уикенд. Е, това е животът. :)
Цял ден в офиса се мотаят разни студентчета по медицина по някаква образователна програма, която спонсорираме. Даже ме поканиха да им гледам представянето на проектите, но аз сравнително учтиво отклоних предложението. Сигурно ще прозвучи егоистични, но ми стига, че се грижа за образователните напъни на собствената си немногобройна челяд.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 30.01.14 13:56.

22.01.14
19:02

Нещо се бъгна работата и си дублирах днешния ден. Мога ли да помоля някой от модераторите да изтрие това мнение? Предното си го искам. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 22.01.14 19:04.

23.01.14
01:00

казано от Boby_ на 22.01.14, 18:58:

22.01.2014 г.

Тренировка 56 - Дърпащи (обемна)

Не е ли юбилейната 60-та ? :)

23.01.14
06:49

казано от Storm на 23.01.14, 01:00:

казано от Boby_ на 22.01.14, 18:58:

22.01.2014 г.

Тренировка 56 - Дърпащи (обемна)

Не е ли юбилейната 60-та ? :)

О, да. Копи-пейст пропуск. :)

23.01.14
07:11

Боби, следен си изкъсо :D

23.01.14
08:21

казано от Скота на 23.01.14, 07:11:

Боби, следен си изкъсо :D

Е, вие пилешка крем супа топчета от сьомга хванахте, та сега един сгрешен номер на тренировката ли ще изпуснете? :)

Отиде ми тайният замисъл да намалявам броя на тренировките и като стигна до нула, да се оправдавам, че няма прогрес, защото изобщо не съм тренирал.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 23.01.14 08:44.

23.01.14
08:24

Като го видях и се сетих за аватара ти,съответно и за теб :D

23.01.14
15:21

23.01.2014 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. Към 7 - 10 мл FlexCode, 5 гр DAA на Bulk Powders, 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now.

Храна:
Планирам 20 часа фастинг. Писането на храната мисля да го пропусна.

Обобщение за деня:
Днес хиляда неща ми се изсипаха едновременно на главата. Нямам време дори да се оплаквам... :)

24.01.14
19:25

24.01.2014 г.

Тренировка 61 - Бутащи (силова)

Загрявка:
Повдигане на щанга от лег - 20х20, 20х20, 10x70, 8х90 кг.
Преден клек - 15х0, 8x70, 6x90 кг.
Раменна преса с прав лост от стоеж - 10х20, 10х40 кг.

Адаптация:
Повдигане на щанга от лег - 4x130 кг.
Преден клек - 3х120 кг.
Раменна преса с прав лост от стоеж - 3х70 кг.

Работни серии:
1.1. Повдигане на щанга от лег - 2х165, 2х165, 1+1х165, 1+1х165 кг.
1.2. Преден клек - 3х145, 3х145, 2х145, 2х145 кг.

Ето клипче на първата тройка на 145:

1.3. Раменна преса с прав лост от стоеж - 2х85, 2х85, 2х85, 1х85 кг.

Упражненията с еднаква първа цифра - в суперсерии.

Лежанката адски слаба днес! В първата серия може би щях да бутна тройка, но нямаше никой в залата и помолих Ани (гаджето на Тони, която днес беше на работа вместо него) да ме пази. Тя малко се стресна от тежестта и не посмях да започна трето, за да не я притеснявам. Оправдания...
Клека приличен - не бях правил досега две тройк на 145. На клипчето се вижда, че ме понатиска, но не толкова, че да изсипя щангата. Във втората серия третото повторение замалко да върне ресто, но някак станах.
Раменната преса пак мъка - тия 85 ми тежат повече от 165 на лежанката. Направо залепват за гърдите!
По едно време ме заболя лявото коляно, после - дясното рамо, а след това и кръстът. Истинска симфония от усещания! Финалът на тренировката беше същинско кресчендо - всички се обадиха едновременно в последния кръг. Сега като си седя с биричката пред лаптопа, нито едно от трите не се обажда. Ще им кажа аз на тях!

Добавки:

Храна:
Днес не мога да смятам фастинг, защото сутринта пих две чаши мляко с нес, което си е половин литър пълномаслено мляко и 20-тина гр захар.
1. Към 12:30 - купичка пилешка супа, салата от моркови и сурови семки, омлет асорти.
2. Към 19:30 - на никого у нас не му се готвеше, нито пък ни се излизаше и си поръчахме храна. Аз си взех телешко със зеленчуци и люто-кисела супа. Ще ги гарнирам с няколко бирички. :)

Обобщение за деня:
Беше един много продуктивен ден! Добър завършек на изнервена седмица.

24.01.14
19:31

С риск да се повторя..ама си як :)

Имам и въпрос. Пробвал ли си на предния клек като хващаш с фитилите,те да не са толкова близо един до друг,а да кажем долу горе на ширината на рамената?

24.01.14
19:36

казано от Juls на 24.01.14, 19:31:

С риск да се повторя..ама си як :)

Имам и въпрос. Пробвал ли си на предния клек като хващаш с фитилите,те да не са толкова близо един до друг,а да кажем долу горе на ширината на рамената?

Пробвал съм всякакви ширини, положения на фитилите и ъгли. Така ми е най-стабилно и удобно.

В последно време обмислям пак да правя опит да се отърва от тях, но за целта трябва или да почна с кръстосани ръце, което е доста нестабилно, или да поработя за мобилност на китки и лакти. Ще видим.

24.01.14
19:45

Според мен предният ти клек изглежда много добре. Просто като те гледам отстрани и си мисля,че ако китките ти са по-широко от раменете (тоест без фитилите) , ще си още по-изправен в горната част на гърба и с още по-изпъчени гърди.
На мен от лег-а ми се сковават и рамената и преди преден клек правя няколко неща,с които да си подобря мобилността и в рамена,и в китки. Ако искаш мога да ти пратя клипчета. Отнемат ми не повече от 8-10 минути и има значително подобрение след тях. :)

24.01.14
19:47

казано от Juls на 24.01.14, 19:45:

На мен от лег-а ми се сковават и рамената и преди преден клек правя няколко неща,с които да си подобря мобилността и в рамена,и в китки. Ако искаш мога да ти пратя клипчета. Отнемат ми не повече от 8-10 минути и има значително подобрение след тях. :)

Ами давай. От гледане на клипчета глава не боли. :) А дали ще ги пробвам не мога да кажа. :)

24.01.14
19:57

24.01.14
21:15

За предния клек, ако не си пробвал - придържаш с 1 или 2 пръста, аз преди така правех докато започна с цяла ръка, но и сега при изпълнение на по-големи бройки, от 5 нагоре лоста го придържам само с пръсти, че ме заболяват китките иначе.

24.01.14
21:26

казано от aleks на 24.01.14, 21:15:

За предния клек, ако не си пробвал - придържаш с 1 или 2 пръста, аз преди така правех докато започна с цяла ръка, но и сега при изпълнение на по-големи бройки, от 5 нагоре лоста го придържам само с пръсти, че ме заболяват китките иначе.

Побвал съм и това. При мен проблемът не е в китките, а в отвратително възпаление на сухожилията на лактите. При предишния ми опит се възстановявах със седмици.

KA

24.01.14
21:41

Боби ако нямаш хроничен проблем с лактите и държиш както трябва щангата не трябва да имаш проблем с лактите. Това се случва като не си заключил добре тежеста и тръгва да пада напред на ръцете. Демек на предния клек с този хват винаги ако претовариш килограмите стигаш до положение в което задника тръгва пръв и тежеста отива на ръцете. Ако се клякат стабилно и мобилноста в китки ти е наистина добра, не трябва да имаш никакъв проблем.
Дори и да нямаш супер голяма мобилност, Алекс го е написал че може за преден клек само с 2 пръста да додържаш. Виж ако правиш изтласкване 2-та пръста няма да свършат работа. Споделям лични наблюдения.

ПС. Не държа че съм прав, тъй като ми се струва че това съм го писал и преди и ме оплюха хората. Но това по горе обикновено се съчетава и с отваряне на лактите встрани..

Мнението беше редактирано от kaloyan на 24.01.14 21:50.

24.01.14
22:14

40 сантиметра предмишница се среща с 47 бицепс (в момента е толкова, беше и повече). Пръстите ми слизат до рамото само под натиск от другата ръка и то голям. Тежестта е идеално фиксирана в ямките, образувани върху ключиците зад раменете. 100-120 кила мога да ги клекна с ръце напред. Естествено, че като натежи, тежестта ще те наведе и ще тръгне напред. Ти трябва да й противодействаш. Това е целта на занятието - да заякват крака, еректори, корем.
Калояне, съветът ти е технически точен, но практически безполезен за всеки, който се стреми към нещо повече от пораздвижване на коленете в стил пенсионер от Флорида. :D

Мнението беше редактирано от Boby_ на 24.01.14 22:16.

24.01.14
22:29

Със СС бар пробвал ли си? Или някой друг от специализираните?

24.01.14
22:35

казано от Solomon Kane на 24.01.14, 22:29:

Не съм. Няма къде*. SS bar-ът (на снимката долу, ако не греша) не е ли за “заден” клек?
Не знам защо толкова се фиксирахме върху тия фитили. Те са съвсем малък компромис с предния клек и с тях в момента ми е съвсем добре да клякам. СС барът ще ме отдалечи далеч повече.

* - да се чете “няма в залата, в която тренирам и която консервативната ми личност не сменя, докато не я затворят.” :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 24.01.14 22:43.

24.01.14
22:47

казано от Boby_ на 24.01.14, 22:35:

Не съм. Няма къде*. SS bar-ът не е ли за “заден” клек?
....

Обръща се наопаки и става за преден. Мога да сложа клип, ама вярвам си го представяш. Не вкарвам изобщо темата за фитилите, просто питам - предния ти клек е впечатляващ. Аз започнах да експериментирам с различни специализирани лостове, когато установих че покрай предния клек тотално са ми паднали постиженията на класическия.

П.С. Този, който си сложил на снимката е с по-ясно изразен “камбър” и осезаемо би дал допълнителен баланс (помага да държиш тежестта върху петите). Но това са наистина са облекчения, не утежнения.

Мнението беше редактирано от Solomon Kane на 24.01.14 22:52.

KA

24.01.14
22:48

казано от Boby_ на 24.01.14, 22:14:

Калояне, съветът ти е технически точен, но практически безполезен за всеки, който се стреми към нещо повече от пораздвижване на коленете в стил пенсионер от Флорида. :D

Хахаха :))) това е яко :)

ТА

24.01.14
23:35

Трибулуса по 2000 мг. на ден ли мислиш да го караш? Колко време?

25.01.14
02:12

40 сантиметра предмишница се среща с 47 бицепс

Индентичен проблем :)
Проблемите с лактите също.
Азси мислех да си правя “самар”за преден клек, обаче изработката е сложна. Иначе пък 200+ кила преден четкат много егото :D

25.01.14
13:14

казано от Solomon Kane на 24.01.14, 22:47:

казано от Boby_ на 24.01.14, 22:35:

Не съм. Няма къде*. SS bar-ът не е ли за “заден” клек?
....

Обръща се наопаки и става за преден. Мога да сложа клип, ама вярвам си го представяш. Не вкарвам изобщо темата за фитилите, просто питам - предния ти клек е впечатляващ. Аз започнах да експериментирам с различни специализирани лостове, когато установих че покрай предния клек тотално са ми паднали постиженията на класическия.

П.С. Този, който си сложил на снимката е с по-ясно изразен “камбър” и осезаемо би дал допълнителен баланс (помага да държиш тежестта върху петите). Но това са наистина са облекчения, не утежнения.

Да, представям си го. По-скоро ми се струва обаче, че ако прибягна до подобен лост, ще е за заден клек. Във всеки случай благодаря за идеята - не ми беше хрумвало. :)

казано от Тала-съм на 24.01.14, 23:35:

Трибулуса по 2000 мг. на ден ли мислиш да го караш? Колко време?

Да, на 2 грама ще карам. Планирам към два месеца “тест буст стак”, от който трибулусът е само един елемент.

казано от James Hinks на 25.01.14, 02:12:

40 сантиметра предмишница се среща с 47 бицепс

Индентичен проблем :)
Проблемите с лактите също.
Азси мислех да си правя “самар”за преден клек, обаче изработката е сложна. Иначе пък 200+ кила преден четкат много егото :D

Откакто не правя целенасочено и фокусирано ръце, бицепсът поспадна малко, но за сметка на това предмишницата се поду доста в последно време. :)
Що не пробваш и ти с фитили предния? Тия 15-20 см дават голяма разлика и напълно отнемат напрежението и от лактите, и от китките. В началото ми беше малко нестабилно, но след няколко тренировки му хванах цаката и сега е екстра.
200+ преден ще ти го оставя на теб и щангистите.  Звучи супер наистина, обаче съм толкова далеч, че изобщо не си струва да мисля. По-близо съм до 200 лежанка, макар че и там имам много хляб да изям, докато дори мога да мисля за нещо такова. :)
Виж бате Вик може и още тая година да удари 200 преден. :)

25.01.14
16:10

ами нямам фитили, Боби.
забранил съм да се внасят фитили в залата, че току виж някой се изкушил да ги ползва не за клек, а за тяга... :)
иначе ако мога да удържа 200 кила с тях без проблем с лакти и рамене - ще ги стана.

Георги Милев

25.01.14
16:11

казано от James Hinks на 25.01.14, 16:10:

ами нямам фитили, Боби.
забранил съм да се внасят фитили в залата, че току виж някой се изкушил да ги ползва не за клек, а за тяга... :)

Е, тва е! Евала! Навсякъде тряя да е така! ;д

25.01.14
17:11

25.01.2014 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. Към 9 - 10 мл FlexCode, 5 гр DAA на Bulk Powders, 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now.

Храна:
Почти 18 часа фастинг, последвани от:
1. Към 15:30 - пиле с кисело зеле, синьо сирене, шунка, три бири.
2. Към 17 - един буркан биволско кисело мляко, чаша вино
3. Между 19 и 20 - още нещо ще хапвам, но още не знам какво.

Обобщение за деня:
Сутринта оправях аквариумите, после мързелив следобед на дивана. Не съм си показвал носа навън и не смятам да го правя в това гнусно време.

Не съм си показвал носа навън и не смятам да го правя в това гнусно време.

Аз си го показах и съжалих :D :D :D Дълбоко не ти препоръчвам да си го показваш, поне и утре (giggle)

ВИВА ЛА СНЯГ! :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1