Too Little, Too Late

Прескочи до:

09.04.14
22:34

казано от Кънин на 09.04.14, 20:18:

Valdis -  имал си много не отговорен, класен ръководител. При подобни случаи госпожите звънят на родителите  и лично ги информират :D

Беше господин, и беше пич! :D А покрай едни взривове и самоделни автоматични оръжия, бях на ти с господата от детска педагогическа, а родителите ми така и не разбраха за случката. Уговарях пощальонката, кореспонденцията да минава първо през моите ръце. :D Малиий, като си спомня майка ми как ме благославяше, да съм жив и здрав и след години дано моите деца да са като мен......(wasntme) А тя горката почти нищо не знае. :D

09.04.14
22:43

За загубата на сила - аз направих делоуд на клека за една седмица, заради кръста, на следващата клекнах 10кг повече от миналия път. При теб явно не се е получила суперкомпенсация, защото си делоуднал заради здравни проблеми, но по принцип си е валидна тактика за разбиване на плата, ако не гладуваш през леката седмица.

По ученическата тема - мен ме освободиха в 8-и клас по география, защото му писна на господина да ми пише шестици през първия срок. Другите ученици много се ядосваха, защото си мислеха, че се подмазвам, като му дадох едно писмо на глаголица да подпише, че съм най - добрия му ученик. По трима ми скачаха през всяко междучасие на гърба и тогава започнах да раста и да ставам по - здрав :D. В моето семейство 5-цата беше повод за повдигане на вежди, а 4-ката - трагедия. Баба ми е тежка кавалерия преподавател, top gun.

Мнението беше редактирано от Lachezar Tomov на 09.04.14 22:46.

10.04.14
00:24

Ааа не знам..аз бях зубър (wasntme)

10.04.14
01:02

казано от Lachezar Tomov на 09.04.14, 22:43:

... Баба ми е тежка кавалерия преподавател, top gun.

Бабите са много силно оръжие (rock)

10.04.14
08:36

Мдам. Шестиците у нас се подминваха с безразличие, а за петици имаше скандали и наказания. Така беше, поне до последните класове на гимназията, когато дадох команда “Свободно” на всички и подивях. :D Някой ден сигурно ще ми го върнат щерките, а голямата вече е близо до този момент.

Но да се върнем малко на спортна тематика. :)
Вчера и днес имам страшна мускулна треска на гърдите - като че ли съм пипнал лежанка за пръв път онзи ден. :) Интересното е, че явно краката по-трудно “забравят” натоварванията, защото няма и помен от подобно нещо в бедрата. Тях не съм ги и напъвал, де.
Днес мисля да карам по-скромно не само с тягата (2 тройки с 200 в надхват и после още 2 тройки с 220 в кръстосан хват с размяна на ръцете), но и с набиранията и гребането. Ще намаля тежестта на дъмбела до 72 кг, а набиранията ще ги правя с 32, като ще се опитвам да ги правя с по-пълна амплитуда, отколкото преди делоуда. Да видим какво ще излезе.

Вчера си поръчах ZMA от тукашния магазин и в пристъп на ентусиазъм щракнах и някакъв липотропен бърнър на недолюбваната от мен фирма Pure. И преди някой да е започнал да ми обяснява, че не работят и съм си дал парите на вятъра, нека все пак кажа защо го взех. :) Първо не е термогенен, защото всичките термогенни са натъпкани с кофеин и други стимуланти и от тях не само не мога да спя, а и ми влияят зле на кръвното, което ме кара да ги избягвам. От друга страна изобщо не ми се занимава да си “стаквам” собствен бърнър от 5-6 прахчета, капсулки и хапченца. Правил съм го в миналото и то с не лош ефект, но ми писна. Целта на сегашната покупка е дисциплинираща. Когато реша да посегна към шоколадче или към биричка (е, поне към някоя след втората), си припомням това, че пия подобна добавка и се замислям. :) Обикновено това е достатъчно да ми даде мъничко допълинителна мотивация, поне докато вляза в ритъм. А ако свърши нещо и на физиологично ниво, освен на психологическо, ще е само допълнителна екстра.

10.04.14
21:09

10.04.2014 г.

Тренировка 2 - Дърпащи (силова)

Загрявка:
Мъртва тяга - 8х20, 8x70 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 8х60, 8х60 кг.

Адаптация:
Мъртва тяга - 6х120, 3х170 кг.
Набирания с раменен надхват - 4.

Работни серии:
1.1. Мъртва тяга (без фитили, без колан) - 3x200, 3х200 (надхват), 3x220 (кръстосан хват с лява ръка отгоре), 2х220 (кръстосан хват с дясна ръка отгоре) кг.
1.2. Набирания с раменен надхват (с доп. тежест) - 3х32, 3х32, 3х32, 3х32 кг.
1.3. Гребане с дъмбел - 6х72, 6х72, 6х72, 6х72 кг.
2. Суингове до вертикала - 13х50 кг.

Тренировка в трисети.

Обобщение за тренировката:
Много слабо! На тягата съм изгубил повече сила, отколкото на лежанката, а може да има връзка и с това, че коляното ми все още не е възстановено. Набиранията и те не бяха цвете, а са с 8 кг по-малко отпреди. Същото и с гребането. Ще видим как ще е.

Добавки:
1. Към 10 - 2 капсули Herbal Burn на Pure.
2. Преди тренировка - 3 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 грам L-arginine на Now, 2 капсули Herbal Burn на Pure.
3. По време на тренировката - 3 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 доза Complete Intraworkout на Bulkpowders.
4. След тренировка - ~80 грама Complete Protein Blend на Bulkpowders, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
5. Преди лягане (план) - 10 грама рибено масло, 10 мл FlexCode, 4 капсули ZMA на ON.

Храна:
1. Към 8 - чаша мляко с нес.
2. Към 12 - пилешка супа, руло “Стефани”, салата домати, три шоколадови бонбона, чаша мляко с нес.
3. Към 19 - две дози протеин.
4. Към 20 - свинско с моркови, пилешко стю, малко суши, една ябълка, малко кисело мляко.

Обобщение за деня:
Доста работа и нерви, а на всичко отгоре се оказа, че утре трябва отново да подкарвам един проект заради грешни входни данни... Shit in - shit out - основен принцип в информатиката (а и не само).

11.04.14
14:27

11.04.2014 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. Към 7 - 2 капсули Herbal Burn на Now.
2. Към 18 (план) - 2 капсули Herbal Burn на Pure, 10 грама рибено масло, 10 мл Flexcode, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
3. Преди лягане (план) - 4 капсули ZMA на ON.

Храна:
Планирам към 20-21 часа фастинг. За вечеря още нямам идея какво ще ям.

Обобщение за деня:
Днес направо не е за разказване! Боря се с все същата ужасна програма. Едно просто упражнение, което в Ексел щях да приключа за два часа, се превърна в изнерващя целоседмична борба с неизвестен край, която явно ще се проточи и през уикенда.

Имам мускулна треска и от вчерашната тренировка. Май деолуд от 17 дни заедно с почивките е твърде дълъг. Мисля да пусна подобно нещо веднъж на около два месеца, но да го завъртя само два пъти по пет тренировки с ден почивка помежду им и толкова.
Отделно от това лактите ме наболяват не само отвътре, а и отвън - вероятно заради ракването без фитили на предния клек. Ще видим как ще е - ако нещата започнат да се влошават, може би пак ще се върна към фитилите.

казано от Севастократор Стрез на 09.04.14, 21:16:

Ей Боби, чакай да ти оспамя дневника и аз. :D Значи, аз като бях ученик, то не беше толкова отдавна де, (преди има-няма 6 години завърших), беше много модерно да се отсъства от училище, ама аз вкарах нова мода - да не отсъстваш. За 12 години в даскало имам 1 1/3 извинени отсъствия, бях малко болен в 6ти клас и си тръгнах по-рано един ден. :D Та като завършвах ми дадоха 200 лева награда за цялата работа. Ако за някоя от щерките ти не вече късно, кажи им че дават пари накрая, като не отсъстваш. :D Жалко че не можах да направя 0 отсъствия, доколкото разбрах има трима човека след 89та година, които не са имали отсъствия в училище.

Че аз за 12години сигурно съм отсътствал и аз толкова... в една типична русенска зима ( около -25 ) нямаше никакъв градски транспорт а аз живея на Централна Гара докато училището ми беше на 4.2км от нас и аз отидох пеша до там само и само да нямам отсъствие даже ме бяха снимали с посиняло от студ лице :D И не са ми дали и един лев... :D

11.04.14
16:10

казано от Кристиянчо на 11.04.14, 14:39:

И не са ми дали и един лев... :D

Сега е момента да отидеш с разпечатка от форума и да си ги искаш :D

11.04.14
18:02

казано от James Hinks на 11.04.14, 16:10:

казано от Кристиянчо на 11.04.14, 14:39:

И не са ми дали и един лев... :D

Сега е момента да отидеш с разпечатка от форума и да си ги искаш :D

Хаха, Сашо, как го засече в крачка! :)

Ха наздраве за училището!

Теди Илиева

11.04.14
20:02

казано от Boby_ на 11.04.14, 14:27:

[Днес направо не е за разказване! Боря се с все същата ужасна програма. Едно просто упражнение, което в Ексел щях да приключа за два часа, се превърна в изнерващя целоседмична борба с неизвестен край, която явно ще се проточи и през уикенда.

.....говори ми. Същото е и при нас.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 11.04.14 20:02.

12.04.14
16:04

12.04.2014 г.

Тренировка 3 - Бутащи (обемна)

Загрявка:
Зерчер клек - 10х40, 10х40 кг.
Раменни преси от стоеж с дъмбели - 10х10, 10х12 кг.

Адаптация:
Зерчер клек - 6х70 кг.
Раменни преси от стоеж с дъмбели - 6x20 кг.

Работни серии:
1.1. Раменни преси с двупудовки от стоеж - 7х64, 7х64 кг. (тежестта е за двете)
1.2. Зерчер клек - 6х100, 8х100 кг.
2.1. Повдигане на прав лост от лег с тесен хват - 10х100, 8х110 кг.
2.2. Лег преса 53° - 20х165, 20х165 кг.
3.1. Повдигане на дъмбели от лег - 7х104, 7х104 кг. (тежестта е за двата дъмбела)
3.2. Трицепсово разгъване на портален скрипец - 10, 10 с всички плочки.
4.1. Кофички с доп. тежест (на широка  успоредка) - 7х32, 7х32 кг.
4.2. Раменни преси с дъмбели от седеж - 8х30, 8х30 кг.
5. Суингове до вертикала - 10х50 кг.

Упражненията с еднаква първа цифра - в двусети.

Днес слабичко, но пък се размазах добре. Чак не ми остана сила за суинговете.
Новата лег-преса още не е досглобена, затова пробвах зерчер клек като първо упражнение. Удари ме доста в кръста, но при тия тежести не е страшно.

Добавки:
1. Към 9 - 2 капсули Herbal Burn на Pure.
2. Преди тренировка - 3 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 грам L-arginine на Now.
3. По време на тренировката - 3 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 доза Complete Intraworkout на Bulkpowders.
4. След тренировка - ~80 грама Complete Protein Blend на Bulkpowders, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
5. Преди лягане (план) - 10 грама рибено масло, 10 мл FlexCode, 4 капсули ZMA на ON, 2 капсули Herbal Burn на Pure.

Още е рано за изводи, но Herbal Burn определено се отразява върху апетита. Другото, което усетих, е парене по хранопровода от лютия пипер. Ако се взима преди ядене, не се усеща изобщо, но аз сутрин го пия на гладно и е неприятно.

Храна:
1. Към 9 - две чаши мляко с нес, малко печен свински бут и салам Чоризо, една ябълка.
2. Към 13 - две дози протеин.
3. Към 15 - порция мусака, салата домати със сирене, таратор, една ябълка.
4. Между 19 и 21 (план) - ще видим какво ще се вечеря.

Обобщение за деня:
Нормалните неща за събота - пазаруване, готвене, тренировка...

Мнението беше редактирано от Boby_ на 12.04.14 20:13.

12.04.14
19:09

казано от Boby_ на 12.04.14, 16:04:

Нормалните неща за събота - пазаруване, готвене, тренировка...

Ъ?
Моите нормални неща за събота са малко по-различни (wasntme) :D

13.04.14
14:17

13.04.2014 г.

Тренировка 4 - Дърпащи (обемна)

Загрявка:
Тясна тяга - 8х20, 8х70 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 8х50, 8х50 кг.

Адаптация:
Тясна тяга - 6х120, 4х150 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 4x60 кг.

Работни серии:
1.1. Тясна тяга (без фитили, без колан, надхват) - 5х180, 3х180 кг.
1.2. Набирания с раменен надхват - 13, 10 бр.
2.1. Борчески обръщания с прав лост - 6х80, 5х80 кг.
2.2. Мъртва тяга с широк надхват - 4х150, 5х150 кг.
3.1. Високо изтегляне от земя - 7х100, 6х100 кг.
3.2. Набирания с широк надхват - 8, 7 бр.
4.1. Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж (чуково) - 5х30, 5х30 кг.
4.2. “Колелце” от колене - 12, 10.
5. Суингове с пудовка - 12х50 кг.

Слабичко, но не чак трагично, освен набиранията - едва си вдигам дебелия гъз. Никакви шансове за бройките отпреди делоуда на този етап. Нищо, всяко нещо с времето си.

Добавки:
1. Към 9 - 2 капсули Herbal Burn на Pure.
2. Преди тренировка - 4 грама бета аланин на Bulkpowders, 2 грама L-arginine на Now.
3. По време на тренировката - 2 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 доза Complete Intraworkout на Bulkpowders.
5. Преди лягане (план) - 10 грама рибено масло, 10 мл FlexCode, 4 капсули ZMA на ON, 2 капсули Herbal Burn на Pure.

Храна:
1. Към 9 - две чаши мляко с нес
2. Към 10:30 - порция мусака, една ябълка.
3. Към 13:30 -  двойна доза протеин (матрица).4
4. Между 15 и 20 (план) - мусака, пиле с ориз, бира.

Обобщение за деня:
Сутринта занимавка с аквариума, после тренировка, а след малко засядам за Ливърпул - Ман Сити. Дано и след мача още държим титлата в ръцете си! :) Имам известни подозрения, че следващият път, когато Пуул имат подобен златен шанс по това време на сезона, вече ще съм на преклонна възраст и няма да ми пука особено. :D

Мнението беше редактирано от Boby_ на 13.04.14 19:32.

13.04.14
16:59

лелее какъв мач!това е висшата лига  :)

Това е футбола! ( каза фена на Челси потривайки доволно ръце )

13.04.14
17:03

:D :D

Дейба и Компанито... ( каза тъжно фена на Челси )

13.04.14
17:31

казано от Кристиянчо на 13.04.14, 17:24:

Дейба и Компанито... ( каза тъжно фена на Челси )

3:2 (краен резултат)
И вас ви чака Анфийлд, а сте далеч от класата на Сити. :D
You’ll never walk alone!

Мнението беше редактирано от Boby_ на 13.04.14 17:31.

смисъл по-добри сме, знам! :) #нямашеиграсръкав95минута

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 13.04.14 17:35.

13.04.14
17:36

честито страхотен мач,въпреки че докрая...има време....нямам доверие на ливърпул.пускам си мачове събота и неделя ей така за адреналина и последниите години те бяха отбора който най-много ме прецакваше :D Тази година заслужават титлата,както и Джерард,такъв футболист без този трофей...жалко ще е :)

13.04.14
17:38

казано от Ronaldinho на 13.04.14, 17:36:

честито страхотен мач,въпреки че докрая...има време....нямам доверие на ливърпул.пускам си мачове събота и неделя ей така за адреналина и последниите години те бяха отбора който най-много ме прецакваше :D Тази година заслужават титлата,както и Джерард,такъв футболист без този трофей...жалко ще е :)

И аз им нямам доверие. :D От 1990-та ги чакам, ебаси! Тази година обаче е сега или никога.

П. П. Предчувствам, че Евъртън ще ни направят шампиони. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 13.04.14 17:42.

Ще е най-хубаво ако вие сами се направите шампиони... Джерард го заслужава.. един от най-истинските футболисти в днешния все по-неистински футбол! :P

кат е лято Боби... :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 14.04.14 07:34.

14.04.14
14:52

14.04.2014 г. (без силова тренировка)

Добавки:
2. Към 18 (план) - 2 капсули Herbal Burn на Pure, 10 грама рибено масло, 10 мл Flexcode, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.

Храна:
1. Към 7 - чаша мляко с нес.
2. Към 14 - салата Цезар с пиле, прясно сирене, салата Снежанка, свинско филе с гъби.
3. Между 19 и 21 - някаква лека вечеря, че се натъпках много на обяд.

Обобщение за деня:
Днес целодневна среща на мениджърския екип. Като цяло нищо за разказване.

15.04.14
09:15

казано от Boby_ на 13.04.14, 17:31:

Не подценявай Моу.Често се случва да надъхва играчите дори да са по-слаб отбор и да печелят.Единственото притеснително е,че имат мач за ШЛ преди дербито с Пул.Но може и да им подейства мотивиращо ако вземат,че победят Атлетико.

п.п.Фен съм на Юве,нямам пристрастия ;)

15.04.14
09:40

казано от Васил a.k.a Тайсън на 15.04.14, 09:15:

казано от Boby_ на 13.04.14, 17:31:

Не подценявай Моу.Често се случва да надъхва играчите дори да са по-слаб отбор и да печелят.Единственото притеснително е,че имат мач за ШЛ преди дербито с Пул.Но може и да им подейства мотивиращо ако вземат,че победят Атлетико.

п.п.Фен съм на Юве,нямам пристрастия ;)

Според мен Моуриньо освен, че е арогантен и неприятен като човек, е и доста прехвален като треньор и тактик. Вярно, посъбра успехи, но колко от тях са плод на неговите умения и колко - на огромните инвестиции, с които винаги е разполагал още от първия си престой в Челси, а след това в Интер и Реал, е спорен въпрос.

15.04.14
13:24

15.04.2014 г. (без силова тренировка)

Добавки:

Храна:
21 часа фастинг (прекъснат от чаша мляко с нес сутринта). Още не знам какв ще е храната.

Обобщение за деня:
Реших да почивам и днес - уикенда тренирах в два поредни дни, а и имам разни ангажименти в края на деня.

15.04.14
14:18

казано от Boby_ на 15.04.14, 09:40:

Според мен Моуриньо освен, че е арогантен и неприятен като човек, е и доста прехвален като треньор и тактик. Вярно, посъбра успехи, но колко от тях са плод на неговите умения и колко - на огромните инвестиции, с които винаги е разполагал още от първия си престой в Челси, а след това в Интер и Реал, е спорен въпрос.

тогава защо друг не можа, да постигне това което Муриньо, направи с Челси и Интер ? : )

15.04.14
14:26

казано от Кънин на 15.04.14, 14:18:

казано от Boby_ на 15.04.14, 09:40:

тогава защо друг не можа, да постигне това което Муриньо, направи с Челси и Интер ? : )

И какво направи с Челси? Две шампионски титли с отбор за 200 милиона евро и после Фъргюсън му свикна на номерата и го върна обратно в първи клас. А титлата в италианското първенство си е стока за продан от много отдавна - там изобщо не става дума за футбол. :)
В тази връзка не харесвам и съра, но е в пъти по-добър футболен мениджър от Моуриньо.

Така е Съра провали бая нападатели включително и Бербата ;) добър е спор няма... Колко хора в света ще могат да ръководят отбор за 200млн.. според мен се броят на пръстите на едната ръка :) с Интер взе Шампионска лига :) ... с Порто също го направи :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 15.04.14 14:38.

15.04.14
14:39

казано от Boby_ на 15.04.14, 14:26:

..Челси? Две шампионски титли с отбор за 200 милиона евро и...
в италианското първенство ...

В Италия му дадохда дори повече пари :)
За това Интер в момента са на 30 точки зад първия. Ама трябваше да има титла след ХХ години суша...наляха парата, взеха титлата и аре почивка още ХХ години.

15.04.14
14:52

Моу  е най-мразеният треньор от мене,но за него ще пишат с големи букви във фуитболните учебници. Когато работиш с много пари и много звезди съм далече от мисълта че е лесно, а и все пак едни от най добрите “скаутове” в света са на мнения че Моу е в топ 3 на професията си !

15.04.14
15:01

Хубаво си поговорихте за футбол, сега давайте за чалга :D

15.04.14
15:10

казано от James Hinks на 15.04.14, 15:01:

Са, като истински метъли ще те нахраним всичките подред!!!

Мнението беше редактирано от Redalex на 15.04.14 16:00.

Kenny

15.04.14
15:17

казано от James Hinks на 15.04.14, 15:01:

Като чуя за футбол и винаги се сещам за парите, които се въртят там, и риторично се питам що за спекула.
Според мен футбола на нивата на ШЛ е стабилно залагания, реклами, пране и медикаменти:)
Иначе като игра, сам по себе си, е хубаво нещо.

15.04.14
15:18

Нямам против, тъкмо тематично държание ще покажете - “Културата и интересите на футболния фен” :D

казано от Redalex на 15.04.14, 14:39:

В Италия му дадохда дори повече пари :)

Сезар, Майкон, Лусио, Самуел, Киву (Станкович), Санети, Камбиасо, Снайдер, Ето о, Милито (Матераци), Пандев (Мунтари)

Отбора на Интер спечелил ШЛ през 2010… аз не виждам нищо мултимилионно не знам за вас... :) Повечето играчи си бяха в Интер и преди това. Освен Снайдер, Милито и Ето’о, които са от суперкласа но въпреки това винаги са били в периферията....

Боби, обещай, че ще си го направиш ако Пула вземат титлата

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 15.04.14 15:43.

Kenny

15.04.14
15:43

казано от Кристиянчо на 15.04.14, 15:41:

Махни им медикаментите и Лудогорец ще ги сцепи.

15.04.14
15:50

Моуриньо не е лош треньор - не казвам това. Само казвам, че не той е правил отборите си силни, а те него. :)

казано от Кристиянчо на 15.04.14, 15:41:

Боби, обещай, че ще си го направиш ако Пула вземат титлата

Никакъв шанс. ;) Отделно от факта, че в последните години почти не гледам футбол с изключение на малко английско първенство и то епизодично, смятам, че татуировките са едно от най-глупавите неща, които човек може да си причини. Всеки с вкуса си, разбира се, но за мен е пошло и демонстративно - не по-различно от силикона и ботокса.

15.04.14
15:58

Кристиянчо:
http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2012/02/26/2928862/crisis-at-chelsea-inter-imploding-but-jose-mourinhos

Of the players purchased by Mourinho, Diego Milito at almost 30 and Lucio at 31 were never going to be long-term hits at San Siro, but more than those brought in during his period on the peninsula, it is the advanced age of those already at the club that is hurting Inter now.

Сумата му е към 100 милиона за трансфери + доста раздадени млади футболисти на Интер.

И аз не мисля, че е лош тренер. Дори напротив- мисля, че е изключителен като мениджър, мотиватор и психолог...но на мен лично ми е прекалено голям кариерист, арогантен и безпарднонен - и като човек, и като професионалист.
Безспорно оставя изключителна следа в света на футбола, но както казва Боби - без да съм фен на Алекс Фъргюсън, го намирам за много по-добър във всяко едно отношение.

Бтв татуировката е страхотна.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1