Too Little, Too Late

Прескочи до:

22.08.15
23:37

Тия наистина са много добри. Особено третото парче. Обаче “най-добри” в прог-метъла май реално си остават Dream Theater, колкото да не ги понасям и аз. :)

22.08.15
23:40

22.08.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. Към 8 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
2. Преди лягане (план)  - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 50 мг цинк пиколинат на Now.

Обобщение за деня:
Късно ставане, после размотаване из нас, пазаруване, готвене и денят на практика свърши.

Забравих да споделя една снимка от вчера - как 52-килограмовите дъмбели в Лъки джим са хванали прах и паяжини. Срамота! :)

Храна:
И днес не е за пред хората. :)

22.08.15
23:44

казано от Владо на 22.08.15, 23:37:

Тия наистина са много добри. Особено третото парче. Обаче “най-добри” в прог-метъла май реално си остават Dream Theater, колкото да не ги понасям и аз. :)

Тук мога да поспоря с теб. Dream Theater имат точно едно Pull me under. Всичко друго е повтаряне на едно и също до втръсване. Свирят заради техниката, а не заради музиката, като последната на практика липсва при тях. Вижте ме какво мога... На концерта им във Фестивална два часа не можах да разпозная кое парче свирят. Тръгнах си в антракта.
Същото определено не важи за Opeth обаче.’

П. П. Този разговор за театъра го водихме вече след концерта им в София. Подчертавам, че това е лично мнение и не държа да подновяваме спора.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 22.08.15 23:49.

23.08.15
00:37

Ако разпознаваш по слух парчетата на прогресив метъл банда, то тя не е никаква прогресив метъл банда.
Същото важи за грайндкора и дет метъла ако разбираш текстовете.

23.08.15
09:06

Добре, че сложи послеписа... :D

23.08.15
15:27

23.08.2015 г.

Тренировка 39 - Дърпащи (Обемна A)

Загрявка:
Мъртва тяга с тесен хват - 3х70, 3х120 кг.
Придърпване на горен скрипец пред гърди - 6х60 кг.

Работни серии:
1. В двусети:
  1.1. Мъртва тяга с тесен хват - 5х170, 5х170 кг.
  1.2. Набирания с раменен надхват - 20, 12.
  2.1. Мъртва тяга с широк хват - 5х140, 5х140 кг.
  2.2. Борческо обръщане от вис - 6х77½, 6х77½ кг.
  3.1. Набирания с широк надхват - 11, 9.
  3.2. Високо изтегляне от земя - 7х100, 7х100.
  4.1. Скотово сгъване с дъмбел - 7х25, 6х25 кг (на ръка).
  4.2. Колелце от стоеж - 5, 3.
2. Еднократно:
  5. Суингове от земя - 10х50 кг.

Ето и клипа, който обещах на Мира (Сапуне, за твоя ще почакаш малко):

По-скоро са суингове, отколкото високи изтегляния, а стартовата позиция ми е между краката, но толкова си мога. :) Ако някой може по-добре, да покаже. :)

Обобщение за тренировката:
Днес тренирах на гладно и съм доволен като цяло. Имам си нов събеседник, който запълва почивките между сериите с интересен разговор - Евгений Попов. Вярно, че почивките стават доста разтегливи, но определено има какво да се научи от него.

Положително:
  - Тясната тяга стана добре (при това - с щангетките).
  - Набиранията с добър обем. 20 в надхват не знам дали бях правил досега.
  - На колелцето от стоеж пет повторения са ми личен рекорд. Не е кой знае колко много, но все пак съм 190 см и 103 кг, така че за мен си е добре.

Отрицателно:
  - На 170 на тясната тяга ударих греда. Първата серия я направих с щангетките. Обвиних ги за слабостта и на втората ги свалих, но резултатът беше точно същият.

Добавки:
1. Към 8 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
2. Преди тренировка - 1½ гр Kre-Alaklyn на Saturn, 4 грама бета аланин на Bulk, 4 грама Л-аргинин на Bulk.
3. По време на тренировка - 15 гр IntraWorkout на BulkPowders.
4. След тренировка - ~62 гр Pro-Antium на Ronnie Coleman.
5. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 10 гр рибено масло, 50 мг цинк пиколинат на Now, 2 таблетки Магнерич.

Обобщение за деня:
Нищо особено днес. Сутринта оправях аквариум, после малко домакинска работа. На обед тренировка, после седнахме на по бира, а сега зяпам с едното око Формула 1. Спа си е класика.

Храна:
Страхотия! Тъкмо бях решил, че съм приключил с бирите и храната, когато ми се обади един приятел да излезем на по бира... Та покрай още три бири сгънах и една кавърма в омлет, като междувременно похапнах от пържените картофи на детето и от панираните му пилешки филенца (уж неща, които не докосвам).

Мнението беше редактирано от Boby_ на 24.08.15 08:58.

23.08.15
16:52

О, страхотен си, благодаря!
Доста интересно упражнение - има елементи на изтегляне. Голямо натоварване на раменете, предполагам?
Увеличил си бройката - повече от последния път, но е наполовина от стандартните суингове, по-трудно изглежда от люлеенето.

А колко тесен е тесния хват на тягата и каква е целта?
(Питам, защото за широка тяга научих за пръв път тук, във форума. После го видях на живо в един клуб за млади щангисти във Велико Търново. Наясно съм с основното й приложение.
За тяга с тесен хват не съм чувала, освен при теб. Трибойците не правят нито тясна, нито широка тяга, всички правят само стандартен хват на ширината на раменете или малко извън, в зависимост от антропометричните си данни.)

п.п имаш 2 тренировки под номер 32 :) Да не си объркал старателната статистика? :D

23.08.15
17:04

казано от Queen Cobra на 23.08.15, 16:52:

Доста интересно упражнение - има елементи на изтегляне. Голямо натоварване на раменете, предполагам?
Увеличил си бройката - повече от последния път, но е наполовина от стандартните суингове, по-трудно изглежда от люлеенето.

Не товари раменете толкова, колкото изглежда. По-скоро иска експлозивен старт. По-трудно е от люлеенето наистина.
Иначе бройката лесно се увеличава на упражнение, което правиш за втори път. :)

А колко тесен е тесния хват на тягата и каква е целта?
(Питам, защото за широка тяга научих за пръв път тук, във форума. После го видях на живо в един клуб за млади щангисти във Велико Търново. Наясно съм с основното й приложение.
За тяга с тесен хват не съм чувала, освен при теб. Трибойците не правят нито тясна, нито широка тяга, всички правят само стандартен хват на ширината на раменете или малко извън, в зависимост от антропометричните си данни.)

Не мога да си припиша заслугите за тясната тяга. :) Не знам кой е “авторът”, но аз я научих от Сашо (James Hinks). Ширината на хвата е с един юмрук или по-малко между ръцете. Това позволява по-тясно поставени крака, отколкото при сумо тягата. По този начин става асистиращо упражнение за класическата тяга, а не съвсем отделно упржнение. Аддуктурите не участват толкова, колкото при по-широка позиция на краката, а в същото време гърбът е по-изправен, а глутеусите се товарят повече.
Като цяло и тясната, и широката тяга ги правя като асистиращи на класическата.

п.п имаш 2 тренировки под номер 32 :) Да не си объркал старателната статистика? :D

Сигурно съм объркал бройката, но така или иначе периодично рестартирам броенето, така че няма да редактирам назад. :)

23.08.15
17:21

Благодаря за отговора. Сашо се оказва една дълбока мина на познания за упражненията.  (само да не е този ужасен прякор) :) Странното е, че тук срещам всякакви асистиращи упражнения към тягата, а реално трибойците (поне нашия клуб) правят само .. тяга и пак тяга.  (Само при приятеля ми гледам разнообразия като  дефицитна тяга, висока тяга (от стойки), хакен тяга зад гръб, тяга с прави крака, пауър тяга , силово повдигане за трапец, силово гребане и пр. )

24.08.15
01:12

Какво пък му е на прякора ??? :D

24.08.15
07:00

Бях чела, че е организатор на кучешки боеве, но може и да е грешна информация.
Иначе доста интересна алегория си докарал, създателю :)

24.08.15
11:09

Покрай тия суингове от земя забравих да споделя какво докара вчера Евгений в залата. :) Дори не знам как точно се казва. Самар може би?
Остава само да му се сложат подходящи порести гуми и ще си имаме лост за клек, с който вероятно ще мога да кляка и аз, въпреки проблемите ми. Толкова отдавна не съм пробвал заден клек, че вече съм забравил какво е! :)

казано от Boby_ на 24.08.15, 11:09:

Дори не знам как точно се казва. Самар може би?
Остава само да му се сложат подходящи порести гуми и ще си имаме лост за клек, с който вероятно ще мога да кляка и аз, въпреки проблемите ми. Толкова отдавна не съм пробвал заден клек, че вече съм забравил какво е! :)

safety squat bar

24.08.15
11:46

казано от Георги Стефанов на 24.08.15, 11:15:

казано от Boby_ на 24.08.15, 11:09:

Дори не знам как точно се казва. Самар може би?

safety squat bar

На английски гугъл отдавна ми каза. Въпросът ми беше как се нарича на български, защото “безопасен лост за клек” или “лост за безопасен клек” звучат като нещо средно между безопасна игла и презерватив, но не и като уред за клек. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 24.08.15 11:50.

24.08.15
13:42

Виждала съм такъв лост в “Мускули и фитнес” - бях голяма тяхна читателка на младини. Стана ми интересно да прочета пак повече и видях, че го наричат ... кобилица. :)
Сигурно си прочел, че предупреждават за неоригинални лостове с неправилен център на тежестта.
Ставало за глутеус мост (странно, но сайт за здрави трибойци дава глутеус моста като асистиращо за закключване на тяга и за клек).
Както и за преден клек, много интересна измислица.

24.08.15
13:53

казано от Queen Cobra на 24.08.15, 13:42:

... кобилица. :)

А, ей това беше думата, която търсех! :) Благодаря!

За центъра на тежестта няма какво да му мисля. Първо нямам с какво да го сравня, второ си го е правил Евгений Попов (или поне си го е поръчвал), а той би трябвало да разбира от това и трето вчера го пробвах - ляга идеално на гърба, успявам да клекна доста дълбоко с него предвид проблемите ми с коленете и се чувствам стабилно с кобилица на гърба.

Ставало за глутеус мост (странно, но сайт за здрави трибойци дава глутеус моста като асистиращо за закключване на тяга и за клек).

Кое му е странното? :)

24.08.15
14:03

казано от Boby_ на 24.08.15, 13:53:

ляга идеално на гърба, успявам да клекна доста дълбоко с него предвид проблемите ми с коленете и се чувствам стабилно с кобилица на гърба.

Начи другия път слагаш менците и ти си човекът!  (wait) :D

24.08.15
14:04

казано от Queen Cobra на 24.08.15, 07:00:

Бях чела, че е организатор на кучешки боеве, но може и да е грешна информация.

Прякора ми е Животното, от почти 20 години е и аз си го харесвам.
Джеймс Хинкс е бащата на породата бултериер. Основно е бил търговец, а бойните кучета са му били хоби.

24.08.15
14:15

казано от Херцог Трън на 24.08.15, 14:01:

Странното е, че няма информация в българските  издания относно ползите. Или поне в комерсиалните. Дава се само като женско упражнение без тежест. А явно е доста яко. :)
Гледам сега, как 40 кг момичета спокойно правят серии на 120 кг. глутеус мост, дори не съм подозирала, че има толкова сила под кръста :)

п.п. Да носиш 20-30 литра менци някой и друг километър едва е било лесно. :D Сега как сме се разлигавили жените ...

24.08.15
14:20

казано от Queen Cobra на 24.08.15, 14:15:

Странното е, че няма информация в българските  издания относно ползите. Или поне в комерсиалните. Дава се само като женско упражнение без тежест. А явно е доста яко. :)

То пък каква ли информация има, та да разчиташ на тях. Като цяло в България се робува яко на митове, легенди и стереотипи.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 24.08.15 14:26.

казано от Queen Cobra на 24.08.15, 14:15:

казано от Херцог Трън на 24.08.15, 14:01:

Гледам сега, как 40 кг момичета спокойно правят серии на 120 кг. глутеус мост, дори не съм подозирала, че има толкова сила под кръста :)

Както каза Джеймс - нашите издания са безумно бедни на специализирана информация :) А школите навън се развиват - руска, американска, в САЩ има няколко течения дори в трибоя и всяко има различни идеи относно асистиращи, схеми и т.н. :)

А за глутеус моста (както и хип тръста) - то това си е заключване, изпълнено почти самостоятелно. Заключването при тягата е изключително hip extension движение :) Направо се чудя какъвто съм мамул при заключването защо не го правя по-често :D

24.08.15
16:43

Виждала съм такъв лост в “Мускули и фитнес” - бях голяма тяхна читателка на младини. Стана ми интересно да прочета пак повече и видях, че го наричат ... кобилица. :)
...

Там, където тренирам му викат “ярема” или “хомота”. По номенклатура на прозводителя е Yoke bar. Понеже има и такъв с по-голям свод/рамо, съответно голям и малък ярем. Мойте наблюдения са, че при проблеми в лакти или рамо е много добра алтернатива на нормален лост, дава и по-голям обхват на движението при хора с недобра мобилност (към които слагам и себе си); никога не съм товарил максове, но ми прави впечатление, че именно удобството на дръжките позволява да се изпълни движението със сериозен компромис на формата,  в т.ч. прегърбване, особено при по-сериозна тежест.

Боби, щом Гената го е занесъл, значи всичко си му е на ред на лоста. :)
Много яко! Сега сигурно ще се радваш като малко дете, когато започнеш да го включваш в тренировките си.
Не съм клякала с такъв, само съм виждала.

Кобре, ако тръгнеш да ровиш за силов трибой в български източници... нищо кой знае какво няма да откриеш. От край време не следя какво пишат тук. Истината е по залите при малкото хора в България, които разбират от темата, както и от чужди източници. Както казва Ники - хората си се развиват, ние тука си пазим “тайните”, сакън някой да не излезе по як от нас на състезанието, понеже сме му разкрили нечувани методики. :) Та, да - хип тръстът е много полезно упражнение. :)

24.08.15
18:26

24.08.2015 г. (без силова тренировка)

Колоездене:

- 07:42 - 7,9 км за 24:52 мин, средна скорост 19,1 км/ч.
- 16:14 - 8,2 км за 24:52 мин, средна скорост 19,8 км/ч.

Днес без рекорди. Все пак си отбелязвам, че за пръв път слизам под 25 минути и в двете посоки.
На прибиране пак имах инцидент със завиваща на ляво кола, чиито шофьор изобщо не ме отрази. Вместо да придобивам увереност с трупане на опит на колело из София, аз започвам все повече да се притеснявам.

Добавки:
1. Към 7 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
2. Преди лягане (план)  - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 50 мг цинк пиколинат на Now.

Обобщение за деня:
Нормален работен ден без нищо за отбелязване.

Храна:
Това кардио с колелото е доста подвежащо, защото ми дава усещането, че мога безнаказано да изям и изпия света, а всъщност не е точно така и кантарът е поел неусетно нагоре.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 25.08.15 08:39.

Теди Илиева

24.08.15
19:20

казано от Boby_ на 24.08.15, 18:26:

Вместо да придобивам увереност с трупане на опит на колело из София, аз започвам все повече да се притеснявам.

Понякога и аз имам натрупване на такива случки и от притеснение моето собствено каране става по-рисково. Ако ти се натрупа такъв вид стрес и събития, мисля е по-добре да си починеш от карането в градски условия за малко. Трябва да си спокоен и концентриран на пътя. Това е валидно и за колата, де :)

25.08.15
20:39

25.08.2015 г.

Тренировка 40 - Бутащи (силова)

Загрявка и адаптация:
Избутване на прав лост от лег - 8х20, 8х70, 3х120 кг.
Преден клек - 3х70, 3х100.
Раменни преси от стоеж с прав лост - 6х20 кг.

Работни серии
1. В трисети:
  1.1. Избутване на прав лост от лег - 5х145, 5x145, 5x145, 4х145 кг. 
  1.2. Преден клек - 5х130, 5х130, 4х130, 4x130 кг. 
  1.3. Раменни преси от стоеж с прав лост - 5х72½, 5х72½, 4x72½, 4х72½ кг.
2. Еднократно:
2.1. Суингове от земя (с дъмбел между краката) - 1х50, 1х50 кг.

Много съм доволен днес! :)

Пробвах прословутите суингове от земя във варианта с 50 кг пудовка между пръстите на краката (отбележете, че не са какви да е стъпала, а 46-47-ми номер, което праща тежестта още по-напред), които според популярното мнение без 200 клек не би трябвало да мога да направя. Е, да, ама мога. Две-три единички до над очите след четири серии клек и раменна преса и то с дъга, добре заключени лакти и без да се напъвам. На свежо няма да е десетка, като от по-задна позиция, но едно 3-4 повторения ще изцедя без проблем, особено като посвикна с техниката, която е по-различна заради стартовата позиция.

Положителни:
  - Стабилен лег без откази - за малко четири петици. Другия път 150, че ми писна да стоя на тия 145.
  - На клека качих 5 кг, но малко ме беше страх и не посмях много да напъвам на 130. Иначе сила в краката има.

Отрицателни:
  - На раменната преса без прогрес от предния път, което при смешната тежест, с която правя, е зле.

Добавки:
1. Към 7 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
2. Преди тренировка - 1½ гр Kre-Alaklyn на Saturn,  4 грама бета аланин на Bulk, 4 грама Л-аргинин на Bulk.
4. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 10 гр рибено масло, 50 мг цинк пиколинат на Now, 2 таблетки Магнерич.

Обобщение за деня:
Натоварен ден днес. След работа излизахме с децата и семейството на брат ми на заведение по повод рождения му ден.

Храна:
Почти 4000 калории, но с излизане за рожден ден направо си е скромно. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 26.08.15 09:03.

26.08.15
10:39

казано от Boby_ на 25.08.15, 20:39:

Пробвах прословутите суингове от земя във варианта с 50 кг пудовка между пръстите на краката (отбележете, че не са какви да е стъпала, а 46-47-ми номер, което праща тежестта още по-напред), които според популярното мнение без 200 клек не би трябвало да мога да направя. Е, да, ама мога.

При положение, че това долу :

казано от Boby_ на 25.08.15, 20:39:

1.2. Преден клек - 5х130

,
не ти е макс в никакъв случай, а тези, които не могат суинг от земя в такъв вариант,  с тази тежест няма да направят и единица заден клек, не виждам защо да не можеш. Въпреки, че на клипа си личи как ти липсва експлозивност ;)

26.08.15
10:46

казано от James Hinks на 26.08.15, 10:39:

Въпреки, че на клипа си личи как ти липсва експлозивност ;)

Това е горчивата истина. И тягата ми винаги е страдала от бавен старт, а това не свършва с краката - никаква експлозивност нямам и на високи изтегляния, обръщания и т. н. Компенсирам отчасти с други качества, но това определено ми куца.

26.08.15
10:57

А точно високи изтегляния, суингове от земя и обръщания би трябвало да ти я дадат за тягата.
Скоковете също са вариант, но с твоите проблеми в коленете ще можеш да правиш само 2 варианта от тях и то в най-добрия случай.

26.08.15
11:35

Не ми е драма това. :) Като няма експлозивност, ще вдигам неексплозивно. Повечко въртящ момент и това е. Сега ми е по-голям приоритет да се опазя от контузии, че нещо много ми станаха болежките напоследък.

26.08.15
11:43

Нещата са свързани повече отколкото предполагаш - и въртящ момент, и експлозивност, и контузии.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 26.08.15 11:43.

26.08.15
11:54

казано от James Hinks на 26.08.15, 11:43:

Нещата са свързани повече отколкото предполагаш - и въртящ момент, и експлозивност, и контузии.

Сигурно е така. При мен проблемът е, че целите ми станаха прекалено аморфни, да не кажа липсващи, което няма как да не се отрази. “Тренирам за кеф, малко сила, външен вид, здраве и още някое качество, за което не се сещам в момента” трудно може да се нарече изпълнима, измерима, конкретна и обвързана със срокове цел. :)
Абе в общи линии ми е приятно в залата, сегашната схема на трениране ми пасва много добре психически, а голяма част от това, което търся в тренировките, се получава. Друг е въпросът докога ще е така.

П. П. А връзката между липса на експлозивност  и контузии е ясна според мен - колкото по-дълго време продължава едно повторение, толкова по-продължително мускулите работят под напрежние и съответно толкова по-голямо е натоварването, което трябва да понесат пасивните структури - сухожилия, стави, лигаменти, хрущяли и т. н. Поправи ме, ако греша.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 26.08.15 12:43.

26.08.15
19:57

26.08.2015 г. (без силова тренировка)

Колоездене:

- 07:55 - 8,0 км за 23:47 мин, средна скорост 20,0 км/ч.
- 16:40 - 8,2 км за 24:30 мин, средна скорост 20,0 км/ч.

Сериозно въртене и в двете посоки. Направих си рекордче за най-добро сумарно време на отиване и връщане.

Добавки:

Обобщение за деня:
Много работа, а и малко нерви покрай едни прогнози.

Храна:
Пак прекалих.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 27.08.15 10:27.

27.08.15
10:32

19.08.2015 г.

Тренировка 41- Дърпащи (силова)

Загрявка + адаптация:
Мъртва тяга - 4x70, 3х120 кг.
Набирания с раменен хват - 3.

Работни серии:
1. В кръг:
  1.1 Мъртва тяга - 3х195, 5х185, 5х185, 3х185 кг.
  1.2. Набирания с раменен надхват (с доп. тежест) - 5х34, 5х34, 4х34, 4х34 кг.
  1.3. Силово гребане с дъмбел (от земя) - 7х72, 6х72, 5х72, 5х72 кг. (на ръка)

Днес горе-долу прилично. Обърках малко тежестите на тягата. След първата серия се потиснах, че 185 ми тежат много и се отказах да напъвам за петица. Тръгнах да свалям за втората, а Вито ме попита дали са 195? Оказа се, че наистина съм сложил 195. В крайна сметка свалих на 185 и направих още две петици и една тройка.

Трябва нещо да променя при тягата обаче. Усетих явен дискомфорт в кръста още след третата серия, а след последната вече клонеше към болка. Сега се чудя дали довечера ще мога да си събуя сам чорапите... Това стана вече през тренировка. Върти ми се из главата драматично намаляване на тежестите и почивките в тази тренировка.

Положителни:
- Хватът държеше добре днес. На 195 тяга дори не мръдна и на трите повторения. На 185 определено не беше той “гърлото на бутилката”.
- Набиранията и гребането също бяха прилични.

Отрицателни:
- Пак проблеми с кръста.

Добавки:
2. Преди тренировка - 1½ гр Kre-Alaklyn на Saturn,  4 грама бета аланин на Bulk, 4 грама Л-аргинин на Bulk.
4. След тренировка - ~62 гр Pro-Antium на Ronnie Coleman.
5. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 10 гр рибено масло, 50 мг цинк пиколинат на Now, 2 таблетки Магнерич.

Обобщение за деня:
Освен оплакванията по-горе и мъчителен телефонен разговор с индиец с такъв акцент и толкова лош английски, че всяко второ мое изречение беше молба да повтори въпроса си, май нямам друго за отбелязване.

Храна:
Откровено освинване.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 28.08.15 08:18.

Хаха Боби, извинявай, ама не стърпях - беше първия човек за когото се сетих когато видях тази снимка :D:

27.08.15
11:42

казано от Boby_ на 27.08.15, 10:32:

Трябва нещо да променя при тягата обаче.

Ми махни я тая гад, бе :D, за известно време. С риск да ме линчуват всички :D. Аз от няколко седмици съм разделен с нея и се чувствам перфектно, радвайки се на свободата (на движенията :D) си. Хубава тренировка става и без нея :)
Знам, че няма да го направиш, но пък ме зачопли отвътре да си го кажа :Д

Мнението беше редактирано от Петър на 27.08.15 11:42.

27.08.15
12:00

казано от Boby_ на 27.08.15, 10:32:

Трябва нещо да променя при тягата обаче.

Трап бар.
Сигурно две години вече ти го повтарям периодично.

казано от Петър на 27.08.15, 11:42:

Ми махни я тая гад, бе :D, за известно време. С риск да ме линчуват всички :D. Аз от няколко седмици съм разделен с нея и се чувствам перфектно, радвайки се на свободата (на движенията :D) си.

Жена. Женствена жена.

27.08.15
12:02

Аз тягата най-добре я усещам за 1-ци :) Като абсолютен макс 3-ки. . .всичко над това - Тц :-]

27.08.15
12:09

казано от James Hinks на 27.08.15, 12:00:

Жена. Женствена жена.

Но доволна и чувстваща се перфектно (sun)  (makeup) :D

Аз пък, Ванка, от тройки и петици най-добре съм я усещал. С единиците говорим на различни езици :D.

Мнението беше редактирано от Петър на 27.08.15 12:10.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1