08.09.2015 г.
Тренировка 47 - Дърпащи (Обемна A)
Загрявка:
Сумо тяга - 3х70, 3х120 кг.
Придърпване на горен скрипец пред гърди - 6х60 кг.
Работни серии:
1. В двусети:
1.1. Сумо тяга - 3х170, 3х170 кг.
1.2. Набирания с успореден хват - 16, 10.
2.1. Мъртва тяга с дъмбели - 6х144, 8х144 кг.
2.2. Борческо обръщане от вис - 7х77½, 5х77½ кг.
3.1. Набирания с раменен подхват - 11, 10.
3.2. Високо изтегляне от земя с трап бар - 9х83, 8х103.
4.1. Скотово сгъване с дъмбел - 8х25, 6х25 кг (на ръка).
4.2. Планк с редуващо се повдигане на срещуположни ръка и крак - 45 с, 39 с.
Ето и клипче на втората серия тяга с дъмбели:
Обобщение за тренировката:
Стана нелоша тренировка с доста промени в сравнение с предния път - смених хвата на набиранията, пробвах сумо тяга и тяга с дъмбели, вместо тясна и широка, високото изтегляне е с трап бар (макар че няма много общо с високо изтегляне с лост не само заради центъра на тежестта, но и заради по-малката височина).
Положително:
- Тягата с дъмбели се получи доста по-добре от предния път. Причините са три - първо наредих различно дисковете, като сложих два малки отвътре, за да може между големите да има достатъчно място за краката, второ намалих работната тежест с по 20 кг на дъмбел и трето уцелих стартова позиция с ъгъл между двата дъмбела, който позволява стъпалата ми да са раздалечени и да гледат навън.
Отрицателно:
- На сумо тягата голям срам - 170 ми тежаха за тройка, като във втората серия подозирам, че имаше дори кривене. Ако ще я правя като алтернатива на класическата, тепърва трябва да й хвана цаката. Все пак ми се струва, че напрежението в кръста е по-малко.
Добавки:
1. Към 7 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
2. Преди тренировка - 1½ гр Kre-Alaklyn на Saturn, 4 грама бета аланин на Bulk, 4 грама Л-аргинин на Bulk.
3. По време на тренировка - 15 гр IntraWorkout на BulkPowders.
4. Преди лягане - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 10 гр рибено масло, 50 мг цинк пиколинат на Now, 2 таблетки Магнерич.
Обобщение за деня:
Работата не намалява, а се появиха и вълнения от друго естество. Ще видим как ще се развият нещата.
Вечерта поредна служебна вечеря.
Храна:
Пак стана доста.
09.09.15
14:19
Да, за такава форма на тяга с дъмбели става въпрос :) (y)
08.09.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 9 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
2. Преди лягане - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 50 мг цинк пиколинат на Now.
Обобщение за деня:
Сутринта се успах и покрай това реших да си остана да работя от нас, така че колелото отпадна.
Храна:
Нещо като неутрален баланс днес.
10.09.2015 г.
Тренировка 48 - Бутащи (силова)
Загрявка и адаптация:
Избутване на прав лост от лег - 8х20, 8х70, 3х120 кг.
Kлек с лост тип “кобилица” - 8х30, 6х80, 3х130 кг.
Раменни преси от стоеж с прав лост - 6х20, 4х60 кг.
Работни серии
1. В трисети:
1.1. Избутване на прав лост от лег - 4х150, 3x150, 3x150, 2х150 кг.
1.2. Kлек с лост тип “кобилица” - 4х155, 4х155, 4х155, 3x155 кг.
1.3. Раменни преси от стоеж с прав лост - 5х75, 5х75, 5x75, 5х75 кг.
2. Еднократно:
2.1. Суингове до вертикала - 20х50 кг.
Днес съм доволен от себе си.
Положителни:
- Приличен лег, макар че има още какво да се иска.
- На раменната преса не само вдигнах с две кила и половина, ами си направих и четири петици без проблем. Може би защото един младеж правеше единици и двойки на 100 раменна заедно с мен, а срамът е голям мотиватор. :)
- Както едно време мразех задния клек, сега му се радвам в сравнение с предния. :)
Отрицателни:
- Клекът плитък, а тежестта - смешна за заден. И понеже ме е страх за коленете, като искам да сляза по-ниско, вместо да сгъна още краката, се навеждам повече напред - рядка тъпотия.
Добавки:
1. Към 7 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
2. Преди тренировка - 1½ гр Kre-Alaklyn на Saturn, 4 грама бета аланин на Bulk, 4 грама Л-аргинин на Bulk.
4. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 10 гр рибено масло, 50 мг цинк пиколинат на Now, 2 таблетки Магнерич.
Обобщение за деня:
Лудница в офиса! Другата седмица ни е бюджетната защита, институциите ни изнудват зловещо, а някои хора просто са изтрещяли от напрежение. В общи линии всичко е нормално за септември.
Храна:
Пак ударих 4к...
Мнението беше редактирано от Boby_ на 11.09.15 09:57.
Боби ,при 4х150 според руските проповедници имаш макс около 163 в момента.Как мислиш?
Мнението беше редактирано от sapuna на 10.09.15 19:54.
Боби ,при 4х150 според руските проповедници имаш макс около 163.Пробвал ли си се?
Митко, преди година и нещо се борех за тройка на 170. Защо ми е да си припомням колко съм зле сега и да пробвам 163? :D
Мнението беше редактирано от Boby_ на 10.09.15 19:55.
Извинявай за причинената носталгия ,ама пък си е повод за едно хубаво питие с мисълта “баси ,колко съм бил як” /и аз ще си налея с тайни помисли като “нека си бутат младите ,минало ми е на мен времето”/ :D ... Наздраве! ;)
Извинявай за причинената носталгия ,ама пък си е повод за едно хубаво питие с мисълта “баси ,колко съм бил як” /и аз ще си налея с тайни помисли като “нека си бутат младите ,минало ми е на мен времето”/ :D ... Наздраве! ;)
Наздраве! :)
Я младите какво правят:
А това с миналото време да не го чувам! :) Докъм 50-55 сила може да се вдига. Други качества страдат наистина, но силата най-късно от всички. ;)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 10.09.15 20:20.
10.09.15
20:54
Боби, травмите ти пречат да клекнеш по-дълбоко изобщо с каквато и да е тежест или само при тези големите? Защото ако е първото, се чудя защо не клякаш на 80-90-100 кг но пълноценно, а гониш полуклек на 155? Искам да ти разбера замисъла, не се заяждам. :)
Боби, травмите ти пречат да клекнеш по-дълбоко изобщо с каквато и да е тежест или само при тези големите? Защото ако е първото, се чудя защо не клякаш на 80-90-100 кг но пълноценно, а гониш полуклек на 155? Искам да ти разбера замисъла, не се заяждам. :)
Точката на острата болка в момента е около паралела със собствено тегло (т. е. без тежест на гърба). Колкото повече увеличавам тежестта, толкова повече се увеличава напрежението, съответно болката и страхът от рязък срив. При такава ситуация доста хора не биха клякали изобщо, но аз съм дървена кратуна.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 10.09.15 21:11.
Трябва да се кляка с много :-) Боби е голям човек и за него е важно всичко да на MAX. :)
11.09.15
01:57
Трябва да се кляка с много :-)
Силно подкрепям!! : ))
Да де, ама това горното изказване не беше в защита на тежкото, а само и единствено свадлив сарказъм. ;)
Да де, ама това горното изказване не беше в защита на тежкото, а само и единствено свадлив сарказъм. ;)
Ако беше свадлив сарказъм, щях да си клякам само с лоста досега, а не да ми излиза душата и да слагам по 1-2 кила отгоре :)
Нещо ме е хванала носталгията за качествен стар дет метъл. Може и британски...
Отказах се да ходя на Opeth. На 19-ти по-скоро ще мръдна до морето за последно цопване.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 11.09.15 23:07.
11.09.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
2. Преди лягане - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 50 мг цинк пиколинат на Now.
Обобщение за деня:
Лудница, завършила с 4 часово “съвещание”, което беше прекъснато от пръскане против хлебарки в офиса...
И още:
Храна:
Пак над 4к.
12.09.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 9 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
2. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 50 мг цинк пиколинат на Now.
Обобщение за деня:
Нормална събота - сутринта оправях аквариума, по обяд среща с архитектката, после тичахме до Лозен да мерим дълбочината на сондажа и да проверим дали има воден стълб. Вече си имаме и регистрация на собствен водоизточник в Басейнова дирекция.
Отново се очертава да имаме калпави съседи в лицето на едно сърдито старче, но ще го преживеем.
След това пък пазарувахме зеленчуци за утрешната акция с кодово име “домашна лютеница”. Вечерта завърши с рожден ден на най-малката ми племенница. За тренировка не остана време. Утре задължително.
Храна:
Днес по-умерено.
13.09.2015 г.
Тренировка 49 - Дърпащи (силова)
Загрявка + адаптация:
Мъртва тяга с дъмбели - 4х60, 4х102 кг. (за двата)
Набирания с раменен хват - 3.
Работни серии:
1. В кръг:
1.1 Мъртва тяга с трап бар - 5х173, 5х173, 5х173, 5х173 кг.
1.2. Набирания с успореден хват (с доп. тежест) - 5х40, 4х40, 3х40, 3х40 кг.
1.3. Силово гребане с дъмбел (от земя) - 5х76, 5х76, 5х76, 5х76 кг. (на ръка)
Ето клипче на втората серия тяга трап бар:
На гладно и след цяла сутрин печене и белене на чушки толкова.
Положителни:
- Сякаш започвам да схващам движението при тягата с трап бар. Усещам значително повече напрежение в краката, които определено са ми слаби, така че ще има полза от нея.
- На гребането реших да сменя две от десетките с двадесет килограмови дискове фи 30 и това ми позволи да си уцеля по-точно тежестта, защото в момента 82 кг са ми тежки за нещо повече от 2-3 криви повторения. С по-големите дискове дъмбелът малко опира в ребрата в горна позиция, но далеч не толкова, колкото си мислех.
Отрицателни:
- Тягата с трап бар все още е с твърде малка тежест, за да мога да преценя дали наистина има предмиства пред класическата.
Добавки:
1. Към 8 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
4. След тренировка - ~62 гр Pro-Antium на Ronnie Coleman.
5. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 10 гр рибено масло, 50 мг цинк пиколинат на Now, 2 таблетки Магнерич.
Обобщение за деня:
Днес беше ден за лютеница. Сутринта мина под знака на чушкопека и беленето, после тренировка, а сега започнах с варенето на бурканите. :)
Аз ли съм заякнал или капачките са от мек калпав материал, но имах голям пробел със затягането - само малко да напъна, превъртат, а превъртят ли веднъж, вече не стават за нищо.
Храна:
Неделна.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 14.09.15 09:19.
13.09.2015 г.
Днес беше ден за лютеница. Сутринта мина под знака на чушкопека и беленето, после тренировка, а сега започнах с варенето на бурканите. :)
Аз ли съм заякнал или капачките са от мек калпав материал, но имах голям пробел със затягането - само малко да напъна, превъртат, а превъртят ли веднъж, вече не стават за нищо.
Още е рано.
Ако човек има възможност да си прави домашната лютеница си е най-добре. И ние всяка година си правим, въпреки че аз не участвам пряко в приготвянето й. Правим лютеница, която тука и викаме “апетитка” - един вид лютива лютеница. Преди години баба ми правеше домашен кетчуп, а аз исках от тези купените боклуци, да ми се чуди човек на акъла, та другата седмца ще пробваме с кетчупа.
За капачките - ти сигурно си си заякнал, ама новите капачки не са от добрия материал, поне тези дето сме купували :)
Превърти ли капачка ,леко и даваш фаска с тъпото на ножа /минаваш по цялата обиколка/ и всичко е бетон ;)
Превърти ли капачка ,леко и даваш фаска с тъпото на ножа /минаваш по цялата обиколка/ и всичко е бетон ;)
Знам ги аз тия стари номера - правехме ги на бурканите с другия тип капачки, не на винт. Но при толкова хвърлен труд в тая лютеница не поемам никакви рискове - превърти ли капачката, заминава в боклука. :)
Ловим бримки
Изправяме капачки за буркани
пълним запалки
Есента - сезонът на лютеницата, туршиите, домашния доматен сок, киселите краставички, гроздобера... ееех
13.09.15
20:42
Боби тягата с трап бара изглежда много добре! :)
Ловим бримки
Изправяме капачки за буркани
пълним запалки
Есента - сезонът на лютеницата, туршиите, домашния доматен сок, киселите краставички, гроздобера... ееех
Долавям елемент на носталгия май? :) Няма нищо по-нашенско от домашната лютеница. :)
П. П. Освен освинването с шльокавица и кисело зеле, ама това е друга тема. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 13.09.15 21:14.
14.09.2015 г. (без силова тренировка)
Колоездене:
- 07:55 - 7,9 км за 24:38 мин, средна скорост 19,3 км/ч.
- 16:58 - 8,3 км за 27:21 мин, средна скорост 18,3 км/ч.
Сутринта по хладното доста добре, но на връщане имаше ужасен трафик, а и аз нещо не се чувствах в кондиция.
Добавки:
2. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 50 мг цинк пиколинат на Now.
Пристигна ми рибеното масло от TheProteinWorks. Вместо шест кутии по 270 капсули, са ми изпратили 18 по 90 капсули... Разхищение на пластмаса. :)
Обобщение за деня:
Не ми се разказва, но лудницата е пълна!
А отварянето на басейна ми се отлага с цяла седмица. :(
Храна:
Излишък.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 15.09.15 08:45.
15.09.2015 г.
Тренировка 50 - Бутащи (Обемна Б)
Загрявка:
Бедрени разгъвания на машина - 8x43½.
Клек - няма.
Работни серии:
1. Последователно:
1.1. Бедрени разгъвания - 13х79½, 12х79½ кг.
1.2. Преден клек - 14х105, 10x105 кг.
1.3. Лицеви опори с ръце на ширината на раменете - 51.
1.4. Лицеви опори със събрани длани - 21.
1.5. Кофички - 18, 20.
1.6. Флайс с дъмбели - 8x30 кг.
1.7. Избутване на прав лост от полулег - 9х100 кг.
1.8. Кросоувър на портален скрипец - 8х10 плочки.
1.9. Френско разгъване с крив лост - 8х64 кг.
1.10. Избутване на прав лост от лег с тесен хват - 7х100 кг.
1.11. Разтваряне встрани от стоеж с дъмбели - 8х25 кг.
2. Изометрии:
2.1. Изометрия на преден клек малко над паралела - 9 с х 120 кг, 9 с х 120 кг.
2.2. Изометрия на раменна преса от стоеж на (на нивото на очите) - 6 с х 80 кг, 7 с х 80 кг.
2.3. Изометрия на лег малко над мъртвата точка - 8 с х 140 кг, 9 с х 140 кг.
Не бях правил този вариант на обемните будащи повече от месец, но стана добре.
Правя си експеримент с ъгъла между ходилата при клек - искам да видя дали с малко по-прибрани пръсти няма да мога да клякам по-дълбоко.
Положително:
- Добър обем на повечето упражнения.
Отрицателно:
- Слабичко на клека, но пък за наказание направих две серии, вместо една.
Добавки:
4. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 10 гр рибено масло, 50 мг цинк пиколинат на Now, 2 таблетки Магнерич.
Обобщение за деня:
Пълна лудница! Утре пътуваме за защита на бюджета, а нещата стоят по-зле отвсякога. Не се оплаквам, де. Каквото стане, такова.
Но пък в колата се успокоявам ето с това:
Просто гениално! По мое мнение най-доброто от дет метъла изобщо и то не само това парче, а целия албум “Those once loyal”.
Храна:
Много.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 16.09.15 20:54.
16.09.15
20:57
Черпя те :)
16.09.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 6 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
Обобщение за деня:
Командировка fly in - fly out или “безплатен” преглед при проктолог...
Има надежда и за популярните ТВ певчески формати. Не е голяма, но я има...
Храна:
Дефицит с бира = бироцит.
Просто гениално! По мое мнение най-доброто от дет метъла изобщо и то не само това парче, а целия албум “Those once loyal”.
E айде ся..... War Мaster-а според мен си остава най добрият им албум ....;)
E айде ся..... War Мaster-а според мен си остава най добрият им албум ....;)
“War Master” е супер албум - няма две мнения. Според мен обаче “Those Once Loyal” е по-зрял, с по-сложни и в същото време запомящи се рифове и някак по-цялостен. Освен това в него има точно три песни, които мога да въртя, докато ми се догади от тях (“The Killchain”, “At First Light” и “Granite Wall”), докато в War Master няма нито една такава.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 17.09.15 09:03.
17.09.2015 г.
Тренировка 51 - Дърпащи (Обемна Б)
Загрявка:
Високо изтегляне от земя - 8х20, 6х70 кг.
Работни серии:
1. Последователно:
1.1. Високо изтегляне от земя - 10х105, 8х105 кг.
1.2. Сунгове до вертикала - 23х50 кг.
1.3. Пулоувър преса с диск - 10х50, 8х50 кг.
1.4. Набирания в подхват - 16, 11.
1.5. Набирания в широк надхват - 8, 7.
1.6. Набирания в успореден хват - 8, 5.
1.7. Скотово с крив лост/дъмбели - 8x52 кг.
2. Изометрии:
2.1. Изометрия на тяга в стартово положение (без движение) - 10 с, 8 с., 6 с.
2.2. Изометрия в горно положение на набиране с тежест - 9 с х 16, 7 с х 16 кг.
Средна работа.
Положително:
- Високите изтегляния и пулоувърите добре.
Отрицателно:
- На набиранията гълтам вода - явно качените от пролетта насам вече 4-5 кила си казват думата.
Добавки:
3. По време на тренировка - 14 гр IntraWorkout на BulkPowders.
Обобщение за деня:
Днес се получи доста дълъг работен ден и съответно тренировката отиде доста късно, но все пак не я отложих за утре сутрин, което е добре. :)
Сега сядам да гледам Бордо-Ливърпул, макар че в европейските турнири отдавна няма тръпка.
Храна:
Порядъчно много...
Мнението беше редактирано от Boby_ на 18.09.15 11:56.
18.09.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
Обобщение за деня:
Реших да работя от нас, за да можем да тръгнем на път рано, то пък се оказа ден с няколко критични ситуации. В крайна сметка не успяхме да тръгнем в три и нещо, а чак към четири и половина.Съответно след това пътуването беше неприятно. Още на излизане от София имаше сериозни задръствания и трафик, а после покрай подновените ремонти край Пазарджик изкарахме поне 45 минути почти на едно място. В крайна сметка обаче пристигнахме благополучн.
Храна:
Нещо като макък дефицит.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 19.09.15 20:46.
19.09.15
09:00
Както мразя да пътувам, чета и изпадам в ужас :D
Както мразя да пътувам, чета и изпадам в ужас :D
И аз никак не обичам. Избягвам да ходя някъде по празници, особено петък вечер и събота сутрин преди няколко почивни дни. Дори съм готов да изгубя ден от отпуската, за да не хвана трафика. Само че тази година се каня за второ море от средата на август досега и реших, че това вече е последен шанс. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 19.09.15 17:12.
19.09.2015 г. (без силова тренировка)
Плуване:
Около 700 метра с редуване на кроул и бруст през 30 вдишвания.
Днес плуване в залива на Арапя. Сутринта бях вероятно един от тримата души изобщо във водата. За пръв път, откакто ходим на този плаж (т. е. два цели сезона и нещо) водата е толкова кристално чиста, че през цялото време не загубих дъното от поглед дори на места, вероятно дълбоки над 5-6 метра.
Добавки:
1. Към 8 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
Обобщение за деня:
Късно ставане, после плажче на Арапя. Малко есенно настроение - празно е, някои любими заведения са затворени, но пък плажът беше свободен, водата - най-чистата, която съм виждал от много отдавна, а все пак има и къде да се хапне. Във всеки случай липсата на навалица и чистата вода без петна като от разлив от петролен танкер компенсираха напълно хладното море. А и все пак иде есен...
За съжаление залата в Лозенец вече не функционира и по този повод взех драматично решение - четири дни почивка от силови тренировки. Не знам колко назад в дневника трябва да се върна, за да намеря предишния подобен случай, но ще е доста.
Храна:
Пак излишък.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 19.09.15 21:59.
19.09.15
22:12
Красота а ? Блазе ти !
Красота а ? Блазе ти !
Е, нашето черноморие през септември има плюсове, но днес му виждам и един от минусите - облаци и хладно време. :)
20.09.2015 г. (без силова тренировка)
Плуване:
Около 600-700 метра с редуване на кроул и бруст през 30 вдишвания.
Плуването днес беше следобед на плажа “Мечата дупка”. Заливчето е малко, а разстоянието - само ориентировъчно.
Добавки:
Обобщение за деня:
Сутринта беше облачно и хладно, затова решихме да отскочим до Китен и да посетим една конна база до градчето. За съжаление или са преместили конете, или всички бяха някъде на езда, защото нямаше никого, макар че лапите пред конюшните светеха.
Следобед обаче времето се промени, както често става на морето и все пак отидохме на плаж - този път на Мечата дупка, която се оказа мъничко заливче между централния плаж на Лозенец и Корал. Лятото вероятно е пренаселено, но днес беше просто разкошно! Без преувеличение мога да кажа, че досега за всичките години, които ходя на българското Черноморие (разбирай 40 години, макар че първите 2-3 едва ли мога да кажа, че ги помня), не съм виждал толкова бистра вода и такава видмост. Това при положение, че съм израснал по цяло лято на Бургас, а после на Черноморец и не съм пропускал година. Направо се замислям дали изобщо си струва да се почива през юли и август или е по-добре да си открадна десетина дни през юни и после остатъка през септември...
Хайде, че започва второто полувреме на Ливърпул - Норич. :) Мазохизъм, какво да се прави...
А есента е гаден сезон. Обезема те една носталгия преди лятото, отминало само преди седмици. Ето и есенния вид на залата, в която тренирах през юли - няма лостове, няма дискове, няма я дори настилката по пода. Останали са само няколко безсмислени машини.
Храна:
Рано е още.
Хайде, че започва второто полувреме на Ливърпул - Норич. :) Мазохизъм, какво да се прави...
Не само не можахме да бием Норич на Анфийлд, а дори нямаше как да ги натиснем накрая!
На Бреднън Роджърс му е време да си ходи обратно в Суонси. И да взима със събе си всички неадекватни и с класа, недостойна за Ливъпрул играчи начело с Лалана, Миньоле, “германеца” Емре Чан... абе всъщност цялата защита, нападение и средна линия. Може да останат Коутиньо, Хендерсън, Шкъртел и Бентеке (не за друго, а защото още не сме го видели колко струва), а за всички останали постове по-добре 16 годишни от школата, вместо сегашните лузъри!
Мнението беше редактирано от Boby_ на 20.09.15 20:04.