Too Little, Too Late

Прескочи до:

какъв е проблема със времето незнам едвали хората лягат точно в 22:00 часа за да си кажат сега ‘’Ужас трябва да лягам в 21:00’’ ... повечето българи си лягато когато им е кеф и затова трудно стават за работа аз си лягам  в 22:00 с +-10минути и нямам никакъв проблем със ставането събират ми се над 8 часа сън просто сега ще са 7 часа и нещо.. за седмица ще свикна и ще лягам по-рано ако не се чувствам подготвен за тренировката и ми е отпаднало... доста хора спят по 6 часа и този час по-малко наистина им влияе доста зле ама това не е проблем на часовника :)

27.03.11
15:54

казано от kristiancho на 27.03.11, 15:40:

какъв е проблема със времето незнам едвали хората лягат точно в 22:00 часа за да си кажат сега ‘’Ужас трябва да лягам в 21:00’’ ... повечето българи си лягато когато им е кеф и затова трудно стават за работа аз си лягам  в 22:00 с +-10минути и нямам никакъв проблем със ставането събират ми се над 8 часа сън просто сега ще са 7 часа и нещо.. за седмица ще свикна и ще лягам по-рано ако не се чувствам подготвен за тренировката и ми е отпаднало... доста хора спят по 6 часа и този час по-малко наистина им влияе доста зле ама това не е проблем на часовника :)

Като започнеш да имаш проблеми със заспиването, ще ти се изясни какво значи един час сън по-малко.

30.03.11
15:00

30.03.2011 г. (тренировъчен ден 1, седмица 11)

Тренировка - рамо, трицепс

Загрявка:
Повдигане на дъмбели напред с права ръка - 7х15, 8х15 кг.

Адаптация:
Повдигане на дъмбели напред с права ръка - 3х20, 2х20 кг.

Работни серии:
1. Повдигане на дъмбели напред с права ръка - 6х27, 6х27, 6x27 кг.
2. Раменни преси на машина - 9х110, 7x120 кг.
3. Разтваряне на ръце с дъмбели встрани от стоеж - 7х27, 6x27 кг.
4. Трицепсово привеждане на горен скрипец - 6х56 (адаптация), 6х63, 5x63 кг.
5. “Френско” разгъване с крив лост от лег - 6х78, 5х80,5 кг.
6. Трицепсово разгъване зад глава с дъмбел (с една ръка) - 4х23 кг.

Обобщение за тренировката:
Много приятна тренировка стана. Малко се подцених с тежестите, особено за рамо и от там идват тези надвишаващи 6 повторения.

Добавки:
1. След тренировка - една доза протеин.

Обобщение за деня:
Нищо съществено засега.

30.03.11
19:12

Явно тая година аз и сериозната диета трудно ще се разберем. Мисля да си взема някакъв по-хард фетбърнър - не толкова заради действието, колкото заради това, че ще се дисциплинирам така, за да не отива продукта на вятъра.
Та сега съм в дилема - колебая се между Thermolife STIZM и Oxy ELITE Pro, както и между комбинация между едно от двете и N. O. Explode или Jack3d…. Станаха много комбинациите. :) Ако някой е пробвал, да каже - ще ми се в началото на април да започна.

30.03.11
19:49

Аз пък бих ти предложил комбинация Yohimbine ‘’ Primаforce’‘+NO.Xplode.Днес привърших опаковката и съм повече от доволен от изтъняването на корема и паласките.Съчетаването на Окси-то с какъвто и да е друг енергетик,не мисля,че е разумно.

ПП:Естествено няма да стане без любимият ти велоергометър. :D

31.03.11
09:40

казано от a.k.a. The Boss на 30.03.11, 19:49:

Аз пък бих ти предложил комбинация Yohimbine ‘’ Primаforce’‘+NO.Xplode.Днес привърших опаковката и съм повече от доволен от изтъняването на корема и паласките.Съчетаването на Окси-то с какъвто и да е друг енергетик,не мисля,че е разумно.

Йохимбина е ясен, ама с NO-XPLODE препоръчват да се поемат достатъчно въглехидрати, за да действа добре. По каква схема си го пил и как си го съчетавал с диета?

31.03.11
09:41

казано от Boby_ на 31.03.11, 09:40:

Йохимбинът е ясен, но с NO-XPLODE препоръчват да се поемат достатъчно въглехидрати, за да действа добре. По каква схема си го пил и как си го съчетавал с диета?

31.03.11
12:03

казано от Boby_ на 31.03.11, 09:40:

Йохимбина е ясен, ама с NO-XPLODE препоръчват да се поемат достатъчно въглехидрати, за да действа добре. По каква схема си го пил и как си го съчетавал с диета?

Това с въглехидратите е за да усетиш максимален ‘’пъмп’’ на мускулите,което не е най-важното в твоя случай.Пия го всеки ден заради креатина в него,както и азотният оксид.

31.03.11
13:40

Мдам, директно се хващам за твоята препоръка и на следващата заплата ги купувам тези два продукта. :) Ще споделя резултати.

Благодаря за идеята! :)

31.03.11
15:33

24.03.2011 г. (тренировъчен ден 2, седмица 11)

Тренировка - крака, прасец

Загрявка:
Лег-преса  - 8х190, 8x200 кг.

Адаптация:
Лег-преса - 3х330, 2х330 кг.

Работни серии:
1. Лег-преса - 5x414, 5х414, 5x404, 5x404 кг.
2. Напади с дъмбели - 6х64 кг (общо двата дъмбела), 6х64 кг.
3. Мъртва тяга с прави крака - 6х140, 5х150 кг.
4. Повдигане на пръсти на калф-машина - 10х90, 10х115, 10х115, 8х115 кг.

Добра тренировка стана. На втората серия на лег-пресата така се изцепих звучно, че даже аз се стреснах. Неприятно, но се случва, особено с 400 килца, които ти притискат бедрата към корема. :)

Добавки:

Обобщение за деня:
Реших окончателно - ще се възползвам от опита на Любчо и вместо някой тъпкан с десеторна дневна доза кофеин и таурин бърнър, от който да спя по два часа на нощ, ще си взема NO.Xplode и Йохимбин и ще се разцепя от кардио и диета. :) И без това в момента по някаква неизвестна за мен причина лекият застой, в който бях допреди месец, се изпари без следа и покачването на сила се върна... Ще видим какво ще стане. :)

31.03.11
22:03

Ще следя с интерес прогресът ти.Не се съмнявам в крайния успех.Очаквам завидно повишаване на силата и редуциране на мазнините.

ПП:То и в Експлоуда има немалко кофеин,но разликата с фетбърнърите е,че освен,че ще чистиш,няма да загубиш сила и размери,а точно обратното.

01.04.11
08:04

казано от a.k.a. The Boss на 31.03.11, 22:03:

Ще следя с интерес прогресът ти.Не се съмнявам в крайния успех.Очаквам завидно повишаване на силата и редуциране на мазнините.

ПП:То и в Експлоуда има немалко кофеин,но разликата с фетбърнърите е,че освен,че ще чистиш,няма да загубиш сила и размери,а точно обратното.

:) Мисълта ми беше, че в повечето бърнъри има почти САМО кофеин. :)

Наистина бърнърите и азотните буустъри се покриват. Дори малко креатин няма да навреди на свалянето, но ако те притеснява добър вариант са свободните от креатин буустъри. Най-добрият в момента такъв е White Flood,  за мен лично много по-добър продукт от No Xplode.

01.04.11
10:13

Е, това е. :) След много четене на ревюта и мнения накрая се спрях на White Flood, като ще го комбинирам с йохимбин на Primaforce и екстракт от зелен чай на същата фирма. Поръчката е направена, сега само остава да я изчакам търпеливо. :)

Споделяй резултати, защото аз ще направя точно същата комбинация ;)

01.04.11
16:03

01.04.2010 г. (тренировъчен ден 3, седмица 11)

Тренировка - гръб, преса

Загрявка:
Придърпване на горен скрипец пред гърди с широка дръжка - 8х56, 8х56 кг.

Адаптация:
Придърпване на горен скрипец пред гърди с широка дръжка - 3х91, 2х91 кг.

Работни серии:
1. Придърпване на горен скрипец пред гърди с широка дръжка - 6х105, 5х105, 5х105 кг.
2. Придърпване на горен скрипец пред гърди с V-образна дръжка - 6х105, 5х105 кг.
3. Гребане с дъмбел - 5х66, 5x66 кг.
4. Мъртва тяга - 4х200, 4х200 кг.
5. Повдигане на крака от лег с доп. тежест  - 8х12,5 кг, 7х12,5 кг.
6. Коремни преси на римско столче с доп. тежест - 15х5, 10х15 кг.

В началото започнах силно, но още на гребането с дъмбел енергията ми свърши и тягата си беше мъка.

Добавки:

Обобщение за деня:
Петък, първи април. :) Чака ме доста зор през новия месец, но ще решавам проблемите един по един по ред на номерата. :)

02.04.11
18:25

02.04.2011 г. (тренировъчен ден 4, седмица 11)

Тренировка - гърди, трапец

Загрявка:
Повдигане на щанга от лег  - 8x70, 8х70 кг.

Адаптация:
Повдигане на щанга от полулег - 3x120, 2х120 кг.

Работни серии:
1. Повдигане на щанга от лег -  4х140, 6х130, 4x130 кг.
2. Повдигане на дъмбели от полулег - 5х47, 5х47 кг.
3. Повдигане на дъмбели от лег с обратен наклон - 6х47, 4х47 кг.
4. Придърпване на щанга нагоре с трапец - 6х200, 6x190, 6х190 кг.

За пръв път правя гърди в залата в Мусагеница. Извод - още една зала, в която НЕ мога да ги тренирам добре. Подът се хлъзга и нямам упора за краката, лежанката е тясна и с някаква много хлъзгава кожа, куките са само едни и са много ниско, та щангата се вади с мъка, няма условия за дъмбели с обратен наклон... Абе мрън-мърн общо взето. Май ще се върна в Ариес с подвита опашка - досега това е единственат зала, която ми пасва добре за гърди.

Добавки:
1. Сутринта след закуска - 1 капсула Yohimbine + 1 капсула Green Lean (и двете на Primaforce).
2. 45 минути преди тренировка - една доза White Flood + 1 капсула Yohimbine + 1 капсула Green Lean
3. След тренировка - двойна доза протеин на Syntrax.

Обобщение за деня:
Днес започнах White Flood-a заедно с другите два продукта. Усетих почти веднага тръпненето по кожата, но сила нямаше ни-как-ва. В началото на тренировката се чувствах като дрогиран - механични движения, отнесено съзнание. След 3-4 серии нещата се нормализираха. Ще видим как ще е нататък.

02.04.11
18:29

Боби защо не дигнеш малко повторениата и сериите след толкова време по мах от ще ти се отрази добре.

03.04.11
17:03

03.04.2011 г. (тренировъчен ден 5, седмица 11)

Тренировка - бицепс, предмишница

Загрявка:
Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 8х40, 8x40 кг.

Адаптация:
Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 3х60, 2х60 кг.

Работни серии:
1. Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 4х75, 4x72,5 кг.
2. Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж тип “чукчета” - 6х36, 6x36 кг.
3. Скотово сгъване с крив лост - 4х58, 4х58 кг.
4. Сгъване на китки с щанга (за предмишница) - 7х55, 6х55, 6х55 кг.
5. Сгъване на китки с дъмбели до тялото - 8х30, 8х30 кг.

Отвратителна тренировка. Дали от залата, дали от нещо друго, но се чувствах страшно дискомфортно.
Вече втора тренировка не само не усещам прилив на сили от White Flood, а точно напротив, чувствам се слаб, отпаднал, а усещанм  тръпнене по кожата и се чувствам сякаш съм дрогиран... Може и да има връзка с рязкото намаляване на калориите, но не знам дали е така. При всички случи е рано за изводи. Нека минат 2 седмици поне, пък ще видим.

Добавки:
1. Сутринта след закуска - 1 капсула Yohimbine + 1 капсула Green Lean (и двете на Primaforce).
2. 45 минути преди тренировка - една доза White Flood + 1 капсула Yohimbine + 1 капсула Green Lean

Обобщение за деня:
Вчера си взехме порт-манто за коридора и целия съботен следобед + неделната сутрин сглобявах шкафчета и гардеробчета...
Понеделник и вторник почивам от силови тренировки. Вероятно ще направя малко кардио, но се чудя дали да взема пак по една доза White Flood преди кардиото. Може би ще го направя.

@vatman: Точно сега не искам да правя промени - иска ми се да видя първо как действа “стака” и тогава ще мисля дали има смисъл.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 04.04.11 19:02.

03.04.11
17:16

Йохимбина според мен не му разделяй приема ама си пий 2те таблетки преи тренировката. Ти генерално хубаво си орязал храната, но гледай поне предтренировъчното да е по-силно.

03.04.11
17:26

казано от CKOTA на 03.04.11, 17:16:

Йохимбина според мен не му разделяй приема ама си пий 2те таблетки преи тренировката. Ти генерално хубаво си орязал храната, но гледай поне предтренировъчното да е по-силно.

Ако ще събирам приема на йохимбина, по-скоро ще го сложа сутрин, а не следобед - имам проблеми със съня. А с ограничаването на калориите в комбинация с тренировки имам много богат опит - доста по-голям, отколкото ми се иска. :) Спадът на силата не е от ограничаването на калориите. Даже напротив - в първата седмица след рязко ограничаване на калориите при мен винаги се наблюдава леко увеличаване на силовите постижения.
Общо взето е рано да правя каквито и да било промени - нека минат седмица-две, за да мога да преценя какъв е общият ефект и тогава.

03.04.11
17:30

Ами за йохимбина го казвам от гледна точка на това, че е по-ефективен преди тренировка, но когато и да го пиеш събери приема му. За храната аз изказах по-скоро предположение :) Но си прав виж на къде върви влака

03.04.11
17:52

казано от CKOTA на 03.04.11, 17:30:

Ами за йохимбина го казвам от гледна точка на това, че е по-ефективен преди тренировка, но когато и да го пиеш събери приема му. За храната аз изказах по-скоро предположение :) Но си прав виж на къде върви влака

Защо смяташ, че е по-добре йохимбинът да е на един прием? Действието му е краткотрайно - не повече от 2-3 часа. Като е разделен на 2 приема, покрива двойно повече време. Иначе ако го пия само преди тренировка или само сутрин, макар и да е по-мощна дозата, резултатът ще е по-слаб заради ограниченото времетраене на ефекта.

03.04.11
17:55

Ами може би си прав, но пък като приемеш по-голяма доза да е по-засилен процеса на блокиране на алфа 2 рецепторите
ей тука http://www.mesomorphosis.com/articles/volk/yohimbine-01.htm четох аз за него, ама явно са ми се изпарили нещата.

03.04.11
18:00

казано от CKOTA на 03.04.11, 17:55:

Ами може би си прав, но пък като приемеш по-голяма доза да е по-засилен процеса на блокиране на алфа 2 рецепторите
ей тука http://www.mesomorphosis.com/articles/volk/yohimbine-01.htm четох аз за него, ама явно са ми се изпарили нещата.

Благодаря за статията. :) Сега не мога да си събера мислите, за да я прочета внимателно, но я слагам в листа с чакащите и то в горната му част. :)

04.04.11
19:01

04.04.2011 г.

Интервално кардио (велоергометър)

Време:      7 мин.
Степен:      5
Спринтове:  2 км

Подновяването на кардиото мога да го опиша с една дума - УЖАС! И като усещане, и като представяне.

Добавки:
2. Час преди кардиото 1 капсула Yohimbine + 1 капсула Green Lean

05.04.11
17:29

05.04.2011 г.

Време:      10 мин.
Спринтове:  3

Днес кардиото е малко по-добре от вчера, макар че докато стигна до целевото времетраене от 20-тина минути, ще мине доста време.

Добавки:
2. Час преди кардиото 1 капсула Yohimbine + 1 капсула Green Lean

05.04.11
17:35

Еми така е като си понасъбрал зимни килца в излишък.:)От друга страна пък така ефектът ще е по-видим.Смяташ ли да правиш седмични замервания ?

05.04.11
17:40

казано от a.k.a. The Boss на 05.04.11, 17:35:

Еми така е като си понасъбрал зимни килца в излишък.:)От друга страна пък така ефектът ще е по-видим.Смяташ ли да правиш седмични замервания ?

O, започнах от събота с измерванията. Тия дни може и снимки за “преди” да направя, макар че нищо няма да показвам, преди да има някакъв положителен резултат. :D

05.04.11
17:49

Резултат ще има,е стига да ограничиш тези вечери от предното чистене,доколкото помня бяха размазващи стомахът вечери.:D
Нищо не споменаваш за зеления чай.Как ти се отразява? Аз такова чудо още не съм пил.

05.04.11
17:58

казано от a.k.a. The Boss на 05.04.11, 17:49:

Резултат ще има,е стига да ограничиш тези вечери от предното чистене,доколкото помня бяха размазващи стомахът вечери.:D
Нищо не споменаваш за зеления чай.Как ти се отразява? Аз такова чудо още не съм пил.

Аз го пия от четири дни само. Странични ефекти сякаш не усещам, но няма и кой знае какво потискане на апетита. Ще го видим как ще е.

06.04.11
13:00

06.04.2011 г. (тренировъчен ден 1, седмица 12)

Тренировка - рамо, трицепс

Загрявка:
Повдигане на дъмбели напред с права ръка - 8х15, 8х15 кг.

Адаптация:
Повдигане на дъмбели напред с права ръка - 3х23, 2х23 кг.

Работни серии:
1. Повдигане на дъмбели напред с права ръка - 5х33, 5х33, 5x33 кг.
2. Раменни преси на машина - 7х125, 6x130 кг.
3. Разтваряне на ръце с дъмбели встрани от стоеж - 7х27, 7x27 кг.
4. Трицепсово привеждане на горен скрипец - 6х56 (адаптация), 6х63, 5x63 кг.
5. “Френско” разгъване с крив лост от лег - 8х78, 5х83 кг.
6. Трицепсово разгъване зад глава с дъмбел (с една ръка) - 5х23 кг.

O, да! :) Сега вече започвам да усещам действието на White Flood-а. Днес във всички упражнения имах повече сила, но най-показателно е френското - второ упражнение, при това трицепсът е след рамото (при мен това винаги означава умора), но въпреки това чиста, лесна осмица.

Добавки:
2. 45 минути преди тренировка - една доза White Flood.
4. Час преди вечерното кардио ще взема 1 капсула Yohimbine + 1 капсула Green Lean

Обобщение за деня:
Рано е за обобщение. Довечера като направя и малко кардио, ще си дописвам деня. :)

06.04.11
17:30

06.04.2011 г. (продължение)

Време:      13 мин.
Спринтове:  4

Днес - още малко по-добре от вчера. Утре вероятно ще си спестя кардиото, защото в залата ще правя крака. Зависи от състоянието ми вечерта, де. :)

07.04.11
14:15

07.04.2011 г. (тренировъчен ден 2, седмица 12)

Тренировка - крака, прасец

Загрявка:
Лег-преса  - 8х190, 8x200 кг.

Адаптация:
Лег-преса - 3х370, 2х370 кг.

Работни серии:
1. Лег-преса - 6x424, 6х434, 6x434, 5x434 кг.

Ето клипче на първата серия на 434 килца:

2. Напади с дъмбели - 6х64 кг (общо двата дъмбела), 6х64 кг.
3. Мъртва тяга с прави крака - 6х150, 6х150 кг.
4. Повдигане на пръсти на калф-машина - 16х90, 12х115, 12х115, 14х115 кг.

Днес бях като машина! Този White Flood започва да ме плаши. Какво толкова може да има в две лъжички сладко прахче, че от петица едва-едва на 414 кила миналата седмица да вдигна на шест повторения в две поредни серии на 434 - с 20 кг повече?
Аз нямаше и да сложа 434, но човекът, когото помолих да снима първата серия на 424, обърка нещо работата с телефона и се наложи да повторим. Казах си “Като ще повтарям, поне да е с 10 кила отгоре” и не само се получи, ами и направих шест повторения относително лесно. За седмо едва ли щях да имам сили, но сега като гледам клипа, ме е яд, че не го опитах. :)

Добавки:
4. В късния следобед ще взема 1 капсула Yohimbine + 1 капсула Green Lean

Обобщение за деня:
Килограми засега не съм свалил от стака, който правя, но за сметка на това такова качване на силата не бях очаквал! Това ми действа страшно мотивиращо. :) Благодаря на Любчо за идеята за азотен бустер вместо фет бърнър и на Десо, че ме насочи към точния продукт. :) Сега остава да видим колко време ще продължи това покачване на силата - няма начин по време на целия цикъл да е така. :) Така или иначе, пазете се, лични рекорди във всички упражнения! :D

И да не забравя да добавя ето това за който иска да смята:

Мнението беше редактирано от Boby_ на 07.04.11 14:29.

07.04.11
21:51

Бравос- като те гледам леки са ти май :D

08.04.11
08:26

казано от CKOTA на 07.04.11, 21:51:

Бравос- като те гледам леки са ти май :D

Да, сила имам за още доста, но ме понаболява лявото коляно, а днес - и дясното, за да не се цепи от колектива. :) Мислех Анимал Флекс да изпия кутия-две, но ще стане много голям стакът, а алхимията -трудно предвидима, затова ще изчакам да приключа с White Flood-а първо.

08.04.11
14:39

08.04.2011 г. (тренировъчен ден 3, седмица 12)

Тренировка - гръб, преса

Загрявка:
Придърпване на горен скрипец пред гърди с широка дръжка - 8х56, 8х56 кг.

Адаптация:
Придърпване на горен скрипец пред гърди с широка дръжка - 3х98, 2х98 кг.

Работни серии:
1. Придърпване на горен скрипец пред гърди с широка дръжка - 6х105, 4х112, 6х105 кг.
2. Придърпване на горен скрипец пред гърди с V-образна дръжка - 7х105, 5х112 кг.
3. Гребане с дъмбел - 7х66, 6x66 кг.
4. Мъртва тяга - 8x120, 6x170 (загрявка без фитили), 5х210, 4х215 кг .

Петицата на 210:

Направих я с такава лекота, че макар и поизморен, сложих още пет килца за последнагта серия. Ето я и нея, четворка на 215:

На последното повторение направих малко геврече, но си ми дойде зор. :)

5. Повдигане на крака от лег с доп. тежест  - 8х12,5 кг, 8х12,5 кг.
6. Молитва на скрипец - 7х70, 7х70 кг.

Страхотна тренировка! Силата продължава да расте! :D White flood-ът си е цяло наводнение! :) Днес тренирах с един приятел, който беше така добър да ме снима, че и да ми угоди на капризите да сменим профила, за да си харесам по-малко ужасния от двата. :) И двата са с еднакво шкембе, затова пускам и двете клипчета. :D

Добавки:
4. В късния следобед ще взема 1 капсула Yohimbine + 1 капсула Green Lean

Обобщение за деня:
Петък е, а следобедът си тече. А всички знаем, че “Ab Freitag Nachmittag Man arbeits nicht!”

08.04.11
14:46

казано от Boby_ на 08.04.11, 14:39:

...
...

Боби си е Боби! Яко! (muscle)

08.04.11
15:09

казано от Vic на 08.04.11, 14:46:

казано от Boby_ на 08.04.11, 14:39:

...
...

Боби си е Боби! Яко! (muscle)

Яко ами : ) Загрява с моя макс : ), ако приемем, че 170 ще ги дръпна :D
Железен!

08.04.11
15:17

Боби стига го въртя тоя врат на тягата !

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1