имам въпрос към програмата ми

NE

09.12.09
09:07

програмата ми е следната http://www.bb-team.org/workout/1290/ понеже тренирам наскоро но съм запознат горе долу с нещата.Та някои ползвал ли е въпросната програма и с какво мога да сменя клека с щанга и мъртвата тяга ако може някои нещо да добави искам също да прибавя и поне още едно упражнение за гръб . Мерси предварително

Темата беше редактирана от NeverBackDown на 09.12.09 09:22.

ЛР

09.12.09
18:01

а защо не искаш да правиш клек и мъртва тяга?

09.12.09
18:42

Освен ако нямаш сериозни проблеми с кръста или коленете, ти препоръчвам да се придържаш към клека и тягата. Това са 2 упражнения които ще имат сериозен принос за подобряването на силата, така както и на мускулната маса.
Клек можеш да заместиш с напади, а тягата с хиперекстензии, “GOODMORNINGS.” Щя се отнася до допълнителни упражнения за гръб, пробвай набиране широк хват-3,4 серии като за начао, а също и с тесен. Набирането си остава най-ефективното упражнение за зазвиване на перките (latissimus dorsi).
Надявам се това да помогне!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1