10.12.09
20:45
Искам да помоля някой с опит в тази сфера, ако може да ми напише една програма за двуразови тренировки, като напише и в колко часа да правя 1вата тренировка, в колко 2рата и т.н. Фитнес залата си е моя и мога да тренирам по всяко времем. Имам опит 3 год в залата. Възстановяването на тялото ще го наглася, само програмка ми трябва - не вид на упражнения, ами кой мускул - кога да го тренирам.
Моля да пишат само хора с опит, а не някои с 39-40 рачичка.
Искам да помоля някой с опит в тази сфера, ако може да ми напише една програма за двуразови тренировки, като напише и в колко часа да правя 1вата тренировка, в колко 2рата и т.н. Фитнес залата си е моя и мога да тренирам по всяко времем. Имам опит 3 год в залата. Възстановяването на тялото ще го наглася, само програмка ми трябва - не вид на упражнения, ами кой мускул - кога да го тренирам.
Това последно за какво го написа? Поне да беше без правописни грешки.
напиши поне каква ти е идеята за програма и каква е целта
по няколко начина можеш да разделиш упражненията
1. 2 мускулни групи в един ден
2. една мускулна група на ден - първата тренировка да е за маса (тежко с 6-8 повторения), а втората за дефиниция
3. една мускулна група на ден и една кардио тренировка
има и други варианти
Ръката ми е 42.5-43 - устройва ли те ? Единствената причина, поради която ти отговарям е защото и аз много се лутах в търсенето на такава програма :) Много ми допадна начина на трениране на Арнолд, но го попромених:
1.Сутрин Гръб + Гърди Вечер корем + предмишница + прасец
2.Сутрин Квадрицепси Вечер задно бедро
3.Сутрин Ръце Вечер Рамо + трапец
4.почивка
и отначало. При мен имаше изключителен ефект. Пиех само витамини и суроватъчен изолат.
Мнението беше редактирано от Владимир на 11.12.09 15:09.
Това последно за какво го написа? Поне да беше без правописни грешки.
множествено число, man
Моята ръка е 48, дано е ок.
Не си споменал с каква цел искаш да тренираш по двуразови тренировки, но така като чуя двуразово ми идва само “сила” на акъла. Мога да ти предложа следното:
Трен. 1:
Лег, клек, пулл-оувър
(клек и пулоувър в суперсерии може, но ако искаш можеш изобщо да не го правиш пулл-оувър-а)
Трен. 2:
Тяга, военни преси, набирания
п.п. Можеш да разделиш тренировките си на базови + асистиращи, можеш да ги разделиш на базови + кардио, горна част + долна част, бутащи + дърпащи. Използвай въображението си и по-важното - експериментирай.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 13.12.09 09:05.
Моята ръка е 48, дано е ок.
Не си споменал с каква цел искаш да тренираш по двуразови тренировки, но така като чуя двуразово ми идва само “сила” на акъла. Мога да ти предложа следното:Трен. 1:
Лег, клек, пулл-оувър
(клек и пулоувър в суперсерии може, но ако искаш можеш изобщо да не го правиш пулл-оувър-а)Трен. 2:
Тяга, военни преси, набиранияп.п. Можеш да разделиш тренировките си на базови + асистиращи, можеш да ги разделиш на базови + кардио, горна част + долна част, бутащи + дърпащи. Използвай въображението си и по-важното - експериментирай.
Благодаря за информацията.