09.02.05
15:00
Направил съм я за 3 седмици след които цикъла се повтаря. Мисля че добре съм разположил тренировките на мускулите така че всички да могат да почиват. Ако има нещо което смятате че не е ОК пишете да оправиме нещата :) Почивката е отбелязана с “————————-”
Пон- Гърди________Пон. -———————______Пон. - Ръце
Вт. - Гръб_________Вт. - Ръце _____________Вт. - Рамо
Ср. -———-________Ср.—————___________Ср. -—————
Ч. - Ръце__________Ч. - Рамо______________Ч. Гърди
П. - Рамо__________П. - Гърди____________ _П. Гръб
С. - Гръб__________С. - Гръб ______________С. - Ръце
Н. - Гърди _________Н. -—————___________Н. -—————
По-добре не можах да го измисля по отношение на трицепса. Той доста се натоварва и при гърдите и при рамото, та не знам . Май така почива добре. Ако има забележки казвайте ще съм Ви благодарен. Само в Сряда НЕ мога да тренирам та винаги трябва да е ПОЧИВКА
рамо след ръце не е хубаво да правиш защото се натоварва трицепса (както сам си забелязал)! а и правиш гърди след рамо и пак се получава почти същото защото както знаеш при гърдите се натоварва и рамо :) ако можеш дай друг вариант на програма.
09.02.05
18:53
А достатъчен ли е дин ден почивка или трениране на други мускулни групи между рамо и трицепс; гърди и трицепс; рамо и гърди и т.н.
10.02.05
00:09
Защо си избрал точно това .Аз мисля че е доста натоварващо и неможеш да се възтановиш , но важното е как се чувстваш ти ;) Аз правих така ако искаш пробвай тази програма 1 гърди , бицепс 2 крака 3 почивка 4 рамо 5 гръб трицепс 6 7 - почивки 8) .
Давам само пример ако си я харесаш почни по нея .
Аз ще ти предложа една!
Понеделник : Бедра + коремна преса
Вторник : Рамо + Трапец + Трицепс
Сряда : почиваш си (с някое гадже) :lol:
Четвъртък : Гръб + Рамо(задна част) + Прасец
Петък : Гърди + Бицепс (тук тренирах и предмишницата)
Събота : почивка
Неделя : почивка
После пак от начало.
Идеална е за качване на маса, а и аз съм много доволен от нея!Ако ти харесва - ДАВАЙ! 8)
11.02.05
03:01
Ако искаш да качиш маса, най-добрия начин е да правиш супер серии. Ето програмата по която тренирах 3 седмици и имаше доста добър ефект. В нея правиш 2,3 упражнения за мускулна група, но ги правиш едно след друго. Искам да вметна, че много хора ще направвят забележка за комбинирането на Гърди и Гръб в една тренировка - веднага отговарям защо е така. В супер сериите се комбинират мускули АНТАГОНИСТИ!
Понеделник - Гърди + гръб (Комбинирай ги по следния начин - Средна лежанка + Дърпане на скрипец пред гърди ШИРОК ХВАТ, Наклонена надоло лежанка + Дърпане на скрипец пред гърди тесен хват и повдигане на дъмбели от лег + мъртва тяга)
Вторник - Почивка или кардио
Сряда - Трицепс и бицепс супер серии, отделно рамо
Четвъртък - Почивка
Петък - Крака, предно и задно бедро
Това е от мен! Поздрави!