25.12.09
10:55
Весела Коледа!
1.Чрез тази тема ми се иска предварително да се изчистят неяснотите, които незнайно защо прехдоните анкети предизвикаха. Имам предвид да определим ясно условията за участие в гласуването - а то пак ще си е старото:
ДА ГЛАСУВА САМО ТОЗИ, КОЙТО ВЕДНАГА ЩЕ ОТИДЕ ДО БАНКАТА И ЩЕ ПУСНЕ 10-ТАЧКАТА ЗА ИЗСЛЕДВАНЕТО, НЕЗАВИСИМО КОЯ ПУДРА СЕ ИЗБЕРЕ ЧРЕЗ ГЛАСОПОДАВАНЕТО.
2.В тази тема може да давате предложения за да се доизпипа всичко.
3. Давайте мнения и за пудрите, които искате да включим в анкетата.
4.Аз имам възможност да се захвана с изследването СЛЕД датата 20.02.2010г. (дотогава съм в сесия). През това време, обаче пари спокойно могат да се трансферират по сметката.
5.Ако започнат да се събират пари, но не се събере по-голямата част от сумата (300лв), парите си седят в банковата сметка докато не се раздвижат нещата. НЕ ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТ ДА ВРЪЩАМ НА ВСЕКИ ПООТДЕЛНО ПАРИТЕ, КОИТО Е ПРАТИЛ!!!
6.Според заявения в тази тема интерес ще преценя дали да пускам анкетата за изследването.
Аз участвам.
Бих искал да се прави същото изследване, а не някакъв друг метод, защото така ще има база за сравнение с направеното вече изследване.
Ако мнозинството реши да се прави друго изследване - пак ще участвам, важното е да има информация :)
Мнението беше редактирано от mitaka101 на 25.12.09 13:10.
И аз съм в играта.Бих желал да се изследват някой от по-евтините протеини-Сайвейшън и ала бала....
25.12.09
14:38
Бройте ме.
и аз ще дам ! Предложението обаче ми е следното—доколкото си спомням предния път като пуснах паричките по сметката таксата от не пмня коя банка беше 3 и нещо .... струва ми се безмислено да ги лапне банката като може и те да отидат за изследването—за това ако може по някакъв начин на ръка или нз...
и аз ще дам ! Предложението обаче ми е следното—доколкото си спомням предния път като пуснах паричките по сметката таксата от не пмня коя банка беше 3 и нещо .... струва ми се безмислено да ги лапне банката като може и те да отидат за изследването—за това ако може по някакъв начин на ръка или нз...
Ако ги внесеш в клон на същата банка, такса няма.
Аз също участвам.
Съгласен съм да участвам отново, но този път с някой “по-марков” протеин въпреки, че смятам за “fake” вече направеното такова.Но това пък ще изясни ситуацията около извършеното изследване.
25.12.09
17:05
Аз се включвам с 50лв и предлагам за анализ внасяния от мен продукт Muscle Gauge Whey който ще дам безплатно на тестващия. Мога да помогна и с връзка с лаборатория разполагаща с HPLC - анализ с течен хроматограф, една от най-точните машини за химически анализ.
(Днес съм в настроение и се раздавам)
Моля, нека анализа да бъде в същата лоборатория за да се види колко е достоверно направеното от тях изследване, тъй като както казах според мен е невярно и метода е неточен.Изследването на “маркова” пудра би доказало достоверността на проведеният анализ, тъй като вече ще имаме готов анализ от производителя и база за сравнение.
Аз ще дам този път пари и според мен трябва да е по същия начин и в същата лаборатория.
ДА ГЛАСУВА САМО ТОЗИ, КОЙТО ВЕДНАГА ЩЕ ОТИДЕ ДО БАНКАТА И ЩЕ ПУСНЕ 10-ТАЧКАТА ЗА ИЗСЛЕДВАНЕТО, НЕЗАВИСИМО КОЯ ПУДРА СЕ ИЗБЕРЕ ЧРЕЗ ГЛАСОПОДАВАНЕТО.-това да е с по-големи букви и в червено да се вижда хубаво!
25.12.09
18:37
Моля, нека анализа да бъде в същата лоборатория за да се види колко е достоверно направеното от тях изследване, тъй като както казах според мен е невярно и метода е неточен.Изследването на “маркова” пудра би доказало достоверността на проведеният анализ, тъй като вече ще имаме готов анализ от производителя и база за сравнение.
x2
лабораторията яко SUCKS.
На който не му харесва лабораторията, да посочи друга! Аз нямам интерес да правя изследване на каквото и да било където и да било, разбирайте, че не черпя облаги (напротив, отдавам от своето време и нерви). Нито се натискам аз да свърша работата (имам си доста други занимания). В момента, а и занапред не смятам да пия протеинови пудри (следователно интерес нямам). Честно казано правя го от любопитство.
И аз ще дам пари, такива инициативи са в плюс и трябва да се стимулират.
(Един за всички и всички за един :) )
Мнението беше редактирано от maria на 25.12.09 19:52.
25.12.09
20:20
И аз съм в играта.
Дотук сме 13 души. Има едно въпросче относно предложението на Валентин Иванов, а именно тези 50лв + пудрата при какви условия ги дава? Ако използваме друга лаборатория или...?
Нека дадем предложения за пудри, които да пуснем в анкетата. Според мен най-актуални в момента са:
1.Сайвейшън
2.Някой на НАУ
3.Нектар
4.Оптимум ГС
5.ATW/MGN (Валентин Иванов тук евентуално участва, но само за MGN)
6.ASN - American Whey/Baragin
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 26.12.09 19:24.
26.12.09
19:28
Бройте ме и мен с 10-така.
И аз съм в играта. Предлагам да се включи в списъка и някой от протеините на Redis (например Proteinmix-R или Protwhey-R) . Не че има нещо лошо да се правят анализи и на скъпи протеини, но кому било изгодно да си купува Голд Стандарт, та дори и анализа да покаже, че е 120 процентен...
Мнението беше редактирано от unamed на 26.12.09 23:14.
И аз ще дам. Без значение за кой протеин, но вероятно е по-целесъобразно да се изследват “съмнителните” в някакво отношение.
И аз ще дам. Без значение за кой протеин, но вероятно е по-целесъобразно да се изследват “съмнителните” в някакво отношение.
Права си - съмнителните трябва да се изследват, но дай предложение :)
Относно редис, ОК, ще ги добавим в анкетата. Чудя се дали да чакам или да пускам анкетата...
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 27.12.09 10:38.
Права си - съмнителните трябва да се изследват, но дай предложение :)
Относно редис, ОК, ще ги добавим в анкетата. Чудя се дали да чакам или да пускам анкетата...
Стоянчо,аа така и аз съм съгласен за Редис(ти ми знаеш мнението за тех),където ми го хвалят,ама искам да се направи същия анализ от същата лаборатория да видим как са този от Пико и този от Редис...Почти съм сигурен,че няма да се различават освен по парична стойност(Пико:по-евтин..).Чакам анкетата и НЕКА ТОЗИ ПЪТ ГЛАСУВАТ САМО ХОРА,КОИТО СА ГОТОВИ ДА ДАДЪТ ПАРИ....
29.12.09
16:09
Аз съм за някой по известен протеин, все пак говорим за здраве.
17 души...пак е нещо
Пуснете някаква примерна листа или добавете марки протеини към моята.
29.12.09
19:32
ASN American Whey
MGN Pure Isolate
NOW Whey Isolate Unflavoured
Scivation Whey
Syntrax Nectar
13.02.10
17:08
и какво стана нищо нито анализ нито нищо !!?
13.02.10
17:22
Аман от пубери.
Аман от пубери.
Аман от спамери.
Между другото, аз предлагам да започнем да даваме идеи за протеините, които да се включат в анкетата. Моето предложение е някой от протеините на Редис.
Мнението беше редактирано от unamed на 13.02.10 17:24.
13.02.10
17:40
Аман от хора с акъл, в четирибуквията.
Ми нали това е идеята на темата, да дадем предложения и мнения, относно поставените от Стоянчо въпроси, според което да може той да прецени дали да пуска анкета за изследването.
И това, ако Стоянчо вече не се е отказал по редица причини.
и какво стана нищо нито анализ нито нищо !!?
Абе, пич какъв анализ те е подгонил, като не сме започвали да събираме пари...
До края на месеса съм в сесия и не мога да се заминавам с подготовка и агитация. Иначе проблеми няма да започнем да събираме пари, дори ако има навити, ще събираме по-големи суми за да пуднем повече проби. Но когато опре до събиране на сухото, нещата започват да се точат с месеци. Лятото едвам успяхме да тестваме ПИККО-то.
100 кила, ето ти резултатите от предишното изследване - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/41217/
И това, ако Стоянчо вече не се е отказал по редица причини.
Не съм се отказал. Спрял съм да пия протеинова пудра, но твърдо заставам зад анализите!
Тия дни може да пускаме анкета и да се решава какво ще се тества.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 13.02.10 22:48.
А може ли и инфо за банкова сметка или в идеалната ситуация ePay, Paypal, че не ми се ходи по опашките в банката ..
ASN American Whey
MGN Pure Isolate
NOW Whey Isolate Unflavoured
Scivation Whey
Syntrax Nectar
Какъв е смисъла да се изследва Syntrax Nectar и останалите посочени (доказани) марки за протеини ... по - добре изледвайте нещо наистина съмнително ... аз никога не бих се усъмнил в Syntrax или в NOW или в Scivation.Мислете реално ... ако ще изследвате по-добре ще е според мен да е примерно протеин от фирма РЕДИС. Но все пак това си е ЛИЧНО мое мнение :)
А може ли и инфо за банкова сметка или в идеалната ситуация ePay, Paypal, че не ми се ходи по опашките в банката ..
Принципно няма никакъв проблем да дам банковата сметка (тя си е старата, както предното изследване). Засега нищо никой да не изпраща, защото по всичко личи, че няма интерес към следващо изследване.
Какъв е смисъла да се изследва Syntrax Nectar и останалите посочени (доказани) марки за протеини ... по - добре изледвайте нещо наистина съмнително ... аз никога не бих се усъмнил в Syntrax или в NOW или в Scivation.Мислете реално ... ако ще изследвате по-добре ще е според мен да е примерно протеин от фирма РЕДИС. Но все пак това си е ЛИЧНО мое мнение :)
Смисълът е просто за спокойствие. Аз също не се съмнявам в Синтракс, но е редно да ги има споменати, наред с останалите. Някой може да си каже, че ще е навит да си дава парите за Синтракс само и единствено, ако се докаже с изследване дали съдържанието съответства на етикета.
Аз пък си мислех, че е по-добре да правим изследване на някакъв по-евтин протеин. Не казвам на хептен боклуците, но има протеини, които според мен си заслужават вниманието. Знаете, че е криза все пак и никой не знае кога ще се нещата ще се оправят, така че няма смисъл да вкарваме пари в изследване на Syntrax при положение, че от целия форум го купуват трима човека... От скоро внасяните от Редис протеини, погледнете следния - http://redis.bg/products.php?view=117 Това е най-скъпият им изолат, но по-важното е, че е американски и може би има някаква надежда, а цената е повече от добра.
Мнението беше редактирано от unamed на 09.03.10 18:45.
10.03.10
07:02
....Какъв е смисъла да се изследва Syntrax Nectar и останалите посочени (доказани) марки за протеини ... по - добре изледвайте нещо наистина съмнително ... аз никога не бих се усъмнил в Syntrax или в NOW или в Scivation.
В много потребители се зародиха съмнения относно достоверността на получените резултати от предишното изследване и ако се проведе изследване по същата методика на протеин в който почти никой не се съмнява то ще се изясни дали все пак няма някакви грешки. Аз лично не се съмнявам в проведената методика, тъй като е посочено с графики калибрирането чрез стандартен хидролизат. Единствените ми опасения са относно вида на хидролизата - солно кисела, но пък с ензими калибрирането ще е още по-трудно, защото и те са с пептидна структура. Аз бих подкрепил ново изследване ако е проведено по старата методика.
Хубаво е да продължим с изследванията и то по същата методика. Така реално ще могат да се сравняват продукти.
Реализацията на самата идея за изследване е много впечатляваща на фона на междуличностните отношения в Бг.
Мисля си, че е време Стоянчо да пуска новата анкета за марката на протеина. Вече има 17 заявили категорично желание да платят за изследването, миналия път бяха един-двама повече.
Настало е време е за изследване!
:)
Добре, ще проверя сметката дали си стои открита. Трябва да се има предвид, че ще трябва да си купим отново пудрата, която този път няма да бъде 18лв. Затова трябва също да помислим, а мисленето е свързано с още пари ;)
Настало е време е за изследване!
И аз мисля, че е време да се пуска анкетата. Пък ще събираме пари и за протеина.
Пускай изследването и да действаме.10 лв къде не сме ги дали(цигари,алкохол,кръчми и какви ли не глупости).
И аз мисля,че 10лв. няма да са проблем за повечето хара.Нека се пусне анкета коя марка протеин да се изследва.
Мнението беше редактирано от Judo на 10.03.10 16:04.