30.12.09
19:05
Здравейте :) Искам да сменя някои от упражненията за трицепс и бицепс,но не мога да преценя сам какво да махна или сложа.Правя го,защото определено има застой,два месеца не съм мръднал в ръцете.Засега тренирам така:
Френско разгъване:3 х 7/8,около 50 кг;
Разгъване на дъмбел зад врат:3 х 8/10,около 45 кг.Дъмбела го замествам с крив лост,защото в залата най-тежкият дъмбел е 30 кг.Старая се хватът да е максимално тесен,ръцете са една до друга;
Кофиchки:10/8/8/7, кг 0/20/20/20,с тесен хват
Скотово сгъване с дъмбел:3 х 8/10,27 кг
Chуково сгъване:3 х 8,22 кг
Написал съм килограмите,за да се придобие някаква представа за тренировката.Времетраене около 60 минути.
Аз мисля да сменя френското с лег тесен хват,но всиchkИ предложения са добре дошли.А бицепс правя с дъмбели,защото имам проблеми със сухожилията на предмишниците.
Поздрави :)
Темата беше редактирана от junkhead на 30.12.09 20:30.
смяната на упражненията няма да доведе до разтеж.По-скоро увеличи храната и вкарай различна техника:Дроп серии ,суперсерии а/у .
Подбора на упражненията е прекалено добър за да го заменяш. Както казаха, просто намери друг подход.
Суперсерии.Има ли смисъл да пробвам?Застоят ми е всеобхватен,само коремът ми расте,което е много,много лошо нещо.Между другото,взех си комплексни амини Оптимум.Как да ги пия?
05.01.10
18:36
За трицепс е супер ,но за бицепс на мен лично не ми харесва..
Вкараи Крив лост той не товари толкова китките , Последователно сгъване с дъмбели. Аз тези двете които ти си писал , не ги усещам много добре.
Мнението беше редактирано от Muhammad Ali на 05.01.10 18:37.
За бицепс прави известно време - скотово или концентрично + 21
За трицепс можеш да включиш кик-бек на мястото на кофичките или френското.
казано от Стоянчо на 06.01.10, 08:05:
За бицепс прави известно време - скотово или концентрично + 21
Какво е 21? :)
Правя скотово с дъбмел,защото както хвана лоста и се обажда една наистина адска болка,после със седмици нищо не мога да хвана.Това упражнение ми харесва много :)
Смятам днес да направя по-интензивна тренировка и да заложа на по-късите поивки...може и това да е клуът.
п.с. клавиатурата ми се ебава пак