28.02.10
08:29
Успех и приятно прекарване в Китай :-)
Браво, Алегра, супер! Поздравления и от мен, и да се представиш успешно в Китай...пък и да си изкараш чудесно!
28.02.10
11:51
Бравооо ! :) Супер ! Много се радвам за теб :) И да пуснеш снимки после ;)
Ее това ще е страхотно преживяване. Поздравления и от мен, убеждавам се, че тогава когато човек не си поставя нещо като фикс идея, едва тогава то се случва. Сама казваш, че дори си позабравила, че си изпратила тази презентация, точно така трябва да оставяме нещата да се случат когато е писано, а не да бъдем нетърпеливи.. :) Браво, Алегра!
Алегра, какво е да обикаляш света? Какво е усещането/преживяването/емоциите? Как живеят ‘другите’?
Уау! Благодаря за коментарите! Аз снощи разбира се не спах, ама щото почнах да си мечтая как ще отида до Китай, и как ще си дойда направо в Бг за остатъка от август, и как с моите близо 1.80 см. ще съм като великан :lol:
Китай ще се случва в началото на август, така че до тогава има мнооооого време, през което имам концерт, завършвам, да видим дали ще ме вземат за магистър...все едни такива ВАЖНИ неща :)))) Сега само трябва да си намеря стипендии да ми покрият разходите и съм бомба :-P
И Дива е права, че трябва да си вярвам повече!!! И СЛ е права, че когато не го мислим, то си става от само себе си!
Мария, първо да ти кажа, аз никога не съм си мислила че ще отида местата на които съм била. Понякога си мисля,в главата си съм все още това малко момиченце на което всички в Бг казваха че нищо няма да стане от мен (голям съпорт хм ;-)
Иначе чувството е супер. Толкова различни хора на пръв поглед, но на втори разбираш, че всички те имат еднаквите ” човешки” мечти и желания :)
Дано сте имали релаксираща неделя. Аз сега пия кафенце и почвам с чистенето :P
Баци, баци, цветя и рози :lol:
Нагледах се на филми днес! Тъкмо приключих с ‘‘Food Matters’’ и ще ходя да спинкам :)
Тоя филм всеки трябва да го гледа!
28.02
11:00 1/2 грейпфрут, кафе, мляко
1:00 4 овесени бисквити, лате (кафе и мляко демек)
4:30 230 гр. кис. мляко, 2 с.л. ленено семе, 8-10 сурови лешника
6:00 2-3 хапки свинско с 1 с.л. крема сирене
9:30 маруля, 2 варени яйца
*не ми се ядеше, но реших да не си лягам без нищо...метаболизма се освести в последните 2 дни и мисля да не му давам да потъва в летаргия отново! (Благодарности на Дива и newgirl90)
Честита Баба Марта! Бели и червени, позитивни и засмени :)
Аз си самовързах една мартеничка сутринта и с гордост си я нося....казаха ми че имам мн готина гривна :lol: Вкус и стил да видиш братче...да ти се ненагледа окото...
Иначе много се кефя на българските традиции (и на старите бг филми също хаха)
Днес исках да тренирах 2 пъти, но не ми стана време..за сметка на това направих 2 яденета :lol:
1.03
8:00 1/2 грейпфрут, кафе, мляко
9:15-10:35 тренировка
11:30 230 гр. кис. мляко, 40 гр. суров лешник, 130 гр. сурови боровинки :lol: , какао,канела
дояждах си с 2-3 хапки свинско
6:30 тук вече не му се размина :) свинско, 10 гр. масло, 100 гр. швейцарско сирене, маруля
EDIT: 11:00 16 обикновенни бисквити :) Добре дошъл ПМС :) Не ми пука особено, стига да не ми стане навик (за което ще се постарая )
Ако някой ме пита на какъв режим съм...честно незнам какво да отговоря. На никакъв..но поне се чувствам добре и скулите ми се оформят (ей, мн им се кефя като изпъкнат хахха)
тренировката: размазваща и мноо яка :)
4х25 bench press
20 мин. пътека
4 серии:
х25 напади
х25 мъртва тяга
х5 мин. крос
4х15 вис
4х12 хиперекстенции с 25 lbs.
Мнението беше редактирано от Allegra на 02.03.10 14:32.
“Режим” е най-сигурният начин да се психясаш и да не виждаш резултати от това което правиш. Тъй че си карай нережимно
Честит 3-ти март България! Обичам си страната :kiss:
Много патриотично започнах хаха :)
Сутринта бях подута от снощните бисквитени приключения...този месец ПМС-а ще е тежък. Бляххххх
02.03
7:15 1/4 грейпфрут, кафе, мляко
8:30 40 гр. киноа, 100 гр. кис. мляко
1:30 130 гр. шунка, 2 яйца, 50 гр. сирене, маруля
остатъка от обикновенни бисквити с кис. мляко
Разбира се не можех да дишам след това...и ми се приспа, и ме домързя, и ми идеше да се гърмя....
7:15-8:45 тренировка
10:00 малко запечени броколи с яйце, малко риба, 5-6 лешника
тренировката:
4х25 преси на топка
4х15 bench press
4х12 молитва
3х8 изтласкване на гърди от лег (на топка)
3х8————//——//———- от наклон
3х8 раменна преса с редуване на ръцете
3х10 верт. скрипец
3х10 долен
3х10 флайс
4х8 ренегатско леле, тук съм ЗЛЕ
15 мин. HIIT кростренажор
3х 40:
abductor-adductor-seated leg
press-glute-curl
разни коремни около 200 бр.
Бисквитите от вчера и днес си казват думата- тялото ми е отвикнало от боклуци и сега милото е в абсолютен шах и мат. Горкото! Добре, че свършиха тия пусти бисквити! Яде ми се въглехидрат...по-добре утре сама нещо да си изпеча, отколкото да правя снощните излагации...
Аз гледам филмче и лягам, че утре ще дрънкам на концерт и трябва да съм свежа като репичка. Баци, баци, цветя и рози :)
Вече няколко дни си мисля за филия с лютеница и сирене :lol: Снощи чах не можах да заспя :lol:
Днес “без да искам” хвърлих едно около на мъжките дневници...то не е ядене, то не е тренировки...понякога искам да съм мъж и да ям фъстъци със сладолед, и обяда да ми е над 1000 ккал :lol:
Нещо се размечтах.... :lol:
Днес съм много centered (центрирана?? :lol: ), щастлива, позитивна, усмихната. Аз доволен :)
03.03
9:00 1/2 грейпфрут, кафе, мляко
10:25-11:25 тренировка 1
12:00 пържола, питка
3:30 40 гр. суров лешник, 100 гр. кис. мляко
7:15-8:15 тренировка 2
9:30 дробчета с лук, крема сирене, остатъка от вчерашните броколи с яйце
тренировка 1:
5 мин. кростренажор за загрявка
10 мин. HIIT
3 серии:
х20 напади
х20 swings (12 кг.)
х20 полуклек на един крак с мед. топка
х20 step up с извъртане с мед. топка
10 мин.HIIT
2х60 извиване с лост
1х60 back ext.
4х15 колена-лакти
2х1 мин. центр. опора
тренировка 2:
разтяжки
20 мин. пътека
4х25 римско с доп. тежест
20 мин. гребане
разтяжки
Първата тренировка беше 1 час преди да свиря на концерта...мале,никога повече няма да тренирам точно преди да изляза на сцена! Не можех да се мръдна и бях супер изморена! Разбира се, всичко мина както трябваше..събрах силите, вложих ги в емоциите и всичко се получи както го исках! После ми беше едно готино, отпуснато, то не беше смях (до сълзи хаха)...
Също от около 2 дни крайчетата на устните ми са сцепени и много болят. Това никога не ми се е случвало. Говорих днес с мама и тя каза че е липса на витамини...и аз разбира се като добро дете отидох и си взех комплексни витамини и от днес ги почнах! И вазелин си взех..дано помогне!
Каталясах след 2рата тренировка! Утре почивка, че пак концерт :) Обичам си пианотооооооооооооооооооооооо
Мнението беше редактирано от Allegra на 04.03.10 05:09.
УНИКАЛНa СТАТИЯ:
http://spisania.rozali.com/ot-maximum/p12553.html
Мнението беше редактирано от Allegra на 05.03.10 05:03.
05.03.10
07:42
УНИКАЛНa СТАТИЯ:
http://spisania.rozali.com/ot-maximum/p12553.html
x2 :)
Хубава е статията, но това са неща които всеки знае дълбоко в себе си. За да ги приложиш обаче на практика се иска много повече от четене. Как????Никой не знае, просто си идва момента
04.03
нетренировъчен
7:00 1/2 грейпфрут, кафе, мляко
7:30 питка (яйце, 2 с.л. ленено семе, 1 с.л. пш. зародиш) с крема сирене и парченца обикновенно сирене отгоре (мале стана ми тежко...)
1:00 пилешки дробчета/сърца/воденички (остатъка от вчера) с броколи, 1 яйце, 50 гр. сирене
6:30 3 резена грейпфрут
10:00 2 яйца, 300 гр. сьомга
Мнението беше редактирано от Allegra на 05.03.10 20:26.
Здравейте! Напоследък съм перманентно в добро настроение, говоря си със себе си (ама цели диалози провеждам), разсмивам си се, абе въобще не съм много сигурна какво става хаха:)))))))))
Днес имах страхотен ден! Много зает, много продуктивен...както го обичам :) Хубав ден, хубава храна :)))))
05.03
8:15 1/2 грейпфрут, кафе, мляко
10:00 2 овесени бисквити
12:30 сушени смокини, 30 гр. суров лешник, кис. мляко, 1 с.л. ленено семе
4:30-6:00 тренировка
7:00 целина (леле това докато го разбера как му е името на български, обърнах целия интернет за речник..по едно време щях да ви пращам снимка хаха) та..целина, малко риба, малко шунка, моцарела
по-късно трябваше, просто трябваше да свърша сушените смокини иначе нямаше да се спи! малко мляко, лешник, смокинки
тренировката:
4 серии:
х25 римско
х12 вис
2х60 извиване с лост
3х8 раменна преса на 1 ръка
3х8 раменна преса на 2 ръце :lol:
х 50 коремни
3х8 изтласкване на гърди от лег на топка
3х8 изтласкване на гърди от наклон
х50 различни коремни
3х10 флайс на пейка с вдигнати крака
3х10 флайс от лег на топка
4х12 пуловър на топка
3х15 бицепс
3х20 трицепс
х50 коремни
3х12 ръце напред
3х12 ръце настрани
х15,12 (25 lbs.), 15, 12 (25 lbs.) хиперекстенции
30 мин. кростренажор
Малко обемна се получи...утре напади can’t wait :cheese:
Днес докато си говорих сама си фантазирах как един ден ще си имам собствен фитнес в къщи, даже вече реших какви машини ще купувам :lol: И мисля да поканя няк’ви батковци да тренират у нас за инспирейшън дет’ са вика :lol:
Здравейте! :) Почнаха изпитите при мен :) Това означава, че пролетната ваканция е близо :) :) :) ....но пък концерта ми е скоро, така че моята Spring Break ще е под надслов “Piano Boot Camp” :lol:
Вчера с моята съквартирантка си говорихме как мога да свиря на пиано и същевременно да правя страничен напад или полуклек :lol:
06.03
Толкова бях заета,че нямах време да ям...че и вечерта бях на “Алиса в Страната на Чудесата” иииии така. Абе хубав филм, ама аз перфекционистката очаквах повече :lol:
9:30 1/2 грейпфрут, кафе, мляко
10:45-12:15 тренировка
1:00 2 яйца, 40 гр. киноа, 100 гр. шунка, 20 гр. кашкавал
3:30 2-3 дребни сладки след концерт
11:00 пържола, яйце, целина, кашкавал
тренировката:
4 серии:
х25 колена-лакти
х25 мост
3 серии:
х 10 мин. пътека
х20 напади
х20 плие-кик (2 х 10 lbs.)
х60 махове
х20 степ ъп с извиване
2х1 мин. центр. опора
малко упражнения за корем
10 мин. гребане
На гребането му се бях навила от няколко дни, но машините са все заети! И накрая вчера след дълго чакане и дебнене...и ура, ура, ура имаше гребане! Много изморява беееее...:)) :) :)
Айде сладурковци чао за сега! Отивам да учкам :)
Мнението беше редактирано от Allegra на 08.03.10 05:36.
Честит 8-ми март мили дами!
Днес беше един прекрасен ден!
07.03 нетренировъчен
9:30 грейпфрут, кафе, мляко
12:30 2 овесени бисквити, кафе, мляко
6:30 2 овесени бисквити, 200 гр. кис. мляко, 2 с.л. ленено семе
8:30 3 варени яйца, 100 гр. шунка, козе сирене, сурови малки пиперки (мнооогоо сладки)
Туй то. Утре повече :)
Така и така се размятам онлайн поне да си напиша за днес.
08.03
10:20-11:35 тренировка
12:30 140 гр. боровинки, 30 гр. суров лешник, кис. мляко, канела
5:30 150 гр. шунка, 2 варени яйца, 40 гр. фета, салата от 1/2 маруля + сурови пиперки
4 овесени бисквити, чай :vampire: Спаска се обади
тренировката:
3 серии:
х10 мин. пътека
х25 напади
х25 мъртва тяга (50,60 lbs.)
10 мин. HIIT кростренажор
4 серии:
х 15 вис
х15 хиперекстенции (25 lbs.)
* гърлото ме дращи, което е сигурен признак че се разболявам :shut:
* днес сигурно заковах 100 гр. въглехидрат :smirk:
Това за днес. :) Лека
Добро утро :) Днес е страхотен ден тук..топло, слънчево :) И цветята ми (папрати разни, висящи зелентии) много се кефят на слънцето!!!! Пия кафенце на отворена тераска и ви чета! Еххххх идилия :lol:
Иначе...не всичко е розово! Коремчето ми е подуто от вчерашните карбс и за пореден път се обеждавам че повече от 60-70 гр. карбс на ден не ми понася!!! Пък и по други далееееч по-важни здравословни причини е добре да не си угаждам с тях!
Няма закуска днес..не ми се яде просто! Ще го карам на грейпфрут докато не огладнея :)
Днес ми е първия изпит- дирижиране на “Вълшебната флейта” от Моцарт :cheese: Леле како както казва брат ми :lol:
Айде аз изчезвам! Приятна вечер ви желая! Пращам ви мнооооого слънчеви лъчи да разтопят гадния сняг :)
Добро утро! Аз успях да се разболея:)))) Събуждам се днес с болка в гърлото, главата, мускулите:((( Няма да тренирам поне 2 дни! Дано мине скороооо
Иначе, вчера беше мноооого хубав ден..изпити, всичко мина 6! Утре пак изпит :( Ама тоя път по пиано :)
09.03
8:00 1 1/2 грейпфрут, кафе, мляко
11:30 1 грейпфрут
3:00 пилешки дробчета с лук, гъби, 2-3 с.л. кис. мляко, 1/2 маруля
5:30 20 гр. суров бадем
* м/у 4 и 7 вечерта бях да свиря...никва енергия нямах, и после в 7 изведнъж ми дойде секънд уинд...
7:30-8:30 тренировка
*ама хич не ми се тренираше, когато се довлачих до фитнеса и си викам “аз какво точно правя тук”...ама се накарах..и то си беше доста келява тренировка :(
9:30 3 яйца, 130 гр. шунка, чушки, лук, гъби, козе сирене
келявата тренировка:
3х25 bench press
3х10 избутване на гърди от лег
3х10 раменна преса на една ръка
3х15 dumbbell row (20 lbs.)
3х10 флайс на топка
3х10 вертикален- долен скрипец
3х12 пул овър
4х15 римско с доп. тежест (това ми е ново упр. незнам как се казва, ама корема ти става на сол)
10 мин. кростренажор *исках повече, ама нито сила, нито желание имах
Здравейте! Все още съм болна, че и с температура се сдобих. Кой като мен :)
10.03 нетренировъчен
11:00 140 гр. боровинки, 30 гр. сурови тиквени семки, 2 с.л. ленено семе, кис. мляко
4:00 остатъка от вчера (яйца с шунка и зеленчуци), 1/2 авокадо
8:00 10-12 гр. масло, сирене
11.03 нетренировъчен
9:00 питка ( яйце, 2.л. ленено семе, 1 с.л. пш. зародиш) 50 гр. шунка, сирене, кафе и мляко
1:00 140 гр. боровинки, котидж, 30 гр. сурови тиквени семки
6:00 10-12 гр. масло, 100 гр. шунка, 2 яйца, сирене
може по-късно да мушна още нещо...
нещо храната ми се вижда много не добре...или наистина не е добре, или е защото съм болна. Нинам!
Бързо оздравяване! Бих ти препоръчала да си сготвиш мазна пилешка (или кокоша) супа, да я застроиш с яйце, да й поръсиш наситнен зелен магданоз и да й цръкнеш лимон :)
Здравейте! Днес съм мааалко по-добре:) Ура! Нямам търпение да отида да тренирам....от три дни не съм :(
Цикълът свърши! Пак ура! Поне вече не съм подута...за сметка на това нямам никакъв апетит, че и забравям да ям :)
Анелия, и аз съм чула че пил. супа помага при температура и въобще като си болен :) Само дето аз не мога да готвя (за срам и позор :lol:, както казваше татко: “Който се излъже да те вземе, гладен ще си ходи” :-) )
12.03 нетренировъчен
7:00 1/2 грейпфрут, кафе, мляко
8:00 60 гр. варен амарант, 140 гр. боровинки, 2-3 с.л. кис. мляко (аз като бебетата мн обичам кашички :) :) :))
2:00 2 яйца сварени, 1/2 авокадо, чушки, гъби, лук
8:00 2 марули на салата с ябълков оцет (умирах за зелентия!), 15-20 гр. козе сирене
Айде стискайте палци утре да съм кукуряк, че да ходя на напади и тичане:))))))
Мнението беше редактирано от Allegra на 13.03.10 05:12.
Тъкмо приключих с ‘‘Super size me”. Филмчето е направено много добре, хем занимаващо хем поучително..много добро:))))
13.03 нетренировъчен (4-ти по ред!..)
11:00 50 гр. варен амарант, 140 гр. боровинки, 100 гр. котидж
3:00 грейпфрут, зелен чай
6:30 120 гр. шунка с крема сирене, 100 гр. пил. воденички с 10 гр. масло и пиперки които така и не довърших
10:30 салата от маруля с 30 гр. козе сирене и някой кьорав бадем :lol:
Това е! Глад не изпитвам, но ми се тренирам...дано утре съм по-добре :)))
Неделята ми беше много релаксираща въпреки дъжда навън! Гледах “PBS Special- Fat, what no one is telling you”. Много добър документален филм. Леле, колко истина чух...дето Дива ми ги говори от години...ама то младост-нерадост хахха.
Напоследък много съм се запалила по документални филми- напляскала съм ги на десктопа и им виждам сметката :)) Много учИнЪ шЪ стана :lol:
14.03
12:00 1/2 грейпфрут, кафе, мляко (абе то си беше 11, ама нали смениха времето :-P )
2:00 60 гр. амарант, 140 гр. боровинки, 100 гр. котидж
3:30 маслини с варено яйце, зелен чай
*опит за сън-неуспешен! Затова пък реших да тренирам :)
5:00 1/2 грейпфрут за събуждане
5:45-7:15 тренировка
9:00 1/2 пържола, пиперки, зелен фасул- всичкото за 40 мин. в плик в печката! Става ПРИКАЗКА!!!! + авокадо
*ей това ще ми е любимата вечеря :)
тренировката:
4х25 преси
4х15 страничен планк
3 серии:
х10 мин. HIIT кростренажор
х20 напади
х60 махове/60 клек на нестабилна повърхност/60 суинга с 12 кг.
4х15 римско с тежести
х90 разни махове, олд скуул бейсик упражнения на всеки крак
2х15 лицеви
Напоследък се замислям да направя едно пролетно прочистване на организма от 31.03 когато луната почва да намалява. Четох много за житния режим на Дънов...много, ама мнооого ми се върти из главата.
Сега почвам Food.Inc. и ми се струва, че ще е добър!!!
Хайде успешна ви седмица :) На мен честита пролетна ваканция...и да се стегна да ходя да свиря, че днес голям мързел бях :)
Хайде да попиша малко:)
15.03
8:00 1/2 грейпфрут, кафе, мляко
8:30 140 гр. боровинки, 2 с.л. ленено семе, 100 гр. кис. мляко
12:30 2 овесени бисквити, кафе и мляко
4:30 40 гр. сурови орехи, сушени сливи, кис. мляко (после съжалявах за сливите)
8-9:30 тренировка
10:00 1/2 маруля, 1/2 пържола,5-6 гр. масло
Проведох много натоварващ разговор вчера и като отидох на тренировка даже нямах план...незнаех какво ми се прави, мислите ми се блъскаха (буквално) една в друга. Сътворих някаква тренировка...и по едно време ме заболя корема май от сливите беше...избутах тренировката, прибрах се и се разревах. Така е...като не свиря 2 дни и почвам да се психясвам. Ама днес свирих :) И отново си напомних,защо свиря вече от 19 години на пиано (и на трезво мога :lol: ). Уникално е, как ако нямам контакт с клавиатура за известно време и почвам да се скапвам отвътре навън! Сега ме е яд, че е нощ и трябва да спя! Така хубаво се бях вдъхновила..но 2-те ми големи страсти тренировките и музиката са ми толкова на сърце, че понякога като стана сутрин и се чудя коя първо да сложа :lol: Ей, Инес беше казала една много умна мисла: ‘’ Не е лесно да си овца” :cheese:
иначе тренировката:
4х25 преси на топка
3х10 преси на 1 ръка
3х15 гребане с 2
3х10 флайс
3х12 пул овър
3х10 верт. скрипец (тва не трябваше да е тук...ама се бях забляла в мислите си)
3х10 долен
20 мин. пътека
10 мин. бързо ходене
3х60 извивки с лост
рев
Айде и за днес :)
16.03 нетренировъчен
9:00 1/2 грейпфрут
9:30 2 овесени бисквити, 100 гр. кис. мляко
1:30 100 гр. кис. мляко, 2 с.л. ленено семе, 140 гр. боровинки, 40 гр. сурови ядки микс
5:30 варено яйце, 120 гр. шунка, маслини
9:30 300 гр. сьомга, маруля
Добър ден:) При мен вали сняг :( Кофти.
17.03
11:30 грейпфрут, кафе, мляко
1:30-3 тренировка
5:00 140 гр. боровинки, 100 гр. котидж, 2 с.л. ленено семе, 40 гр. сурови ядки
яйце, 50 гр. сирене, 10 гр. масло (така е, като си толкова зает че първото ти хранене е в 5 следобяд!)
10:00 пържола, маслини, задушен зелен фасул
тренировката:
4х25 римско
4х12 вис
20 мин. пътека
3 серии:
х20 напади с изпънати ръце нагоре, държащи мед. топка (3 дни по-късно мускулната на ръцете не спира и не спира!!!)
х20-плие-кик
х20 клек на нестабилна поврхност (тука по едно време се бях забляла в огледалото су мен и щях да се “джасна” в стената :lol: )
х20 мъртва (60 lbs., начи около 30 кила)
х10 мин. HIIT
2х60 извивки с лост
*тия комплексти от къде ми идват на ума, незнам но този докато го завърша си беше оста мазохистично и готино :)
Мнението беше редактирано от Allegra на 19.03.10 16:00.
Айде и за вчера.
18.03
10:30-12 тренировка
2:00 200 гр. кис. мляко, 140 гр. боровинки, 40 гр. сурови ядки, 2 с.л. ленено семе
7:30 на сватба: голям стейк (демек пържолка), гарнитура от варени сладки картофи с синьо сирене, 2 чаши червено вино, няколко хапки от вегетарианската торта (миришеше и имаше вкус на соя бляхххх)
тренировката:
4х15 страничен планк
4 серии:
х12 хиперекстенции с 25 lbs. доп. тежест
х12 вис
3х10 преси на една ръка
3х12 гребане с две
3 серии:
х12 бицепс кърл
х 20 трицепс френско разгъване
3х10 верт. скрипец
3х10 долен
3х15 пул овър на топка
3х15 римско с тежести (това упр. не мога да го намеря никъде и незнам как да го наричам :lol: )
20 мин. пътека
1о мин. гребане (тука вече бях труп)
19.03 нетренировъчен
9:30 грейпофрут, кафе, мляко
10:30 фреш от лимони
12:00 питка, 56 гр. шунка, маслини, сирене
7:00 на сватба- от всичко и по много :) + алкохол
20.03 нетренировъчен, изтрезвителен
9:00 няква американска закуска- палачинки, които плуваха в олио блякккк
2:00 вече в къщи- 200 гр. кис. мляко, 140 гр. боровинки, 30 гр. сурово тиквено семе, 2 с.л. ленено семе
11:00 авокадо, 2 яйца, зелен фасул, сирене
21.03
10:30 грейпфрут, кафе, мляко
12-1:30 тренировка
4:00 питка, пържола, маслини, 10 гр. масло
9:00 маслини, риба, бадеми
тренировка:
х 100 бр. крънч
2х50 гръбни преси
20 мин. пътека
2х60:
press-glute
abductor-adductor
seated-curl
10 мин. HIIT
10х10 римско ново
22.03 нетренировъчен
9:30 грейпфрут, кафе, мляко
1:00 200 гр. кис. мляко, 30 гр. тиквени семки, 2 с.л. ленено семе
6:00 2 яйца, 56 гр. шунка, сирене, зелен фасул
23.03
10:45-12:15 тренировка
1:00 2 яйца, 56 гр. шунка, 30 гр. амарант
3:30 30 гр. сурови ядки, сушени смокини, кис. мляко
11:00 виж 3:30
тренировка:
4х15 вис
4х15 римско ново
20 мин. пътека
3 серии:
х20 напади с топка над глава
х20 суинга със смяна на ръце
х20 клека на нестабилна повърхност + 2х12.5
х20 мъртва тяга
х10 мин. HIIT
4х12 хиперекстенции (х 25)
24.03
10:00 ГКМ
11:30 х2 fyre
12:00 30 гр. сурови орехи, 50 гр. амарант, сушени смокини, кис. мляко
4:00 л-карнитин
5-6:30 тренировка
8:00 дробчета с лук, зелен фасул с крема сирене
тренировката:
3х15 вис
3х50 гръбни преси
4х8 избутване на гърди
3х10 преса на 1 ръка А
3х20 пребане с 1 ръка Б
3х8 преса на 2 А
3х15 пребане с 2 Б
4х8 вертикален скрипец
4х8 долен
4х10 флайс
4х12 пуловър
4х12 бицепс А
4х20 трицепс Б
30 мин. strider
10 мин. HIIT
2х1 мин. центр. опора
25.03
8:30 ГКМ, карнитин
10-11:30 тренировка
1:00 30 гр. амарант, 30 гр. сурови орехи, кис. мляко
7:00 2 яйца, дробчета, 100 гр. сьомга, сирене
тренировката:
х50,30,40 извивки с лост
5х10 римско ново
2х25 римско
3 серии:
х25 напади
х25 суинга
х20 плие-кик
х10 HIIT
3 серии:
х20 клек с 2х12.5 на нестабилна повърхност
х15 ренегатско с 2 х12
х20 степ ъп с извиване с мед. топка
х15, 10, 10 вис
26.03 нетренировъчен
8:15 ГКМ, х2 fyre
9:30 питка, кис. мляко
2:30 40 гр. суров бадем, кис. мляко
6:00 2 яйца, сьомга, авокадо, 50 гр. сирене
Мнението беше редактирано от Allegra на 03.04.10 16:27.
27.03
9:00 ГКМ
12:00 овесени бисквити 200 гр.
5:20- 7:00 тренировка
7:00 няколко ягоди
10:00 маруля, домат, задушени тиквички, 2 яйца, сьомга
тренировката:
4х12 хиперекстенции (х25)
4х20 хиперекстенции с нищо
3х50 извивки с лост
4х25 римско
30 мин. кростренажор