Тиквено семе.

Някой знае ли съдържанието на тиквените семки ? Има доста вкъщи и са ми много вкусни - домашни и сурови.

П.П. Да не пускам нова тема, но сега се сетих - относно царевицата - в търсачката като напиша царевица и отворя темата за царевицата пише, че съдържа ок.25г въглехидрат, а в таблицата (Хранителни Стойности) изписва 75гр. Кое е вярното ?

02.01.10
17:54
#1

Тиквеното семе е страхотна ядка. Има много белтъчини, сравнително добро количество мазнини, доколкото знам е ядката с най- голямо количество белтъчини.
http://www.nutritiondata.com/facts/nut-and-seed-products/3141/2
Странно, мислех че има по- малко карбс ..

Мнението беше редактирано от Giovane на 02.01.10 17:56.

Ето още за тиквеното семе. Чудесна ядка - вкусна, полезна, с отличен състав.

P.S. Линкът ми е странен... ето какво исках да покажа:

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.01.10 18:07.

Препоръчани продукти
apple-placeholderarrowback-arrowbb-hexbb-lettersbeginner-wizardbodyweight-wizardbookmarkcalendar-foodcalendar-notescalendar-trainingGroupcartcheckoutclosecrossdiarydocumentdumbbell-wizardexpert-wizardfacebook-iconfacebookfemale-wizardfemalefootnotesforum-blockforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-new-postforum-recommendforum-subscribeforumgains-wizardghost-image-squareghost-imagegoogle+gym-wizardhabitinstagramleft-arrowlinkedinlogo-smallloss-wizardmailmaintain-wizardmale-wizardmaleman-placeholdermeasurementsmedium-wizardmessagesmy-bbnewsletterphotosplaceholderpollprofilereaction-greatreaction-negativereaction-neutralread-laterreadingright-arrowsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestarstoresubmit-arrowticktop-arrowtwitterTwitterwoman-placeholderyoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1