Лаф моабет - том първи

Темата е заключена.
Прескочи до:

05.03.10
22:08

хъха, излъгах го, не позна Бойко ;р

Хахахах позна The Red Guy (червения дявол, който ходи по гъз) от филмчето Cow and Chicken. :) :) :)

изобщо не познава: )
а за тежестите - супер неприятно е никой да не си ги прибира, разхвърляни дискове по цялата зала.. дъмбели ти се мятат по краката.. случвало ми се е да прибирам ВСИЧКИ дискове на стойките.
в една зала заварих лост на земята и около него дискове,,, сумарно над 200килограма. то си ти става допълнително упражнение към програмата да ги прибираш и подреждаш:)

05.03.10
23:09

казано от p17bull на 05.03.10, 21:18:

http://en.akinator.com/

Как е измислено т’ва нещо?!?!?!??!!

Намислете си известна личност, няма значение каква и отговарайте за нея.

Не позна Хитлер, нито Алан Грийнспан, никой от Рокфелер фамилията, не позна Арнолд и не позна Бойко Борисов....
Braintease ако искаш, ето:
http://www.orakula.hit.bg/magic.htm
Малко прости сметки и откриваш, че магия няма.

ПИ

05.03.10
23:16

казано от Thrashmetal на 05.03.10, 23:09:

казано от p17bull на 05.03.10, 21:18:

http://en.akinator.com/

Как е измислено т’ва нещо?!?!?!??!!

Намислете си известна личност, няма значение каква и отговарайте за нея.

Не позна Хитлер, нито Алан Грийнспан, никой от Рокфелер фамилията, не позна Арнолд и не позна Бойко Борисов....
Braintease ако искаш, ето:
http://www.orakula.hit.bg/magic.htm
Малко прости сметки и откриваш, че магия няма.

Явно нещо бъркаш. 1 час ровичкам и познава почти винаги.

BU

05.03.10
23:43

Намери МИШО ШАМАРА...КРАВАТА МИЛКА намери... :)

Пробвах и Хитлер и Арнолд - откри ги веднага. ;)

06.03.10
00:04

Рядко пиша... както  и да е, имам малка кашлица дразни ме, казах си ще се пробвам с един сироп за кашлица - открих някакъв без захари. Купих го , пих 1 доза за възрастни и се отрових ....
Ебати деня ...
Та вече никога няма да пипна такова нещо, аз до сега никога не бях ползвал такива гадости ...

как точно си се отровил? какво се случи?
предполагам именно защотото никога не си пил, не си се тъпкал с лекарства.
и аз сериозно се замислям за теорията, че цялата фармацефтична индрустрия (или поне по-голямата част) е една мафия...всичко за пари...

казано от veronique на 06.03.10, 06:18:

и аз сериозно се замислям за теорията, че цялата фармацефтична индрустрия (или поне по-голямата част) е една мафия...всичко за пари...

След широко лансираните последните години луда крава, птичи грип свински грип и т.н. изобщо нямам съмнения, че има нещо гнило.

06.03.10
06:50

отрових се като го пих ,,,,, прибрах се от работа и ходих до залата, там за една индивидуална тренка, стана ми адски дискомфортно но изтърпях и в къщи реших да вечерям, е не успях.

06.03.10
09:36

казано от veronique на 06.03.10, 06:18:

Есетествено, че е за пари. Ако някой ти каже, че е направил фирма за да помага на обществото и други идеални цели - бегай на далече, тея са най-опасните!

06.03.10
16:30

вярно ли е, че като се дава малко люта подправка на кокошките, когато е студено снасят повече яйца, ако е вярно да застрелям моите с екстракт от Cayenne ще се пукнат от удоволствие :-)

06.03.10
16:42

казано от martoagr на 06.03.10, 16:30:

вярно ли е, че като се дава малко люта подправка на кокошките, когато е студено снасят повече яйца, ако е вярно да застрелям моите с екстракт от Cayenne ще се пукнат от удоволствие :-)

от какво удоволствие по-точно ?

06.03.10
23:32

Това NRG, незнам как ще работи, но пробвай и сподели резултатите с тоя Шпрей! :lol:

07.03.10
07:22

Тъп въпрос: защо ми се пресече протеинът, когато си го сложих в кафето? Очаквах да се получи нещо като сметанка на прах, да се разтвори и да си имам кафе с вкус на ванилия. Дали защото водата беше вряла или кафето има някаква киселинност, която пресече белтъка?

07.03.10
07:44

коагулира. от горещата вода е.

08.03.10
14:18

Честит 8-ми Март на всички Жени.

Не вярвах спам-темата да “замре”, но явно нищо не е вечно на тоя свят :)
Най-яркият пламък гори най-бързо :)

08.03.10
16:47

да ви се похваля скъсаха ме пред дай на листовки с 6 грешки  :cheese:  :ohh:

08.03.10
18:12

Ми сядай и ги учи, баси смешните листовки..

СА

08.03.10
18:41

Как да си махна гадният абонамент за bb-team, че снощи изтрих 5070 писма, днес пак имам бая нови?

08.03.10
18:44

Хаха, ето това е спам :lol:

СА

08.03.10
18:56

Струва ти се смешно, ама да видиш как се трият 5000 писма...

08.03.10
18:56

НЕ! Ето това е спам :lol:

08.03.10
19:01

казано от Сами на 08.03.10, 18:41:

Как да си махна гадният абонамент за bb-team, че снощи изтрих 5070 писма, днес пак имам бая нови?

Отиди на мейл настройки.
Сега видях, че при мен там стои мейл, който не ползвам от години, явно затова нямам този проблем :)

СА

08.03.10
19:12

Това е някав наистина гаден спам, защото снощи дадох на един от дневниците да спре да ми праща писма и сега гледам пак от тоя дневник има писма :lol:

СА

08.03.10
22:38

Ае спамете бе, мушмороци!

08.03.10
22:46

Слушяйте ме по Fnoob Radio - www.fnoob.com всеки петък от 21:00 БГ време. :)

Няма такъв срам. Вече в центъра, си се качвам аз на градския транспорт и както си прескачах локвата за да влезна в автобуса и кво да чуя .... само едно ХРЯС... сцепих още едни дънки... ама стабилно от-до. Толкова срам не съм брал от много време. Докато се прибирах ми се ревеше и от срам и от студ. Вече официално минавам на анцузи :) Ехх, тоя клек какво прави :)

09.03.10
15:57

Не се коси, подарил си усмивки на много хора  ;) .

09.03.10
20:08

Искам да преинсталирам уиндоуса,но ми изписва unknown hardware error system32/ntdll.dll.Някой може ли да ми обясни какво е това,или по-скоро как да го фиксна :)

HE

09.03.10
20:17

казано от junkhead на 09.03.10, 20:08:

Искам да преинсталирам уиндоуса,но ми изписва unknown hardware error system32/ntdll.dll.Някой може ли да ми обясни какво е това,или по-скоро как да го фиксна :)

Има доста варианти за този вид грешка. От пиратско копие на Уинбоза, два харда на IDE-то до кофти драйвери.
Нали не очакваш да ти дадеме съвет без да си дал подробности, като пример:
- какъв Уин се пробваш да сложиш
- с какъв Уин си в момета
- Ъпдейт на драйвери правил ли си
- как се пробваш да го инсталираш?

п.п. При мен се е появявало и при лицензирано СД, но надраскано  ;-)
Първо виж дали СД-то ти е наред и не е надраскано, ако е запиши си ново.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 09.03.10 20:20.

09.03.10
20:28

казано от head_hunter на 09.03.10, 20:17:

казано от junkhead на 09.03.10, 20:08:

Има доста варианти за този вид грешка. От пиратско копие на Уинбоза, два харда на IDE-то до кофти драйвери.
Нали не очакваш да ти дадеме съвет без да си дал подробности, като пример:
- какъв Уин се пробваш да сложиш
- с какъв Уин си в момета
- Ъпдейт на драйвери правил ли си
- как се пробваш да го инсталираш?

п.п. При мен се е появявало и при лицензирано СД, но надраскано  ;-)
Първо виж дали СД-то ти е наред и не е надраскано, ако е запиши си ново.

Първо благодаря за вниманието :)
Искам да сложа Win XP,точно този си ползвам и досега.Някой го дал преди година на моя началник,а той го даде на мен,един такъв с шел на Виста.Минава си проверка,ъпдейтва се сам,абе много е добър.Чудя се дали направо да не кача Уин 7,ама нямам диск подръка :)
Драйверите не съм ги ъпдейтвал от близо година.Не иска да буутне сам при рестарт,затова го правя мануал-с f11 и после буут от сд.
Май ще се отказвам,защото утре ще си купя диск да си запиша седмицата :) Дано няма същия проблем.
п.п. Дискът е годен все още.

09.03.10
20:38

Ако имаш флашка можеш да го инсталираш през USB

HE

09.03.10
21:38

казано от to4ka на 09.03.10, 20:38:

Ако имаш флашка можеш да го инсталираш през USB

Доста дъна /особенно по-старите/ не поддържат буут през USB.
Пусна ли един бърз преглед на харда за лоши сектори?

Мнението беше редактирано от head_hunter на 09.03.10 21:38.

10.03.10
07:40

Шишманов, докладвай как е EVN в бургаска община, подозирам че гърмят жици и трансформатори...

казано от introducer на 10.03.10, 07:40:

Шишманов, докладвай как е EVN в бургаска община, подозирам че гърмят жици и трансформатори...

Обстановката е овладяна, конкретно в град Бургас нямаше сериозни смущения в електрозахранването с изключение на кратковременни прекъсвания с цел разпределяне на товари и изолиране на аварийни участъци от мрежа 20 кV. Малко по сериозно беше в селата около Бургас, поради наличието на въздушни електропроводи, традиционно чувствителни към рязко влошаване на метеорологичните условия при които се налага да работят.
Благодарение на денонощната работа на сътрудниците на дружеството, всички потребители към КЕЦ Бургас Център са нормално захранени.
За съжаление много хора отново ще бъдат изненадани с прекъснато поради не плащане електрозахранване.

П.П. Ставам ли за говорител на фирмата  :lol:

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 10.03.10 14:23.

10.03.10
14:26

казано от Иван Шишманов на 10.03.10, 14:19:

казано от introducer на 10.03.10, 07:40:

Обстановката е овладяна, конкретно в град Бургас нямаше сериозни смущения в електрозахранването с изключение на кратковременни прекъсвания с цел разпределяне на товари и изолиране на аварийни участъци от мрежа 20 кV. Малко по сериозно беше в селата около Бургас, поради наличието на въздушни електропроводи, традиционно чувствителни към рязко влошаване на метеорологичните условия при които се налага да работят.
Благодарение на денонощната работа на сътрудниците на дружеството, всички потребители към КЕЦ Бургас Център са нормално захранени.
За съжаление много хора отново ще бъдат изненадани с прекъснато поради не плащане електрозахранване.

П.П. Ставам ли за говорител на фирмата  :lol:

PR ! кажи им да те повишат

казано от fanfan на 10.03.10, 14:26:

PR ! кажи им да те повишат

Не съм сигурен, но според мен PR и говорител, са две коренно различни неща.
За повишаване възможностите вече са крайно изчерпани.

10.03.10
14:57

Ставаш, все едно гледам репортаж по новините :lol:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1