Лаф моабет - том първи

Темата е заключена.
Прескочи до:

19.03.10
23:24

Такаа... да попиша и аз. За пореден път идва лято и аз пак започвам да се чудя да “чистя” ли, ама как, ама с какъв режим.... И стигам до извода, че това не е за мен и просто ще тренирам, ще се храня доколкото мога правилно и единствената марка за “добра” или “лоша” форма ще бъде силата... дали ще ми пука ако съм с леко шкембе, но съм здрав и силен ? Надали... така че за мен сезона за маса продължава чаак до другото лято! :D

20.03.10
05:06

казано от Madman_ на 19.03.10, 23:24:

ще се храня доколкото мога правилно

Е защо “доколкото мога”? Толкова ли е трудно да се купуват овес, месо, риба и яйца вместо други глупости. Ами да, сигурно е трудно...на рибата трябва да й отрежеш главата, да й извадиш червата и да я опечеш на скарата. Слагаш в чиния. Отделно трябва да си измиеш лист по лист марулята, да накълцаш марулята, краставицата, лука, репичката, да разрежеш лимон, да го стиснеш (упражнение за бицепс), да полееш със зехтин, да объркаш.
А толкова е по-лесно да си купиш готов нарязан хляб, 2 готови опечени кюфтета и буркан с лютеница. Или още по-лесно: торбичка с чипс и за десерт кроасан. Бъркаш и ядеш. Дори няма да миеш после чинии, вилици, ножове.
Обаче тъй като ми приличаш на млад човек, ще ти кажа: мацките въобще, ама никак даже! не им дреме колко буташ на лежанка ;) Те оценяват единствено шкембето ти. Останалото “какъв добър характер имам” е едва на по-късен етап и до него може и да не се стигне.
Стягай се!

20.03.10
07:57

казано от Anelia на 20.03.10, 05:06:

казано от Madman_ на 19.03.10, 23:24:

ще се храня доколкото мога правилно

Останалото “какъв добър характер имам” е едва на по-късен етап и до него може и да не се стигне.
Стягай се!

Истините от живота... : )

та фитнеса не е само във фитнеса ; )

20.03.10
10:45

някой знае ли дали пощите бачкат днес?

20.03.10
11:44

казано от Anelia на 20.03.10, 05:06:

Те оценяват единствено шкембето ти. Останалото “какъв добър характер имам” е едва на по-късен етап и до него може и да не се стигне.
Стягай се!

Говори за себе си. :)
Щото едни оценяват портфейли и коли, други оценяват комуникативност, трети си имат някакви фетиши...
Шкембетата, освен в случаите когато са преобладаващи, не са от особено значение. А и ..ги има при над 80% от мъжкото население(и не само :lol: ). А познавам и жени, които държат мъжете им да имат шкембета.(неразбираемо за мен, но ...така твърдят)

20.03.10
16:14

Madman, чисти бе човек. Да няма да ставаш трибоец?
С7АЛК3Р, шкембето е стабилност брат :) :) :)

отивам да пия бира, докато решите ще чистите или не :P

20.03.10
16:30

@ Anelia
Донякъде си права - едно нещо или се прави като хората или... не се прави. Но това е много ограничено мислене - сам си поставяш окови и едва ли не страх “аууу ама кво ще стане ако изям тая баничка?”... Не говоря, че ще ям боклуци - грешно ме разбираш, но от време на време няма да превръщам в проблем едните пържени картофки с бира по време на мач или дори чипса.... Дори се опитвам да накарам семейството ми да се храни по-здравословно, но е малко mission impossible. ;) Не си изкарвам прехраната с тоя спорт, нито пък съм останал без женско внимание. Хубу ще изкарам преса и в първия момент ще грабвам окото, но ако съм кухо парче и нямам какво да и кажа к’во става по-натам? Важно е да има чар - мъж или жена... ако нямаш излъчване и не знаеш как да се държиш и да си Мр Олимпия или Мис Свят.... нищо не може да те спаси!
Далече съм от добра форма(и все пак моля те не си представяй огромно шкембе) - а пътят до там е първо през покачване на още мускули и чак тогава чистене.  По тая причина пресата не ми е приоритет - затова и планувам да я изкарам другото лято. ;)
Поздрави!

@ deiman
Хаха и аз тва планирам тая вечер! Наздраве на всички, който смятат да разпуснат тази вечер... ;)

Мнението беше редактирано от Madman_ на 20.03.10 16:33.

20.03.10
18:08

казано от Madman_ на 20.03.10, 16:30:

и все пак моля те не си представяй огромно шкембе) - а пътят до там е първо през покачване на още мускули и чак тогава чистене.  По тая причина пресата не ми е приоритет - затова и планувам да я изкарам другото лято. ;)

Ами точно огромно шкембе си представих  :lol:  Сори за което  %-P
Разбира се, че изключенията “картофки с бира” са нормални, но просто има някаква граница :) Аз също не мога да си представя свят без “чийт” ;)
За да не си мислиш пък, че аз имам фаянс, ще ти кажа, че днес изпих 2 бири за половин час  (без картофки обаче) :lol:

Мнението беше редактирано от Anelia на 20.03.10 18:09.

21.03.10
09:03

Спам темата има нужда от изкуствено дишане уста в уста  ;-) .

Мнението беше редактирано от maria на 21.03.10 09:06.

21.03.10
09:09

А едно време какъв спам имаше... между другото по всички форуми е замряло...

21.03.10
09:18

Както каза orajne, когато се бе отворил въпроса “защо вече не се спами в СПАМ темата?” - когато е позволено, не е толкова благо, както би било ако беше забранено (интерпретация на думите му).

21.03.10
09:31

И този моменто го има, съгласен съм, но пак казвам хората пишат все по-малко... имам работа пред компютъра и доста голяма част от времето кисна по форумите паралелно с това, което правя и такива са ми наблюденията...

Сега се прибирам от Метро
Абра кадабра и яйцата ненадейно станали по 30 стотинки бройката.
Добре дошли в Булгаристан

21.03.10
11:53

Ванка, вчера купувах от магазина на “авес” на младост по 25ст/бр - L. XL бяха по 28ст

Странно е на Метро винаги са били по скъпи яйцата дори на едно, на магазина в блока ми са по 26 стотинки.
Франко на Авес имат ли хубаво пилешко, живея на 100 метра от магазина, но кой се е сетил да видя.
В пеобразния има магазин на Чикън Груп, но не ми харесва.

21.03.10
12:48

в спам темата на латинциа може ли да се спами

21.03.10
14:05

alabalaa   Вън все още не е толкова горещо, но теб май те е напекло доста...  :lol:

HE

21.03.10
15:24

казано от alabalaa на 21.03.10, 12:48:

в спам темата на латинциа може ли да се спами

Прочел ли си изобщо правилата?
Разлика между “спам” и “флууд” правиш ли?
Още една такава изцепка и ставаш читател!!!
Честито поставих те под наблюдение.

21.03.10
15:34

И аз не съм ги чел. :)

Ванка, аз онзи ден мернах едни яйца по над 30 стотинки бройката, така че не бива да се изумяваме...
едно време като хапвах бутчета, ги купувах по 1.60-1.70 едното (сготвени). След няколко месеца станаха 2.30 и просто се отказах. Храната скача рекордно

Нямаше как да не сме свидетели на типичното за тези географски ширини празнично увеличение на яйцата.

21.03.10
16:32

казано от Иван Шишманов на 21.03.10, 15:43:

Нямаше как да не сме свидетели на типичното за тези географски ширини празнично увеличение на яйцата.

Увеличението върви постепенно от февруари месец насам.

казано от korpusito на 21.03.10, 16:32:

Да постепенно празнично увеличение  :lol:

До преди седмица си взимах от Метро за по 27 стотинки.
Сигурно и други неща са скочили, но не обърнах внимание

21.03.10
17:19

Нападайте свинското в HIT магазините - 7.77лв./кило. Засега.. :)

21.03.10
17:23

Днеска карах 160км и пропаднах в 1600 дупки, еб* и се майката на горката ми колица (като купя частите няма да има пари за яйца хаххахаха).
Обмислям вариант да си взема кокошки на вилата, баси инфлацията

BU

21.03.10
17:49

Ванка искам да ти препоръчам един от моите любими автори Лари Уингет се казва. За щастие вече има цели 3 негови книги на пазара в Булгаристан. Мисля, че ще ти помогнат дори и за яйцата.

1) Не се прецаквай сам! (PEOPLE ARE IDIOTS AND I CAN PROVE IT! - THE 10 WAYS YOU ARE SABOTAGING YOURSELF AND HOW YOU CAN OVERCOME THEM)
2) Не се скатавай! Работи! (IT’S CALLED WORK FOR A REASON! - YOUR SUCCESS IS YOUR OWN DAMN FAULT)
3) Спри да хленчиш. Размърдай си задника. (SHUT UP, STOP WHINING, AND GET A LIFE - A KICK-BUTT APPROACH TO A BETTER LIFE)

21.03.10
17:55

казано от Иван Шишманов на 21.03.10, 16:43:

казано от korpusito на 21.03.10, 16:32:

Да постепенно празнично увеличение  :lol:

До преди седмица си взимах от Метро за по 27 стотинки.
Сигурно и други неща са скочили, но не обърнах внимание

Аз забелязвам тенденция на намаление на свинското и малко на пилешкото, така че не е съвсем зле, просто ще се преориентирам.

21.03.10
18:06

казано от Иван Шишманов на 21.03.10, 11:58:

Странно е на Метро винаги са били по скъпи яйцата дори на едно, на магазина в блока ми са по 26 стотинки.
Франко на Авес имат ли хубаво пилешко, живея на 100 метра от магазина, но кой се е сетил да видя.
В пеобразния има магазин на Чикън Груп, но не ми харесва.

изобщо не погледнах месото. и аз не съм фен на чикън груп ...
жена ми работи в метро и ми каза, че имало някакви полски яйца, които били по-евтини от нашенските. може просто в момента да е нямало.
по отношение на месото - отдавна съм минал на свинско - пилешкото филе става деликатес напоследък :)

Свинското не мога да го ям не ми харесва изобщо, по скоро ще пратя на командировка при баба ми малко бройлери  :lol: , но свинско едва ли ще проям.

21.03.10
19:53

За вас не знам но аз от ХИТ месо не вземам... бил съм отзад да ремонтирам фотоклетките на чешмите им и не останах очарован... никак. Факт е, че навсякъде най-вероятно е същата кочина, но просто не бих си взел от там понеже съм го видял...

ПП Аз си купувам по 20 стотинки яйца, че дори 16 когато са по-малки... макар, че току виж тия дни и там скочат...

ПИ

21.03.10
20:08

казано от Иван Шишманов на 21.03.10, 18:12:

Свинското не мога да го ям не ми харесва изобщо, по скоро ще пратя на командировка при баба ми малко бройлери  :lol: , но свинско едва ли ще проям.

Мхмм .. свински вратни пържолки, ммм.

21.03.10
20:50

Alternative blues-rock преди сън:
http://www.youtube.com/watch?v=VbUOaTkyDrA&NR=1

21.03.10
20:55

Подсети ме за http://www.youtube.com/watch?v=o22eIJDtKho

21.03.10
23:14

Айде и аз да се включа... http://www.youtube.com/watch?v=m1oJklXJ1xc ;)
Не мога да заспяяя, въртят ми се едни мисли за скачане с бънджи ама... шубето е голям страх. :D

22.03.10
10:56

Скота, при тебе била сериозна работата. :) - http://www.youtube.com/view_play_list?p=BED8D563B92AE854 Аз съм го правил. И Джони Кеш има.
Madman_ - да ти се връща с crazy train.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 22.03.10 10:57.

22.03.10
12:45

Аз пък слушам транс и денс докато тренирам :lol:  Проблем?! :gulp:

22.03.10
14:21

казано от Madman_ на 21.03.10, 23:14:

Не мога да заспяяя, въртят ми се едни мисли за скачане с бънджи ама... шубето е голям страх. :D

Aз пък, ако имах възможност бих си заеб@л някоя от тренировките, за да отида.

22.03.10
15:28

Трашметъл, разбираш ги нещата доста!  Не мога да не поздравя с една на любимата ми група- http://www.youtube.com/watch?v=rwY3Ftfdy6M
Радостине, да що?

ПП Шегувам се :D

22.03.10
17:02

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/34502/P15/ , там имам един графичен пост :lol:

Явно като блъскаме железата и ни взимат за будали...

22.03.10
17:19

Ххъхъхъъх... @emzo ти нищо не вдяваш, може да са на един доставчик и “доволният клиент” случайно да е получил от DHCP-то същия адрес xaxa
Това е като холивуд уърк аута за 4 седмици ставаш ЖИВОТНО с главно Ж

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1